Ką sapnuojate?

Pradėjo Asasinas, kovo 30, 2012, 19:52:48

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

paragraf 78

Juokingiausia, jog Vanga greičiausiai net nežinojo, apie tokio sapnininko egzistavimą :)

Benamis

Skaiciau kazkada, jog Vanga niekuomet nebuvo sukurusi sapnininko, taciau internete sia tema daug priestaraujancios informacijos apie tai :) Vienas saltinis teigia, kad ji interpretavo sapnus, kitas, kad ne...

paragraf 78

Na aš skaitęs tik tuos matomai, kurie sakė jog ji neinterpretavo sapnų. Bet ką gali žinoti. Šiaip kaip ten bebūtų, labai abejoju ar ji tikrai sudarė kokį nors sapnininką :)

Istillrighthere

Citata iš: Asasinas  kovo 30, 2012, 19:52:48
O šiaip ką sapnuojat? Pasidalinkit.  :)


Geras pasiūlymas :)
Sapnuoju labai daug ir kas yra įdomiausia, savo sapnus aš visus puikiai atsimenu. Netgi atsimenu pojūčius ir jausmus, kurie buvo tų sapnų sukelti  ::)
Na, dažniausiai sapnuoju tikrus filmus  ;D
Atsimenu kartą sapnavau, kaip sėdėjau kažkokiame, mūriniame pastate prie didelio, didelio pečiaus. Ten rūseno tikra pragaro ugnis. Aš ir dar kelios moterys kaži ką siuvome. Priešais mus, buvo tokios didžiulės, sunkios metalinės durys ir aš visą laiką į jas žiūrėjau. Kai viena moteris pastebėjo mano susidomėjusį žvilgsnį, man pasakė:
- Jei pamatysi, kas yra už tų durų, bent pažvelgsi į jų pusę, kai jos atsivers. Turėsi mirti. Ateis jis ir turės tave nužudyti.
Staiga tos durys prasivėrė ir pajutau kaip mano kūną užlieja šaltis, ledinis šaltis. Moterys man pamojo, kad užsimerkčiau ir nuleisčiau galvą, bet smalsumo genama aš nepaklusau ir pakėliau akis į duris. Už jų nieko nebuvo matyti, tik tamsa ir tuštuma. Tuomet, kai jos užsivėrė, man viena tų moterų išsigandusiu balsu sušuko:
- Spruk iš čia kiek kojos neša! Kiek tik jėgos leidžia!Jis tavęs ateis!
Ir pamenu aš sprukau. Atsidūriau netoli tos tvirtovės, kurio "siuvinėjau" ir pamačiau, kad ji didesnė nei maniau: pilka, apleista, abgriuvusi, bet begalo didelė. Ir staiga pamačiau, kaip iš ten išžygiuoja velnių kariauna, lydinti ant juodo žirgo sėdintį demoną. Jos kaklas buvo gana keistokas, panašus į žirafos  :o
Aš už kalno pasislėpusi tupėjau, kol jo raudonos akys neįsmigo tiesiai į mane. Sapne sprukau kiek galėdama, bet jis vis lipo man ant kulnų. Galiausiai kišenėje radau mažytį revolverį, kuriuo mėginau jį nušauti, bet viskas buvo veltui.
Tiek smarkiai nuo jo sprukau, kad galėdavau, tiesiogine to žodžio prasme, užbėgti į balkono antrąjį aukštą, kad galėčiau persiauti batus  :o Va čia ir prabudau  ::)

Dar vienas sapnas, kurį atsimenu aiškiau, nei savo vaikystę, tai mano kambaryje ant raudono kilimo, staiga atsivėrusi tamsi bedugnė. Stovėjau prie jos ir sposksojau į ją. Paskui kažkas atsitiko ir aš užkliuvusi už kažko ėmiau į ją kristi. Kritau giliai, kol vos buvo matyti mano kambario šviesa, kai išgirdau sau už nugaros skrendantį karkvabalį. Ir tiek jis smarkiai dūzgė, kad nuo to ir atsimerkiau  ::)

Tai tokie ir panašūs sapnai, visados mane aplanko  ::)

Master

Šianakt sapnavau gan baisu sapną, kad ėjau gatve paskui grupelę žmonių, ir staiga visi sukrito ant žemės. Apsidairiau, tolumoje mačiau medžius, krūmus ir apgriuvusį miestą. Kažkas man į ausį pradėjo kuždėti, kad turiu griūti ant žemės ir laikytis už jos, kitaip mano gyvenimas pakryps netikėta linkme. Neišlaikiau įtampos ir atsikėliau. Nors troškulys ir alkis (aha,apie 3 valandą nakties  :D) kankino, bet pramerkti akių ilgai neprisiryžau, taigi ką jau kalbėti apie išlipimą iš lovos :)..

Istillrighthere

O šiąnakt sapnavau, kaži kokį tais karinį ar mafijos apapintą sapną  :o

Sapnavau, kad važiuoju su bendradarbe ir savo mažuoju (šuniuku) namo. Kai pakeliui mus pasitinka du kariniai (ant kurių šonų nupieštos raudonos žvaigždutės) automobiliai. Vienas jų ima šaudyti mums į ratus ir mes sustojame. Sapnas nutrūksta. Toliau sapnuoju, jog sėdžiu gale, apsikabinusi savo šunytį, verkiu, drebu, o man iš šonų sėdi du gramilos ir žaidžia su savo šautuvais. Tai į mane atkiša jį, tai į ką nors pro langą. Pasižiūriu į priekį ir matau, kaip visiškai, ramiu, griežtu mostu sėdi už vairo mano bendradarbė ir spokso pro veidrodėlį į mane. Jos žvilgsnis gilus, bet šaltas kaip ledas. Prie jos peties ima glaustytis, kažkoks storžievis ir kartas nuo karto pasižiūri į mane. Iškišęs savo pasibjaurėtiną liežuvį man nusišypso savo iškrypėliška šypsena. Jie visi turi po ginklą. Sapno eiga nutrūksta. Toliau sapnuoju, kad esu vedama į kažkokią keistą stovyklą. Gaunu būti nuskustai, kaip ir mano šuo  :o Užsivelkame dryžuotas pižamas ir atsiduriame, kažkokiuose kardoniniuose kambariuose. Bijau kur nors išeiti. Sėdžiu ant kietos lovos įsigniaužusi šuns pliką snukį ir verkiu. Bendradarbė, kaip paaiškėja, priklausė CŽV ...
Išleidžia mus pasivaikščioti. Ieškau pavadėlio, ar virvės, kad galėčiau prisirišti šunį, bet staiga užsuku į kažką panašaus į marketą. Ten visko yra kiek tik užsigeisi, tad puoliau ieškoti pavadžio. Sutikau ten kažkokią jauną merginą, kurios paklausiau:
- Kas čia per parduotuvė?
Ji atsakė:
- Tai ne parduotuvė, tai atsargų sandėlys.
Sapnas nutrūksta. Tuomet atsiduriu vėl tame pačiame kardoniniame kambaryje ir klausiu vienos jaunos merginos:
- Kaip iš čia ištrūkti? Kaip pabėgti?
Ir jis išgandusiu žvilgsniu taria:
- Be šansų mergyt. Nušaus vietoje kaip tavo šunį. Visa teritorija aptverta yra aukšta tvora, o už jos šunys ir karininkai...
Suskambo žadintuvas. Prabudau ir galvoju:
- Man pavyko!  :D

O bendradarbė gavo velnių šiandien  ::)

la.benas

vėl sapnavau, jog turiu perpjaut priešui gerklę. Ir pjoviau. Damn, kaip nemalonu. Pjauni, o jis gargaliuoja, kraujai pro visur eina. Fui.

Saulė

Aš šiandien sapnavau, kad pati nužudžiau savo brolį, kurį beprotiškai myliu. Kažkokia tragedija o ne sapnas. Atsikėlusi labai blogai jaučiausi. Apskritai tokie durni ir nemalonūs sapnai pas man tikrai dažni. Labai norėčiau jų atsikratyti, bet nežinau kaip. Gal kas numanot ar žinot, ką tai galėtų reikšti ir kaip tai būtų įmanoma padaryti?

puodukas

#248
gegužės 12, 2013, 01:28:58 Redagavimas: gegužės 12, 2013, 13:20:03 by puodukas
Citata iš: Saulė  gegužės 11, 2013, 23:11:43
Labai norėčiau jų atsikratyti, bet nežinau kaip.

Gali būti, kad kai pradedi bijoti susapnuoti ką nemalonaus, nuo to suveikia toks netiesioginis užsiprogramavimas, nes daug apie tai galvoji, ir ypač jei dar bandai kažkokią prasmę įžiūrėti sapne.
Čia citata iš kunigo atsakymo į panašų klausimą youtube:
CitataSapnas yra sapnas, tai juk nėra tikrove. Jei susapnavote sapną tai persiverti ant kito šono ir toliau miegi.

Dabar peržiūrėjau tą video dar katą, tai tą pasakymą persižegnoji  pasirodo pridėjau iš kitos vietos.  :) Atsiprašau

Saulė

Na, kunigai kunigais....Nesu linkusi aš tikėti visais jų aiškinimais.
juk sapnai tai žmogaus pasąmonės vaisius. Bent jau aš taip manau. Kažkaip atrodo, jog tai vis dėl to gimsta iš to pačio žmogaus, man sunku atriboti tai nuo asmens.

puodukas

Ten parašiau savo nuomonę, kažkiek tai iš savo patirties, o kunigo tik pasakymas: persiverti ant kito šono ir toliau miegi

Master

Iš tikrųjų aš taipogi esu girdėjusi, kad sąmoningai pakeitusi miegojimo poziciją, pakeiti ir sapno turinį. Nors jo, aš  manau, kad dažniausiai sapne žmogus apdoroje dienos įvykius, įspūdžius, todėl kartais sapnai ir atrodo reikšmingi. (nes liečia sapnuojantįjį)

la.benas

Dažnai sapnuojat erotinius sapnus?

.L.U.T.H.O.R.

kai jaunesnis buvau tai dažniau, dabar retai labai

Master

Retai, ir jeigu jau tenka, tai jie būna gan nemalonūs,o po jų, ryte slegia bjauri nuotaika.

Aukštyn