Sapnuoti žmogų iš kitos galaktikos

Pradėjo boba, gegužės 28, 2018, 18:32:11

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

boba

...Tiesiog,  @Creative, reikia linksmai gyventi. Sapnai yra gyvenimo dalis ir jų tikrai nereikia nuvertinti. Kiek gyveni gyvenime, tiek gyveni ir sapne. Gyvenu labai linksmai ir sapnuose ir pačiame gyvenime. O šiaip kaip kas moka, taip tas ir gyvena.

Creative

Aš tą suprantu. Pačiai begalo patinka sapnai ir neįsivaizduoju gyvenimo be jų.

Tačiau perspėjau, nes nežinau kaip gali būti, kas atsitikti. Girdėjau, kad yra galimybė užsidaryti sapne, realybėje tau tarsi koma atsitinka, viena iš galimybių, kad realybėje kažkas atsitinka ir tu nukrenti, pasislepi sapnuose, nenorėdami grįžti į gyvenimą, arba dar blogiau pradedi ryti migdomuosius besaiko kad tik užmigti kuo greičiau t.y. nesvarbu kada, kad ir ką tik prabudus (nežinau ar tai įmanomą), tą prasme kad užmigti vėl, kad kuo ilgiau būti ten nors ir visą parą, diena iš dienos, savaitėm ir pnš, na supratai. Esmė, kad nebegyventi čia, o likti sapne.

Anina

Citata iš: boba  gegužės 28, 2018, 18:32:11Jis sakė kad pati į jį nereaguoju, todėl sapnuose jis apsimeta mano mama arba mano tėvu. Be to jis sapne moka sukelti skausmą, kai įduria į pirštą tikrai skauda - jis sako visos šios "dovanėlės" dėl to, kad į jį nereaguoju.
Sveiki! Sapnas gali reikšti, jog Jūs iš tiesų tinkamai nereaguojate į svarbius momentus savo gyvenime. Galimas akivaizdžių problemų ignoravimas, nenoras ar negebėjimas jas spręsti - pvz. niekaip nesprendžiamos konfliktinės situacijos su artimaisiais, jos neanalizuojamos, plaukiama pasroviui.

Sutinku su išsakyta nuomone, kad tai gali būti Jūsų Animus, kitaip - vyriškoji sielos dalis, kurią savyje slopinate ir neleidžiate jai pasireikšti.  Kai ta dalis yra išlaisvinama, žmogui lengviau kovoti už save ir savo įsitikinimus, siekti savų tikslų, aktyviai kurti savo gyvenimą, iki galo atlikti pradėtus darbus, disciplinuotis, būti laisvu ir nepriklausomu nuo savo aplinkos, išreikšti savo valią, sveiką seksualumą ir t.t.

Dar tai gali būti Jūsų Mokytojas iš Subtiliojo Plano ( kitaip - Angelas Sargas, Vedantysis ). Bet kuriuo atveju, iš Jūsų reikalaujama daugiau atidumo savo realybei, aktyvumo sprendžiant savo problemas, galų gale tinkamo dėmesio toms problemoms. Toks jausmas, kad per sapną nuolat kalbama :"Prabusk, atsimerk, apsidairyk, stokis ant kojų ir veik! " :)



Aukštyn