Juodoji meilės magija

Pradėjo Benamis, gruodžio 17, 2015, 21:16:08

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Supernatural

visi treti ir ketvirti atkris savaime, jei uzsakovas prisiims aukos bumeranga. ratas uzsidarys tarp dvieju ir trecio ar dvidesimto nebus. bet tai niekam nereikalinga. dar smagiau kitaip gyventi.

Supernatural

2016tais komentavau, 2018tais dar daugiau viso to irodymu turiu :) kad teisingai parasiau viska ir paaiskinau :) auka niekada nuo uzsakovo neatkibs ir jo nepamirs, kur besisleptu - ras vistiek. isitikinau jau - nes tikrinant salutinio poveikio variantus - magija pirma ant saves isbandoma, nes kitaip neimanoma zmogui nusakyti visko. butu spejimas

Mekabciel

#17
rugsėjo 11, 2018, 00:24:05 Redagavimas: rugsėjo 11, 2018, 00:28:05 by Mekabciel
Jezus Marija, labai tamsi ir kraupi tema... Negalima tuo dometis... ;)

Gediminas

Citata iš: Supernatural  spalio 30, 2016, 21:32:56Meilės magija tikrai nieko blogo, jei joje dalyvaus du, tai yra magijos prasytojas bumeranga pasiims sau iskart dar ritualo metu, nes pats save i ji itrauks. Isbandyta, poveikis toks pats, kaip ir kitai pusei. Tai vadinama salutiniu poveikiu, nes uzsakovas pats isimyli auka.
Sveiki. Nezinau ar cia tiket ar ne tais visais burtais, magijom ir panasiai. Bet reik kazka isbandyt. Noriu susigrazinti zmona ir seima. Jei tai tikra, tai man reik pagalbos.

elteide

užversk gėlėm, dėmesiu, rūpesčiu bus geriau nei ši abejotina kažkokia tai magija

Supernatural

Susigrazint zmona? Kam? Jei isejo tai nebe priezasties- rado arba geresni fainesni- sekmes tada, arba pats vyras buvo negeras- gal muse, gal reke- gal nepadejo...

Supernatural

Sugrazint imanoma- bet tada bus tik vienas norintis- nepatvaru :D metams veiks tikrai- jei sugebes zmogus sutaisyt viska pats- tiksliau nesugadint to, kad grazinta- liuks. Bet kam?!?

Aukštyn