Mano pasakojimas

Pradėjo Karolis, vasario 19, 2014, 12:09:30

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Karolis

vasario 19, 2014, 12:09:30 Redagavimas: vasario 19, 2014, 12:11:07 by Karolis
  Sveiki visi :). Nusprendžiau ir aš papasakoti savo istorijas susijusias su neatpažintais dangaus reiškiniais stebėtais vieną vasara, prieš gerus 4 metus.
  Tai gi, buvo vasaros naktis, sulaukiau tėtės skambučio, liepė eit pažiūrėt pro langą į miško puse. Tuo metu jis dirbo apsaugos tarnyboj. Kaip tik tuo momentu jis  stebėjo kaip virš miško, danguje skraido du balti rutuliai, įvairiom trajektorijom. Aišku pro langą nieko nemačiau, tad su broliu išėjom į lauką. Geras tris minutes kalbėjom telefonu, bet niekaip nesugebėjau akim atrast tų skraiduolių, nors tėtis viska tuo metu matė. Baigus pokalbi dar su broliu stebėjom dangų toje pusėje. Ir tik staiga pamatėme stiprų blyksni ir šovimą į viršų, vienas iš tų rutulių staigiai pakilo, jei ten buvo vienas iš tu dviejų kuriuos stebėjo tėtis, jis blyksnio nematė.  Kas tai buvo nežinau, bet paliko didelį įspūdį.

Buvo ir kitos nutikimas. Tą pačią vasara, bet vis masčiau ar tai pasakot, nes ir pačiam keista, bet kodėl gi ne :). Buvome su draugais prie ežero, kalbėjome. Pradedant vakarėt, kai saule dingsta horizonte, dangus nusidažė gražios rusvos spalvos. Ir vienoj dangaus pusėj pametėm ryškią žvaigždę, normalus dalykas pasirodė, kol ji nepradėjo artėt. Tai buvo baltas, apskritos formos dangaus kūnas. Jis skrido tikrai negreitai. Aukštis nebuvo didelis, žemiau negu skrenda keleivinis lėktuvas. Kai jis pasiekė miesteli padarė lanka ir nuskrido kita kryptim. Tą pačią nakty apie 2val, nuvažiavome į kita viena, ten susitikom su kitais draugais. Bekalbant dangui pamatėme tokius pat rutulius, bet jie buvo du ir šalia vienas kito, skrido lanko forma, nekiek nepasitraukdami vienas nuo kito. Kai tai mane sudomino, draugus prajuokino. Mat jie tai mato ne pirma karta, vėlai naktį būna, kad praskrenda, esa mate ir kad greit skrido. Aš manau kad tai kiniški žibintai, nors ir sunku tuo patikėt, nes mano paleisti skrenda visai kitaip :).

Aukštyn