Serialai

Pradėjo BloodyMary, kovo 03, 2012, 18:54:17

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Sharikovas

Esu perziurejas simtus serialu, tai gal surasysiu kurie patiko, bet nera garsus ar populiarus ir kuriuos bus sunkiau rasti :


Life on Mars (britu detektyvinis mistinis serialas, viskas labai graziai sujungta tiek kriminalas tiek fantastika ir aisku labai gera prieskoni duoda tik britam budingas jumoras)

Charlie Jade (Kanadieciu serialas nufilmuotas Afrikoj, vienas keisciausiu koki esu mates, pradzioj atrodo lekstas ir klisinis, bet paskui labai itraukia, istorija sugalvota neeiline ir fantastiskai nufilmuota, labai itraukiantis.


Firefly (Na sita fantastikos megejas turetu kiekvienas zinot, man asmeniskai geriausias po Babilonas 5, deja filmo kurejam atrode kitaip ir yra tik vienas sezonas, bet rekomenduoja kiekvienam, uzsikabinsit nuo pirmos serijos)
   

The Collector (Dar vienas kanadieciu gamybos serialas pastatytas tik Kanadai budingu stilium, labai sunkiai radau, bet vertejo. Kas iesko kazkokiu specefektu tai cia ju neras, bet jei patinka dilemos tarp gerio ir blogio ir kokia gali but maza riba tarp ju tai serialas patiks, sukurta labai tikroviska mistine atmosfera)

Carnivàle (Labai itraukiantis, mistika ir nezinia lydi abieju sezonu metu, vienintelis minusas ,kad yra tik du sezonai ir baigus paskutine serija sunku istrynt ji is galvos, norisi test ir test, pats geriausias sio zanro(mistika) serialas koki esu mates, "must see" kategorija)

Farscape (Cia epinis serialas prilygstantis Babilonui 5, nedaugzodziausiu, tiesiog vienas is geriausiu savo kategorijoj, turi minusa, kad ssunkiai pradzia ziurisi ir reikia perziuret bent kelias serijas kol tave visiskai itraukia fantastine(visom prasmem) istorija)


...na cia kelis garsiausius, bet gal netaip zinomus imeciau, jei kam patiks, galesiu ir daugiau rekomenduoti, ne tik serialu ,bet ir filmu ar knygu, garantuoju kad bus neeiliniai :).

Benamis

Pradejau per TV3 ziureti The American Horror Story :) Labai uzkabino! Dabar siunciuosi visa pirma sezona :)


vitake

Supernatural, Dr. House, Lie to me, Big bang theory, CSI. :)

Makaveli

Breaking bad, Dr.House, Prison Break, Desperate Housewives, Heroes.

Prieblanda

Per daug alkoholio, per daug rūkalų ir knygų. Turbūt dėl to vienas iš geriausių matytų serialų - ''Black books''. Priverčiantis prunkšti kiekvienoje serijoje ir nenormaliom ''dozėm'' varvinti akis prieš kompiuterį. http://www.imdb.com/title/tt0262150/
--
Klasikinis vaikystės siaubas/baubas. Buvęs uždraustasis ''Twin Peaks'' dabar keliantis malonius šiurpuliukus. http://www.imdb.com/title/tt0098936/
--
Ir kas be ko pastarųjų dienų laiko ryjikas, užvadintas ''Game of thrones''. Siaubingai gražūs vaizdai, įdomūs veikėjai, mistikos dvelksmas..užburia.

Marius

Carnivàle (Labai itraukiantis, mistika ir nezinia lydi abieju sezonu metu, vienintelis minusas ,kad yra tik du sezonai ir baigus paskutine serija sunku istrynt ji is galvos, norisi test ir test, pats geriausias sio zanro(mistika) serialas koki esu mates, "must see" kategorija)''

Labai AČIŪ už šito serialo paviešinimą.Peržiūrėjau per pora dienų abu sezonus ir labai sunervino jog nėra tesinio,o ir baigėsi labai idomiai(jei tai galima pavadint pabaiga)..Tikrai geras siužetas ir scenarijus.Tikrai labai patiko.

Che-kuolis

va, aš visada norėjau žmonių paklaust šito ir manau the time feels right:
Kas su tais serialais? Kodėl žmonės pabaigę vieną serialą, iškart ieško kito? Kodėl renkantis serialus taikomi kiek kitokie standartai nei muzikai, knygoms ar filmams? Turiu omeny žmogus pažiūrėjęs serialą apie zombius po to gali žiūrėti serialą apie gydytojus, jį pabaigęs užsimest humoristinį, o tada sci-fi? Ir pabaigęs serialą sako: nu va, kažin ką dabar žiūrėt? Aš paprastai išgirdęs tokį klausimą sakau - pabandyk nieko nežiūrėt. Bet ne.
Ką noriu pasakyt - mano kartoje (turiu labai daug draugų ir pažįstamų, kurie žiūri serialus) serialai yra įgiję kažkokį išskirtinį statusą, kai svarbiau yra pati medija (t.y. kad tai serialas), o ne apie jis, ar jis atitinka tai, kuo aš paprastai domiuosi. Kad ir tas pats "Walking dead", jis yra sukurtas pagal šiuo metu labai populiarų (ir vis dar leidžiamą) komiksą. Tai pabandykit tam seriališčikui padovanot komiksą su kone identiška istorija ir jis sakys "fu", bet štai serialą pasižiūrės, nes "nes va nebuvo serialo, kurį galėčiau pažiūrėt ir įsijungiau". Man tai labai keista.
Štai dar viršuje įdomi Šarikovo liepos mėnesį rašyta citata "reikia perziuret bent kelias serijas kol tave visiskai itraukia", tai man iškart kyla klausimas - o kam? Kam priverstinai save įtraukinėt? Arba kabina arba ne. Tuo labiau toks laiką ryjantis hobis kaip serialų žiūrėjimas.
Kas dėl manęs, pats serialų praktiškai nežiūriu (kad randu būdų kitaip iššvaistyti laiką tai jau kita tema :D), paskutinis buvo britiškas "The book group" teko šiek tiek pasistengt, kol suradau kaip pažiūrėt. Man tai patiko, nežinau kaip forumo kolegoms pasirodytų.

Ir čia nemoralizuojantis postukas, nepagalvokit, man nuoširdžiai įdomu, kodėl taip yra. Kodėl tavo pasirinkimai susiniveliuoja, kai kalba pasisuka apie serialus.   

Prieblanda

#22
gruodžio 17, 2012, 02:16:55 Redagavimas: gruodžio 17, 2012, 02:31:06 by Prieblanda
Bent jau mano aplinkoje kai kurie žmogai griebiasi serialų vien dėl to, kad ''norisi kažko lengvo ir neįpareigojančio laiko praleidimui''. Just simply like that ir nieko ypatingo. Kuomet esmė yra pačiam veiksme, o ne jo kokybėje. Vienaip ar kitaip, manau, yra ir serialų, vertų dėmesio, tad bent jau aš nelinkusi nuvertinti/''nurašyti'' šio medijos žanro(jeigu taip galima pavadinti):)

Selfish.

Aš tai serialų maniakė, kaip ir minėjo kažkuris, jog nuo vieno žanro peršoku ant kito. Ir taip esu mačius visų įmanomų žanrų serialų ir net negalėčiau išskirt mėgstamiausio, Na bet pabandysiu eilės tvarka surašyti:
Supernatural, The Walking Dead, Spartacus, Arrow, Bones, Homeland, The Unit, Strike Back, Pretty Little Liars ir kt. Pusę net pamiršau :D

Skunk

Siaip hausa ziuriu, bet dabar ziauriai isitraukiau i The Sopranos, jau beveik baigiau visus sezonus ziuret.  :) Kas nemates, patariu paziuret.  :)

PusiauŽmogus

Mentalist !

Ignas1992

Man tai 1vt Game of Thrones (žiauriai laukiu 3sez), paskui Supernatural ir The walking dead

Master

The walking dead - nežinau nieko geresnio.
Na, once upon a time, my name is earl- irgi žiūriu, bet tokie vienam kartui :)

LMX

Kai ziuredavau, tai labai patinkdavo Californication ir Weeds :)
http://www.imdb.com/title/tt0439100/
http://www.imdb.com/title/tt0904208/

la.benas

Daktaras Hausas! Man patiko, tik kad ne nuo pirmo sezono pradėjau žiūrėti :/

Aukštyn