Žmogaus kalba

Pradėjo cs, balandžio 24, 2017, 17:05:02

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

klajunas

Atsakymas kabo po nosimi, bet jeigu taip nori iš manęs išgirsti, galiu pasivarginti: "Babelis" yra pliusas todėl, kad jis žmones paleidžia iš kompračikosų bačkos... paaiškinimas nusileidžiant iki "elementarizmų". Ir dar daugiau pamokančiu tonu (pats prašei), reikia iš pradžių žiūrėti artimiausia kontekstą, o tada platesnį ir plačiausią apie kokį tik faktinės informacijos turi. Traukiniai supratimų nėra blogis, bet tik tada kai važinėja savais keliais. O supratimus sukabinti, galima tik abipusiu sutarimu. O jeigu jo nėra kaip sakoma "žinai kelią, matai bėgius ir pirmyn..."  :D

Mekabciel

Citata iš: klajunas  rugsėjo 15, 2017, 14:53:18Atsakymas kabo po nosimi...
Aha, supratau dabar ką turi omeny. :)


elteide

čia gal ateivių kalbą mokotės, nagrinėjate?:)

cs

@Mekabciel taigi, ar bus atsakymas, ką gyroskopinė dnr ir ylos atlieka ištikro? Ar čia tebuvo vienkartinis susiprasminimas? :)

Mekabciel

Žmogus tai giroskopas ir turi save sukalibruoti į Ylos paliktą šviesos plyšį(Akį, Akutę(111)).
Atkurt ryšį su savo dvasine šaknimi, kurią sekdamas vertingiausiai(222) save realizuos.

Giroskopas tai kalėjimas ir kompasas vienu metu, kuriame kančia priverčia ieškot išėjimo - kalibruojiesi į  šviesos spindulį.

Mes taip sukamės giroskope, nors jis turi sujungimus tarp kiekvieno žiedo.
5280
Reik sekt Ylos padarytą pėdsaką.
5669
26
8

cs

#80
rugsėjo 15, 2017, 16:33:08 Redagavimas: rugsėjo 15, 2017, 16:51:28 by cs
Sekantis surišimas įveda prieštodinius valdiklius, kišmo/kismo palenga straguoja ir nepagal naują pavidalą. Tokia pavaizdėsena inkuria dregoginę preservaciją bei shematoforminę tresą sulaiko sandūroje su poveikiu. Ten atsidūręs prieštodinis valdiklis straguoja krana ir duoda simplekto objekciją.

Sulakštuojami prieštodiniai valdiklio tarpsmai pavaizduoja savo trasoje esančios kranos simplekto objekciją, pergeltuoja vienarūšes ir daugiarūšes tresas.

Vienapusiai valdikliai,kurie atsidūria nekartą pažymi vietas:

1. Vietos būna straguojamos (atrandamos konkrečiame tarpsnyje)
2. Prieštodiniai valdikliai duoda simplekto objekciją (atpasakoja tarpsnio etapus)
3. Dregoginė preservacija turi pavaizdavimą (sukuriama terpė tresoje)
4. Daugiarūšės tresos(gediferencinė, viršupritaninė) ir vienarūšės tresos(shematoforminė, degediferencinė) atsiduria prieštodiniame valdiklyje.


klajunas

Šuoliuoji į priekį per daug dideliais šuoliais, be jokio edukacinio sąmoningumo. Pasiaiškinkime nuosekliau. Pradėdami nuo klausimo:

Kas yra kišmo palenga?

Pagrindinė kišmo palengos paskirtis - dekoduoti/koduoti minčių mišinius į skladas. Sklada - tai bendri nešėjai schemaformatinėje tresos sudėtyje. Schemaformato tresa yra minčių junginėjimo trifiksas. Tresa yra vis kitokios kalbos formos, kurių trasa tenkina žinojimo lygį iš kryptinių/dekryptinių sferų. Sukuvarinis nešėjas minčių pavidale išdalo skladas į palenga operuojamas dekas. Palenga yra kišmo funkcijos dalis, kuri turi a ir b kryptis. Kišmo valdysenoje dėliojama sfera, turinti dekryptinį ir kryptinį pavidalą. Sfera - tai laidinė, tiesinė atkarpa, jungianti kelis kadrus kartu ir derinanti sekas pagal senumo koordinaciją. Kišmo palenga nurodo, kad procesas matuojamas kryptimis pažyminčiomis jungimo kelio ilgius ir trasas. Žmogaus kalbos žodynėlis yra gediferencinis struktūrinis tresos rinkinys. Kišmas gali prikoleruoti naujas formas ir naujus lygius. Sata yra įsivaizduojama kišmo ateities produkavimo riba. Dėka satos gaunasi visų kalbos pavidalų ir formų aplenkimas, sužinojimas.

Šis fragmentas yra kalbos sieties su mintimis paieškų dalis.

Klausimėlis pasvarstymui: Kaip galima detalizuoti kadrų sekų sferoje koordinaciją pagal senumą?

P.S. Taip pat pageidautina ištaisyti visas klaidas sujungimuose.

gidas

Citata iš: cs  rugsėjo 15, 2017, 16:33:08Sekantis surišimas įveda prieštodinius valdiklius, kišmo/kismo palenga straguoja ir nepagal naują pavidalą. Tokia pavaizdėsena inkuria dregoginę preservaciją bei shematoforminę tresą sulaiko sandūroje su poveikiu. Ten atsidūręs prieštodinis valdiklis straguoja krana ir duoda simplekto objekciją.

Sulakštuojami prieštodiniai valdiklio tarpsmai pavaizduoja savo trasoje esančios kranos simplekto objekciją, pergeltuoja vienarūšes ir daugiarūšes tresas.

Vienapusiai valdikliai,kurie atsidūria nekartą pažymi vietas:
Tavo paprastas/skaidrus dėstymas apie žmogaus kalbą šį sudėtingą fenomeną padaro aiškų kaip krikštolas kiekvienam asilui.  :)

cs

#83
rugsėjo 15, 2017, 17:59:05 Redagavimas: rugsėjo 15, 2017, 18:07:02 by cs
@klajunas, kiek pavyko apie kišmo palengą išdėsčiau #25 pranešime. Tavo rinktas fragmentas yra begalo klaidingas, jokios minties, jokio ryšio nesudaro.

Kadangi tau pasidarė įdomu, kas ta kišmo palenga, atsakysiu be jokiu fragmentų. Tai- kaip ir kiekviena palenga, su savo semifunkcine išdava. Turi kodavimo/dekodavimo trasos sąvybę ir mintis prikoleriuoja iš dekų į skladas padarant jas į nešėjus tresos sudėtyje.

Iš pradžių šias savybes, kol nepritaikiau pagrindinei palengai perteikiau per kišmo palenga, dabar tai yra kaip ir kiekvienos palengos atliekamos funkcijos, tik pavadinimai užkoduoja prasmę, kurios dar neišsiaiškinau ir siekiu išsiaiškinti. Tai sudarys ryšį apie kurį tu kalbi...

Labiau patartina skaityti pavienius pranešimus, nejungiant ir neieškant ryšių su praėjusiais pranešimais, tą ką parodei yra absurdiška dėlionė.

Citata iš: gidas  rugsėjo 15, 2017, 17:47:58Tavo paprastas/skaidrus dėstymas apie žmogaus kalbą šį sudėtingą fenomeną padaro aiškų kaip krikštolas kiekvienam asilui.  :)
@gidas tema ne apie žmogaus kalbą, o apie kalbą. :)

klajunas

#84
rugsėjo 15, 2017, 18:07:38 Redagavimas: rugsėjo 15, 2017, 18:09:22 by klajunas
Citata iš: cs  rugsėjo 15, 2017, 17:59:05Labiau patartina skaityti pavienius pranešimus, nejungiant ir neieškant ryšių su praėjusiais pranaešimais, tą ką parodei yra absurdiška dėlionė.
Deja dėlionė yra sudaryta vien iš tavo stilistiškai sutvarkytų citatų, todėl tokia reakcija tu čia tik pats sau užmini ant piršto.

Citata iš: cs  rugsėjo 15, 2017, 17:59:05Kadangi tau pasidarė įdomu, kas ta kišmo palenga, atsakysiu be jokiu fragmentų. Tai- kaip ir kiekviena palenga, su savo semifunkcine išdava. Turi kodavimo/dekodavimo trasos sąvybę ir mintis prikoleriuoja iš dekų į skladas padarant jas į nešėjus tresos sudėtyje.
Tai kad mano rinkinyje viskas taip ir pasakyta, tik gal nepilnai. Ypač jeigu daugiau pažiūri kaip į atskirų savokų apibrėžimus, o ne loginę seką. O apibrėžimai vos ne pažodinės citatos.

cs

#85
rugsėjo 15, 2017, 19:12:52 Redagavimas: rugsėjo 15, 2017, 19:20:11 by cs
Citata iš: klajunas  rugsėjo 15, 2017, 18:07:38Tai kad mano rinkinyje viskas taip ir pasakyta, tik gal nepilnai. Ypač jeigu daugiau pažiūri kaip į atskirų savokų apibrėžimus, o ne loginę seką. O apibrėžimai vos ne pažodinės citatos.
Tai kas yra dabar, po to gal nebėra šiai funkcijai pavartu. ~Kitos žinios~ ;)


cs

#86
rugsėjo 15, 2017, 19:31:33 Redagavimas: rugsėjo 15, 2017, 19:43:22 by cs
Citata iš: klajunas  rugsėjo 15, 2017, 17:41:53Kaip galima detalizuoti kadrų sekų sferoje koordinaciją pagal senumą?
Detalizuoti šio klausimo neįmanoma, taip veikia viena iš semifunkcijų. Ką tai duoda, duoda atminties dalykus - kaip įsimenami nešėjai, laikmenos. Galioja pamėgdžiojimas, antrikaciniai dalykai. Svarbiausia pati seka, kuri turi tapti panašiu pavidalu į gediferencinės tresos, kad atsirastų paskiras gebėjimas.

Gediferencinė tresa shemoje čia matyti -

cs

CitataSekantis surišimas iveda prieštodinius valdiklius, kišmo/kismo palenga straguoja ir nepagal nauja pavidala. Tokia pavaizdesena inkuria dregogine preservacija bei shematoformine tresa sulaiko sanduroje su poveikiu. Ten atsidures prieštodinis valdiklis straguoja krana ir duoda simplekto objekcija.

Sulakštuojami prieštodiniai valdiklio tarpsmai pavaizduoja savo trasoje esancios kranos simplekto objekcija, pergeltuoja vienarušes ir daugerušes tresas.

Vienapusiai valdikliai,kurie atsiduria nekarta pažymi vietas:

1. Vietos buna straguojamos (atrandomos konkreciame tarpsnyje)
2. Prieštodiniai valdikliai duoda simplekto objekcija (atpasakoja tarpsnio etapus)
3. Dregogine preservacija turi pavaizdavima (sukuriama terpe tresoje)
4. Daugiarušes tresos(gediferencine, viršupritanine) ir vienarušes tresos(shematoformine, degediferencine) atsiduria prieštodiniame valdiklyje.

1. Simplekto objekcija

cs

#88
rugsėjo 16, 2017, 12:21:59 Redagavimas: rugsėjo 16, 2017, 12:28:42 by cs
CitataTaip deliojama sfera, kuri yra dekryptiniu ir kryptiniu pavidalu. Sfera tai laidine, tiesine atkarpa jungianti kelis kadrus kartu ir assifuojanti, derinanti sekas pagal senumo koordinacija.
Dažnai nėra pažymima, kaip organizuojamos sklados, pagal jos senumo koordinacijas. Tai yra viena iš problemų, bei slėpinių, kurių nėra paprasta įminti. Sekos su sukuros nešėjais yra kartu ir dekryptiniai/kryptiniai nešėjai, jiems priskiriama "kitais žodžiais" teorinė tresa su efekto trasa. Trasa (pagal prasmę atitinka sfera), yra sukuros nešėjų dregoginė preservacija įsteigiant pagal prieštodinius valdiklius. Prieštodiniai valdikliai yra kryptingi, bet jų kryptį pažymi minifikuoti sekų valdikliai. Jais ateina sekų pradinės sąlygotos sferos, bei tresos, kuriose kryptinga sfera atrūšiuoja į tresas(daugiarūšes ir vienarūšes).

Assifavimas, tai yra prarastų ir įgyvendintų ryšių atkelimas į pradinę padėtį. Kombinacija yra labai efektyvus ir daugelį dalykų susiejantis metodas, kuriam be išimties taikomas ir assifavimas savo kadruose. Prieštodiniai valdikliai iš minifikuotų pradžių sukelia efektą jungiantį per assifuojamas tresas ir iš dalos atranda koordinaciją arba kaip vienarūšę sklados skiltį.

Nešėjai patobulinami, kai yra vienoje tiesinėje atkarpoje, bei išlyginami per paprastąsias tresas. Čia sąlygojama pradinė pavidališka assifuojanti pradžia prieštodiniai valdikliais įveda dregoginę preservaciją.

CitataSumaža ir sudida (dabar), nagrinejamos darbarties sklados, vienos kišmo vykdomos artiomacijos, kitos, kurios ateities, kismo vygdysenos ankroomatines ancolijos.
Dabarties skladų paskirtis yra nešėjų vygdomos artiomacijos vydgysenos ankroomatinės ancolijos ir liekamosios skladų efektų padermės. Čia pinama dabartis, bei pažymima ateities kismo vygdymo kroomacijos pagal artiominį pavidalą.


elteide

cs, tau oskaras už fantaziją .. :D

Aukštyn