Jungtinėje Karalystėje prasidėjo Bilderbergo konferencija

Pradėjo Benamis, birželio 09, 2013, 13:37:08

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Benamis

Birželio 6 d., Jungtinėje Karalystėje, Herfordšyre, prasidėjo pati svarbiausia ir įtakingiausia pasaulyje konferencija, kurioje susirinks pasaulinio monopolistinio kapitalo ir politinės valdžios globalizatoriai - vadinamieji bilderbergeriai.

Šiais metais yra daug didesnis susidomėjimas Bilderbergo konferencija. Aktyvių žurnalistų ir visuomeninkų spaudimas padarė savo. Pirmą kartą per 59 metus yra ir neoficialus spaudos centras, kuriame dirba savanoriai. Atvyko tūkstančiai protestuotojų, tinklaraštininkų, fotografų ir žurnalistų iš viso pasaulio.
Visas rajonas aplink viešbutį „Grove Hotel" yra užblokuotas. Vietos gyventojai, norintys patekti į savo namus, turi parodyti tapatybės dokumentus.

Įkurta 1954 metais, Bilderbergo konferencija skirta derinti Europos ir Šiaurės Amerikos globalistų pozicijoms dėl gamtinių išteklių užvaldymo ir pasaulinės vyriausybės implimentacijos. Kasmet 35 nuolatiniai Bilderbergo iniciatyvinio vykdomojo komiteto nariai pakviečia apie 100 įtakingų veikėjų, politinių lyderių, „ekspertų" iš pramonės, finansų, mokslo ir žiniasklaidos dalyvauti 3 dienų Bilderbergo viršūnių susitikime. Maždaug du trečdaliai dalyvių atvyksta iš Europos, kiti - iš Šiaurės Amerikos. Trečdalis dalyvių atstovauja didžiajai politikai, kiti - pagrindinėms tarptautinėms institucijoms (NATO, ES, TVF, PB, ECB, PPO ir t. t.).

Tik 1976 metais neįvyko konferencija. Tais metais Bilderbergo grupės įkūrėjas princas Bernhardas iš Nyderlandų buvo įsivėlęs į didelį korupcinį skandalą - buvo pagautas imant kyšius iš „Lockheed Martin".

Profesorius Andrew Kakabadse knygoje „Bilderberg People" rašo, kad ši globalistų grupė turi didelę politinę galią.

Ši antidemokratinė klika ne tik globalizuoja pasaulį, bet ir parenka politinius lyderius - lėles. Billas Clintonas, būdamas Arkanzaso gubernatoriumi, Bilderbergo konferencijoje dalyvavo 1991 metais. Vėliau tapo JAV prezidentu. Niekam nežinomas opozicijos narys Tony Blairas, dalyvavęs konferencijoje, tapo Britanijos premjeru. Bilderbergo grupės nariai taip pat prastūmė į Italijos premjerus ir buvusį bankininką iš „Goldman Sachs" Mario Monti.

Davidas Cameronas ir Markas Carney (netrukus bus Anglijos banko valdytojas) žada dalyvauti konferencijoje (abu taip pat dalyvavo Bilderbergo praeities susitikimuose). Bilderbergo konferencijoje dalyvaus bankų „Goldman Sachs" (dalyvauja Peteris Sutherlandas, „Goldman Sachs International"), HSBC (dalyvauja Simonas Robertsonas, „HSBC Holdings") ir „Barclays" (dalyvauja Davidas Wrightas, "Barclays" viceprezidentas) direktoriai ir pirmininkai, rizikos draudimo fondų vadovai („Hedge Funds"), korporacijų, tokių kaip „Santander", „Nestle", „Novartis" (dalyvauja kompanijos prezidentas Markas Fishmanas), „Airbus", „Google" (dalyvauja Ericas Schmidtas, „Google" kompanijos prezidentas) ir „Microsoft", vadovai. Tris dienas prabangiame „Grove Hotel" viešbutyje rinksis Iždo ir Valstybės departamentų pareigūnai (Timothy Geithneris ir Robertas Rubinas), JAV nacionalinio saugumo patarėjai, Europos šalių finansų ir užsienio reikalų ministrai, monarchai, Pentagono ir NSA atstovai.

Su dalyvių sąrašu galite susipažinti http://bilderbergmeetings.org/participants2013.html. Ką veikia vienu metu krūva įtakingų politikų (dalyvauja Nyderlandų premjeras Markas Rutte) ir prie ,,kontroliuojamos" griūties prisidėję tarptautinės patariamosios tarybos nariai iš „JP Morgan" arba „Goldman Sachs International" (dalyvauja GS viceprezidentas Michaelas Evansas)?

Dažniausiai nėra detalizuojama tiksli darbotvarkė ir nėra balsuojama už jokius nutarimus. Pagrindinės diskusijų temos šiame jau 61 globalisto susitikime bus: Europos Sąjungos vykdoma politika, pokyčiai Artimuosiuose Rytuose, kibernetinis karas ir asimetrinių grėsmių plitimas, Afrikos problemos, nacionalizmas ir populizmas, Šiaurės Korėjos, Kipro bankiniai ir kiti einami klausimai. Neslepiama Sirijos ir Irano užpuolimo tema.

Šie „laisvosios" rinkos ir „demokratijos" šalininkai diskutuos, kaip išlaikyti savo galią ir įtaką. Valdydamas globalizuotą bankinį kapitalą ir sukūręs „kontroliuojamą" ekonomikos griūtį, technokratinis bankinis elitas planuoja konsoliduoti paskutinius likusius nacionalinių valstybių aktyvus. Suverenios šalys, politiniai lyderiai jau dabar atlieka pastumdėlių funkcijas.

Įdomu tai, kas padengia Bilderbergo grupės konferencijos išlaidas. Yra žinoma, kad visas technokratinio elito išlaidas Jungtinėje Karalystėje dengia oficialiai registruota labdaros organizacija - Bilderbergo asociacija (labdaros org. Nr. 272706). Ši labdaros organizacija apmoka ir saugos kompanijos G4S kontraktą. Iš šių dokumentų galima suprasti, kas šios organizacijos donorai. Penkiaženkles sumas perveda „Goldman Sachs" ir kompanija BP (http://apps.charitycommission.gov.uk/Accounts/Ends06/0000272706_AC_20080331_E_C.PDF).

Vienas iš labdaros organizacijos patikėtinių - ir konferencijoje dalyvaujantis Marcusas Agiusas (buvęs banko „Barclays" valdybos pirmininkas, atsistatydinęs kilus LIBOR skandalui).

Nors spaudoje sakoma, kad Bilderbergo grupė jokių oficialių sprendimų nepriima, faktai byloja ką kita. Formuojasi itin federalinė diktatūriškai iš Briuselio valdoma ES, kurios tikslas - panaikinti nacionalines valstybes. Tai visada buvo Bilderbergo grupės planuose, kaip ir bendros valiutos sukūrimas (daugkartiniai EK prezidento Jose Manuelio Barroso pareiškimai).

Ar pajėgi žmonija pasipriešinti šiai naujai plutokratijos klasei?

Vygantas Kelertas, Matrica Lietuvoje

.L.U.T.H.O.R.

Įdomu kokie laukia pasikeitimai po šio susitikimo :)

2Pacas

#2
birželio 09, 2013, 18:05:25 Redagavimas: birželio 09, 2013, 18:07:21 by 2Pacas
https://www.youtube.com/watch?v=2-YGE2KLa58
https://www.youtube.com/watch?v=LKOwVZovGTo
Turbut be situ dvieju vardu nebutu tiek daug susirinke zmoniu i protesta,ju vardai tikrai isirasys i zmonijos istorija.(tikra istorija o ne propogandine)

Benamis

#3
birželio 09, 2013, 18:10:39 Redagavimas: birželio 09, 2013, 18:33:24 by Benamis
Kas mane labiausiai prajuokino, kad jau ju susitikimai tapo oficialus :) Kai jau suprato, kad slapti susitikimai negali vykti ir visvien apie juos rasys, tai net patys pateikia dalyviu sarasa... O dar visai neseniai, pries tikriausiai kokius 3-5 metus dalyviu sarasas buvo tik slapta nutekinamas :)

2Pacas

Kai susimastai..mane tai stebina kaip saujale "isriktuju"gali valdyti milijonus,jiems to visiskai nenutuokiant.. :o Gyvenimas tikroje matricoje..

'Zmogu yra labai lengva apkvailinti.Bet yra labai sunku irodyti kad jis yra kvailinamas'

Marius

#5
birželio 09, 2013, 18:44:03 Redagavimas: birželio 09, 2013, 18:47:22 by Marius
O kas dėl konferencijos,tai nei kiek nenuostabu,kad po tų konferencijų pasaulyje vyksta pasikeitimai,nes joje dalyvaujantys žmonės turi visas salygas įtakot yvikių eigą..

.L.U.T.H.O.R.

Benami, manau bet kas taip padarytų :) Mažiau vargo :D

Benamis

Maziau vargo del ko pvz.? :)

.L.U.T.H.O.R.

Kam saugoti info, kuri vienaip ar kitaip pasiekia plačiąją visuomenę, geriau iškart ją pateikti :D

Benamis

Tai man nesuprantama logika ju :) Jeigu tai tiesiog eiliniai susitikimai kaip, kad buna pvz. NATO vyr. vadovu susitikimai, ko cia sleptis? Kam anksciau reikejo skelbti, kad tokie susitikimai yra viso labo samokslininku ismislas? Dar veliau skelbe, kad tokie susitikimai buna, taciau ten tik siaip, keli draugai bendrauja, o jau tik dabar pradeta teikti siek tiek informacijos eiliniams runkeliams (t.y. mums) :) Nesuprantu tiesiog ju pozicijos :)

2Pacas

#10
birželio 09, 2013, 19:33:40 Redagavimas: birželio 09, 2013, 19:36:12 by 2Pacas
As manau jog jie ankciau slepdavosi nuo visuomenes tdl nes tesiok niekas apie juos nezinodavo nu aisku budavo vienetai.Tai butu manau nelogiska ju atveju skelbti visuomenei  kad yra toke "organizacija" sudaryta is pasaulio galinguju.Kurie susitinka kas metus (jai neklystu) ir uzdarose patalpose kalba apie velniai zino ka.Savaime aisku kad kiltu daug konspiraciju.

Db viskas yra atvirkciai dauguma zmoniu jau zino apie juos.Ir tesiok manau jie nemato tikslo slepti tu susitikimu.Nes kaip ir sakiau jai jie sleptu tai, kiltu daug konspiraciju ivairiausiu, nors ir db daug ju yra bet butu dar daugiau.

Jie jau veda prie to kad yra naturalu tokie susitikimai "pasaulio galinguju" kostiumuotu dedziu kurie sedi tarp uzdaru duru, su pilna aplinkui apsaugos, ir sau ramei aptarineja pasaulio valdymo temas istikruju manau mum visiem plaukai piestu pasistotu isgirdus tas ju kalbas,kaip ir sakiau tik vieni velniai zino ka jie ten kalba.






snofru

#11
birželio 09, 2013, 19:47:15 Redagavimas: birželio 09, 2013, 19:49:42 by snofru
Citata iš: 2Pacas  birželio 09, 2013, 19:33:40
As manau jog jie ankciau slepdavosi nuo visuomenes tdl nes tesiok niekas apie juos nezinodavo nu aisku budavo vienetai.
Klubas pradžioj buvo įkurtas klausimų/problemų derinimui dinastinėje-aristokratinėje aplinkoje, tik gerokai vėliau ten priviso visokių Baruchų, Rokfelerių ir pnš.
klubo įkurėjas kažkoks Olandų grafas berods (žodžiu, aristokratas kažkoks) susijęs su nacių SS.

preacher

Pernelyg išviešintas tas Bildenburgo reiklas patepo, kad dar ten nors kiek mistikos egzistuotu  ???

Benamis

Citata iš: preacher  birželio 09, 2013, 23:28:00
Pernelyg išviešintas tas Bildenburgo reiklas patepo, kad dar ten nors kiek mistikos egzistuotu  ???


Ir kas ten tokio isviesinto? :)

preacher

Citata iš: Benamis  birželio 09, 2013, 23:46:39
Citata iš: preacher  birželio 09, 2013, 23:28:00
Pernelyg išviešintas tas Bildenburgo reiklas patepo, kad dar ten nors kiek mistikos egzistuotu  ???


Ir kas ten tokio isviesinto? :)

Pats reiškinys Bildenburgo grupė yra visiem žinomas ir niekam nepaslaptis tai. Taip galbūt jų slapčiausių pasitarimų dėtalių mes nežinome, tačiau bendra prasme, žmonės daug labiau apsišviete, gudresni ir kritiškesni, palyginus situaciją kai nebuvo taip ištobulėjusios medijos, technologijos, internetas ir t.t

Aukštyn