Ką sapnuojate?

Pradėjo Asasinas, kovo 30, 2012, 19:52:48

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

astropasaulis

Sapnai galbūt yra vienas iš būdų kaip pašalinti iš savęs neigiamą energiją, liūdnus prisiminimus, tai, kas tave įskaudino. Bent jau man tai aktualu. :)

Airwave

Citata iš: vitake  lapkričio 06, 2012, 18:57:25
Dažnai savo sapnuose nesijaučiu stabiliai, nejaučiu pusiausvyros: einu, kryvulioju, sukuosi, atsiremiu į sapne esančius daiktus ir neaiškiai matau, vaizdas liejasi.


Bent jau kai aš sapnuose jaučiuos nestabiliai,tiesiog Žinau,kad man nereikia judinti kojų (na kaip realiame gyvenime)(nemoku paaiškint :/ ).Norint pajudėti/pradėti eiti/bėgti tiesiog pagalvoju apie tai,tiesiog esu įsitikinus kad vat dabar tučtuojau pajudėsiu...ir pajudu :) anksčiau mane tiesiog kankindavo tokie sapnai,kur atrodo kad kojos svertu belenkiek kg ir neitu paeit arba pakildavau į orą ir "pakibdavau",sukiodavaus visaip,neidavo nusileist. :D
Arba per tokius nestabilumus aš pati susivokdavau kad sapnuoju ir staiga atsirasdavo ta žemės trauka ir eiti galėdavau normaliai :D

vitake

Mano sapnai realus, realios situacijos, sapne nesusivokiu, kad sapnuoju atrodo viskas normalu išskyrus mane, bandau tiesiai atsistoti, bet nevaldau kūno..

Hekate

Taigi pasidalinsiu savo sapnais, kuriuos sapnavau pastaruoju metu  ;D
Pirma nakty sapnavau, kad JAV nusprendė nepasitarę su kitomis šalimis paskandinti visą Afrikos žemyną. Aišku nesutikus ir pačiai Afrikai, jos šalims, jie pradėjo ją skandi, kažkokiais dideliais aparatais sustatytais aplink visą žemyną. Ir taip matau, kaip žemynas skėsta, o žmonės, gyvūnai bėga. Paskui prasidėjo kitas sapnas kuriame žmogui darė kojos operacija, mat ta buvo nuo gimimo persisukusi ir iškrypusi. Bet užuot tik koją operavę jie pradėjo visą kūną operuoti, daryti lyg ir bandymą su žmogumi. Negražus vaizdelis buvo...
Antrą nakty sapne rusai ar vokiečiai (nors pagal viską rusai) darė bandymus su Eskimais irgi kaip laboratorines žiurkes naudoja. O tie žmonės nieko nenutuokdami sau dainuoja kažkokias dainas. Tiesa šis sapnas su bandymais kažkodėl buvo nespalvotas, tarsi prastos kokybės senas filmas.
Trečia nakty sapnas buvo padrikas, bet pabaigoje sapnuoju, kaip vienas žmogus prieina prie manęs paduoda laikrašty kuriame didžiausia antraštė pirmame puslapyje " Rusu kapitalistai reikalauja paramos" , kad jie streikuoja ir grasina Europos sąjungai susidorojimu, kad į Baltijos šalis paleis bombą. Tas žmogus klausia manęs: "ką manai apie tai?" atsakau: "butu smagu jeigu męs sutiktumėm ir jie paleistų bombą į Europą" po šių žodžiu sapne pradedu drebėti ir jis baigiasi.

Tai tiek manau...

Iron Tara

Ką aš pastebėjau savo sapnuose, kad sapnuoju dažniausiai dalykus iš pasąmonės. Jie vienaip ar kitaip susiję su mano gilesnėmis mintimis, tačiau nemiegant, sąmoningai mąstant aš jų paprasčiausiai nesusieju. O kai sapne pamatau įvairiausių dalykų, nuo kasdienio gyvenimo iki karų ar paranormalybių, atsikėlus užtrunka šiek tiek laiko suprasti kaip tai susiję su manimi, bet galiausiai randu tą menką plonybę, kuria nuseku link pasąmonės. Bet ne visada ir tai pavyksta.

Beelzebub

Hmm. Šiąnakt sapnavau kažkokias mergaites savo bute, jos buvo tarsi vaiduokliai/demonai, galėjo teleportuotis ir vis tai atsirasdavo, tai dingdavo. Visos buvo išbalusios kaip kokie lavonai ir juodais plaukais, bei juodom akim, maždaug tokiom, tik dvigubai didesnėm:

Visų šukuosenos buvo skirtingos, o veido išraiškos stipriai iškreiptos, persistengtai suvaidintos ir gąsdinančios, pavyzdžiui viena buvo verkianti, kita pikta, trečia juokėsi išsišiepusi, dar viena liūdna, viena panaši į geišą, su kuodu, bei raudonu makiažu. Na žodžiu, visą sapną banždiau jų atsikratyt, liepiau mane palikt ramybėj, tačiau jos sekiojo mane po visą butą, atsirasdavo po lova, po stalu, už lango ir t.t., judino, kratė daiktus aplinkui. Pamenu, kad jos visaip bjauriai su manim kalbėjo, liepė žudyt žmones ir sakė, kad aš dabar neišsisuksiu, visaip bandė mane suerzinti ir išmušti iš vėžių. Na, toks gan keistas ir gąsdinantis sapnas, kai negali pabusti ir pabėgti iš tam tikros situacijos.

Asasinas

Aš net du kartus sapnavau sapną, kad mane kažkokioje senoje pilyje persekioja nuogos pabaisos, kaip numirėliai kažkokie. Iš pradžių nuo jų bėgau tamsoje kažkuom pasišviesdamas, paskui pasidarė šviesiau. Pirmą kartą buvo kažkas panašaus į actekų griuvėsius, o antrą kartą pilis atrodė labiau europinė. ???

HellSing

As turiu beda as jau antra savaite sapnuoju toki sapna kad mane susaudo kai tik paleidzai kulka ir atsibundu ispiltas prakaito. O taip tai sapnas atrodo taip. Mane veda gal kokie 5 uniformuoti vyrai. Mano rankos nesuristos nieko, ir matau aplinkui labai daug zmoniu kuriem as tiesiog atrodau kaip koks monstras prazudes visa tauta.

P.S Kiekviena karta vis kitas saulys sauna. Gal kas zino kai as galiu sau padeti?

Iron Tara

Citata iš: Beelzebub  lapkričio 25, 2012, 22:12:18
bei juodom akim, maždaug tokiom, tik dvigubai didesnėm:


Niekada nesu mačius baisesnių akių. Vieną kartą buvau festivaly, ir ten buvo toks bachūriukas kažką pasidaręs savo akim. Lęšiai ar  dar koks velnias. Ir elgesys kai kokio demono buvo. Taip aš jo naktį išsigandau pamenu:D Bet po to ilgai galvojau, kad gal vis dėl to jo tos akys tokios yra iš tikrųjų..
Tai va, priminei su tom akim:D

Nežinukas

Citata iš: HellSing  lapkričio 26, 2012, 05:18:58
...atrodau kaip koks monstras prazudes visa tauta.

P.S Kiekviena karta vis kitas saulys sauna. Gal kas zino kai as galiu sau padeti?


Neišduok savo tautą!

ponaitis

nu,aš pradėsiu.šiandien sapnavau jog esu nindzių burelyje.Pirmiausei mes ten lyg ir zaidėme ant kalno,(2 kalbejo,aš sekiau :D ) ir tada pamačiau greitai netoli manes pralekiant nedidely daikta,panasū i vovere.tik juoda ir susiliejusy.galvojau kad kitas nindzė bando prie tu 2 prisėlyt arba kokia voverė.Nusekiau paskui,o ten slenderman ir būrys zmoniu su juodais kostiumais.Aš išsitraukiau savo peily/kasteta iskapojau visus,puse kaskokio vyro pasemiau istirti(jaučiau jog jie prisikels)

(kita scena)Atsiradau kaškaip mokykloje ir vienas klasiokas pamates jog nešu puse lavono sugalvojo jog reikia pasimušt(tikrovėje jis pats ramiausias ir niekada nesimuša :D ) nu susimušėm,laimėjau ir nuėjau.

(vėl kita scena)Kaškaip neaiškei vėl atsiradau lauke,tik prie savo namo.ten kaška pajaučiau ,užsimaskavau sniege ir pamačiau jog iš sniego išlenda slenderman ir jo būrys.Dar spėjau pamatyti jo būryje erni iš xmen ir atsibudau.
P.S.sapno scenos kaip niekada vyko visos vietose kur esu buves realybėje.

.L.U.T.H.O.R.

Sapnavau visai įdomų sapną tai papasakosiu :D Žodžiu esu ar kaime kažkokiam ar šiaip laukuose, bet aplinkui yra keli pastatai ir žemės ūkio padargai. Su manim dar keletas žmonių buvo. Danguje mačiau kažkokią konstrukciją(ji buvo labai aukštai) iš pradžių niekas joje nejudėjo, parodžiau aplinkiniams, bet kažkaip niekas per daug nesistebėjo. Tada pradėjo judėti atitinkamos jos dalys, lyg ji būtų statoma. Visiems sakiau žiūrėkit, žiūrėkit. Tada pamatėme eilę skraidančių aparatų, užskrendančių už tos konstrukcijos. Ir tik tuomet, visi pagalvojo, ten ateiviai O.o Tada vienas aparatas praskrido pro mus, vieną kartą, tada antrą kartą kai skrido palei žeme mečiau į jį akmenį :D Tuomet jisai apsisuko ir atskriejo prie mūsų, pasislėpėme už padargų. Nusileido, jis nebuvo didelis, kažkas tokio :D tik metalinis visas ir žvilgantis ir labiau smailėjančiu priekiu. Matėsi, kad viduje sėdi kažkoks ateivis, ir jis tikriausiai mintimis bendravo, kadangi visi aiškiai girdėjo ką jis sakė. Pirmiausiai jis paprašė, nuimti prilipusį akmenį nuo jo laivelio, nuėmiau. Paklausiau aš jo, kas ten per konstrukcija, jisai pasakė, kad konfidenciali informacija. Paklausiau ar jie mus puls, atsakė kad ne, nes mes esame (kažkokioje) ambasadoje ir nuskriejo. Tada persikeliam kažkiek laiku į priekį...Ta pati vieta, pilna žmonių, reporterių, ta didžiulė konstrukcija jau prie žemės arčiau, sklando ore, jos apačioje didelės apskritos ertmės iš kurių sklinda balta šviesa. Ta konstrukcija(erdvėlaivis) ne apvalios formos, o pailgas ir plokščias. Šviesa iš ertmių pradeda smarkiau šviesti ir kiek suprantu jie ant visų žmonių panaudoja kokį tai gravitacinį ginklą (blogi ateiviai :D) Žodžiu ten iki mirties kai kuriuos žmones priveda.. Ir iš kažkur žinau, kad tas ateivis kur pas mus nusileido, kažkokioj kameroj uždarytas ir nubaustas, dėl to, kad su mum kalbėjo. Va toks sapnas :D

Benamis

Stai prie kokiu sapnu priveda anomalijos skaitymas... ;D

.L.U.T.H.O.R.

Deja, ateiviais visai nesidomiu :D Iš kur toks sapnas neįsivaizduoju.

ponaitis

gal kaltas ignogito žinučiu skaitymas :)

Aukštyn