Ką sapnuojate?

Pradėjo Asasinas, kovo 30, 2012, 19:52:48

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

coliuke

Kad man tokie fantasy sapnai...pati tai siandien sapnavau krokodilus....gal kokius 6 ir lb didelius, jie kaip ir manes nepuole bet vis tiek sapnas gavosi kaip kosmaras...prabudau 4 ryto nuo jo  ???

Hekate

Citata iš: coliuke  sausio 14, 2013, 11:58:15
Kad man tokie fantasy sapnai...

Na visokių sapnų gi būna, jei labai norėtum tai irgi galėtum "fantasy" pasapnuoti  :D
Mano dabar buvęs sapniukas ilgas tai gal tik iškarpa pasakysiu. Jau trečia diena iš eilės sapnuoju audras, tad ir šis sapnas nesiskyrė. Pradėjo pūsti didelis vėjas iš dangaus leistis uraganai, mašinos skraidė. Supanikavę žmonės darė daug avarijų. O aš buvau kažkoks vyras priklausąs ar tai magams ar kam. Žodžiu mokėjom valdyti orus. Man priklausė vėjo valdymas. Kiek supratau nuskridau malšinti uragano. Kažkokius keistus gestus dariau ir jį "nukirsdavau", bet jis vėl atsinaujindavo. Na taip ir kovojau su viesulais. Galo nepamenu, bet tik tiek žinau audros nenugaljau ir žmonių neišgelbėjau, tad nakty reikės užbaigti šią misija  :D

Phoenix

Pastaruoju metu pradėjau sapnuoti ryškius sapnus, net nežinau dėl ko, ir kas keisčiausia jog beveik viską atsimenu, kaip kokiam filme ar klipe.. Šiandienos sapniukas vėl buvo fantastinis ir susidėjo iš dviejų dalių. Sapnavau kad esu Vyras Juodais Drabužiais, vaikštau po arabišką turgų, kuris buvo įrengtas Palangoje esančioje Basankėje (Basanavičiaus gatvėje) ir rankoje turėdamas apvalų išmanujį telefoną kažko ieškau  :D Prisimenu kad apžiūrinėjau šlepetes, išdėliotas ant stalo, po to nuėjau dairydamasis. Atsiradau prie kažkokių vaisių prekystalio, šalia jo stovėjo moteris, pakėliau į ją akis, pamačiau kad ji taip keistai juda, iš jos kaklo išlindo uodega su geluonimi ir mane perdūrė.

Antroje sapno dalyje buvau savo namuose ir lauke išgirdau šaukiant "Matot? Išleiskit jį arba pats išeis". Pribėgau prie lango, iš kurio atsiveria vaizdas į kitą daugiabutį ir iš žemės kiaurai per namą, jį sugriaudamas, išlindo drakonas raudonais spygliais ar žvynais, mačiau kaip jis šliaužia gatve, vinguriuodamas apsisuka ir įlenda į tą skylę, pro kurią išėjo.

Master

Na o mane pastaruoju metu kankina sąmoningi sapnai, kurie be proto vargina.

Zozuole

Aš tai dažniausiai sapnuoju žmones ir įvykius, kuriuos mačiau per tv ar panašiai. Vieną vakarą žiūrėjau interviu su R.Meilutytė ir vis komentavau jos judesius ir kalbėseną. Naktį sapnavau, kad susipažinau su ja ir ji darė tuos pačius judesius, mes susipažinom ir t.t.
Kartais susapnuoju tokius lyg ir košmarus ir manau, kad naujausas buvo sąmoningas, nes mintyse sakiau sau, kad būtent dabar turi būti žiauriausia dalis ir turiu keltis. Sapnavau, kad mane ragana norėjo atiduoti į kažkokį teismą, kuriame mane turėjo nužudyti ir aš bėgau nuo jos ir t.t.

la.benas

Visas sapnas sukosi apie tai, kaip nusigauti iki Schwarzeneggerio, ir nusipirkti is jo saldytuva :/ Damn...

saone

Citata iš: Master  sausio 20, 2013, 19:11:26
Na o mane pastaruoju metu kankina sąmoningi sapnai, kurie be proto vargina.

Dabar taip idomu pasidare, jei yra zmoniu kuriem pasiseka nuolatos nesistengiant samoningai sapnuot, ar imanoma vel pradet miegot "tusciai", neprisimenant jokiu sapnu, ir neatgaunant samones? Jei sapne mirsi, ar kas , tai atsibundi, o ka daryt, kad atjungtum samone, bet vistiek toliau miegotum  ???

Master

#187
sausio 22, 2013, 22:33:14 Redagavimas: sausio 22, 2013, 22:34:59 by Master
Į pirmą dalį galiu atsakyti, kad įmanoma. Jei kam įdomu, turiu teorija, kad galbūt taip sapnuoju, nes kankina nemiga, protarpiais prabudinėjant kas valanda ar tris sąmonė nenustoja dirbti. Taigi atsikračius tokio pobūdžio nemigos galbūt dingtu ir sapnai. Nors nežinau, tai tik mano postringavimai.  O antros dalies nėjo suprasti.  :)

la.benas

Sapnavau, kad manęs kažkas paprašė pastatyti rakėtą, o aš ją pastačiau blogai, ir ji vidury skrydžio prakiūro, ir pražudė visą įgulą. Aš už tai aišku "sėdau ilgam". Pabaiga :(

Marius

ir ji vidury skrydžio prakiūro,""


Tai guminę pastatei?

la.benas

Velniai žino :D Tokią ataskaitą gavau sapne.

rutulys

Citata iš: la.benas  sausio 26, 2013, 16:37:10
Sapnavau, kad manęs kažkas paprašė pastatyti rakėtą, o aš ją pastačiau blogai, ir ji vidury skrydžio prakiūro, ir pražudė visą įgulą. Aš už tai aišku "sėdau ilgam". Pabaiga :(


Tai panašu, kad įsigijai kosmose, gal dar kaip feniksas iš pelenų nepakilusioje planetoje, lygiavertę projekciją. Galimas daiktas tu buvai impulsas tokiam feniksui planetai atgimti. Tik gali tekti gerokai palaukti, kol sunaikinta planeta bus atstatyta, nes mano tikroji meilė būtent tokioje dar atstatinėjamoje planetoje yra laikoma kažkokiame konteineryje staziniame lauke.

la.benas

Na, vaidinsiu, kad supratau, ką norėjai pasakyti. Šiaip labai noriu turėt gerus ryšius su visais tais kosminiais dalykais, bet man nieko neišeina...

Zozuole

Po šių dviejų naktų paaiškėjo, kad tikrai galiu sąmoningai valdyti savo sapnus. Pvz: sapnavau, kad mane vejasi policija ir staiga sustojau mintyse pasakiau, kad turėčiau keltis, bet viską pergalvojus pasakiau, kad turėčiau pamėginti valdyti sapną. Pasiėmiau prabangią mašiną, susitikau kelis draugus, skridau, vaikščiojau iš vieno miesto ar pasaulio į kitą, panorėjau gražių vaikinų savo sapne ir jie atsirado (:D) ir t.t Tie sąmoningieji sapnai būdavo silpnesni kai galėdavau viską apmąstyt ir nuspręsti ar jau reikia pabusti ar ne, o dabar jau antra naktis kaip galiu savo sapnus visiškai valdyt.

Benamis

Baltas pavydas... :-\

Aukštyn