PLACEBAS vaistas nuo visų ligų.

Pradėjo Virus, spalio 30, 2017, 05:58:30

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Virus

kaip visuomet tiems kas nesusipažine / https://www.youtube.com/watch?v=qq0X1LqUNuw&feature=youtu.be

paskaičiau keleta straipsniu esa mokslininkai svarsto jo pritaikyma medicinoje, tačiau man atrodo kad jis jau senai pritaikytas joje, t.y farmacijoje kaip manote jūs?

elteide

gal ir taiko kokiose srityse, bet ne rimtom ligom kaip vėžys , diabetas ir kitom gydyt... 
po maldos irgi nemažai mačiau išbėgančių a la laimingai pasveikusių , bet po kelių dienų , savaičių besisikundžiant tuo pačiu..gėda tiem pastoriam jie juk irgi tai mato  ir toliau varo tą pačią politiką...

.L.U.T.H.O.R.

Buvo čia ne taip ir seniai, tyrimas Prancūzijoje, kur išaiškėjo, kad didelis procentas vaistų(procento nemenu, bet gal virš 75) yra neveiksmingi. Tai kas ten daugiau gali veikt jei ne placebas. Visur manau panašiai.

TinSoldier

Citata iš: .L.U.T.H.O.R.  spalio 30, 2017, 15:55:06Buvo čia ne taip ir seniai, tyrimas Prancūzijoje, kur išaiškėjo, kad didelis procentas vaistų(procento nemenu, bet gal virš 75) yra neveiksmingi. Tai kas ten daugiau gali veikt jei ne placebas. Visur manau panašiai.
Kažkada iš vieno gydytojo ėmiau interviu, taip pat sakė, kad (jei gerai pamenu) apie 70 procentų psichiatrijoje naudojamų vaistų - paprasčiausias placebas.

elteide

baikit nejuokaukit,  negli būti toks didelis procentas..žiauru..:) na nebent  prie ne sudėtigų susirgimų ...

Taranut

Aš sutinku su tavimi Tai tikrai geras vaistas. Man labai patinka

vytra

#6
sausio 06, 2018, 12:25:56 Redagavimas: sausio 06, 2018, 12:40:39 by vytra
Citata iš: .L.U.T.H.O.R.  spalio 30, 2017, 15:55:06Buvo čia ne taip ir seniai, tyrimas Prancūzijoje, kur išaiškėjo, kad didelis procentas vaistų (gal virš 75%) yra neveiksmingi. Tai kas ten?
- pirmiausia, tai nėra nė vieno vaisto, kuris gydytų. Nustebote? Tikrovėje visi vaistai skirti keisti sąlygas, sakykim daryti rūgštines ar šarmines pačiu paprasčiausiu atveju. Tai nėra joks gydymas, bet jei organizmui tik to trūko, organizmas turi daugiau šansų save pasigydyti.

p.s.
.. aišku šis pavyzdys labai primityvus, tačiau praktiškai didelė vaistų dalis yra tik nuodai, kaip kad chemoterapijoje skirti išnuodyti lasteles vėžines, bet nevėžinės irgi sėkmingai žūsta. Taip pat nemaža dalis yra kompensacinių hormoninių poveikių, kas labai išderina ilgainiui visą organizmą. Yra ir kitokių, sakykim stimuliuojančių, maitinančių bet anei vienas negydo. Gydo tik gamta (organizmas pats), kaip pasakytų bedievis arba Dievas, kaip pasakytų tikintis.

p.s.2
Citata: "Nors ši Hipokrato priesaika šiandien jau nėra privaloma, jos tekstą vis dar kartoja daugelio Europos universitetų absolventai".

Trumpai: ten draudžiama žudyti, dabarinė medicina skatina eutonazija. Ten draudžiami preparatai prieš gemalą, dabartinė medicina laisvai platina kontraceptinius nuodus ir daro chirurginius abortus. Kam tarnauja medicina?


:(

gidas

Citata iš: vytra  sausio 06, 2018, 12:25:56pirmiausia, tai nėra nė vieno vaisto, kuris gydytų. Nustebote?
Net labai "nustebinote"... Tiesą sakant, jau ne pirmą kart "stebinate". ;)

San IL

Citata iš: vytra  sausio 06, 2018, 12:25:56- pirmiausia, tai nėra nė vieno vaisto, kuris gydytų. Nustebote?

  Tikrovėje visi vaistai skirti keisti sąlygas, sakykim daryti rūgštines ar šarmines pačiu paprasčiausiu atveju. Tai nėra joks gydymas, bet jei organizmui tik to trūko, organizmas turi daugiau šansų save pasigydyti.

O antibiotikai?

Sutinku, kad dalis vaistų negydo priežasties, tačiau kartais net lašinant vandenį su druska galima išgelbėti gyvybę. Ir tai nėra negydymas, jeigu sunkios ligos atveju palaikai stabilią būklę ir kovoji su simptomais, organizmas tokiu atveju sugeba pats susitvarkyti, kai kitu atveju paprasčiausiai neištemptų. Į tokią kovą pagalbon ateina įvairūs nuskausminamieji, hormoniniai vaistai, antiemetikai, diuaretikai, širdies ritmą ir kraujospūdį kontroliuojantys vaistai, antialerginiai, raminamieji, lašinės infuzijos ir t.t. - jie neveikia priežasties, bet veikia pasekmę. Kartais pasekmė gali būti ir pagrindinė problema - pavyzdžiui pacientas netekęs daug kraujo ir jam lašinama skysčių infuzija. Skystis atstoja cirkuliuojantį kraują. Ne gydymas?
 
 Visi vaistai yra lyginami su placebo prieš patenkant į rinką, II vaistų tyrimų fazėje. Turi būti įrodyta, kad vaistas sukelia didesnį efektą nei placebas, todėl vien iš esmės šita tema neatitinka tikrovės.

Citataaišku šis pavyzdys labai primityvus, tačiau praktiškai didelė vaistų dalis yra tik nuodai, kaip kad chemoterapijoje skirti išnuodyti lasteles vėžines, bet nevėžinės irgi sėkmingai žūsta. Taip pat nemaža dalis yra kompensacinių hormoninių poveikių, kas labai išderina ilgainiui visą organizmą. Yra ir kitokių, sakykim stimuliuojančių, maitinančių bet anei vienas negydo.
Vaisto toksiškumo ir naudos sąntykis visada yra pasveriamas prieš jį skiriant. Teisingą dozę vartojant, daugelio vaistų toksiškumas yra minimalus. O nuodais vaistus labiausiai mėgsta vadinti šizofrenikai, kurie galvoja, kad psichiatrai bando juos nunuodyti. Alkoholis, rūkymas, cukrus - irgi nuodai, bet visi juos vartoja nepaisant jokios jų naudos. Vaistus, jeigu nesergi lėtinėmis ligomis, vartoti tenka tik epizodiškai.

 Chemoterapija - taip, dar nėra deja tokia tiksli ir veiksminga. Dėl to yra labai liūdna ir labai laukiam pažangos.
 
 O hormoninių vaistų pas mus nemoka teisingai skirti gydytojai, dar labiau nemoka jų vartoti pacientai. Visus hormoninius vaistus reikia nutraukinėti iš lėto ir labai palaipsniui mažinant dozę . To nepadarius organizmas nespėja adaptuotis ir problemos nuo kurių buvo gydyta, tuomet grįžta trigubai.
 Ant visko stumti lengva, bet deja be šių hormoninių vaistų dauguma žmonių negalėtų gyventi pilnavertiško gyvenimo. LOPL'ininkai uždustų, žmonės su reumatoidiniu artritu nepasikeltų iš lovos ir daug kitų pavyzdžių.

 O kaip su maisto papildais? Trūkstant geležies, ką geležies tabletės negydo? Esant avitaminozei, rachitui? B vitaminų trūkumui? Žinoma, mažus trūkumus lengva pataisyti pakeitus mitybą, o ką daryti, kai dėl minėtų medžiagų trūkumo gyvybė kabo ant plauko (būna ir taip)?

 O kaip dėl aktyvuotos anglies? Jos toksiškumas nulinis, o nėra geresnės priemonės išvalyti skrandžiui? Pažiūrėkite sąrašą, kiek aktyvinta anglis adsorbuoja elementų.

Irgi nuodas, negydo?

 Negalima jokioje srityje būti kategorišku. Tikrai ne visi vaistai yra gėris, tačiau visai be jų, mūsų laikais, būtų ragas daug kam. Neužmiršti reikia, kad medicina irgi kiekvienais metais daro pažangą į priekį.

vytra

#9
sausio 10, 2018, 10:11:28 Redagavimas: sausio 10, 2018, 10:13:02 by vytra
Citata iš: San IL  sausio 10, 2018, 09:40:52.. vaistų pas mus dar vis nemoka teisingai skirti gydytojai, ir dar labiau nemoka jų vartoti pacientai.
- aš neketinau veltis į ilgas konkrečias diskusijas, aš tenorėjau pasakyti: "jei pacientas praranda vidinę savęs gydymosi funkciją, jo jokie vaistai neišgydys". Tik tiek.

p.s.
.. su tamstos mintimis pilnai sutinku, daugumą mano minčių išreiškėte plačiau ir tiksliau, bet liko nesutarimas dėl termini "gydo". Vėlgi, dar antikoje pasakyta: "gydo gamta, geras gydytojas tam gelbsti, blogas kenkia". Nieko esminio kitko nėra ir šiandien, tik pagelbėti/pakenkti šiek tiek platesnės galimybės.

p.s.2.
.. kas dėl vėžio, oficialiai manoma, kad vėžinė lastelė yra ta pati lastelė, pati mutavusi į chaotinį DNR rinkinį, bet tai nelaiko elementarios kritikos: tokia lastelė privalėtų žūti! Taigi alternatyva: vėžinė lastelė yra pakeista tikslingai, su tikslu maksimaliai pasidauginti. Dabar klausimas: kas gali pakeisti? Atsakymas: parazitai (virusiniai?). Kodėl neranda? Atsakymas: virusas yra mutuojantis, nuolat keičiantis savo štamą.


:(

San IL

Citatakas dėl vėžio, oficialiai manoma, kad vėžinė lastelė yra ta pati lastelė, pati mutavusi į chaotinį DNR rinkinį, bet tai nelaiko elementarios kritikos: tokia lastelė privalėtų žūti! Taigi alternatyva: vėžinė lastelė yra pakeista tikslingai, su tikslu maksimaliai pasidauginti. Dabar klausimas: kas gali pakeisti? Atsakymas: parazitai (virusiniai?). Kodėl neranda? Atsakymas: virusas yra mutuojantis, nuolat keičiantis savo štamą.
Kai kurie vėžiai tiksliai taip ir atsiranda, kaip parašei - geriausias pavyzdys būtų gimdos kaklelio vėžys. Jeigu moteris užsikrečia žmogaus papilomos virusu (HPV) (tas pats, kuris sukelia karpas, tik kitas štamas), jos rizika susirgti šiuo vėžiu išauga 5 ar net daugiau kartų. Moterims nuo 25 iki 60 m. kas trejus metus Lietuvoje galima pasitikrinti nemokamai.

 Prostatos vėžys greičiausiai irgi bus neužilgo susietas su infekcija, bent taip manau aš.

 Yra ir daugiau onkologinių susirgimų, kuriuos išprovokuoja virusai.

 Tačiau, dėl DNR - kodėl ta ląstelė turėtų žūti? Kol ją supa jos siena, ji turi visus organoidus savyje ir kol ant jos nėra receptorių į kuriuos reaguotų imunitetas - tol ji ir dauginsis sau ramiai. Visų vėžinių ląstelių DNR yra mutavęs, yra atlikta aibė tyrimų, juk net ir dabar atliekant biopsijas yra matomi pakitimai. Vėžį juk gali išprovokuoti ir apšvitinimas radiacija, o tai taip pat sukelia DNR pakitimus, kurie leidžia ląstelėms nevaldomai proliferuoti.

 Yra ir daugiau ligų, kurias sukelia pakitęs DNR, ne tik vėžį - amiloidozė. Pakitęs DNR ima gaminti defektuotus baltymus, kurie prastai išsilanksto ir tuomet sukibę grupėmis ima kauptis kur nors - sukeldami problemą. Daug įrodymų veda į tai, jog tai gali būti ir Alzheimerio priežastis - tos baltymų sankaupos pražudo neuronus.

 Nukrypom nuo temos gerokai, tačiau mano pointas yra tas pats - ne viskas yra taip paprasta, kad  viską eitų išgydyti vien placebu. Tačiau placebas yra nuostabi priemonė sumažinti bereikalingą vaistų vartojimą. Ne kartą matau, kaip gydytojai išrašo homeopatinių preparatų bobulėms ir perdėm be reikalo susirūpinusioms supermamoms, kurios ant kelių atsiklaupusios maldauja antibiotikų savo atžaloms vos tik jiems pradeda bėgti nosis.

 Sako, labai gerai veikia :)

 P.S.: pats esu liudininkas atvejo, kai vienas "ekstrasensas" išgydė moterį nuo vėžio per vieną naktį, panaudodamas placebą. Įtaiga turi didžiulę galią. Todėl išvadoje - negana tiesiog išrašyti žmogui vaistų ir viskas. Dar yra visas "gydymo menas", kurį turėtų mokėti kiekvienas gydytojas.

gidas

Citata iš: San IL  sausio 10, 2018, 12:00:40pats esu liudininkas atvejo, kai vienas "ekstrasensas" išgydė moterį nuo vėžio per vieną naktį,
Chemoterapija, radioterapija, kiti šiandien įprasti vėžio gydymo būdai, net populiarėjanti ir vis aktyviau taikoma imunoterapija nepadėjo, o placebas ("ekstrasensas") pagydė per naktį? Iš vakaro viena koja grabe, o ryte strykt pastrykt, vėžio kaip nebuvę? Tikrai labai įdomi patirtis, bet pats suprantate, kad po tokio neeilinio  pareiškimo derėtų ir platesnis komentras. Pvz., šiuo konkrečiu atveju spėčiau, kad moteris nesirgo jokiu vėžiu - medicinoje hiperdiagnostika visada pasitaikydavo, o šiandien ji sąlyginai kaip ir "ant bangos".

gidas

Žinau vieną labai gerą *placebini* naktinį/dienini gydymo metodą moterims ir aš, ir dauguma vyrukų. Jei kalba apie jį, komentaras nereikalingas - visi mes *ekstrasensai*.  :)

San IL

#13
sausio 11, 2018, 13:30:16 Redagavimas: sausio 11, 2018, 13:31:56 by San IL
Citata iš: gidas  sausio 10, 2018, 20:51:58Chemoterapija, radioterapija, kiti šiandien įprasti vėžio gydymo būdai, net populiarėjanti ir vis aktyviau taikoma imunoterapija nepadėjo, o placebas ("ekstrasensas") pagydė per naktį? Iš vakaro viena koja grabe, o ryte strykt pastrykt, vėžio kaip nebuvę? Tikrai labai įdomi patirtis, bet pats suprantate, kad po tokio neeilinio  pareiškimo derėtų ir platesnis komentras. Pvz., šiuo konkrečiu atveju spėčiau, kad moteris nesirgo jokiu vėžiu - medicinoje hiperdiagnostika visada pasitaikydavo, o šiandien ji sąlyginai kaip ir "ant bangos".

Ir taip mano pranešimas buvo per ilgas. Be to, tai buvo labai labai senai, kai dar tikrai nesupratau kaip fiksuoti detales, kad gauti įrodymų. Esmė buvo tokia, kad moteris turėjo auglį, tai buvo patvirtinta nuotrauka - neįsivaizduoju kokia. Aš pats tame nedalyvavau. Buvo gudriai kreiptąsi į ekstrasensą, bet jis užuot užsiėmęs magija ar burtais, nuėjo ir tai moteriai sumaitino cukraus - įteigdamas, kad tai naujas vaistas nuo vėžio. Vėlesnės nuotraukos auglio neberodė.
 
 Nežinau kaip tai baigėsi, ar ten buvo piktybinis ar ne piktybinis auglys, kaip sekėsi tai moteriai gyventi toliau ir t.t. - atsimenu tik patį faktą, nes pažinojau ir tą moterį (labai tolimai) ir tą ekstrasensą. O gal galėjo būti tiesiog nuotraukos sumaišytos, kaip dažnai atsitikdavo tais laikais medicinoje ir ji to auglio visai neturėjo - šiandien jau nepatikrinsim.

Dėl to jokio platesnio komentaro pasakyti ir negaliu. Bet visai patikėčiau, kad taip suveiktų. Tik čia šiuo atveju ne placebas, o įtaiga suveiktų - mano nuomone. Jeigu bet kas bet kam ir svarbiausia - bet kaip, duos placebą - nebūtų tokio efekto. Dėl to ir užsiminiau apie "gydymo meną". Net ir normalius vaistus skiriant nuo "gydymo meno" įvaldymo, gali labai skirtis gydymo rezultatai.

gidas

Citata iš: San IL  sausio 11, 2018, 13:30:16Dėl to jokio platesnio komentaro pasakyti ir negaliu. Bet visai patikėčiau, kad taip suveiktų. Tik čia šiuo atveju ne placebas, o įtaiga suveiktų - mano nuomone.
Tuomet minėtą placebinį/ektrasensinį pasveikimą  galima ramia sąžine ir atmesti kaip realų šio dupleto veiksmingumo onkologijoje įrodymą - belieka tikėti/netikėti šios  kombinacijos arba tik įtaigos veiksmingumu.  O  tikėjimas apskritai ir kad onkologijoje tai "suveiktų" konkrečiai, yra  kiekvieno asmeninė nuomonė.  Tepridurčiau, kad medicinoje tikėjimas privalo turėti empirinį pagrindą.

Aukštyn