Ar egzistuoja asmeninis angelas sargas?

Pradėjo woozyy, sausio 15, 2015, 16:56:49

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

woozyy

As manau jog galima, kap sake Jezus prasyk Dievo ir bus duota. Tai jei tiki tuo ka prasai. Tai ir gauni kita angela arba tavo angelas sargas stipreja. Bet manau gauni sunkia akimirka papildoma angela sarga kuris padeda tau.

Vytautas

Pažiūrėkim į nelaimingų atsitikimų suvestines, karinius konfliktus ir pamatysim kad su kažkokio sargo turėjimu didelis klausimas. Normaliai niekas nieko nesaugo. Situacija gyvenkit kaip norit. Aišku pasitaiko kad kritiškose situacijose kai kas išgyvena. Tuomet jau reiktų aiškintis ar tai pavienis atvejas to žmogaus gyvenime. Ar jam tai nutinka pakankamai dažnai. O jeigu dažnai tai logiška kad yra realiai saugomas. Bet tokių pasaulyje palyginus yra labai nedaug. Lietuvoje situacija šiuo požiūriu geresnė. Prisiminkit artimus žmones, pažįstamus ir pamatysit kad tai nutinka ne taip jau retai.

Aišku aš lieku prie savo kad tikėjimai šioje vietoje neturi nieko bendro. Joks dievas niekam nieko neduos.  :) Ką turi iš prigimties tą turi. Jei neturi ir negausi.

woozyy

Nemanau, man nelb sekei iki 20m. Artimi mire, traumos, nesekmes. Po namus pries kaledas vaiksiojo kunigas, egzorsistas is Rramygalos. Po pokalbio su juo patikejau Dievu lb stipriai, sutapimas? Bedos isniko, kartais atrodo stebuklas, koki 20 kart buvo, kazkas sustabde. Jei nebutu viduj kazkas sukeles abejones pora kart butu buve dideliu traumu. Neriau nuo tilto, atsitrenkiau galvo, ir ka? ogi nieko? Sutapimas? Ir cia tik trupiniai

Vytautas

Citata iš: woozyy  sausio 15, 2015, 17:30:35
Nemanau, man nelb sekei iki 20m. Artimi mire, traumos, nesekmes. Po namus pries kaledas vaiksiojo kunigas, egzorsistas is Rramygalos. Po pokalbio su juo patikejau Dievu lb stipriai, sutapimas? Bedos isniko, kartais atrodo stebuklas, koki 20 kart buvo, kazkas sustabde. Jei nebutu viduj kazkas sukeles abejones pora kart butu buve dideliu traumu. Neriau nuo tilto, atsitrenkiau galvo, ir ka? ogi nieko? Sutapimas? Ir cia tik trupiniai

Praeityje buvo kitaip. Jei kažkaip "iškrenti" iš programos jėga esi grąžinamas į ją arba sunaikinamas. O tai kas saugo "išsukinėja" iš blogų situacijų. Dabar saugomiems tiesiog blogų situacijų nebūna. Nėra kam jų kurti. kaip minėjau tos blogos situacijos tai keliančios pavojų gyvybei. Buitinės problemos ne prie ko. Jose veikia nuojauta -patarėjas. Jei nuojauta sako kad kažko daryti nereikia ar reikia reiškia reikia įsiklausyti. Bet dėl tokio neklausymo turėsi tik mažų buitinių problemų ir suprasi kad gavai ir kaip gavai perspėjimą. Tiesiog reikia mokytis naudotis nuojauta. Praktika ir nieko daugiau.

woozyy

Na galbut ta sistema tavo ir yra Dievas, juk kaip sake egzorsistas, labai tikek ir jokia pikta dvasia taves neveiks, ir nelaimes aplenks, nebent Dievo valia bus kitokia nulemta tavo artimui. Tiesiog viska reikia uzsitarnauti. Tu rasai daug tiesos, tik mes formuluojame kiekvienas savaip ta tiesa.

paragraf 78

Citata iš: woozyy  sausio 15, 2015, 22:07:48Tiesiog viska reikia uzsitarnauti.


Nelabai suprantu ką ir kaip tavo manymu reikia užsitarnauti :)

woozyy

jei tu kviesi demonus ir visa kitokio blogio, manai busi nusipelnes apsaugos is gerio puses? su kuo bendrauji ta ir turi.

paragraf 78

Tai viskas priklauso tik nuo to ką kvietiesi? :)

Supera

O aš klausimą turiu, čia pamąstymui. Kalbam apie gerus angelus ir demonus, bet ar tu gali būti 100 proc. tikras, kad tai ką tu vadini angelu yra geras ir vice versa, kad demonas yra blogas? Mus nuo mažens moko, kad va religijoj tas kas vadinama dievu yra geras, visi jo pasiekėjai geri, o tai kas priešinasi jam yra iškarto blogi. Bet jei kažkuriuo momentu buvo susidūrimas tarp tų dviejų gėrio ir blogio jėgų, tai logiškai, bet kuri laimėjusi pusė save traktuos, kaip gerą, kad išlaikytų savo viršenybės ir teisumo nekvestionavimą.

woozyy

#9
sausio 16, 2015, 15:48:20 Redagavimas: sausio 16, 2015, 15:51:49 by woozyy
Na matai, jei meldiesi Dievui esi geras tau sekasi. O kai kvieti demonus...? Esame girdėję daug blogu istorijų po tokiu kvietimu. O kiek blogu istorijų po maldų Dievui ir angelams? Čia tik mūsų pačiu reikalas kas ką pasirenka ir kuo kas tiki labiau. Tai taip, aš manau tai priklauso nuo kuo pasirenkame tikėti.

.L.U.T.H.O.R.

Tai tu meldiesi tik dievui ir angelams, bet jų nekvieti, tai melskis ir Liuciferiui ir kitiems demonams ir nesikviesk jų :) O kas prisižaidžia, tai ne su demonais dažniausiai ir jiems nesimeldžia taip kaip meldžiasi žmonėms angelams ar dievui.

woozyy

#11
sausio 16, 2015, 16:00:28 Redagavimas: sausio 16, 2015, 16:02:51 by woozyy
Na vistiek, pasilieku prie savo nuomones kur gėris, o kur blogis  ;) Bet gerbiu ir tavo nuomone  :) Beje pasidomėk satanistais ir galbūt suprasi link kur aš suku. Daryti blogi ir skausmą kitiems nėra geris.

.L.U.T.H.O.R.

Nereikia būti satanistu, kad darytum blogį kitiems ir ne visi satanistai daro kažką blogo, čia gal turi galvoje kažkokius kraštutinius atvejus. Visose religijose ir tikėjimuose yra ekstremistų.

woozyy

Taip tu teisus. Aš pabrėžiu tuos kurie yra kraštutiniai ir besąlygiškai supranta blogio samprata kaip pačio blogio etaloną ir jo garbinimą. Tokie garbintajai dažnai natūraliai nemiršta. Tik neaišku katra pusė tai padaro.

idenmeyou

Yra satanistų, kurie apskritai nesiekia daryti kažką blogo kitiems žmonėms. Jų vienintelis tikslas nurašyti krikščioniškąjį Dievą, teigti, kad jo nėra, tad tų satanistų darbai tuo ir apsiriboja, nepaisant to yra ir kita kategorija, kuri pridaro daug blogybių.

Aukštyn