Kaip tai veikia?

Pradėjo Nightcrawler, gruodžio 04, 2015, 12:15:22

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

.L.U.T.H.O.R.

#45
gruodžio 10, 2015, 00:45:43 Redagavimas: gruodžio 10, 2015, 00:47:16 by Legionas
Citata iš: TinSoldier  gruodžio 09, 2015, 21:29:07<...> ir ką aš įsivaizduoju, kad daryčiau.
Kai nežinai, kas ir kaip, tai visko gali prisigalvot, kaip tu darytum :) Tikras Magas leidžia viskam tekėti sava vaga...dažniausiai :)

TinSoldier

Citata iš: Legionas  gruodžio 10, 2015, 00:45:43<...>Tikras Magas leidžia viskam tekėti sava vaga...dažniausiai :)
Na, to aš visiškai nesuprantu :D
Tas pats, kas būtų superherojus... kuris nieko nedaro.

Ar įdomus iš to filmas išeitų? :D

.L.U.T.H.O.R.

Na matai, magas, tai joks ne superherojus  :D Man pačiam kitokia idėja buvo kilus. Ar bet koks globalesnis ar nebūtinai įvykis yra paveiktas kokių nors magų, bet mes to nežinom :D Arba gal kažkas būtų įvykę, bet neįvyko, nes tuo kažkas pasirūpino. Net tarkim tos pačios grupinės maldos už taiką pasaulyje, padeda sušvelninti viską. Niekada nežinai @TinSoldier , kiek magai kartų pasaulį išgelbėjo, kiek mes pasaulio pabaigų pragyvenom, visiems juokai, bet gal kažkas ranką pridėjo kad neįvyktų.

paragraf 78

Citata iš: Legionas  gruodžio 10, 2015, 14:41:13Niekada nežinai @TinSoldier , kiek magai kartų pasaulį išgelbėjo, kiek mes pasaulio pabaigų pragyvenom, visiems juokai, bet gal kažkas ranką pridėjo kad neįvyktų.
Niekada nežinai, kiek bobučių išmeldė kad pasaulio pabaiga būtų atidėta. Niekada nežinai, kiek kartų eilinis Ivanovas prispaustas depresijos nepaspaudė atominės bombos nukreiptos į JAV paleidimo mygtuko. Niekada nežinai kiek kartų aš tavęs pasigailėjau nenušovęs. :)
Sąrašą galima tęsti. Bet nemanai, kad tai bus sofistinės prielaidos, kurių realiai patikrinti neįmanoma. Skamba gražiai, bet kaip įrodymas ar pagrindimas yra iš esmės niekinis. Ar ne?

.L.U.T.H.O.R.

#49
gruodžio 10, 2015, 17:37:36 Redagavimas: gruodžio 10, 2015, 17:42:29 by Legionas
Tame ir esmė, kad nežinom, o čia jau kiekvieno reikalas, kuo nori tikėti :)

EDIT: Ai ne, ne aš žinau, iš tikrųjų čia aš žemę gelbėju vis nuo pasaulio pabaigos. Dabar dar ir nuo teroristinio akto gruodžio 17 dienos Kaune bandau išgelbėt.

Supernatural

Vendigo, nuimk man ta nesamone, kuria anyta bus uzmetus, as pati negaliu, paveiks mano vaika, nes netoli jos buna jis.. mano apsauga skirta vaikui, ji apima ir vieta kur jis buna, nuimsiu apsauga, negerai baigtis gali, as ji paslepus kolkas nuo magijos tarsi..

elteide

Citata iš: Vendigo  gruodžio 04, 2015, 16:55:46Mat kaip. Noriu tikėti, kad tai tiesa, o ne šiaip išsisukinėjimai. Be to, jeigu esi išsiskyręs to nedaryčiau. Nėra saitu. Na čia tarp kitko.

Principai yra gerai. Ir tai gerbiu. Tačiau kiekvienas kuris užsiema magija dirba pagal savo metodikas. Aš dažniausiai dirbu su trejybe ir tik tada galiu garantuoti rezultatus.

Beje, po vieno įvykio 2009 m. (analogiškas atvejis buvo tik kitame jau dabar užsidarusiam forume), teko net į kaulus gauti. Dar norėjo ir teisman paduoti, bet ieškinys buvo atmestas. Kažkur turiu dokumentus, jeigu rasiu galėsiu įmesti į forumą :D

Situacija buvo tokia, kad susargdinau jo dukrą (pateko į avariją važiuojant su draugais ir paniro į komą kiek žinau). Koks jos likimas nesidomėjau, bet manau žmogelis neblogai prisikentėjo. Skausmas didžiausias būna dvasinis, kai žinai, jog esi atsakingas už tai kas įvyko.

Po to įvykio niekada nenurodau savo adreso kai siunčia žmonės magijos reikmėms reikalingus dalykus.
o atsakingas už tą įvykį su mergina tu  ir esi?

vytra

Citata iš: Nightcrawler  gruodžio 04, 2015, 12:15:22Logiškai pamąsčius, tai tik tam tikri bereikšmiai veiksmai atlikti tam tikra seka...
- Jūs esate teisus, tai tikrai tik "tam tikra seka".. Kodėl tai veikia? Todėl kad mus supa interaktyvi erdvė.

:(


arbuzupapai

kokiu principu veikia,tai mano nuomone ta pacia vizualizacija,tikejimu ir minties galia,tik kiek iskraipyta viskas,tas pats ritualo atlikimas,kad ir mylimojo pritraukimas,veikia saves programavimas ir visai nesvarbu menulis pilnas ar ne,bet jei tiki kad tai daro itaka,tai ir darys :D tik tavo tikejimas pavercia dalykus tokius tapti realiais,o jau kaip nori taip ir vadink magija,ar velnia zin dar kuo. 

Aukštyn