Ar jūs žiūrite krepšinį ir kuo jis įdomus?

Pradėjo Ezekiel, rugsėjo 20, 2013, 20:29:33

« ankstesnis - sekantis »

Ar žiūrite krepšinį?

Taip
Ne
Kartais pažiūriu
Žemyn

A.C.A.B

#30
rugsėjo 21, 2013, 17:54:16 Redagavimas: rugsėjo 21, 2013, 17:56:46 by A.C.A.B
Jei taip nori, tai inicijuok įstatymo projektą, kuris uždraustų žiūrėti krepšinį, o narkotikų bei ateivių matymą padarytų privalomu. Tada visi gražiai gyvensime be smurto, pykčio ir visokių nacių.

Einu parsipūsti kokį seną NBA mačą. Negaliu gyventi be kasdieninės neapykantos bei rasizmo dozės.

EDIT: Varpaini, tu nesupranti, mes esame atsilikę, prieš sistemą nekovojantys niekšai! Tu įsivaizduoji kiek žmonių yra nužudyta Suomijoje dėl autosporto??? O kiek Olandijoje dėl moterų žolės riedulio??!!

Ačiū dievams, kad turime tokių saulės spindulėlių kaip Ezkiel, kurie nurodo tikrąsias gyvenimo tiesas!

varpainis

 :D tikras spindulelis, kuris netik sporta kaip velnio isradima mato, bet kasiakais ir bongais ruosias pagydit vezi

Liksiubevardo

Man patiko ezekiel mintis. Krepsinis - smegenu plovimas :DD.
Siulau neeit/neziuret jokiu renginiu nes tai tik smegenu plovimas. Beje gyvo garso koncertai yra grynas blogis. Nueini o ten tau kelias valandas groja... Naudos tau jokios, bet uztat kaip isplauna smegenis! Jie tik pinigus kraunasi uz tai kad tu klausasi muzikos, ir jei tau patinka ( Neduok dieve! ), tu nueini vel ir vel. Taip tampi zombiu praplautom smegenim.
Taigi zmones nevaiksciokit i koncertus! Issilaisvinkit!

Master

O vargšai tie, kurie gyvendami daugiau nieko nesistengia matyti ar siekti kažko kito nei tai daro šalia esantis. Va čia ir yra bendruomeniškumas ! Arba tingumas, valios neturėjimas ir baimė...
Kalbant ta tema- ne, krepšinio aš nežiūriu. Žinoma būna įdomu kaip sekasi Lietuvos rinktinei, bet man užtenka žinoti prieš ką kas kovojo ir kas laimėjo.

Ezekiel

Muzikos klausimasis gali būti naudingas, gali būti ir krepšinio žiūrėjimas, bet pripažink jis labiau kursto neapykanta kitokiems nei žiūrėjimas į gražius vaizdus ar muzikos koncertas. Pateik įrodymus, kad koncertas kenkia visuomenei, sukelia nusikaltimus, riaušes.
Krepšinis Lietuvoje ir yra smegenų plovimas kadangi taip populiarinamas žiniasklaidos, jei būtų kitaip būtų skatinami ir kiti sportai, veiklos. Dabar "Lietuva krepšinio šalis".

varpainis

Metalo, pankroko muzika ir koncertai kelia agresija. Ten visi irgi geria alu ir musasi. Uzdrauskim ir muzika  ;)


xsistemax

Krepšinis man patinka.Savo dinamika.
Žmogui įgimta kovoti,konkuruoti.Sportas suteikia tokią galimybę ne tik sportininkui,bet ir su juo besitapatinančiam žiūrovui.Ir niekam nekenkia.
Jei laimėsim auksą-būsim bent šituo aspektu pranašiausi Europoj,ne vien savižudybių skaičiumi.

czech-kuolis

Citata iš: Ezekiel  rugsėjo 21, 2013, 15:44:09
Nežinau ko čia džiūgauti. Ar tą pergalė išsprendė kokią problemą? "Išsikrauti" galima ir kitaip, pvz. pačiam sportuojant ypač kai gydytojai sako, kad lietuviams reikia daugiau judėti.
Koncerte, meno parodoje ar žiūrint filmą galima pamatyti grožio ar įgyti unikalios patirties ir jokio šalutinio poveikio nebent būtų koks negatyvumas, kuris mažiau tikėtinas.


it is war minus the shooting, orwello mintis 1945 m., bet šiaip manau nelabai svarbu, galim nurašyt M.Twenui, nes internete taip kartais daroma  :D
Tiesiog pasakysiu paprastai - tai laisvalaikio leidimo forma. Menas seniai jau nebe tik grožis ir teigiamos emocijos. Taip kad pažiūrėjęs filmą, perskaitęs knygą, ar paklausęs dainos gali jaustis taip pat blogai, kaip ir pralaimėjus tavo komandai. Tiktai sportas yra loterija, bet tinkamai susiklosčius "siužetui", gali patirti didelį momentinės laimės pliūpsnį, su kuriuo nieko nesupainiosi. Geriau nei žolė, atsakau.
Kita vertus, taip, galima sutikti, man jau senokai kirba mintis, kad reikalas išpūstas, nors seku gal tris sporto šakas. Kalbu ne tik apie išpūstas algas, pinigus, federacijas, sistemą. Jei netyčia tapčiau atsakingu už sporto lėšų skirstymą (ko nebus, tad būkit ramūs), rėžčiau profesionalams ir daugiau lėšų skirčiau mėgėjams. Nes taip, tai tiesa - nauda "garsinant Lietuvą" neatperka naudos pačiam sportuojant, judant, išsikraunant. Kaip ir nauda geriant alų prie teliko, neatperka naudos aikštelėje ar ant žolės. Aišku, profesionalai tai skatina - kiek berniukų nori būti panašūs į LeBroną, mergaitės - į Meilutytę, tačiau geriausia būtų jei šalyje kur kas daugiau būtų atsižvelgiama į tarkime, provinciją ir į vyresnius žmones, atkeliant juos nuo fotelių ir leidžiant pasirinkti įvairių prieinamų veiklų. Net ir aktyvesnis dotavimas padėtų.

Kibiras

Dabar jau nebėra ką žėt.. Lietuvos komandos, o komandoj vienas Lietuvis...

Aukštyn