Ką sapnuojate?

Pradėjo Asasinas, kovo 30, 2012, 19:52:48

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

TinSoldier

Citata iš: Šešėlis  gruodžio 16, 2012, 14:46:50
Deja, ateiviais visai nesidomiu :D Iš kur toks sapnas neįsivaizduoju.


Visiškai nesvarbu, kuo tu domiesi. Svarbu tik kas tavo pasąmonėje įstringa :)

.L.U.T.H.O.R.

Tai aš žinau kaip veikia sapnai, maždaug. Ir tikrai žinau, kad ne nuo anomalijos skaitymo tai :D

Asasinas

Pas mane vėl buvo debilnas sapnas. Maždaug sapnavau, kad išsitraukęs pistoletą bandau sulaikyt žmogų. Vieta vėl buvo ta pati, buvo daug sniego, aiški naktis, nes buvo tamsu.

Airwave

Visai neseniai sapnavau kad vyko trečias pasaulinis karas,einu per lavonų krūvą,gal kalvą labiau. Dangus raudonas,prisimenu kad kažkokie dideli sraigtasparniai ir Laivai (labiau panašūs į keltus) tik su keleivinio lėktuvo sparnais danguje skraidė. Nu ir einu aš ir prieš mane drakonas atsiranda,bando mane nužudyti. Tada atbėga tokia mergaite rožiniais plaukais ir nužudo tą drakoną. Tada viskas dingsta,atsirandu kažkokioje oloje,šalia manęs ta pati mergaitė ir priešais vaikinas stovi,bet žinojau kad jis ir buvo tas drakonas. (Supratau kažkodėl kad esu jau nebe fiziniame kūne,o kaip dvasia esu...) Iš olos buvo du išėjimai,vienas (dešinėje) į sugriuvusį miestą, o kitas (kairėje) kaip supratau į "rojų". Bet iš to išėjimo sklido melsvi dūmai,prie jo stovėjo du angelai,kurie nebuvo labai malonūs,ir labiau priminė maximos pardavėjas kasose ( Atsiprašau ). Mačiau buvo ten kelių žmonių eile išsirikaivus .
Ir mano sapno apačioje atsirado užrašas " Too much members", Ir visi tie angelai su dūmais dingo,kaip ir pats išėjimas. tai gi išėjome į tą miestą,bet toliau nieko neprisimenu.

anonymusas

Citata iš: Airwave  sausio 05, 2013, 23:25:24Ir mano sapno apačioje atsirado užrašas " Too much members"
O as esu girdejas, kad sapne neimanoma perskaityti uzrasus :/

Marius

Aš tai galiu pasakyt iš asmeninės patirties..kiek sapnavau užrašus tai tikrai nėjo jų perskaityt..ir aplomai užrašus labai retai sapnuoju..

rutulys

Citata iš: anonymusas  sausio 05, 2013, 23:36:41
O as esu girdejas, kad sapne neimanoma perskaityti uzrasus :/

O man vieną kartą sapne pavyko iškeverzoti kaip su vištos koja "Kur aš?"

.L.U.T.H.O.R.

Perskaityt įmanoma, tik dažnai būna nesąmonės parašyta, ir realybės sunkiausiai juos atsimint. Gal jisai iš kokių žaidimų matęs tą užrašą ir vaizdiniai geriau atsimena :D

Mano sapnas: Sapnuoju, kad esu prie kažkokio vandens telkinio su šeima. Priekyje vanduo, už nugaros ant kalvelės už kokių 30m miškas. Duoda man patėvis kažkokio skysčio atsigert, atsigeriu kelis gurkšnius, sakau kad nesijaučia nieko kad gerčiau. Juokiasi ten visi tai sako dar gerk. Ten koks litras to skysčio, tai užsiverčiu ir geriu, nejaučiu gerklėj jokio jausmo, kaip orą gerčiau beveik :D Pasijuokia ten visi, o aš tuo tarpu iki dugno išgeriu tą skystį, nu sakau reikia dabar eit išsimaudyt. Bet kažkaip susijaudinu ir galvoju neisiu su „stačiu" prieš visus :D Tai galvoju reikia pavaikščiot, ateinu prie krūmo kokio, kaip švendrai. Sesė ar tai mama paima, nutraukia vieną pumpurą ir iš jo išlenda vabaliukas, sako jie vadinasi „ojkbxgiauwd" (neatsimenu pavadinimo), ir kad jiems išsiskleistų sparnai, jie turi žmogaus kraujo atsigerti, bet jie nėra pavojingi. Matau kaip jis pasiurbia šiek tiek kraujo. Po to kažkokioje duomenų bazėj bandau rasti to vabalo pavadinimą, bet niekaip nerandu. Po to atsisuku į vandenį, žiūriu brolis maudosi, po to toliau vandenyje karutis, pusiau nuskendęs. O po to prasideda „nesąmonės" iš miško pradeda lįsti visokie robotai, dinozaurai ir kariai, aš iš kažkur gavęs šautuvą irgi šaudau, iššaudau vieno didžiulio ir žalio roboto akis, jisai išvemia daug atidirbto tepalo ar kažkokio kito juodo skysčio. Po aš nuskrieju tam miškan ar vejuosi kažkokį padarą, praskrendu kažkokį altorių ir išgirstu balsą, kuris sako: Ar nori tęst visą šitą ar kad viskas grįžtų į savas vėžes, turi greitai pasirinkti. Nuskrieju prie to altoriaus greitai ir kažką padarau ar pasakau ir grįžta viskas į savas vėžes ir baigiasi sapnas. 

ponaitis

pradžioje sapnavau jog su viena pažystama žiurim filma.Toks jausmas tame sapne, jog ji buvo mano merga.Po to ji pasidarė kaškokia gražia indėnia :D . Paskui pasiskundė kad niekad nėra nusifotografavusi nuoga, ir klausė mano patarimo, ar galima butu daryt erotine fotosesija bibliotekoje :D .Nu, pasakiau jog geriau daryt namuose, ji nusirengė, aš ja šiek tiek pafotkinau ir baigėsi sapnas.

la.benas

Na o man šiandien lyg ir smagu buvo. Sapnavau, jog dalyvauju kažkokiose žaidynėse, kurių esmė yra tokia : Viskas vyksta nakti, kažkokiam stadione. Yra 4 skirtingos komandos. Kiekvienos komandos užduotis - istatyti duotas neonines lazdeles į moliūgus. Taip taip, į moliūgus. Kiekvienas žaidėjas gauna po lazdelę ir po moliūgą (visi moliūgai stovi stadiono viduryje, o aplink juos - spąstai). Galima atimti iš kitų žaidėjų lazdeles, ir įdėti į savo moliūgą. Limi daugiausia lazdelių sudėjęs žmogus. O man, kaip ir per visus sapnus, sunku atsimerkt, bėgti neišeina, toks jausmas lyg megintum bėgt kisieliaus baseine :(

Airwave

Visiškai sutinku su šešėliu dėl tų žaidimų  :D  O šiaip tai ir aš esu girdėjus kad neina perskaityti užrašų ar sakinių,bet tai jeigu kažkokiam žmogeliui neina perskaityti,tai dar nereiškisa kad kitiem irgi neina :)

Puutuls

Citata iš: la.benas  sausio 06, 2013, 12:50:54O man, kaip ir per visus sapnus, sunku atsimerkt, bėgti neišeina, toks jausmas lyg megintum bėgt kisieliaus baseine :(

Priminei ir man šitą bėgiojimą... :D Neseniai sapnavau, kad su draugu mano mašina nuvažiavom į kažkokį Vilniaus rajoną, nuėjom į parduotuvytę "Maisto Prekės" tokia mažytė. Žodžiu prisipirkom alaus draugas sako "žėk kokia moteris" pažiūriu ir ji permatomai apsirengus :D ir draugelis stumt pradėjo ant jos, ji pradejo dangstytis, o pardavėja sako "o man 36 metai" pradėjom juoktis. Nuėjau pasiimti ledų ir kažkoks pacanas sako "turi cigaretę?" turiu sakau, sako "pavaišink tris, mes tryse" sakau dvi liko tik, "ką gaila bachūrus pavaišint?" suglamžiau pokelį ir mečiau jam į krūtinę, o tas labai nusiminė :D išėjom iš parduotuvės ir sakau draugui "begam greičiau iš šito kaimelio" bandau bėgt, bet žingsniai tokie buvo ne kaip žingsniai o sunkūs pasišokinėjimai :D taip sunku buvo pabėgt... priėjom prie mašinos ir girdžiu už mūsų sustojo trys "bachūrai" kaip kokiam filme, sustojo aplink ir stovi su bambaliais visi :D sako "žėk ketvirtas golis" visi nustebę, aš greit atsirakinau dureles bandžiau įilipt, bet iškritau... ir aplink mane gulintį sustojo visi ir žiūri, nu galvojau viskas p**** man... vienas prikišo savo snukį prie manes ir žiūri kokias 3 sekundes ir man lėtai prašviesėjo akyse ir pabudau, bet taip viskas tikroviškai buvo, net atsikėlęs sakau "VAUUU GERAS" (nesvarbu kad vos neatėmė mašinos "baxurai" :D)

o dėl tų užrašų kažkada kai sapnavau "sąmoningą sapną" tiksliau sapnavau, kad sapnuoju sąmoningą sapną (taip, taip irgi būna) paėmiau cigarečių pokelį ir pamačiau, parašyta "marlboro" ir tik perskaičiau iškarto visos raides išsidarkė į kažką pan. kaip Mlorbao pusiau raidės pusiau kažkokie brūkšniukai...

KEISTAS dalykas tie sapnai, bet smagus, kad ir kaip bepasuksi :)

Teroras

Siandien sapnavau kruva pinigu. Atsibundu, kruva yra, pinigu nei zenklo.

Hekate

Šiąnakt sapnavau, kad buvau baltas paukštis mane vijosi pulkai juodų varnu. Prie jų prisidėjo ir žmonės tai kažkokiais valais su kabliukais gaudė mane. Tai sugavo, į kojas, rankas ir kitur tie kabliai susmigo. Pririšo mane su jais, o paskui į upę įmetė, bet ten jau nebe paukštis buvau, o baltas šuo. Kažkoks žmogus dar bandė mane iš ten ištraukti, bet taip neištraukė. Visą tą vaizdą kelis kart tiesiog stebėdavau iš šono, paskui vėl būdavau to šuns-paukščio vietoj.

Phoenix

Šiandienos mano sapnas buvo toks: Esu kažkokiame pastate, panašiame į bažnyčią/dvarą, stoviu didelio kambario priekyje ir matau viską kas prieš mane. Pro duris staiga įbėga juodai apsirengę vyrai, laikantys didelius metalinius kryžius. Po to sapne pradedu girdėt kažkokį zvimbimą ir matau atskrendančius mažus elfus su sparnais, fėjas  :D Kambaryje iš oro atsiranda (teleportuojasi) panašios į vampyrus būtybės, jos pradeda leisti garsus, panašius į urzgimą, ir artėja link manęs. Prieš mane pakimba metalinis kryžius ir vampyrai užsidega, jiems ant kaktos išryškėja ugniniai kryžiaus kontūrai. Vampyrai išnyksta, paimu tą kryžių į rankas, po to pasijaučiu taip lyg kur nors krisčiau ir pabundu.

Aukštyn