Demonai ir jų klasifikavimas.

Pradėjo Sirius, rugsėjo 24, 2014, 09:50:03

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Sirius

Sveiki esu naujokas šitame forume.
Bet tikiuosi daug kam padėti ir rašysiu vis naujas temas, kurios tikrai pravers ateityje , kas užsiėma magija arba dvasine raida.

Pradėsiu nuo Demonų ir jų klasifikavimo.
Turbūt kiekvienas esat girdėjote , kad yra apsėsti žmonės demonais , kiti tiesiog jaučia , siurbia jų energijas , gadina žmonių gyvenimą tiek finansiškai , tiek dvasiškai ir panašiai , tad pradėsiu.
Demonai pagal mano tyrinėjimus yra skirtomi į jų pajėgumą darant įtakos žmogui.

Patys silpniausi demonai tai būtų (D1) - Naminukai ( Bildukai ) - Namų demonai kurie yra labai silpni nedaro įtakos jums, jie tiesiog gyvena ir saugo savo namą, būtą ir tt.p , taip pat ir būto šeimininką jūs  , tad jei kartais girdite kokius nors namie garsus, girgždėjimą ypatingai naktį- Neišsigąskite atsiminkite jūs turit namų sergėtoją , nors tai ir demonų klasifikacijoje, todėl, kad atliekant namų apvalimo ritualus, dažniausiai jie žūstą arba išeina iš namų.

(D2) - Tipo Demonai - (Galima priskirti ir fėjas, laumės ir kitas miško dvasias) Yra miško dvasios jie ganėtinai silpni , jie gyvena miške , todėl kartais net ir patyręs miškininkas pasiklysta miške , lyg papuolė ten kur ratais vaikščiotu nors ir visus išėjimus žino. Jie žmogui nėra pavojingi, jeigu žmogus ijeina į mišką su gerais ketinimais. O ne medžioti, žudyti gyvūnus ir kirsti mišką ir panašiai - Jie gamtos demonai ir jie mėgsta bendrauti nuoširdžiai, net padėdami žmogui sakykim grybų sezonų jei jų paprašant miško dvasių padės susikraut pilna pintinę grybų, ar net nuves jūs prie grybingų vietų.

(D3) - Tipo Demonai - Siurbėlės -  Vidutinio stiprumo demonai, kurie siurbia jūsų gyvenimo džiaugsmą įvesdami jūs į depresiją ar į nuotaikos nebuvima sukelia pesimistiškas mintys.
Kas antras šitos demonus turi prie savęs ir siurbia jumis.

(D4) - Tipo Demonai - Parazitiniai - Labai stiprus demonai - Jie vaikšto būriais - Jie turi Metalinę formą ir savotišką mąstymą. Jie puola tuos žmonės kurie eina dvasiniu šviesos keliu. Jie yra matomi jaučiami tik tie kas eina šviesos kelių ( Apart juodųjų magų jie turi kontaktą su jais) Dalinai ( Bet jie taip, pat puola ir tamsiuosius magus, jie jų nemato ir nesusimąsto , kad visada siurbia juos ganėtinai stipriai ( Jie to nesuvoks niekaip) Tamsus kelias yra labai jau slidus). Visada atiduosi daugiau negu gausi.
Einantis šviesos keliu suvoks, kad jos tempia į tamsą ar bent jau sukelia apatiją , kad nustoti dvasiškai vystytis ( Siurbia jūsų mintys , pakišdami klaidingais ) Kartais atrodo, kad jūsų gyvenimas slysta tokių būdu iš po kojų, kai tik nori pradėt dvasiškai keltis , jautį staiga dideli tingumą. Jų energijos šaltiniai tai yra maitintis jūsų valios centrų , mintimis ir kištis netgi į jūsų asmeninį gyvenimą, kad niekas jums nesisektu viskas visada slystu iš po kojų.
Jie skirstomi parazitinio tipo, nes jie aukos niekada nenužudo, tiesiog maitinasi jūsų energiją.

(D5) - Tipo demonai - (Labai stiprus) Jie puola dažnai paprastus žmonės, jie maitinasi meilės energiją , tiksliau meilės skausmais. Jie priverčia žmogų imtis savižudybės. Net yra anomalinių vietų, kur daugiausia žmonių eina nusižudyti iš meilės, kad prarado mylima žmogų. Jie nieko nedaro iki tol kol žmogus neišsiskiria su mylimu , kai tik pamato, kad išsiskiria, jie ima jauti už ragų ir pakiša mintį žudytis , nes viską jau praradai, veda prie tuos vietos, kur dažniausiai daug kas kariasi tuoj pačioj vietoj ir panašiai nusižudo. Daug kas nepasiduoda  ir tai gerai, kuri laiką jie kankina, bet jei nepriverčia tai palieka ramybei. Jeigu pastebėjot , kai kas meilę praranda savo, tai pirma mintis nusižudysiu. Gerai pakiša jumis taip po kilpą.

To išvengti padeda alkoholis , prisigeriant labai daug ( Leidžiant prisidėti trečio tipo demonais ) (D3) Jie siurbia, bet kitiems demonams stipresnėms neprileidžia , prieiti prie aukos kurios nori nužudyti ( O siurbėlės tiesiog siurbia , jie nesuinteresuoti žudyti žmogų, taip pat kaip ir parazitiniai demonai.
Apart tuo parazitiniai demonai dvasiniu kelių einantiems žmonėms, jei auka jau išsiurbta, ir nėra ko siurbti prileidžia šitos stipresnius, kurie nuveda prie savižudybės iš gyvenimo prasmės nebeturėjimo.

Kolkas tiek.
D6 ir kitokio lygio demonai yra labai stiprus , jie pavaldus juodiesiems magams , ( bet už tai jie duoda auką mainais , kokio savo šeimos nario gyvybę, sveikata ir panašiai.

Kas turės klausimų , kaip nuo jų apsisaugoti ir jaučia, kad yra paveikti parašysiu.

Geleona

Idomus straipsnis, bet as nemanau, jeigu tau depresija, jog tave apsedes demonas, tai tiesiog galima paaiskinti psichologine busena ar kokiu liudnu ivykiu. Zmones nusizudo taip pat del tokiu dalyku, bet nepatarciau problemu spresti alkoholiu. Mano nuomone, apsesti demonu zmones isproteje, elgesi nevalyngai, nori pakenkti kitiems. Cia tik mano nuomone  ;)

massuer

Paimti gyvenimo ivykiai ir viskas pritaikyta demonams: kitaip tariant bullshit. Geriau jau butum paminejas, kad zmogus savo mintim, mastymu samoningu ir nesamoningu pritraukia demonus, vis rimciau butu nuskambeja

Sirius

Taip viskas teisingai , demonus pritraukia mintys ir taip toliau, bet aš rašiau tik apie jų klasifikavimus, o ne kas jos prišaukia.
Kas jos prikviečia paskirsiu tai sekančiai temai. Tiesiog labai daug rašyt į vieną temą nesinori, nes gausis daug skaityt, o šiuolaikiniai žmonės, nepripratę skaityti daug, tai noriu išdėstyti informaciją, kad virškintu po truputi.

Benamis

Kuo daugiau tokiu naujoku forume! :)

Pliusas uz straipsni ;)

Vytautas

Už pastangas aišku pliusas  :) Tikrai rimtas besidomintis naujokas. Bet tie dalykai neegzistuoja. Aišku čia jau mano nuomonė.   :) Nebent turi ir žinai būdus kaip tuos demonus "pačiupinėti".

Master

Pastebėjau tokių loginių nesklandumų ir vietų, kurios man nelabai skambėjo..
Bet šiaip informatyvu, pasistengta, dalintasi savo turimomis žiniomis. Straipsnis neblogas. :)

.L.U.T.H.O.R.

Visai nieko, jei vartoji žodį demonai palei originalą :) Nes jei ne, tai D1-D2 tada būtų nesąmonė :) Ir sveikas atvykęs :D

paragraf 78

Citata iš: Druwis  rugsėjo 24, 2014, 13:38:30
D1-D2 tada būtų nesąmonė


Užtat D2 - R2 būtų net labai sąmonė :) o jei dar pridėsime C3PO tai išvis smagu bus

Teroras

Citata iš: Druwis  rugsėjo 24, 2014, 13:38:30
Visai nieko, jei vartoji žodį demonai palei originalą :) Nes jei ne, tai D1-D2 tada būtų nesąmonė :)


Kazkaip ir man pasirode, kad D1-D2 nelabai tinka i si sarasa ???

Prisijungsiu ir as: sveikas atvykes ir geru emociju forume :)

Samanta777

Zmones daznai prate netiketi tuo ko negali pamatyti, paliesti, uzciuopti..  Tikiu, kad yra demonai kurie siurbia zmoniu energija, ir kuo daugiau neigiamu minciu, tuo jie arciau ir arciau slenka link zmogaus. Pamenu ziurejau video apie skirtingus zemes lygmenis, zemiausia lygmenyje (zemutiniame astrale) gyvena astraliniai gyvunai, tarp ju manau ir demonai

Whitenblack

Citata iš: Sirius  rugsėjo 24, 2014, 09:50:03
<...>

Labas , puiku , kad kažkuo domies ir kažuo dalinies su kitais.
Turiu keletą klausimų.
1. Informacijos šaltinis? T.Y. Nesakau , kad kažką kopijavai , o iškur žinai/kuo grindi tai?
2. Cituoju : D6 ir kitokio lygio demonai yra labai stiprus , jie pavaldus juodiesiems magams , ( bet už tai jie duoda auką mainais , kokio savo šeimos nario gyvybę, sveikata ir panašiai.
,,Juodieji magai" - kas tai yra? Nemaniau , kad magai turi spalvas arba jas keičia. :) Ką tuomet daro žaliasis magas? Nesikabinu prie žodžių , bet tai tiesiog nevartotina , primena RPG žaidimus. :)
Manau , jog tiesiog turėjai kairės pusės magą , o jau kokį - tau geriau žinot.
Labai stiprūs demonai nėra pavaldūs niekam. - Atsiprašau , jei klystu , esu blogai informuotas , tačiau drįsčiau tuo smarkiai abejoti. :)
,,Savo šeimos nario gyvybę, sveikata ir panašiai " - primena žmonių susidariusį požiūrį apie ritualus , ne , taip nėra.
3. Ką turi omenyje sakydamas žodį demonas? :)


Sakiau , kad neberašysiu šiam forume , bet , kai iš nuobodulio užeinu , labai knieti kaikur parašyt , šį kartą nesusilaikiau , daugiau nekomentuosiu , kad nesukelčiau nepatogumų , pasišalinu vėl. Sėkmės , nieko nenorėjau ižeist ar provokuot. :)

nereikalinga

Kasdienybė ,suskirstyta į "D" kategorijas ,pavadintais demonais :)

Sirius

1. Informacijos šaltinis? o iškur žinai/kuo grindi tai?

Informacijos šaltinis tai yra asmeninė patirtis su jais, ankščiau darydavau įvairius ritualus, tiek juodus tiek šviesius ( Tyrinėjau, tiek angelus tiek demonus. Skirsiu šviesa nuo tamsos todėl, kad šiame pasaulyje kuriame gyvename jis yra dualus , o ne vientisas (kosminiam plane jis yra vienas.) Bet mes, negyvename viename, o esame atskirti.

Labai stiprūs demonai nėra pavaldūs niekam. - Atsiprašau , jei klystu , esu blogai informuotas , tačiau drįsčiau tuo smarkiai abejoti. :)

Yra dar stipresniu - visais laikais buvo ir yra kažkas stipresnis, mat kosminis planas niekada nenustatė riboti jėgų tiek negatyvios energijos tiek teigiamos.
Ji nėra vientisa pakartosiu šiame , pasaulyje, jei mes viską grūsim į vieną, Juodą ir baltą magą, - tiesiog magas, kad ir žaliasis. Mes neturėsime jokio klasifikavimo ir jokio požymio , atskirties taškui. Sakykim ''Fedia'' man pasiūlė nueiti pas magą,  jis klausia juodas ar šviesus ? ne tai magas nueik, gal žmogus turėjo mintyse kažką pozityvaus, o pasirodo, gavo tai ko jam tikrai nereikia.
Stiprus demonai , taip sakant rituališkai pasirašai sutarti atlikti kažką, tuo, kad tau paklustu , kuri laiką ir pasiimtu paskiau savo mainais. Tas pats , kas tu perki paslauga kokia nors iš žmogaus.

3. Ką turi omenyje sakydamas žodį demonas? :)
Demonai negatyvi(neutrali) substancinė dvasia, kuri yra žemesniam paraleliniam lygmenį, dažnai būna ir šitam lygmenį. Tai yra plati temą - Demonai yra miško dvasios ir kitos dvasios.

Žmogaus mintys yra pakankamai stiprios juos sukurti ir įkvėpti, nes žmogus yra kūrėjas. Todėl, sakykim ,kad ir labai stiprus Magas kuris pasikaustęs minčių materializavimu, gali sukurti tokio pobūdžio būtybę ( Tiek šviesą (Angelą), Tiek tamsą (Demoną).

Asmeniškai , mėgstu viska dėlioti į stalčius ir klasifikuoti, kad nesimaišyti, pvž žmogui ištiko bėda,  klasifikuoju ir randu kaip jam tuo atsikratyti.
Tas pats ir žmonių charakteris, klasfikuoji jos į tipus, paskiau į stereotipus ir dar detaliau ir taip toliau.

Whitenblack

Citata iš: Sirius  rugsėjo 24, 2014, 16:10:48
<....>

Atleisk  , bet po šitokio atsakymo net nebeturiu ką pasakyti. Kitaip sakant - trūksta žodžių , arba jų reikėtų tiesiog perdaug. dėkui už atsakymus , gerbsiu Tavo nuomonę/patirtį. :)

Aukštyn