Šis pasulis ir jo ateitis

Pradėjo Vytautas, birželio 20, 2019, 17:35:22

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Vytautas

birželio 20, 2019, 17:35:22 Redagavimas: birželio 20, 2019, 17:38:03 by Vytautas
         Panašu kad viskas galutinai "susigulėjo" ir pasitikslino visokie niuansai tai nutariau galutinį savo pasaulio suvokimo versijos variantą paskelbti. Kažkokios prasmės tame skelbime nėra. Na bet bent atrakcija skaitytojams. Pažiūrėjau kad net nėra temos kur tai tiktų pasirinkau "kita".

   Šiam momentui yra du oficialūs pasaulėdaros supratimo variantai. Mokslinis kad viskas atsirado po kažkokio didžiojo sprogimo ir vystėsi milijardus metų kol gavosi ką dabar turim. Ir religinis supratimas kad viską kažkas sukūrė. Maža to religijos teigia kad viskas sukurta tobulai ir egzistuoja kažkoks pomirtinis gyvenimas. Bet religijų yra daug ir jos viską aiškina kiekviena savaip. Bet iš tikro tai yra kažkaip vienaip. Daug variantų reiškia kad nėra nei vieno teisingo varianto. Kad viskas sukurta tai man taip pat nekyla abejonių nes esam labai sudėtingi. Maža to keistai neatsiranda nieko naujo o vyksta rūšių masinis nykimas. Nebent kažką žmonės sukuria genetinių modifikacijų būdu. Bet tobulumo tikrai taip pat nėra. Be to kažkada vaikščiojo dinozaurai ir šis pasaulis atrodė visiškai kitaip. Staiga jį kažkas pakeitė ir jis dabar toks kokį matom. Tas "staiga" todėl kad nėra tarpinių evoliucijos grandžių. Jei kurta dirbtinai jų ir negali būti. Apie pomirtinį gyvenimą jokių realių įrodymų taip pat nėra. Tos visos mano abejonės bei išorinis poveikis, bei gaunama išorinė informacija mane privedė prie visiškai kitokio šio pasaulio supratimo. Galutiniai "patikslinimai" gauti dar šį mėnesį. Visumoje procesas užtruko apie 6 metus.
   Paprastai aiškinant viskas atrodytų taip. Yra šis materialus pasaulis tarsi skendintis ne materialiame pasaulyje. Ne materialus pasaulis ir kūrėjų esybės egzistavo visuomet. Materialus pasaulis sukurtas tik truputi daugiau nei prieš 20 tūkstančių metų. Materialaus pasaulio kūrėjai yra 3. Perspektyvoje bus 4. Tai yra mūsų žemišku supratimu moteris ir vyras bei jų sūnus. Perspektyvoje ideali moteris savo žmogiškomis savybėmis iš žemės visiškai laisva valia turėtų tapti amžina to sūnaus žmona ir nematerialiam pasaulyje egzistuoti dvi kūrėjų esybių poros. Nes tik porose egzistavimas vienas dėl kito turi prasmę. Kitaip net kūrėjams nėra egzistavimo prasmės. Į ne materialų pasaulį žmonės ar kiti kūriniai niekada nepateko ir nepateks. Kūrėjų ne materialus pasaulis sau, materialus pasaulis su jo gyventojais sau. Šiaip materialus pasaulis sukurtas tik tam kad perdavus mastymo, intelekto galimybę šio pasaulio būtybėms atsirastų tobula vienintelė būtybė moteris pavidale kuri pereitų į ne materialų pasaulį ir savotiškai susietų materialų pasaulį su nematerialiu.
   Grįžtam prie pačių kūrėjų kūrybos vaisų. Jie sukūrė žemę, saulę ir 500 ne biologinių, nemirtingų bet galinčių susinaikinti arba sunaikinti kitą materialią būtybę. Taip pat toms būtybėms suteiktos gilios materijos pažinimo žinios kad susikurtų sau patogias gyvenimo sąlygas. Ir absoliuti laisva valia. Jokio kišimosi į jų veiklą. Visumoje jos sukurtos tobulai. Joms nebuvo jokių ligų, nereikalingas maistas ir materijos pažinios kad ją keisti norima linkme.
   Tų būtybių veiklos ir kūrybos rezultatas visas artimas kosmosas su sudužusiomis planetomis, tolimo kosmoso iliuzinė sfera ir visa biologinė gyvybė. Žmonės kaip tobuliausias jų kūrybos vaisus. Visumoje tikrieji kūrėjai toms ne biologinėms būtybėms perdavė mastymo, proto, intelekto savybę. O tos ne biologinės būtybės mastymą, protą ir intelektą sugebėjo perduoti žmonėms. Bet bendrai žmonių paskirtis nebuvo graži. Tai tiesiog kaip energetiniai narkotikai. Žmonių emocijos jiems buvo kažkas panašaus kaip žmonėms narkotikai. Kuo žmonės labiau kankinasi tuo žmonių kūrėjams geriau. Daugiau emocijų energijos. Nors jiems maistas nereikalingas. Kaip ir žmonėms nereikalingi narkotikai.
   Galutinis rezultatas po tų ne biologinių būtybių tarpusavio kovų liko tik viena būtybė. Žmonės tai vadina dievu. Nors tai joks dievas tik žymiai protingesnė ne biologinė būtybė likusi viena po visokių vedose aprašomų dievų karų. 2012 metais apie rugpjūčio mėnesį įvyko tos ne biologinės būtybės atskyrimas nuo žmonių. Nuo to laiko žmonės absoliučiai laisvi ir iš išorės neįtakojamai.
   Dėl mano nusakytos pasaulio konstrukcijos nėra vietos jokiam pomirtiniam gyvenimui. Pomirtinis gyvenimas buvo nereikalingas tiems 500 ne biologinių būtybių nes galėjo egzistuoti amžinai. O tos būtybės kurdamos žmonės taip pat nenumatė jokio pomirtinio gyvenimo. Yra dauginimasis per palikuonis to ir pakanka. Nieko daugiau išskyrus tuos 500 ne biologinių būtybių ir žmonės materialiame pasaulyje nebuvo ir nėra.
   Tokia paprasta visa ko konstrukcija. Ji egzistuoja nepriklausomai nuo Jūsų norų ar tikėjimų. Jūsų tikėjimai šiuo atveju neturi jokios reikšmės. Svarbu ką darote konkrečiai. Esama situacija nesitęs amžinai. 10 metų bėgyje pasaulis bus tų kūrėjų iš ne materialus pasaulio transformuotas. Be jokių sunaikinimų ar kataklizmų. Maksimaliai įmanomai pataisyta esama padėtis. Panaikintos gamtos keliamos problemos. Panaikinta viskas kas sukurta žmonių ir viskas reikalinga ir būtina gyvenimui duota iš išorės. Jei galima sukurti pačią materiją bei gyvas būtybes joje tai jokia problema sukurti ir priemones bei sąlygas jų patogiam egzistavimui. Bet yra nemalonus momentas. Žmonės suskirstomi į gerus ir blogus pagal tai kaip kenkia vieni kitiems ir apgyvendinami atskiruose kontinentuose. Blogi lieka mirtingi kaip ir buvo bei su "kuklesniu" aprūpinimu iš išorės. Geri, jei nori, gali gyventi amžinai. Kūrėjams jokia problema išjungti senėjimą ir mirties procesą. Be to nei vieni nei kiti neturi palikuonių. Vieni natūraliai išnyksta, o kitiems palikuonis nereikalingi nes patys gali egzistuoti amžinai. Visumoje jokių apokalipsių. Niekas neleis žmonėms susinaikinti  žemę. Nors individualiai prašom jei nenorit negyventi. Tai Jūsų laisva valia.
   Tai va toks variantas. Vertinkit kaip norit. Kažkaip geriau ir aiškiau paaiškinti neturiu galimybės. Kokių nors akivaizdžių argumentų kad yra taip kaip sakau nebus demonstruojama. Informacija ir tiek. Realiai žmonėms nieko daryti nereikia tai ir kažkaip skatinti tikėti šią informacija taip pat nereikia. Būkit kritiški ir šiai informacijai. Jei šis pasaulis bus pakeistas iš esmės tai bent žinosit kodėl taip nutiko ir kodėl atsidūrėte vienokioje ar kitokioje pozicijoje.

arkliukas

Ar teisingai pastebėsiu, kad tai yra pirmoji jūsų tema šiame forume?

Vytautas

#2
birželio 25, 2019, 18:23:01 Redagavimas: birželio 25, 2019, 18:26:45 by Vytautas
Citata iš: arkliukas  birželio 25, 2019, 18:07:55Ar teisingai pastebėsiu, kad tai yra pirmoji jūsų tema šiame forume?
Esu rašinėjęs ir daugiau tik seniai. :) Tik čia toks visko galutinis variantas. Visumoje prie tokio varianto buvo artėjama laipsniškai. Ir tai sočiai streso. Su informacija tiesiog reikia apsiprasti ir po to žengti toliau. Bet galiausiai egzistuoja kažkokia galutinė informacija. Ką parašiau manu kad būtent tai ir yra.

Aukštyn