Ką sapnuojate?

Pradėjo Asasinas, kovo 30, 2012, 19:52:48

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Creative

Na va o aš pripratau į savo sapnus žiūrėti konkrečiau, nes tiesiog mano sapnai tokie :D Tau geriau žinot

ponaitis

Kiek prisimenu spaną,buvau senoje mokykloje(vidurinėje),keli koridoriai ar kambariai iš dar senesnės(pradinės),iš dabartinės lygtais nė vieno nebuvo.Kiek prisimenu,kad tuoj bus kūno kulturos pamoka ir su klasiokais einame link sporto salės ir garinam elektronine cigarete(kas man keista,kad  rukyčiau sapnavau daugiausiai pora kartu,retai kada užsėmu kokia veikla kuria įprastai galima užsimti realybėje) ir žvalgomės ar mokytojai nemato,nes jaučiu,kad jeigu pagaus,bus nelabai smagu .Tada sustojam prie duru,išeina mokytojas,klasiokas(kurio vienintelio tapatybe prisimenu aiškiai) greit atiduoda e-ciga,o aš einu per koriduriu prie rubinės pasimti aprangos.Duris į ta koriduriu atrakina buvusi klasiokė iš pradinės mokyklos,prisimenu kad skubu,ir tada baigiasi viskas.

Creative

Nepasakosiu viso ilgo sąmoningo sapno tik pabaigą. Pirmą sykį pasižiūrėjau į dangų sąmoningam sapne ir jis man bežiūrint pasikeitė taip kad supratau kad sąmoningi sapnai kenkia mano psichinei sveikatai. Nežinau gal ir tiesa.

Benamis

Citata iš: Creative  balandžio 07, 2015, 21:48:54
Pirmą sykį pasižiūrėjau į dangų sąmoningam sapne ir jis man bežiūrint pasikeitė taip kad supratau kad sąmoningi sapnai kenkia mano psichinei sveikatai. Nežinau gal ir tiesa.


Samoningam sapne supratai, kad kenkia psichinei sveikatai ar jau pabudes tokia isvada sau pasidarei?

Creative

#409
balandžio 07, 2015, 23:03:16 Redagavimas: balandžio 07, 2015, 23:08:13 by Creative
Sapne bežiūrėdama į dangų. Tiksliau išvados tokios dėl to  kad dangus persimainė į negerą pusę kaip man pasirodė/

illuminati

o as sapnavau praeita nakti, kad esu kazkokioj turistinej kelionej Maskvoje ir po parduotuves lakstydamas bandziau rast ir nusipirkt Winstono raudono..  ir tarsi baisus deficitas niekur nebuvo, nors geresniu ir brangesniu luzo lentynos. negana to vienoj parduotuveje tarsi negalejau normaliai kalbet rusiska gavosi tik varvaliavimas, kitoje tarsi nepasiekiau prekystalio :D pabudau susimaste, o kuriu velniu as ten vargau, juk nerukau

ponaitis

Ryškiausia vieta- akys užkliūna už veidrožio,ir pamatau kad dešinė akis visa balta tokia- Pradėjau galvoti kaš čia vyksta ir atsibudau(sapne). Iš karto pamėginau atmerkti aky,atsimerkė,bet supratau kad dešinė užmerkta dar,todėl susikoncentravau i aky ir atmerkiau,labai keistas jausmas,lyg jausciau daug stipriau kaip jis juda.Tada nuėjau į vonia prie veidrodžio,viskas buvo paprasta,tik veidrodis liejosi,jei bandydavau i aky dešine pažiūrėti,ir galva labai krypo į šoną,ar veidrodis judėjo,žodžiu amžina problema :D

Sapnu Tyrynetoja

Sveiki, norejau jusu paklaust. Taigi, gal zinote ka reiskia sapnuoti kiekviena nakti savo mirti? Kiekviename sapne as bunu kokioje vietoje pvz sianakt sapnavau buvau namie, su seima viskas grazu linksma ir tik baam pradeda  kristi bombos, arba vakarykstis varijantas  i mus mete didziulius ugniniu kamuoliu is pradziu meto meto nepataiko, visus raminu kad viskas gerai atsisveikinu su mama ir kitais ir dar matau keleta ugniniu kamuoliu  sautu pro sali, ir galu gale vienas pataiko ir.. nezinau kaip nupasakoti as mirstu.. tas jausmas tokia palaima, tokia lengva jauciuosi, rami  tokia ryski sviesa, negaliu tiesiog nupasakoti.. kai pirma kart sapnavau tai kai miriau sau mintyse sakiau " Tai stai kaip atrodo ta mirtis" ir tuo sapnas pasibaigia.... ir prasideda kitas  vel kitoje vietoje  atrodo gyvenimas tobulas tesesi sapnas ir po kiek laiko vel sudrumzdzia sapna vel pradeda saudyti raketos i mus... Jau as daug kartu tokio tipo sapna sapnavau, net kai pradeda saudyti i mane as jau sapne nebebijau nes zinau kad as mirsiu ir vel prisikelsiu, zinau kad manes vel laukia ta palaima sapne kuria patyriau mirstant... Tai gal kasnors zino ka tai gali reiksti? Ar tai tiesiog paprastas sapnas su kuriuo susiduriu kasnakt?

Creative

#413
balandžio 21, 2015, 22:30:27 Redagavimas: balandžio 21, 2015, 22:44:00 by Creative
Sapnavau kaip einu siauru lentom apklotu takeliu ant ežero link viduryje stūksančios salos. Labai pavojinga lentos smigdavo į vandenį reikėjo laikyti lygsvara. Kažkaip neįtikėtinai, tačiau iki salos daejau.

Aplenkiu salą ir žiūriu ji virto mokyklos kiemo stadionu ir ant akmenu-stalo guli kupstas gražiai sudėtų marškinėlių, tada supratau kad vyksta kažkoks žaidimas-estafete, reikėjo susirasti savo spalvos marškinius ir dukti atgal per tas lentas.

Staiga prisiminiau, kad mano spalva oranžinė nes kiek prisimenu prieš žengiant tuo vandens tiltu pasirinkau oranžinę velevelę-nosinaite, nežinojau kam skirta. Tada supratau kad reikia ieškoti oranžiniu marškinėlių, suradau net du bet akys raibos rankose marškinėliai tiesiog keitė spalvą, pasirinkau ir apsidėjau antrą kur ištraukiau stengiausi nesikoncentruoti per daug į marškinėlių spalva tada jį išliko tokia pati.

Ir nulėkiau atgal prie tiltelio per ežerą. Prieinu ir galvoju kaip aš sugebėjau lygsvarą išlaikyti. Ir tada man šovė į galvą puiki mintis tiesiog perbėgti kaip įmanoma sukoncentruotai ir tiesiai. Bėgau per tilteli ir jis virto tvoros antgaliais per juos perskridau vos liečiant viršugalvius. Staiga paskutinė lenta įlūžo ir aš atsidūriau vandenį gerai kad tik iki keliu.

Kažkas mane pasitiko ir sakė kad "gerai pasidarbavai".

____________________________

Keista galvoju sapnai tikrai kažką reiškia ypač kai sapnuoju tokius pastovius dalykus kaip univerą ar mokyklos stadioną, atrodo tiesiog gal pasiilgsti tai yra netik kad pasiilgsti bet kad dar iššaukia jausmus kažkokius, naujas patirtis.

Creative

#414
gegužės 03, 2015, 22:05:33 Redagavimas: gegužės 04, 2015, 00:20:02 by Creative
Dažnai sapnuodavau kaip perku bandeles, kaip einu į parduotuves, kurios visad toje pačioje vietoje, tačiau realia neegzistuoja, kaip perku bandeles su višnių įdaru. Visas procesas su nuotykiais vykdavo. Niam Niam tiesiog.

Iki šiol nenuėjau ir bandelių taip ir nenusipirkau :( ypač toje paslaptingoje parduotuvėje kurios nėra

Papildyta:

Sapnavau kaip geras pažįstamas nušovė mano bendražygius. O buvo viskas taip: vaikštau su reikalais po ofisa ir staiga pamatau už nugaros šešėlį ir žinau kas atėjo, staiga išgirstu 4 šuvius ir prieš mano akis nukrenta mano bičiuliai negyvi, aš taip ir stoviu kaip įbesta vietoje ir žinojau kieno tai darbas, mano labai artimo ir vienintelio draugo ir palydovo. Po keliu akimirku aš taip ir neatsisukau pažiūrėti į veidą, pasakiau: "Išeik, daugiau nenoriu tavęs matyti". Jis pastovėjo sekundelę  ir išėjo.

Papildyta:

Sapne vaikščiojau sau palei nemuna ir sugalvojau ant vandens pavaikščioti iki kito kranto. Man beejus iki vidurio ten ant akmens pastebėjau stovinti baltaplaukį jauną vyrą, kuris man linktelėjo ir parodė, kad eičiau kartu, ir pasakė kad jiems reikia mano pagalbos, kirtom upę, nuėjom į kažkokius rusius ar fortus. Ten gulėjo ligoniai, daug sergančiu, bet ju ligos buvo fizinės tarsi iš karo grįžę būtų. Aš prieinu prie vieno ištiesiu rankas ir mano rankos išilo ir pradėjo spindėti tada pridėjau prie krutinės kur ir buvo žaizda, vėliau koridoriuje radau tik ką atnešta žmogų jam irgi padėjau. Baltaplaukis vyras visur mane lidėjo. Tuo sapnas ir baigėsi


Stoviu kambary o kitam gale kambario stovi jis, aš telekinezes pakalba pradejau svaidyti į jį viską kas po ranka buvo: puodukai, knygos, kėde ,stalas, grindu danga. Jis atsimušdavo tačiau atgal nieko nesviede.


Papildyta:

Atsipeikėju kad sapne prie mokyklos ir bandau pajudinti krūmo lapus kaip telekinetiškai , bet jie nepajūdėjo, galvojui keista gi anksčiau judidavau taip. paskui įsėdau į autobusą kuris man pasirodė kaip milžiniška būtybė. ir užmiegu... Staiga galvoje skamba : "Kodėl tave vejasi? Kodėl tave vejasi?" skambėjo tol kol pati sąmonę neatgavau, atsiradau kažkokiam name koridoriuje netoli tos vietos kur įsėdau į autobusą ir mane slepia už apvirsto stalo, vienas taip ir klausė :Kas tave vejasi?" sakau kad nežinau, jie truputi patylėjo ir paklausė:" Iš kurios tu mokyklos? " ir pradejo vardinti kažka panašaus Meta... psicho.. astro.. ir dar kažka, aš sakau kad jokiai nepriklausau. Staiga už duru kažkas nurimo, nebevejasi manęs ir supratau kad man laikas eiti. Prie durų atsigręžiau nusišypsojau jiems visiems ir išėjau ir pabudau.

waiwute

Ka tik susapnavau, kad pries mirti atsisveikinu su savo dukra ir maciau pacia mirti sedincia ant lovos krasto. :( Horoskopuose perskaiciau, kad sios nakties sapnai(jei ryskus ir isimintini) pildosi greitai Tai dabar taip baisu, net uzmigti nebegaliu :(

Creative

#416
gegužės 07, 2015, 00:14:38 Redagavimas: gegužės 07, 2015, 00:55:56 by Creative
Sapnuoju kad mane už rankos kažkas griebė ir tempia į save. Tada atgaunu sąmonę nuo prisilietimo. Kažkas tikrai mane traukė už rankos, kažkoks vyrukas sako eiti ten  į pastatą, mes įėjome, pasirodo, kad buvome net keturiese. užlipom į antrą aukštą o ten knybždėte žmonių kaip prekybos centre. Keli pasakė mums čia palaukt, man ir tam vyrukui kur traukė per ranką. Tada pamačiau ledu pardavėja ir užsimaniau ledu, nes niekada dar neragavau iš tokios ledainės ledu. Šalia esantis perprato mano norą ir sakė kad galim eiti nusipirkti. Buvo likę tik melionu žali ledai (kodėl žali meliono skonio ledai iki šiol nežinau). Nusipirkau, paragavau, buvo išties pasakiškai skanus. Beja vyrukas su kuriuo ėjome už juos sumokėjo kaip man pasirodė. Staiga suskambo alermo signalas ir visi draugai susibėgo kad kuo greičiau dingti, kažkas kažką prisidirbo, taip mes išskuodėm iš to pastato ir mane kartu pasodino ant dviračio ir numinėm kažkur... ir sapnas baigėsi.


Papildyta:
Stovėjau sapne prie mokyklos kebabinės ir staiga juntu ant rankos kažkas savo ranka padėjo ir girdžiu įnirtingą klausimą : "Kas pradėjo trečiaji reicha?" Sakau, kad nežinau, tada dar palaikė sekundė ranką ir sakė : "Tu tikras demonas", ir tada paleido. Pakeliu liestą ranką, o ant jos matau juodai nudažyta, tarsi apibarstyta milteliais juodais, galvoju mintyse, kad mane pažymėjo taip. Ir prabudau.


Papildyta:
Citata iš: Dūmas  lapkričio 05, 2014, 23:35:03
. Sapnuoju: ateina Dievas pas mane. Aš namuose, o jis tik juda dar prie mano buto pagrindinių durų. Stipri šviesa veržiasi pro durų menkiausius kraštus. Per visą kūną eina šiluma, mane apima nepatirtas jausmas ( jaučiuosi neapsakomai gerai ). Kuo jis arčiau mano durų tuo šviesa šviesesnė, o tas nepaaiškinamas GERAS jausmas dar stipresnis. Jokių negatyvių emocijų (pvz., baimės kaip prisidirbusiam vaikui dėl nuodėmių).


Skaičiau vienoje knygoje fantastinėje, kad kaip tik taip atėjo angelas į namus, prie durų pasirodė, dukra buvo virtuvėje ir kažką plovė su negatyviom mintim ir še jo akimirksniu dingo ir užplūdo šiluma neapsakomas džiūgesis  šviesa gaiva ir pnš. Bet čia fantastinė knyga buvo.

Creative

#417
gegužės 28, 2015, 21:27:41 Redagavimas: gegužės 28, 2015, 21:29:27 by Creative
Šiandien sapnavau kaip į pasaulį per kiauryme erdvėje įėjo dinozaurai (T-rexas). Buvo šiek tiek aukštesni už aplink esančius 3-4 aukštų namus. Ir lakstė aplink griovė juos, mindė žmones, visur panika, žmonės lakstė kaip pamišę. Aš irgi lėkiau iš ten, bet ieškojau kito erdvėlaikio kad dingti iš ten į artimesnę ramesnę aplinką.

Vėliau radau ant stogo padaryta namuką, ten buvo tas erdvėlaikis ir įėjau į jį. Atsidūriau kalnuose prie sušalusio ežero.  Buvau su kažkuo, vienas jų užsitempė ant rūbų plaukiko skafandra ir nėrė tiesiai į kiaurymę ežere. Ir aš išėjau iš ten takeliu, kuris prie namelių vedė ir pabudau...

Keista, tokie ryškus sapnai, o aprašyti vos keli žodžiai :D

mangirdas.bu

Toks visai įdomus sapnas. Atsikėliau šiandien, įsijungiau kompiuterį, bet jaučiausi nepailsėjas, tad priguliau ir vėl užmigau. Tada pradėjau sapnuoti ką iki šiol gerai atsimenu.
Sapno pradžia, kad su draugu sedėjom mašinoj, tada netikėtai vienas po kito įsėdo ant apatinės sedynės 3 vaikėzai. Bevažiuojant gavosi taip, kad mašina streikuot pradėjo, užgesinėt. Drauguj pasiūliau pabandyt važiuot taip, kad apsukos užkiltu maždaug iki 3 ir, neviršiti greičio daugiau negu 60. Taip ir padarė, bet bevažiuojant pradėjo vaikytis mentas, poto daugiau. O jis vis nesustojo, po mano kartojimu jis sustojo. Poto išlipus buvo ganėtinai draugiškas pokalbis su mentu, jis labiau draugiškas buvo su draugu, o ne su manim. Ir dar jis kaškaip tiesei man į veidą nupurtė cigaretę, ką aš pamačiau, kad specialiai, kelias akimirkas neregavau, bet ilgai netrukus užsipuoliau jį. Kas toliau tęsesi jo agresija ir mano išpuoliu ant jo. Šalia pasirodė mentu furgonas, nubėgau ten pareikalavau duomenų apie tą farą. Ilgai netrukus sapnas ir baigėsi. Na daug yra dalelyčiu kurių nepaminėjau

Ir iš esmės buvo toks realybėj įvikis. Prieš keleta dienų kilo konfliktas su žmogumi, kur pratesiau jį pm žinutėse ir sau ramiai jį užsipuoliau dėl ko jis mane viešai puolė. Baigesi taip jis paviešino mano žinutę, gavau bana komentaruose. Susisiekiau su moderatorium, vyriausiu administratorium. Ir šiandien adminas nuimė bana pareikšdamas nesupratau kuo tai susiję su pm žinutėm, gali ten keiktis įvalias. Susisieksiu su moderatoriais.

Taigi priėjas prie išvadų kaiką supratau. Kad tas sapnas buvo to įvikio atspindys, ar realybės išsipildimas. Sutapimai būtu tokie, tie 3 vaikėzai sapne įsėdę į mūsu mašiną ir 3 asmenys kurie palaikino jo tą komentara kur paviešino mano pm žinutę. Tas mentas arba tas kuris taip pasielgė arba moderatorius kuris davė baną, čia jau mažas skirtumas.

Na gal tai labiau man pačiam suprantama. Ir šeip man tie laik'ai labai mažai jau rūpi ir nelabai aktualu. Bet.. Pasąmoniškai nesiginčiosiu. Labai geras atspindys, kad kiekvienam sapnai pildosi taip kaip jis juos suvokia. O šį suvokiau tada, kai prisijungęs į tą tinklalapį pamačiau admino žinutę ir, kad banas nuimtas. Tada ir dingo tas rūkas, jaučiausi, žinojau, kas tai per sapnas.
Todėl siūlau visiems įsigilint į sapnų reikšmęs taip kaip jiems suprantama. O ne kaip pagal kokį vadovėlį ką vienas kitas žodis galėtu reikšti. O būtent į tai ką atsimeni sapne.

Amadeus

Ką sapnuojate? Ateitį..
Nuo šių sapnų praėjo jau daugiau nei du mėnesiai ir jie tikrąją šio žodžio prasme išvedė mane iš proto. Dėl to ką susapnavau ir tam įvykus man kilo didžiulė depresija.. Galbūt nevisi supras mano situaciją, bet pabandysiu, kuo trumpiau ir  kuo aiškiau ją nupasakoti..

Prieš pora mėnesių, balandžio 17d. nusprendžiau grįžtį atostogų į Lietuvą, nes gyvenau Anglijoje, tačiau dar neilgai, nes išvažiavau spalio mėnesį ir tai buvo mano pirmos atostogos. Dvi savaitės prieš numatytą skrydžio datą sapnavau itin malonų sapną, kai man pažįstamoje aplinkoje (tėtės draugo pirtyje, kurioje dažnai teko poilsiauti) itin aistringai bučiavausi su mergina, tai buvo labai aistringa ir labai tikra, kad pabudęs visą dieną negalėjau išmesti šio sapno iš galvos.  Žinoma, nesusireikšminau ir toliau gyvenau laukdamas atostogų. Kitų dviejų sapnų tikslaus sapnavimo laiko neatsimenu, tiesiog atsiminiau nuokarpas. Tai lyg ir būtų paprasti sapnai, kuriuos vos atsikėlęs atsimeni ir dienos eigoje išmeti iš galvos: 1. Momentas, kaip su vienu iš savo draugų boksuojamės su bokso pirštinimės ir 2. Atsitiktinė vieta važiuojant mašina, kuri ryškiai įstrigo mano atmintyje.. Neįsivaizduojant pilnos situacijos, turbūt tai atrodytų, kaip paprasti sapnai, todėl aprašysiu, kodėl visa tai taip apvertė mano gyvenimą.. Parskridau lėktuvu į Lietuvą, permiegojau pas draugą, kuris mane prigriebė iš oro uosto ir sekančią dieną planavau nustebinti draugus ir pakviesti juos į tėtės draugo pirtį.. Kadangi visus užklupau netikėtai, tai važiavom penkiese (keista, bet kiti sugebėjo rasti pasiteisinimų, bet grįžau pailsėt, tai galvojau, kad taip ir geriau). Tarp tų keturių draugų buvo viena mergina, kuri praktiškai atvažiavo su mano geru draugu.. Ir vakaras ėjo smagiai, bendravom, kol visi nuėjo miegot ir likau aš su mano minėta panele.. Suprantu, buvom išgėrę, bet ne tiek, kad jau reiktų remtis ant stalo ir tai lyg būtų alkoholio poveikis, bet stengiausi jai atsispirti, bet pastangos perniek ir mes pradėjom bučiuotis. Atrodė lyg sapnuočiau tą patį sapną antrą kartą, visos tos emocijos ir aistra, mėtymasis iš kampo į kampą, kol galiausiai atsitokėjau ir po kiek laiko tiesiog nuėjau miegot, susipratęs, kas įvyko.  Žinoma, jai nerašiau, galvojau grįžęs atgal tiesiog atsiprašysiu, kad ir kaip negalėjau nustot apie ją galvot. Ėjo mano atostogos, tada įvyko antras mano minėtas sapnas, jis atrodė, kaip dejavu, tik tai kad atsiminiau visą tą momentą lyg trumpą judančią nuotrauką. Visa tai atrodė tikrai keista, bet mano gyvenime ir taip buvo nutikę visko.. Trečias sapnas taippat išsipildė, tačiau tai buvo kaip ženklas, nes "atsitiktinai" paragavau lsd (tuo nesididžiuoju, tuo labiau, kai tai padariau laisva ranka ir dvi valandos iki lėktuvo skrydžio) Nenorėjau šito pasakoti, nes tai atrodytų, kaip narkomano "išpažintis", bet būnant toje būsenoje išvydau sapnuotą vietą, kurioje niekada nebuvau, bet tas jausmas lyg antrą kartą, tai išgyvenčiau buvo begalo stiprus, nors buvau visiškame "kosmose". Parskridau, nesupratau, kaip perėjau visus patikros punktus, kaip stiuardesė mačiusi mano akis leido man skristi.. Lyg ir susitupėjau, pagrįžau į savo namus ir parašiau tai merginai atsiprašymo žinutę, nuo kurios pasidarė tik dar sunkiau, nes tai ką jaučiau jai, Ji jautė man ir pradėjom bendraut ir tai peraugo į skype pokalbius ir negalėjau nustot, nes ką jaučiau jai buvo stipriausi jausmai mano gyvenime (suprantu, kaip tai atrodo, bet nieko del to padaryt negalejau). Viso šio laikotarpiu metu išgyvenau depresiją, nuo ryto iki vakaro mano galvoje sukosi ne mano mintys, pradėjau gailėtis dėl visko, galvoje buvo lyg ne mano mintys: pavydo, melo ir t.t., grįžęs po darbo verkdavau, nes supratau, kad įsimylėjau geriausiam draugui patinkančią merginą, nors niekada taip gyvenimen nebūčiau pasielgęs, nes esu per daug sąžiningas žmogus.. Ir vis dėl to išsiplėčiau, tiesiog be smulkmenų bendro vaizdo įsivaizduoti neįmanoma, o ir taip tai yra tik maža dalis, tiesiog tai pasakoju, nes nesuprantu, kodėl taip įvyko.. Pabaigai vis tik paminėsiu, kad domėdavausi sąmoningais sapnais ir būdamas Anglijoje kartą suspnavau vieną tokį, tačiau iš tos laimės greit prabudau..ieškojau daugybės paaiškinimų, šiuo metu atrodau tik tikėjimą, kuris išgelbėjo mane nuo depresijos..

Aukštyn