Forumo atnaujinimai

Pradėjo Anomalija, liepos 18, 2013, 00:06:26

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Anomalija

Sveiki anomaliečiai!

Nors buvo nuogastavimų, kad vasara forumas bus apmiręs, džiugina mus, jog tai nepasitvirtino :) Matydami, jog anomalijos forumas sėkmingai plečiasi ir norėdami diskusijas dar labiau patobulinti, nusprendėme įsiklausyti į Jūsų pageidavimus ir dar labiau jį patobulinti. Pabandysiu trumpai papasakoti kas buvo pakeista ir įvesta naujo :)

Realaus laiko pranešimai

Tikriausiai dauguma iš Jūsų buvo ar vis dar yra kokio nors socialinio tinklo nariai. Bendra tokių soc. tinklų ypatybė yra realaus laiko pranešimai. Pvz. jeigu kas nors pakomentavo Jūsų nuorodą, jūs tučtuojau gaunate apie tai pranešimą savo naršyklėje. Siekdami neatsilikti ir gerinti bendravimo kokybę, anomalijos forume taip pat įdiegėme tokio tipo pranešimus.

Jeigu kas nors pacitavo Jūsų pranešimą, paliko komentarą profilyje, teigiamai ar neigiamai įvertino postą, pridėjo Jūs prie savo draugų rato - apie viską būsite informuoti realiuoju laiku:



Viršutiniame kairiajame ekrano kampe prie savo paskyros vardo, pamatysite raudoną kvadratą kuriame bus įrašytas atitinkamas skaičius. Skaičius keisis priklausomai nuo to, kiek pranešimų gausite.



Paspaudus ant (1) atsidarys lentelė, kurioje rasite paskutinius pranešimus susijusius su Jūsų paskyra. Visuomet galite peržiūreti senesnius savo pranešimus (2) arba pakeisti realaus laiko pranešimų nustatymus (3).

Taip pat nuo šiol šių pranešimų dėka galite sekti dominančias temas arba lentas forume (pav. žemiau).



Užteks paspausti "Sekti" mygtuką įėjus į norimą kategoriją ar temą ir iš pateikto sąrašo pasirinkti kokiu būdu norite gauti pranešimus apie naujas diskusijas.

Informacijos ribojimas

Apie informacijos ribojimą šiek tiek diskutavome čia: http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=1738.0 ir visgi nusprendėme, kad tam tikrose forumo vietose informacijos ribojimas būtų neprošal. Todėl tokiose forumo kategorijose kaip: "Prisistatymai ir pasveikinimai" ir "Magija, ezoterika ir okultizmas" visi nariai dabar turi galimybę paslėpti tam tikrą turinį nuo nepageidaujamų akių.



Tam, kad paslėpti informaciją užteks paspausti " Papildomi nustatymai" po teksto įvedimo langu ir nurodyti nuo ko noritė nuslėpti informaciją (pvz. nuo tų kurie neturi 20 pranešimų, turi mažiau nei 50 rep. taškų ir pnš.).

Spoiler

Tęsiant pageidavimų įgyvendinimą iš šios temos: http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=1282.0, įdiegėme "Spoilerio BBC tagą" kurį rasite virš teksto įvedimo lango.

[spoiler]Štai taip atrodys žinutė :P[/spoiler]


Paslėptos ir naujos lentos

Atsižvelgus į prašymus lenta Prisistatymai ir pasveikinimai buvo paslėpta nuo svečių, taigi nuo šiandien visos ten esančios temos ir žinutes bus matomos tik registruotiems nariams. Taip pat forume atsirado dvi naujos lentos tokiais pavadinimais: Mokslas kur bus aptariami mokslo pasiekimai ir Asmeninis tobulėjimas - žmonėms, kurie nenori stovėti vietoje.

Kiti atnaujinimai

Įdiegti zodiako ženklai (kurie bus matomi tik pas tuos dalyvius, kurie forume yra nurodę bent savo gimimo dieną ir menėsį):



Atlikti kosmetiniai atnaujinimai. Atnaujinta forumo versija ir kiti smulkesni darbai apie kuriuos čia nebūtina rašyti :-*

Tikimės, kad šie atnaujinimai Jums patiko, o jeigu turite kokių nors klausimų arba tiesiog norite parašyti savo nuomonę, kviečiame tai padaryti ;)

P.S. Jeigu nematote pakitimų forume (pvz. nerodo spoilerio arba rodo jį su klaida) paspauskite CTRL+R!

.L.U.T.H.O.R.

[spoiler]Fantastika, man patinka :D[/spoiler]

Benamis

Tikrai saunus atnaujinimai! Beveik i visus pageidavimus atsizvelget :-*

Teroras



snofru

forume daug puikių naujovių atsirado kol nebuvau. Šaunuoliai :)

Benamis

Citata iš: snofru  lapkričio 08, 2013, 10:06:10
forume daug puikių naujovių atsirado kol nebuvau. Šaunuoliai :)


Snofru, malonu matyti, kad neuzmirsti musu :) As jau kazkaip ipratau, kad tu kartais cikliskai kazkur
dingsti ;D

snofru

na kur aš užmiršiu, čia tiek šaunių žmonių susirenka  :)

Aukštyn