Kas vyksta su siela miegant?

Pradėjo mzicka, rugpjūčio 24, 2013, 21:12:28

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

mzicka

http://www.youtube.com/watch?v=w6yjHk_LPnA
Ką manot?Skamba įdomiai tik labai jau mistiškai.

Vytautas

Manau neteisinga mintis. Sielai niekas negresia. "Aš" laikinų problemų gali turėti bet taip pat su kūno mirtimi jos baigiasi. Bėja siela ir "aš" yra dvi skirtingos esybės sujungtos amžinu ryšiu. Dauguma žmonių teturi tik "aš".

rutulys

#2
rugpjūčio 24, 2013, 22:51:45 Redagavimas: rugpjūčio 24, 2013, 23:04:41 by rutulys
Įdomios mintys. Aš ir vaikystėje esu sapnavęs kažkokį raudoną ir raguotą minotaurą, nuo kurio pabėgau lygiai taip pat krisdamas, nors man tai ir nepasirodė amžinybe.
Vis gi tas Levašovas nėra miręs sapne. Aš vieną kartą buvau susprogdintas, o kitą kartą labai priminė nelaimingą atsitikimą per fokusininko pasirodymą - mano kūnas buvo pervertas keliais kardais. (Antras atvejis galėjo būti ir koks atsiminimas apie praeitą gyvenimą)

Tačiau, visgi manau, kad sapnuose galima prisižaisti, manęs vienąkart vos neišgarino. Kažkas iš šalies ištraukė, šaukdamas, kad pražūsiu. O dar vieną kartą mane įkūnijo į kažkokį stulpelį - spėjau pagalvoti, kad prisižaidžiau - padėtis panaši į miego paralyžių, tik be vilties, kad pats praeis. Tačiau kažkaip automatiškai pasinaudojau trečiu pratimu iš pratimų komplekso "Око возрождения" - atlošiau galvą ir išsivadavau.


mzicka

Man irgi yra buve sapne ,kad jau būčiau beveik mires ,teko ir susišaudymuose dalyvaut ir panašiai :D bet kai kulkos perskrosdavo ,tai pajusdavau tirpima ir atsibusdavau,kai buvau jaunesnis tai dažnai ir gaudydavo ,bet jei pavydavo taipogi pabusdavau ,teko ir kristi nuo dangoraižio ir kai jau liko keli metrai iki žemės aš sustojau ore ... http://www.youtube.com/watch?v=Knve6UExruI šiame video nuo 15tos min ,plačiau pasakoje apie siela, sapnus ir jų procesus su savotiškomis schemomis :)

.L.U.T.H.O.R.

Tekę man ir kristi ir skęsti :D Skęstant, tiesiog pradedi kvėpuot po vandeniu :D O krentant išmokau, tiesiog atsipalaiduoti prieš trenkimąsi, tada dažniausiai tampa sapnas sąmoningu arba pabundi arba trenkies į žemę kaip kamuolys ir atšoki :D

exdead

tikriausiai nemaloniausi tie sapnai kur skesti, matai ,kad tu po vandeniu ir nieko negali padaryt. Nors kokia minute pamirkes supranti ,kad tai sapnas. Man teko sapnuot, kad mane uzpuola kazkoks padaras, istumia i automobili ir ta automobili istumia i vandeni. Man tas sapnas primine tokia istorija, prie kazkokios moters namo buvo ezeras ir ji buvo palikus vaikus masinoje ,tie bedarydami nesamones uzlenke rankini stabdi. Masina nuriedejo i ezera ,o vaikai paskendo.

D.W. I know

Aš tai p[risimenu, pries kazkiek metu sapnavau, kad begu per kazkokias vos ne stiklines patalpas(panasiai kaip parduotuvese buna), mane vijosi kazkoks issigimelis ar pabaisa, jei gerai pamenu, panasus i koki minotaura ar kazka tenai didele galva su ragais :)). paskutiniam tam kambary durys buvo uzrakintos, as emiau jas dauzyti ir pati sau rekiau: atsibusk, ieva atsibusk po galais!

BloodyMary

Man vienas sapnas gan dažnai kartojasi... Aš bėgu mišku, o mane vejasi kažkoks vyras su juodu paltu. Galiausiai pamatau kapines ir į jas įbėgu, o vyras rėkdamas dingsta ir ties ta vieta visada nubundu. Keisčiausia (bent jau man), kad tas miškas ir kapinės yra realios vietos mano miestelyje...

mzicka

Pazystamas visalaika sapnuodavo rutuli ,kiekviena nakti ,kai jam buvo daug maz 12 metu.tai vede ji pas extrasensus ir galiausiai baiges tas sapnas ,tad tu sapnu manau nereik taip nuvertint kaip nereiksmingu .

exdead

sapne tai tik atsispindi jusu baimes. O tos kapines ir miskas yra sapne ,nes tu ta vieta jau zinai. O jeigu jau koks "vaiduoklis" kabinasi tai gali drasiai kautis su juo, juk tavo protas ne ka silpnesnis uz jo. Kazkoks parazitas lenda i galva. Sapne esi visiskai saugus ir tau niekas nieko nepadarys.

Aukštyn