Spengimas ausyse ir migdomieji

Pradėjo elteide, birželio 28, 2017, 13:18:21

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Creative

Man irgi būna kad spengia ausyse bet nedažnai. O miegu aš po 12-14h per parą. Jei anksčiau atsikeliu tai tik su žadintuvu ir bjauria neišsimiegojus savijauta, jei ilgiau pamiegu tai atrodo galva suplyš. Kai trumpiau pamiegu tai man su širdim nekas darosi, pradeda  smarkiau plakti... šiandien pvz atsikeliau su žadintuvu 12 h kai nuėjau 2 h miegot tai galva kaip smelio pripilta visalaika kad ir ką bedaryčiau ar kur bebučiau. na tai tiek

elteide

blogas miego rėžimas. negauni  reik.hormonų , jei nemiegi nuo 11 iki 1 val nakties, nes tik šiomis valandomis jis normaliai pasigamina...

kiskis

Citata iš: elteide  birželio 28, 2017, 20:50:39blogas miego rėžimas. negauni  reik.hormonų , jei nemiegi nuo 11 iki 1 val nakties, nes tik šiomis valandomis jis normaliai pasigamina...
Kas ten pasigamina?


elteide

kažkas reikalingo...pamiršau ...gal augimo , regenerac. horm. :)

.L.U.T.H.O.R.

Tas daiktas yra melatoninas.


SPACE

spengimas jum ne dėl to ir ne ausyse.. ir atsargiai su raminamaisiais, yra pripratimas ir paskui sunku mesti, kaip rūkyti.

elteide

Citata iš: SPACE  birželio 29, 2017, 16:43:51spengimas jum ne dėl to ir ne ausyse.. ir atsargiai su raminamaisiais, yra pripratimas ir paskui sunku mesti, kaip rūkyti.

tiesa, gali būt širdis...
 iš kur žinot kas yra , jei nematęs ir be kontakto? smalsu

SPACE

širdis čia ne prie ko, periferinė nervų sistema, čia smegenai CPU (Central Processing Unit). nors iš dalies tu teisi, tokio tipo žmonės, kaip jūs, dažniau miršta nuo širdies. Tas spengimas jum praeis, tik kartais atsiras.




elteide


mcgyver

Citata iš: TinSoldier  birželio 28, 2017, 13:52:11Haliucinacijų nuo jų nebūna tau? :))

Man ilgose, 18+ val. kelionėse autobusu žiauriai sunku užmigti, tai taip pat šitą (ambien) bandžiau vartoti.
Išgėrus ir neužmigus pakankamai greitai, pradeda matytis bišk keisti dalykai :D


kaip tik dabar isgeriau zolpidem2tabletes ir tikrai viskas keist rodosi jautiesi kitaip

San IL

O jūs pamėginkite nuo spengimo ausyse paklausyti baltojo triukšmo, arba specialių garsų tinitui apraminti:

https://youtube.com/watch?v=nKo4jYDO9FQ


Nes jokie raminamieji tinito nesumažins. Raminamieji gali nebent pakeisti jūsų reakciją į spengimą ausyse. Tą geriau pasiekti elgesio terapijos metodais. Bent taip siūlo vakarų medicina. O jeigu sergate gretutinėmis psichikos ligomis, tai siūlyčiau nežaisti su raminamaisiais. Tokie "lengvi" migdomieji kaip čia paminėjote, vartojami kartu su vaistais nuo šizofrenijos gali duoti visiškai priešingą efektą ir esu asmeniškai matęs kaip pacientai tampa dar agresyvesni ar labiau sujaudinti, kada jiems papildomai duodi silpnesnių vaistų. Galbūt todėl mcgyver ir jaučia tokius pašalinius poveikius, kaip haliucinacijos. Siūlyčiau atsargiai, patiems vaistų nederinti.

mcgyver

zmogau cia migdomieji o ne raminamieji, as puikiai zinau kad tai tinnitui nepades aciu uz nuorodas bet jau bandes tai, jau priprates prie spengimo. :)

Aukštyn