Ką sapnuojate?

Pradėjo Asasinas, kovo 30, 2012, 19:52:48

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Trance

Sapnavau, jog į žemę krito asteroidai, 3 kartus, vieną kartą jį atmušiau atgal į kosmosą su paprastu pagaliu, kitus 2 kartus to padaryti nepavyko...

Benamis

Pakele man nuotaika tavo sapnas ;D

ponaitis

Sapnavau jog kaškos kubas sklando,sukasi.Jis buvo iš daugybės spalvu,ir staiga išgirstu mama"mantai kelkis" supratau kad sapnuoju,intuvityvei pasirinkau viena spalva ir palietus ja atsibudau.

Asasinas

Mano ma šiąnakt sapnavo labai blogą sapną apie mane. Na bent jau sako, kad blogą. Sapnavo, jog esu kažkur tropikų saloje, šviečia saulė, ramu, gera, o aš lengvai plūduriuoju žalsvame vandenyje. Tada staiga pamato, kaip po vandeniu prie manęs artėja didelė gyvatė, kobra ir ruošiasi man kirsti. Man šaukia kad bėkčiau, bet aš nekreipiu dėmesio ir toliau sau ramiai plūduriuoju.

Na čia ko gero buvo pirmas toks blogas sapnas, kai aš kažkam prisisapnuoju. Pastaruoju metu turiu didelių problemų su širdim. Gal tai kažkuom susiję?

Master

Šianakt sapnavau, gan įdomų sapną, pažystamas man sakė, kad nustočiau piešti ir maitintis sveikai, nes nuo šitų dviejų faktorių tapau labai pikta ir ciniška.... Chmm... :D Įdomu, ką pasąmonė tuo nori pranešti :DD

Phoenix

(Viskas dabar stovi prieš akis kaip kokiam filme). Šianakt sapnavau, jog esu tyrinėtojas ar archeologas, vaikščiojau ant uolų, kalnų ir kažko ieškojau. Prieinu prie tokios didelės uolos ir pamatęs tarpą ten nulipau su kopėčiomis, ir atsidūriau prieš kažkokią spalvotą sieną. Aplink pradėjo rinktis žmonės, kurie priglaudę ausis prie sienos kažko klausėsi. Sapne pasigirdo kažkokia muzika ar daina, ir nuėjau pažiūrėti kas ten dainuoja. Atsiradau prie liuko sienoje, prisimenu kad pro jį pranėriau kiaurai kaip vaiduoklis ir pamačiau patalpą, kurioje ir dainavo. Po to kažkodėl nusprendžiau kad ten dainuoja undinės :D atsimenu žodžius ''mes, auksas, valia, esame, tu''. Ir sapnas nutrūko.

Beata

Sapnavau, kad privalau nužudyti savo draugus. Sapne rankoj laikau peilį kiek ilgesni nei įprastas ir primena kardą, bet ne kardas. Mane irgi bando nužudyti kažkoks nepažįstamas žmogus, nežinau ar vyras ar moteris. Galiausiai nužudžiusi savo draugus aš netikėtai nužudau mane persekiojanti žudyką. Sapnas išsilieja. Aš sapnuoju save po metų t.y ateity, atrodau pasikeitusi.

_Anonimas_

Aš šį sapną sapnavau, kiek pamenu, 3 kartus:
Vasara, esu savo namuose (gyvenu 5 km nuo Šiaulių), išeinu į lauką, prieinu prie savo šuns aptvaro ir tada nupurto šiurpulys, atsisuku į miesto pusę ir pamatau, kaip iš dangaus krinta kažkas panašaus į meteoritą ar sudužusį lėktuvą (pastarasis atvejis labiau tikėtinas, nes greitis buvo tik vidutinis). Šis "daiktas" nukrinta ant arba šalia Šiaulių karinio oro uosto, po kelių sekundžių link manęs atlekia banga panaši į vėjo gūsį ir parbloškia mane ant žemės. Lieku sveikas, atsistoju ir nukritimo vietoje pamatau didžiulį, maždaug 3 km aukščio dulkių debesį - grybą. Taip šis sapnas visada ir pasibaigia.
Nežinau kodėl, bet man jis visada kelia baimę, lyg tai būtų kažkokia pranašystė.  ???

JZZ

#233
balandžio 16, 2013, 18:31:30 Redagavimas: balandžio 16, 2013, 19:09:46 by JZZ
Citata iš: _Anonimas_  balandžio 14, 2013, 19:30:14
Aš šį sapną sapnavau, kiek pamenu, 3 kartus:
Vasara, esu savo namuose (gyvenu 5 km nuo Šiaulių), išeinu į lauką, prieinu prie savo šuns aptvaro ir tada nupurto šiurpulys, atsisuku į miesto pusę ir pamatau, kaip iš dangaus krinta kažkas panašaus į meteoritą ar sudužusį lėktuvą (pastarasis atvejis labiau tikėtinas, nes greitis buvo tik vidutinis). Šis "daiktas" nukrinta ant arba šalia Šiaulių karinio oro uosto, po kelių sekundžių link manęs atlekia banga panaši į vėjo gūsį ir parbloškia mane ant žemės. Lieku sveikas, atsistoju ir nukritimo vietoje pamatau didžiulį, maždaug 3 km aukščio dulkių debesį - grybą. Taip šis sapnas visada ir pasibaigia.
Nežinau kodėl, bet man jis visada kelia baimę, lyg tai būtų kažkokia pranašystė.  ???


Man atrodo, kad tuose pasikartojančiuose sapnuose galėjai pamatyti kažką panašaus į šiame video skraidančius objektus (danguje) nuo 33 sekundės:
[youtube=853,480]http://www.youtube.com/watch?v=aam4AnH_h5c[/youtube]
Man šio filmo pabaiga sukelia kažkokias nepaaiškinamas liūdnas emocijas, o tų skraidančių "objektų" vaizdas, maždaug nuo 57 sekundės, be išimties, visada sukelia šiurpuliukus (jei jie nebūna atsiradę anksčiau). Aš manau, kad tuose sapnuose matei būtent tokius skraidančius objektus ir analogiškus grybo formos darinius.

Yra ir man buvę analogiškų sapnų. Baisoka, kad negaliu atskirti praeities (praeitų gyvenimų vaizdinių) nuo galimų ateities įvykių:
•Oklahomoje bedirbant aukštam iš išorės stikliniam (ar taip atrodančiam) pastate atslenka tornadas ir kerta tam pastatui, nemažai draugų žūna, o kai beveik nieko nebelieka - nesmagu vaikščioti po pažeistą pastatą.
•Kalifornijoje kažkokiam artimajam demonstruodamas apynaujės (pagal pagaminimo datą ar pagal asmeninį "naujumą") mašinos didelę trauką nepastebiu posūkio, pramušam kažkokią apsauginę tvorelę ir krentam. Kritimo metu iš to artimojo veido mintimis perduodamas man nusivylimas. Rodos, kad tada neužsimušiau, tačiau tam giminaičiui gavosi blogiau.
•Niujorko mieste kažkokioj mokslinėj įstaigoj besidarbuojant pro langą tolumoje pamatau video pavaizduotai analogišką grybo formą. Tada kažkur lakstau tarp pastatų, kažkur slepiuosi, užeina sunkūs momentai, o vėliau ieškau gyvų būtybių, randu kažkokią katę, o vėliau piktokus kažkokius žmones.

Logiškai mąstant, norint to išvengti, reiktų nevykti į Niujorko miestą (o gal ir išvis į kokį didžiulį didmiestį), neiti į didelius pastatus kai aplink beveik nėra išvis kitų pastatų, aplinkoje esant vien pievoms, bei slopinti mintis apie konkrečias šiais laikais galingas mašinas.
Tai, kad tu apturėjai analogiškų sapnų, nėra labai geros "naujienos". Nereiktų nustebti, kad ir daugiau žmonių yra turėję panašių sapnų.
Tačiau gal geriau ateities nežinoti. Tolimos ateities žinios gali sutrikdyti su artima ateitimi susijusių veiklų įgyvendinimo efektyvumą. Kitais žodžiais, don't ask what you don't wanna know.

Grįžtant prie video, anksčiau minėtu laiku išties yra liūdna atmosfera. Atrodo, kad kažkokie tolimi šmikiai (...) griauna, kas buvo labai sunkiai pasiekta/sukurta (...). Tokiu atveju atsakas būtų antimedžiagos užtaisų (ne apsikeitimas, o) pasiuntimas.
Grįžtant prie tavo sapno, apibendrinant galima būtų teigti, kad net ir pasinaudojus logika turėtų tapti aišku, kad sapne matytų vietovių turėtum vengti: nebūti ten, kur sapne, kaip matei, nukrito minėti skraidantys objektai. :)




Tam, kad nebūtų dviguba žinutė (viena po kitos), dabar parašysiu savo pastarųjų naktų sapnus (nes norisi ar knieti papasakoti). :)
•Tikriausiai savo bute bebūnant išgirdau durų skambutį. Atvyko banditas ir gan kiek sutriko pamatęs, kad atidariau duris. Tada pradėjom kalbėtis ir paaiškino, kad ieško tam tikros moters, kuri yra mano kaimynė. Paaiškėjo, kad kaimynė kažkokiems žmonėms yra prasiskolinusi ar skolos grąžinimo terminai eina į pabaigą. Vėliau atėjo kaimynė, tokia sudaužyta, ir pasiguodė, kad nuo laiptų nusirito. Po kažkokio tai pokalbio ji išvyko. Kitomis dienomis vėl ateidinėdavo vienas ar keli banditai, vėl supainiodavo duris, vėl nurodydavau kur yra toji kaimynė ar kur ji gali slėptis, po to vėl toji kaimynė vaikščiodavo varganai atrodanti. Vėliau, tikriausiai po patarimų, kaimynė įsigijo pistoletą ir kitų įrankių. Tada jau banditai išeidavo varganai atrodantys.
Po to pradėjo ateidinėti ginkluoti asmenys, o vėliau kaimynė persikėlė į priešais esantį daugiabutį (arba įsigijo ten esančią nuosavybės dalį/objektą/vienetą). Kaimynė prašė parodyti kai duris supainioję banditai pasibelsdavo į mano duris. Galiausiai banditai, neradę kaimynės, ar dėl didesnio įžūlumo pradėjo užsimanyti primygtinai užeiti ir pas mane ir pabandyti sužinoti daugiau naudingos informacijos apie kaimynę. Buvo toks momentas, kai paėmęs giminaičio vis užsikertantį pistoletą, iš matymo panašų į glock, ėjau į susitikimą su į butą pasisvečiuoti užėjusiais banditais, tačiau įvykusio kontakto metu ginklas užsikirto, man teko slėptis, o mažiausiai vienas banditas galėjo pasijusti drąsiau ir galiausiai išeiti patyręs minimalų ar išvis jokį poveikį.
Vėliau įvyko gan neigiamas kontaktas tarp manęs ir kaimynės, o vėliau susipažinau su informacija apie emociškai artimų asmenų egzistavimo apribojimų faktą. Turėtame ginkle buvo galima eksploatuoti kelių rūšių (mažiausiai trijų) šovinius, tad prisidėjau stipriausių, grįžau į butą, tada nemažai ten buvusių banditų neigiamai paveikiau netikėtais kontaktais į galvos sritį šūvių pavidalu, o apie mano buvimą toje vietoje sužinojusius po tam tikrų bandymų kontaktuoti įvykdžiau kontaktus ir galiausiai visi banditai buvo negyvi, daugumai būnant nušautiems iš arti į galvos sritis. Šaudymo metu žinojimas, kad nors vykdomas žmonių šaudymas, tačiau visas šis procesas yra teisėtas, suteikė stiprybės, o savotiškas galios pojūtis žinant, kad galiu nuspręsti, kurio bandito egzistavimas kaip ir kada bus apribotas, suteikė šiokio tokio smagaus pakylėjimo jausmą.
Dienos pabaigoje, vakaro saulei šviečiant, visi gulėjo negyvi, o aš belaukdamas kol atvyks atitinkamų profesijų darbuotojai ir susirinks banditų kūnus bei sutvarkys įvairaus pobūdžio netvarką, priguliau ant lovos, netoli negyvėlio, ir pradėjau mąstyti apie ateitį ir įvykdyto keršto efektyvumą: teks gyventi bute, kuriame būdami nebegyvi nebegyvens emociškai artimi asmenys.
•Kitame sapne ruošiausi į kažkokią kelionę. Vėliau keliavau traukiniu, tačiau man buvo prieinamas platus aplinkos vaizdas ir, rodos, galimybė laikinai paveikti traukinio keliavimo ypatybes. Pamačiau, kad kažkoks giminaitis ar pažįstamas asmuo kažkur vedasi kitą pažįstamą asmenį. Laikinai sustabdžiau kelionę, priartėjau prie jų, paaiškėjo, kad su vedamu asmeniu norima atlikti kažkokį ritualą, tačiau būsimų veiksmų planai kirtosi su mano žiniomis, tad aš suradau kažkokią vietą aikštelėje, kurią laikiau tinkama, tada nubraižiau raudoną apskritimą, prirašiau reikalingų simbolių, sukūriau ne specializuotą, o bendros paskirties "struktūrą" ir nusprendžiau kad to pakaks. Tada palikau juos, pratęsiau kelionę. Veliau atgalinės kelionės metu pastarieji asmenys vaikščiojo atskirai (vienam nereikėjo vesti kito).

Štai tokius du sapnus norėjau papasakoti. :)

la.benas

JZZ, tavo kiekvienas postas vos ne straipsnis :D

Na o aš sapnavau muštynes, ir kaip eilinį kartą, rankos ir kojos tarsi švininės buvo. Kaip  nemėgstu tokių sapnų. O jums taip kada buvo?

.L.U.T.H.O.R.

Man tai visada jei sapne muštis ar bėgt ar dar ką daryt, tai toks sulėtintas, sunkiai bepajudėt eina :D

Master

Aha, man irgi taip būna, pargriūni tarkim ir kol atsikeli tai netik, kad užpuolikas spėja pavyti, bet ir pačiam nusibosta stengtis...  :D Šeip pastebėjau tokį įdomų dalyką, kad kai nušala rankos tai pirštai sulėtėja panašiai kaip ir sapnuojant kai dvigubai sunkiau būna judinti galūnes ar atsikelti ...

la.benas

Pamėginkit sapne kvėpuot po vandeniu :) Labai smagu.

varpainis

chebra, gal kas zinot ka reiskia sapnuoti velnio(to issigimusio vaiko is eraserhead pavidalu) apsedima? Velnias sapne apseda artimus zmones, paskui ir mane pati. Seip nekreipiu demesio i sapnus, bet sita puikiai atsimenu ir kazkaip jau kelias dienas neina pamirsti  :o

Benamis

Vangos sapnininkas teigia, jog kazkas svetimas/svetimi smalsauja ne is gerosios puses apie Jusu asmeninini gyvenima :)

Aukštyn