Ką sapnuojate?

Pradėjo Asasinas, kovo 30, 2012, 19:52:48

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Empty.Soul

Pastaruoju metu prisimenu daug susapnuotų sapnų, bet jie labai nemalonūs.. Šiandien sapnavau, kad po seną viešbutį mane persekiojo kažkoks vyras, bandžiau parbėgti į savo viešbučio kambary, bet niekaip neprisiminiau jo numerio. Vakar sapnavau, kad žiūriu į dangų ir matau krentantį degantį lėktuvą, jis nukrito į mišką ir sprogo. Kituose sapnuose sapnuoju savo mirtį. Dažnai paskęsdavau (dažniausiai po vandeniu, nardant), pradėdavo žemė mane ''ryti'', sapnuodavau tvenkinius su gyvatėmis ir krokodilais, senus, apleistus namus, dvasias ir demonus. Gal kas reikšmes sapnų žinot? :)

house_armin

Citata iš: Žaltys  birželio 20, 2015, 17:30:08
Pastaruoju metu prisimenu daug susapnuotų sapnų, bet jie labai nemalonūs.. Šiandien sapnavau, kad po seną viešbutį mane persekiojo kažkoks vyras, bandžiau parbėgti į savo viešbučio kambary, bet niekaip neprisiminiau jo numerio. Vakar sapnavau, kad žiūriu į dangų ir matau krentantį degantį lėktuvą, jis nukrito į mišką ir sprogo. Kituose sapnuose sapnuoju savo mirtį. Dažnai paskęsdavau (dažniausiai po vandeniu, nardant), pradėdavo žemė mane ''ryti'', sapnuodavau tvenkinius su gyvatėmis ir krokodilais, senus, apleistus namus, dvasias ir demonus. Gal kas reikšmes sapnų žinot? :)

sapnai.net turetu zinoti

Lucas

Šįryt turėjau sau labai neįprastą sapną:

Sapnuoju, kad paryčiais guliu lovoj ir žiūriu pro langą į giedrą dangų. Po to žiūrėdamas į tą langą užsimerkiu ir, rodos, užmiegu. Suvokiu kad užmigau ir pradedu vėl sapnuoti (sapnuoju sapne). Aš suvokiu, kad miegu. Sapnuoju kažkokį tai kitą langą, nelabai kas pro jį matosi, tik visai pro pat jį porą žvirblių praskrenda (šitas epizodas kažkaip labai įsiminė). Bet kaip jau minėjau, suvokiu, kad sapnuoju. Tai susivokęs staigiai atsimerkiu (sapne) ir vėl atsiduriu ten, kur buvau prieš tai - ant lovos prie lango. Atsikeliu iš lovos, suvokiu kad nebesapnuoju. Prieinu prie stalo ir į jį atsiremiu. Bet vaizdai darosi vis neryškesni ir... BAM, vėl prabundu, tik šįkart jau iš tikrųjų prabundu savo lovoj vos prašvitus saulei. Už lango čirški žvirbliai (va turbūt todėl tuos žvirblius ir sapnavau). Iš pradžių buvau truputį suglumęs, bet po to susigaudžiau, kad sapnavau, kaip užmiegu ir sapnuoju. Trumpai tariant - sapnas sapne. Todėl ,,pabudau'' du kartus: iš ,,sapno sapne'', o po to ir iš tikrųjų prabudau.

Ir ko tik smegenėlės ,,nepridirba'' tavo galvoje, kol miegi. :D

idenmeyou

@Lucas

Tokie sapnai įdomūs kai supranti, kad sapnuoji, pabandyk kitą kartą sapne turėtum sutikti kokį žmogų ir papasakok jam, gali įvykti įdomių dalykų.

woozyy

as sapnuoju visad ateivius zmoniu pavidalu ir ju laivuose ar taip pas juos kur  :D juose man visada sako jog atlikciau savo uzduoti  :) net turiu kazkuriuos uzsirases.

Jimas

Aš tai dažniausiai sapnuoju ateitį. Pavyzdžiui vakar sapnavau atsikeliu pasižiūriu į kalendorių, o ten 2072 metai, rodos, įsijungiu televizorių, o ten per televiziją kalbą apie Marso planetos šalies New Lithuania prezidento rinkimus.
OFFTOPIC: Kažin išliks anomalija.lt iki 2072, kad galėčiau perskaityt šį komentarą ir su nostalgija prisimint savo jaunystės metus  :D ;)

Amadeus

#426
liepos 31, 2015, 17:37:52 Redagavimas: liepos 31, 2015, 19:23:43 by Amadeus
trinti

kazaminas

miglotai prisimenu vakaryksti sapna.. bet kazkaip ant dusios jis man stovi :D..

Zodziu, nebuvo jisai samoningas, o gaila..

priejo kazkoks ismincius (pavadinkim taip), pasake "cia ir dabar" (nieko nesupratau aisku :D)
ir stebuklingai nusikeliau i kazkoki klaipedos kiema.. ten nedidele parduotuve, o parduotuvej prasidejo apiplesimas, kaip prisimenu tai pijokas su pistoletu pasieme buteli degtines ir keleta zmoniu nusove. Bandziau pabut didvyriu ir nusivijau ji paskui (nusekiau), iskvieciau policija, ir stengiaus ji sulaikyt (meciau pagalius, akmenis.. :D) tada jis atsisuko ir pradejo sparciai eit prie manes, tuo paciu issitraukdamas pistoleta ir saudydamas i mane. Zinoma tai sapnas, tai stebuklingu budu pradejau isvengt kulku (kaip matricoj), sove keleta kartu, keleta isvengiau.. o viena kliude mane, tuom ir pasibaige sapnas.

tiesa vis dazniau pradedu sapnuot ryskius sapnus, ir gan tokius idomius, su istorija.. pavadinkim taip, na zodziu, atsikeles ryte kupinas miego ispudziu :)

tadasas99

 sapnais ir ju reiksmemis netikiu, tai tik pasamoneje slypincios zmogaus mintys. t.y. sapnuoji tai ka galvoji dazniausiai pats to nezinodamas.
senais laikais, dar paauglysteje kazkur nugirdau toki dalyka, kaip susapnuoti tai ka nori, isbandziau ne karta man pavyko, nuo to laiko netikiu kazkokia sapnu paslaptimi, tai tik pasamone.
kaip susapnuoti tai ka nori:
  pries uzmiegant reikia vadinamosios treciosios akies srityje isivaizduoti sviesios energijos rutuli, bei tuo paciu galvoti apie tai ka nori susapnuoti, taip sutelktas dvi mintis islaikyti iki kol uzmigsi.

Creative

Sapnuoju kaip važiuoju su autobusu namo ir staiga autobusas nusuka nuo kelio. galvoju sustabdyt ji arba išlipti artimiausioje stotelėje, veliau apsigalvoju ir galvoju jis nuvažiuos ir vėl gris tuo pačiu keliu. staiga artėjam prie statomo nebaigto statyti tiltu. Ir mes nuvažiuojam nuo jo ir krentam aš apskaičiuoju kad kritimas būtų minkštesnis, greitai išsirenku purvo krūva ir ten lengvai įsižeminu, kur autobusas dingo nežinau. likau tik aš bežiūrint į tą nedastatytą tiltą iš apačios.

rainiukee

Sveiki,

Pastaruoju metu vis sapnuoju sapnus, tokius lyg iš intensyvaus veiksmo filmo, kada gresia realus pavojus gyvybei. Pvz neseniai sapne bėgau nuo mane vejančių ,,mafijos ryklių'', kada aš slėpiausi nepažįstamuose namuose, bet jie (kostiumuoti vyrai) atvažiavę limuzinais imdavosi persekioti ir šaudyti į mane. Visada pavykdavo pabėgti.
Praietos nakties sapnas buvo itin įdomus. Su mama slėpėmis kažkokiam dviaukščiame name. Realiame gyvenime mano mama man reiškia daug kadangi ji prižiūri mano 7m. sūnų kai aš dirbu Anglijoje. Taigi tame sapne mes abi su mama žinojome, kad kažkokia pikta ir labai galinga moteris persekioja ją ir nori nužudyti. Buvo įtraukta policija, kuomet slėpėmes tame name, atvažiavo visa brigada kariškių, neva kada ta pikta moteris pasirodys, jie ją sustabdys, nes buvo apsiginklavę galingais ginklais, granatomis ir t.t. Mes su mama buvome užsirakinę kambaryje antrame aukšte ir girdėjome didžiulį triukšmą, šūvius kai ta moteris atvyko. Dar akimirką pagalvojau, kad tie kariškiai ją sutramdė, tačiau išgirdau žingsnius lipančius į antrą aukštą ir supratau, kad tai ji, nugalėjusi kariškius lipa sudoriti mūsų. Tada sakiau, mama, šokam abi pro balkoną į kiemą ir pabėgsim. Bet mama pasakė kad toks yra ne nesprendimas, reikia su priešu susitikt akis į akį ir ji pasiliks kovai. Mane ištiko begalinė baimė, žinojau, kad jei pasiliksiu - mirsim abi su mama. Kai išgirdau berakinant duris aš šokau į balkoną ir tada lipau nuo jo žemyn nors ir buvo antras aukštas. Dar pagalvojau jei šoksiu nuo jo taip paprastai tikrai susilaužysiu koją ar dar ką. Bet kažkaip labai lengvai pavyko turėklais ir medžių šakomis nušokti (nebųtų sapnas). Kai nušokau aplinka iš karto tapo pažįstama - tai mano mirusios močiutės namo kiemas ir miestelio gatvės aplink tą namą. Daug vaikystės atostogų ten praleidau. Taigi pradėjau bėgti iš kiemo į gatvę, bebėdama girdėjau šūvius name ir iš karto supratau kad jie buvo skirti mamai ir kad jos - nebėra... Tada ir pabudau. Pabudusi ir dar gyvendama sapno prisiminimais kaltinau save - kodėl tada nesukaupiau drąsos ir nepasilikau sutikti savi likimo ir išdrįsti sutikti tą ,,piktą moterį''. Kodėl pasidaviau?

GhostGirl

Aš šiąnakt sapnavau savo abiejų močiučių mirtis. Ir žinot,visą dieną drebu ir verkiu. Nenoriu prarasti nei vienos močiutės :/

SPACE

Hm, sapnuoti savo mirti nera gerai. Paprastai mirtis reiskia perejima (vaizduojama duru, portalo simboliu). Pakalbekit su astral travel expertais, gali buti, jums atidarytas kitas lygis.
Esu pora kartu sapnaves sapne. Sapnuoju, kad kazka sapnuoju, po to atsikeliu ir einu prie lango. Beeidamas supratau, kad sapnuoju ir tada galutinai pabudau. Gali buti, kad supratau jog sapnuoju, nes ejau kitam kambaryje, svetaineje, o as tam kambaryje nemiegu.

Vendigo

Citata iš: GhostGirl  lapkričio 25, 2015, 11:01:15Aš šiąnakt sapnavau savo abiejų močiučių mirtis. Ir žinot,visą dieną drebu ir verkiu. Nenoriu prarasti nei vienos močiutės :/
Tokiais atvejais geriausia atsikėlus ryte arba iš karto po blogo sapno paimti žiupsnelį druskos ir įmesti į stiklinę su vandeniu sakydami: kaip ši druska ištirps taip ir mano sapnas ištirps ir nepakenks. Amen.

Jeigu ir nepadės (nors turėtų), tai ant dūšios tikrai bus ramiau.

.L.U.T.H.O.R.

Vienas keistesnių sapnų: Sapnuoju, kad neatsimenu kelių praeitų dienų, žiūriu į telefoną, kad susirašinjęs su žmonėmis, bet visiškai neatsimenu, kad tai būčiau daręs, lyg kaip kokia amnezija. Ir taip tikroviška, kad kai atsibudau, galvoju whew, tik sapnas čia. Fantastinė ideja: sapnas ištikrųjų kita realybė, ir kai čia atsibudęs, ten kažką veikiu ir kai miegu, tik ten nukeliauju, bet neatsimenu, ką veikiau, nes tuo metu čia buvau :D

Aukštyn