Anonymous

Pradėjo S3mkA, gegužės 06, 2012, 13:20:18

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

invisible

#45
gruodžio 21, 2012, 18:01:54 Redagavimas: gruodžio 21, 2012, 18:08:59 by invisible
Benai, aš manau, jog jei būtum Anonymous tai nesiskelbtai viešai. Pagalvokime apie vien to judėjimo "Anonymous" pavadinimą - anonimai, ar kažkas panašaus, tad jei esi vienas iš jų, tai kodėl nori, kad visi žinotų, kad tu esi to judėjimo narys? Gi jie nesiskelbia, ir dažnai veikia slaptai.

Marius

La.benas tokspats anonimas,kaip astropasaulis ''nusvitelis vibruojantis''

la.benas

Teigdamas jog esu vienas iš anonimų, padariau klaidą, nes visą laiką pats save apgavinėjau. O dėl įvaizdžio... Kiekvienas mato tai, ką nori matyti. Jeigu man reikėtų apibūdinti tave, būtų sunku, nes dėl tavo siauro mąstymo neatsiskleidžia daugybės savybių. Ir čia internetas. Man internete ribų nėra, nekartą tai parodžiau. Ir jei reikėtų, galėčiau padaryti bet ką. Bet dar turiu sąžinės ir kitų dalykų, kad nepradėčiau elgtis blogai, visgi gerbiu šito forumo narius, kad ir kokia jų nuomonė būtų, ir visai nesiruošiu bandyti jos pakeisti, ar dar ką, tik sakau - pamatytum, ką aš mačiau, mąstytum tikrai kitaip. Geriau palieku ramybėj anonimų klausimą, nes per kelias dienas jūs sugebėjot pakeist mano nuomonę apie juos. Geriau kur užvesiu šiaip tėmą apie hakerius, nes jie čia maišomi su anonimais. Įdėsiu hakerio manifestą, mano paties išverstą ir pritaikytą dabartiniams laikams (kaip žinia, jis buvo parašytas 1986 metais, ir nuo to laiko viskas LABAI pasikeitė).
Žodžiu, nereikia pyktis, jei nuomonės nesutampa. Juk nuomonė susidaro dėl įvairiausių dalykų.

p.s kas čia ištrynė du gražius postus?

RoxiO

la.benai, jei ne paslaptis ir jei vis tiek jau to nebedarai, gal galėtum atskleisti koks hackingo būdas dominuodavo tavo darbuose? :) XSS, Ddos, deface'inimas (papratai taip elgiasi piktieji anonimai) ar šiaip koks SQLi? Ar shell'indavai?

Iron Tara

Citata iš: la.benas  gruodžio 21, 2012, 20:32:50
<...> pamatytum, ką aš mačiau, mąstytum tikrai kitaip.


Ką matei?

la.benas

Citata iš: RoxiO  gruodžio 21, 2012, 20:42:30
la.benai, jei ne paslaptis ir jei vis tiek jau to nebedarai, gal galėtum atskleisti koks hackingo būdas dominuodavo tavo darbuose? :) XSS, Ddos, deface'inimas (papratai taip elgiasi piktieji anonimai) ar šiaip koks SQLi? Ar shell'indavai?


Ne paslaptis, tikrai ne. Kaip sakiau, po ilgu pamąstymu nusprendžiau, kad aš anonimams netinku,
nes pagalvojus, beveik neprisidėjau prie jų veiklos.
Mes veikdavom keturiese. Gražų pavadinimą team'o turėjom. Pagrinde taikiniai būdavo privatūs asmenys, ne kokios kompanijos ar didelės korporacijos, kaip dabar madinga...Aš būdavau tas, kuris kankinadvo žmones, ne webus. Iš tavo išvardytų dalykų aš asmeniškai esu įvaldęs SQLi, xss (abu tipus, žinoma), ir ko nepaminėjai, tai būtų metasploit, ir dqar keli dalykai, kurie nėra taip lengvai apibūdinami. Trumpai pasakius, mes pasidalindavom darbais, nes kiekvienas savo mokėdavom geriausiai. O su webais, tai būdavo šitaip :
išsirenki taikinį, tada sužinai paie jį kaip įmanoma daugiau. Ieškai pažeidžiamumų. Dažniausiai rasdavom iš karto, bet kartais būdavo ir taip, kad pats webas neturėdavo skyliu. Tada iesškodavom ko nors skylėto tam pačiam serveryje. Rasdavom, įlisdavom, tada prasidedavo root'inimas. Galų gale prisikasdavom ten, kur reikėdavo. Deface'us uždedavom tik priešam, nes dažniau laužtis tekdavo tik dėl to, kad pasiimtum reikiamos informacijos, ar failų. Kartais lauždavomes tik dėl vieno žmogaus. Na, pasitaikydavo įvairiai. Taip pat esu gerai įvaldęs SE. Praverčia.

omcikas

per kiek laiko išmokai šito internetinio chuliganizmo? Nuo mažų dienų tuo domėjaisi? Kažkada aš ir buvau užsidegęs to išmokt, bet pabandžius gilintis supratau, kad tuo nuo mažų dienų reikėjo pradėt domėtis dabar jau be šansu kažką išmokt. O šeip jūsų veiksmuose nematau nieko gero.. įsilaužinėjat į kitų asmeninę erdvę be jokio rimto pagrindo.. vandalizmas ir tiek..

RoxiO

Hm... Specialiai nepaminėjau SE. Dauguma hackeriu didžiąją dalį informacijos išgauna naudodami vien socialinę inžineriją, o tu ją paminėjai. Jei nebūtum hackeris - apie tokį dalyką išvis nežinotum, ką gi, dabar pilnai tikiu, kad esi dirbęs tokius darbelius arba bent jau labai daug apsiskaitęs. Nemelavai.

la.benas

Taip ir pamaniau, jog klausi, norėdamas įsitikinti. Nieko tokio, jau daug kartų žmonės taip darė, tik man iki šiol nesuprantama, kodėl visi taip nenori tikėti. Juk dabar tiek išmokti yra lengviau negu bet kada. Mačiau tave ITexe. Pats irtgi užsiregistravęs, bet retai lankausi. Na o Omcikai, tai jeigu įdomu, aš pradėjau domėtis tais dalykais būdamas dvylikos metų. Nežinau, ar buvo verta. Matyt kad taip. Labai daug gyvenimo pamokų gavau.O šansų išmokti tai labai daug yra.
Ir P.S, viskam,ką mes darėme, buvo pagrindas. Aš visada sakiau, jog be reikalo nieko nedarau.

RoxiO

#54
gruodžio 22, 2012, 14:09:10 Redagavimas: gruodžio 22, 2012, 14:12:38 by RoxiO
Citata iš: la.benas  gruodžio 22, 2012, 13:54:11
Taip ir pamaniau, jog klausi, norėdamas įsitikinti. Nieko tokio, jau daug kartų žmonės taip darė, tik man iki šiol nesuprantama, kodėl visi taip nenori tikėti. Juk dabar tiek išmokti yra lengviau negu bet kada. Mačiau tave ITexe. Pats irtgi užsiregistravęs, bet retai lankausi.


Žmonės nenori tikėti todėl, kad Tu giriesi. Tai yra nusikaltimas, kitaip tariant tai yra tas pats, kaip visiems sakyti "Žiūrėkit, nužudžiau žmogų, geras, ane?" (tik, žinoma, tai yra silpnesnė versija) :) Be to - Tu neturėtum apie tai viešai kalbėti net, jei ir nebedarai to, nes gyvenimas iš tikrųjų labai panašus į veiksmo filmą. :) Girdamasis apie savo žygdarbius internete gali susilaukti nemalonių 'svečių' namie iš policijos arba dar blogiau - kibernetinės 'mafijos', tad geriau net ir užrišus tokius reikalus informaciją apie juos pasilaikyti sau. :) ITex'u daug naudodavausi iki kol atradau tokią bendruomenę Tor'e. Ten ir saugiau ir informacijos daugiau. :)

Aukštyn