Stounchedžas

Pradėjo paragraf 78, lapkričio 29, 2011, 21:46:52

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Justinas Herbsman

#15
lapkričio 08, 2013, 23:43:09 Redagavimas: lapkričio 08, 2013, 23:52:40 by Justinas Herbsman
konkreciu irodymu negaliu pateikt bet zinau kad yra piramidziu ir po vandeniu ,tikrai ne viena ir ne dvi  cia kaska uzmaciau http://www.collective-evolution.com/2012/12/05/potential-giant-crystal-pyramid-discovered-bermuda-triangle/


bet kitiem tik viena smegenu puse ir jokiu kitu pojuciu neturintiem neitikima bus iki paskutines sekundes kai per tv pamatys ar kaskokius tai irodymus,ras konkrecius ,kur savo permastymo nereikia ir gali aklai patiket nes saltinis tikimas kaip patikimu , tas pats kaip su piramidziu pastatymu,palaukit pora desimtmeciu pamatysit kiek bus atskleista informacijos apie senoves civilizaciju issivystimo lygi ... :) kas kad as zinau ir maza dalis zmoniu zino, suvokia ,mes gi savo pojuciu ir samoningumo jum neidesim i galva.Paradoksalu kai net suvoki kodel kiti nesuvokia,net suvoki daugmaz kaip jie masto,kuom remesi,kuom tiki ir vistiek negali ju tikejimo sistemos pakeist nes jie neprimeta galimybes kad jie galejo visa laika but neteisus ir pasikliaut nepatikimais saltiniais,o kai tai liecia dauguma,tai tuolabiau,nes visi megsta save pasiteisint - jei visi taip panasei masto ir daro tai reiskia nieko blogo ir tai yra teisinga...  vel as cia destau tai ko tik keletas cia esanciu supranta .... ech

Benamis

Citata iš: Justinas Herbsman  lapkričio 08, 2013, 23:43:09
vel as cia destau tai ko tik keletas cia esanciu supranta .... ech


Tavo zinutes tikrai idomios Justinai, nesakau, kad jos teisingos bet idomios. Tik turi suprasti, jog kiek zmoniu tiek ir nuomoniu. Mes cia nediskutuojam tam, kad visi suprastu ir pritartu, cia diskutuojam tam, kad galetume apsikeisti savo asmeniniu poziuriu i tam tikrus dalykus ir atsakyti (kad ir sau asmeniskai) kodel butent taip galvojam, o ne kitaip ;)

Justinas Herbsman

Puikiai suprantu kad skirtingos nuomones bet as bandziau parodyt kodel tam tikra nuomone yra butent tokia (kuri yra daugumos) ,as nepeikiu ir neniekinu kitu nuomones,as neverciu manim tiket ,bet as bent jau noriu kad jie permastytu savo egzistuajancia nuomone,priimintu galimybe kad ji gali but klaidinga ... nors ka as darau.... puikiai suprantu kad mes privalom but skirtingi,kitaip nesudarytume vieno bendro vaizdo ir kas supranta daugiau tas supranta,kas pradeda tas ir bus linkes i permastyma ,domejimasi placiau,o kas ne tas ne.... ir tai yra naturalu ,bet kaskodel mes artejam prie to kad norima zmones paverst i nemastancia ir nejauciancia aviu robotu banda kuri turi viena nuomone -viena realybe issispraudzia save i savo paciu siaurus remus ir net nepriema kitu galimybiu o tuos kas jas pateikia laiko kvailais ir ne "normaliais" jau nekalbu kad ir dabar zmones nepanasus i  tikrus zmones,o tik suspausta sumenkinta pavergta kopija to tikrojo zmogaus prisirisusio su savo auksciausiuoju as ,nepraradusio neaprepemu jausmu kurie auksciau bet koki gebejima mastyt ,jaucia ir supranta kiekvieno individo vaidmeni kaip butina ir privalomai skirtinga israiska to pacio vieno .... - save patirencios egzistencijos.

TinSoldier

#18
lapkričio 09, 2013, 12:14:05 Redagavimas: lapkričio 09, 2013, 12:19:17 by TinSoldier
O ar pats vadovaujiesi tuo, ko tikiesi iš kitų? :)

Iš tokių sakinių: "kurie auksciau bet koki gebejima mastyt ,jaucia ir supranta kiekvieno individo vaidmeni kaip butina ir privalomai skirtinga israiska to pacio vieno .... - save patirencios egzistencijos."

Nepanašu, kad turėtum nuolankumo pats abejoti savo sakiniais, savo tikėjimais, ir savo nuomone.

Kodėl tu tikiesi kitus priversti mąstyti, jei pats lygiai taip pat nemąstai? :)
Kodėl tu tikiesi kitus suabejoti "savo realybe", jei pats neabejoji savąja?

Justinas Herbsman

Turiu as vel dabar aiskint nes prisikabinai prie zodziu... tai as tik apibudinau pilno zmogaus savybes,aisku kaip diena as pats toks nesu bet as bent jau tas kuris suvokia tai ,pirmas zingsnis yra suvokt ,as savo "realybes" net nevadinu realybe ir ji man toli grazu nera pastovi nekintanti... vel susiduria du skirtingi vaidmenys matantys ta pati atvaizda lyg ziuredami pro skirtingus akininius ir iki galo viens kito nesuprasim nes ne vien protu tas pasiekiama,tikek kuo jus norit as tik passisakau ka as zinau ir dazniausiai palieku nesuprastas dar kai pradedama kabinetis prie fraziu kuriu nelabai ir supranta ir apvercia viska taip jog as nieko nesuprantu.

snofru

Citata iš: Justinas Herbsman  lapkričio 08, 2013, 23:43:09
konkreciu irodymu negaliu pateikt bet zinau kad yra piramidziu ir po vandeniu ,tikrai ne viena ir ne dvi  cia kaska uzmaciau http://www.collective-evolution.com/2012/12/05/potential-giant-crystal-pyramid-discovered-bermuda-triangle/
berods praeitais metais forume jau buvo "išplaukusi" šioji piramidė, nerandu tos temos.  ???
neskaičiau tavo duotame linke esančio teksto, pakanka pamatyt giant-crystal-pyramid-bla-bla-bla, atmintinai žinau visą šią istoriją kuri vis kaip prasmirdęs karpis išplaukia į paviršių berods nuo 2002jų. nėr jokio noro eilinį kartą aprašinėt visą šią nesąmonę. bet galiu pamėgint nukreipt tave kitu keliu, nevedančiu į marazmų jūrą.
tvirtinama, kad pavyko aptikti jos (piramidės) veidrodines briaunas... :-[ :-[
šitoje vietoje galima sustoti ir toliau nebeieškoti jokios informacijos.
užtenka prisiminti, kad pas mus principe nėra lokacinės aparatūros sugebančios fiksuoti objekto briaunas, esančio giliai po vandeniu (pagal vienus šaltinius nuo 700 - 1000m pagal kitus gerokai giliau) ir juo labiau nėra lokacinės aparatūros, sugebančios fiksuoti kažkokį neva "veidrodinį" paviršių numanomą optiniam diapazonui.
taigi vienareikšmiškai, visos šitokios sensacingos naujienos apie kristalines spindinčias gelmėse piramides, nevertos tavo laiko kuris buvo paskirtas šio šlamšto perskaitymui  :-X



omcikas

Citata iš: snofru  lapkričio 09, 2013, 19:11:41

užtenka prisiminti, kad pas mus principe nėra lokacinės aparatūros sugebančios fiksuoti objekto briaunas, esančio giliai po vandeniu (pagal vienus šaltinius nuo 700 - 1000m pagal kitus gerokai giliau) ir juo labiau nėra lokacinės aparatūros, sugebančios fiksuoti kažkokį neva "veidrodinį" paviršių numanomą optiniam diapazonui.
taigi vienareikšmiškai, visos šitokios sensacingos naujienos apie kristalines spindinčias gelmėse piramides, nevertos tavo laiko kuris buvo paskirtas šio šlamšto perskaitymui  :-X

su šia vieta galima ir nesutikt : " Pagrindiniai a67 su sonaru bruožai Galingas komplektas a67 sujungia visas a65 navigacijos galimybes su įmontuotu ClearPulse skaitmeniniu sonaru Visiškai automatizuota ClearPulse skaitmeninė technologija pateikia tvarkingą detalizuotą žuvų ir dugno išsidėstymo vaizdą Galingas 600 vatų skaitmeninis sonaras automatiškai prisitaiko ir sureguliuoja sonaro nustatymus aiškiam žuvų ir dugno vaizdui iki 3000 pėdų "

čia radau sonaro aprašymą kurio veikimo gylis~1000m tai technologijos kaip ir egzistuoja galinčios tokiame gylyje kažką aptikti. Nors aš irgi netikiu tokių piramidžių egzistavimu.

snofru

#22
lapkričio 09, 2013, 20:16:30 Redagavimas: lapkričio 09, 2013, 20:27:45 by snofru
Citata iš: omcikas  lapkričio 09, 2013, 19:48:36čia radau sonaro aprašymą kurio veikimo gylis~1000m tai technologijos kaip ir egzistuoja galinčios tokiame gylyje kažką aptikti. Nors aš irgi netikiu tokių piramidžių egzistavimu.
omcikai, nesakau, kad nieko negali aptikt, aptinka gi, rado va prie Kubos kažkokius povandeninius griuvėsius (galimai, o gal tik akmenys palankiai sukritę i krūvą). Indijos vandenyne berods visą miestą po vandeniu rado, bet pirminiai tie duomenys sonaro, hidrolokatoriaus būna labai paviršutiniški ir tik specialistas gali nustatyti kas konkrečiai ten tokiame gylyje, bet briaunų ir visokiausių atspindžių tai tikrai nerodo nei tie žvejybiniai nei specializuoti lokatoriai, net neverta apie tai kalbėt, nes tiesiog visai kitoks aparatūros veikimo principas, o ten jau tuose super krūtuose sonaruose kas displėjuje parodoma, tėra softo interpretacija, kaip duotuoju atveju - gražios žuvytės, jis ir numatytas žvejybai o ne archeologijai.
pats sonaro veikimo principas jau nekinta daugybe metų, na pasipildo ten siaurai specilizuoti kažkokiais navarotais, skaitmeniniai ar dar kokie nors, bet realiai nieko naujo. jei būtu kitaip taptume begalės naujų archeologinių sensacijų liūdininkais  :)
iliustracija po spoileriu =>[spoiler][/spoiler]

omcikas

#23
lapkričio 09, 2013, 20:38:36 Redagavimas: lapkričio 09, 2013, 20:40:40 by omcikas
visgi, ko gero, daug kas priklauso ir nuo pačio sonaro modelio.
http://www.deltanautic.fr/1257-1228-large/humminbird-788ci-hd-di-combo.jpg
aišku čia labai nedidelio gylio atvaizdavimas tai tikėtina, kad esant 1000m tokio detalumo sonarai neparodo.

Aukštyn