Ar esate matę NSO?

Pradėjo Linas, sausio 07, 2012, 22:44:57

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Nezinomas

Manau NSO nėra matę tik tie kuri nežiūri į dangų, jų pilna, aišku vien tas faktas, jog dauguma gali būti ir paaiškinami reiškiniai, tačiau pamatyti taškus danguje kurie keičia greiti, krypti, tikrai lengva, nereikia norėti pamatyti iškart lėkštę ar pan, o aš pats esu stebėjęs gal 2 kartus diskinę lėkštę, o kartus kai kažkur dangui taškai kuriuos iš pradžių palaikai palydovais, ir ilgiau pastebėjęs pamatai jog 90 laipsnių kampu pakeičia trajektorija ar greitį net nesuskaičiuočiau, bet čia gal matyt todėl jog vos būnu gamtoj per naktį, dažnai mėgstu į žvaigždes pažiūrėt, tik aišku ne mieste, o kur kaime, kur nėra miesto šviesų

DovileX

Esu maciusi ir as. 2012m vasara, Tai mane itikino, jau 100%, kad jie egzistuoja, maciau ne viena, su draugais. Tai buvo rugpjutis, buvo labai zvaigzdeta, tuo metu buvau prie kalnu, gal buvo 3nakties, stebejome dangu, kol pamateme kas labai sokiravo... Tuo labiau ,kad turejome ziuronus su kuriais prisiartinome, tai buvo jausmas, kurio neimanoma apibudinti...Jis skrido letai, lengvai kol galu gale nuskrido tolokai ir sustojo... ???

zmogelis

#17
gruodžio 31, 2012, 16:27:45 Redagavimas: gruodžio 31, 2012, 16:30:37 by zmogelis
Taip - Viena vasara dedikavau dangaus stebėjimui. Iki to laiko esu mažai mates tiek krintančių žvaigždžių, palydovų ar kažko neįprasto.
Pradėdavau stebejimus ~22-23h, baigdavau apie 4 ryto, taip beveik kekviena nakty. Kažkodėl man tai teikė malonuma. Nepraėsiu pasakot istorijų čia, bet žmonės, pakelkim galvas į dangų, tikrai kažka pamatysim. Būdavo daug obijektų kurių neatpažinau. Turiu 50x žiuronus, vieniap ar kitaip neikarto nemačiau kažko įpatingai ryškaus. Na NSO nebūtinai ateivių valdomi laivai. Taigi pakeliam galvas i dangų, jai nesat mate kažko keisto būtinai pamatysit.
p.s kekvieną nakty pamatydavau bent po 1 neaiškų objekta. (ne palydovas, ne lėktuvas)

xsistemax

Niekada nemačiau,atiduočiau dešinę ranką už tokią galimybę.Mačiau nakties vaivorykštę,daugybę kitokių retų reiškinių,bet NSO-ne.
Gal jie man specialiai nesirodo,kad neperprasčiau jų technologijų?  :)

eternal.bliss

#19
kovo 15, 2013, 16:26:06 Redagavimas: kovo 15, 2013, 17:34:03 by eternal.bliss
Iš esmės daug kas juos matė- tiesiog neatsimena. Dėl ganėtinai paprastos priežasties, tarkim tavo sąmonė yra vanduo 20 laipsnių temperatūros, jų sąmonė yra vanduo garų pavidalo 200 laipsnių temperatūros.
Sąmonė yra konkretus suvokimas apie viską kas egzistuoja ir su tuo susiją tikėjimai kurie formuoja realybę to asmens.

Dabar įsivaizduok kas nutinka susidurus 20 laipsnių temperatūros vandeniui ir 200 laipsnių temperatūros tam pačiam vandeniui tik dujų pavidalo? Vyksta didžiulis energijos perdavimas, realybių skitumai, suvokimai ir t.t  Iš esmės 200 laipsnių temperatūroje tu jau buvai tam 20 laipsnių ligmenyje todėl tau šoko nėra, bet tam kuris yra 20 - viskas pradeda virti.


.L.U.T.H.O.R.

Citata iš: xsistemax  kovo 15, 2013, 16:07:37
Niekada nemačiau,atiduočiau dešinę ranką už tokią galimybę.Mačiau nakties vaivorykštę,daugybę kitokių retų reiškinių,bet NSO-ne.
Gal jie man specialiai nesirodo,kad neperprasčiau jų technologijų?  :)

Taip, tau ir dar pusei pasaulio :)

anonymusas

Citata iš: eternal.bliss  kovo 15, 2013, 16:26:06
Iš esmės daug kas juos matė- tiesiog neatsimena. Dėl ganėtinai paprastos priežasties, tarkim tavo sąmonė yra vanduo 20 laipsnių temperatūros, jų sąmonė yra vanduo garų pavidalo 200 laipsnių temperatūros.
Sąmonė yra konkretus suvokimas apie viską kas egzistuoja ir su tuo susiją tikėjimai kurie formuoja realybę to asmens.

Dabar įsivaizduok kas nutinka susidurus 20 laipsnių temperatūros vandeniui ir 200 laipsnių temperatūros tam pačiam vandeniui tik dujų pavidalo? Vyksta didžiulis energijos perdavimas, realybių skitumai, suvokimai ir t.t  Iš esmės 200 laipsnių temperatųroje tu jau buvai tam 20 laipsnių ligmenyje todėl tau šoko nėra, bet tam kuris yra 20 - viskas pradeda virti.
2 kartus perskaiciau, nieko nesupratau  :-X

.L.U.T.H.O.R.

Na apie sąmones tai supratau, bet kuo tai susiję su NSO pamatymu tai neįsivaizduoju ;D

eternal.bliss

#23
kovo 15, 2013, 17:46:31 Redagavimas: kovo 15, 2013, 17:50:05 by eternal.bliss
Konkrečiai - tai priklauso nuo žmogaus sąmonės- kaikurie mato lėkštes praskrendant, dažai pasamoningai nujaučia kažką skirtingo, tik retas atvejis kai atsimenama konkretus susitikimas. Viskas tik parodo pačio žmogaus gebėjimą išlaikyti tą energiją ir "neužvirti". 1 atveju kuomet inicijuojamas susitikimas ateityje. Tokiais atsitikimais skatinimas sąmonės tobulėjimas iki ribos kurioje galimas susitikimas be pasekmių ir panikos.
Kitu atveju- pagrobimų ir t.t  kita kalba.

xsistemax

Jei su manimi nesusitinka dėl tavo minėtų priežasčių,tai labai klysta.Aš labai imlus naujovėms,neturiu įgimto baimės jausmo ir man jokia naujiena,kad protingos formos gali būti nežmogiškos.  ;)

eternal.bliss

Taip visi sako iš pradžių :)
Jeigu nori pakeliauti laivu nusiperki bilietą. Gal neturi jo  ;D
Pakeitus sąmonės dažnį gali prisikviesti ką tik nori.

xsistemax

Jaučiu,kad jiems neįdomus dėl to,jog esu pakankamai harmoningas,jie daugiau domisi tuo,kas jiems nepažįstama,iškrenta iš įprastinių normų.
Aš neįdomus,kaip tyrimų objektas,o bendradarbiauti jie nenori,antraip jau seniai būtų nusileidę Ženevoje prie JTO būstinės.  ;)

eternal.bliss

#27
kovo 15, 2013, 18:18:39 Redagavimas: kovo 15, 2013, 18:24:07 by eternal.bliss
Juokauji.  :D
Taspats kas sakytų žmogus- man neįdomu bendrauti su makaka nes ji yra per daug harmoninga.
Tai tik savęs iškreiptas sureikšminimas- pagrindinė priežastis.

Jeigu giriesi savo intelektu tai gal pradėk galvoti. Koks tikslas nusileisti jto bustineje jiems? Jeigu visuomenė yra pažangi ji neturi valdovų- visi bendrai nustato ir nusprendžia viską. Todėl tokiems individams mažiausiai būtų įdomu atsilikusi valdymo sistema kuri yra pilna spragų. Todėl atvirkščiai jie susitiktų su samoningiausiais individais o ne valdžia.

xsistemax

Nesukim į politiką,nes jeigu išsakysiu savo nuomonę,rytoj pas mane į duris skambins "draugai"...
Iš tiesų net nekyla abejonių,kad NSO egzistuoja,tik man dar nepasisekė...
Bet galiu pasakyti apie jų ekipažus:daugeliu atvejų jie demonstruoja tokį pat ar net žemesnį nei žmogaus IQ.Pasitaiko ir daug pranašesnių,bet tai retesnis reiškinys.

eternal.bliss

Tai tame ir esmė, kad yra ne 1 ir ne 2. Kiekvieni skirtingo suvokimo, tikslai skirtingi.

Aukštyn