Del astralines keliones

Pradėjo Edv3, vasario 08, 2012, 23:14:01

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

astropasaulis

Citata iš: crystal  spalio 01, 2012, 20:41:25
Galbūt į nepaaiškinamus reiškinius pirmiau reiktų žiūrėti racionaliai iš savo pusės. Kam svarstyti, kad visi matomi daigtai ir gyvūnai yra astrale ir padaryti tokias išvadas, kad viskas čia astralas, tame tarpe ir aš? O ir šiaip kodėl katė tūrėtų būti astrale?

Geriau iš viso nekalbėti apie paranormalius dalykus, nes jų neįmanoma paaiškinti ir jie pažeidžia žmonių psichiką?

crystal

Neįmanoma paaiškint? Viskas įmanoma  ;) Viduramžiuose buvo nepaaiškinami tokie dalykai kaip pvz kodėl yra diena ir anktis, kodėl katės akys naktį žybsi, kodėl žmonės serga ligom..tt o su panašiu požiūriu kaip tavo, dar ir dabar viduramžiuose gyventume  :)

astropasaulis

Citata iš: crystal  spalio 01, 2012, 20:55:50
Neįmanoma paaiškint? Viskas įmanoma  ;) Viduramžiuose buvo nepaaiškinami tokie dalykai kaip pvz kodėl yra diena ir anktis, kodėl katės akys naktį žybsi, kodėl žmonės serga ligom..tt o su panašiu požiūriu kaip tavo, dar ir dabar viduramžiuose gyventume  :)

Man atrodo, kad žinai, koks mano požiūris į paranormalius dalykus. Aš tai turėjau omeny apie tave...

eternal.bliss

Nėra paranormalių reiškinių, yra tik skirtingas supratimas kas yra normalu.  :-[

crystal

Kad man nesidomėti paranormaliais reiškiniais?  :) Kad man labai įdomu  :) Iš mokslinės pusės  :) Bet nepeikiu tavęs, jei tau gražu yra tikėti tuo... ;)

astropasaulis

Ar šiame forume yra nors vienas, kuris moka atlikti astralinę kelionę? Gal galėtų pasidalinti savo patirtimi, kaip jis būtent patenka į astralą, ką būtent reikia daryti, ko reikia atsisakyti...

.L.U.T.H.O.R.

Citata iš: astropasaulis  spalio 01, 2012, 18:22:52
Citata iš: Šešėlis  spalio 01, 2012, 18:03:11
Nepasirengęs...

Jau tai rašei. Tiesiog aiškinuosi aplinkybes. :)


Tai aš ir konstatuoju faktą, nepasirengęs. Tokios ir aplinkybės. Kodėl nori į astralą?

astropasaulis

Šešėlis, nes vaikystėje turėjau svajonę - mokėti skraidyti. Astralinė kelionė tarsi išpildytų tą svajonę, bent jau yra teigiama, kad galima skraidyti astrale ... :D

Greta2001

as zinau kad cia seniai niekas nerase, bet norejau paklausti tikejausi gal kas nors atsakys.... tai mano klausimas butu toks:nuo kiek metu rekomenduojama astralines keliones? ar butu nesaugu tai isbandyti 13?

TinSoldier

Citata iš: Greta2001  rugpjūčio 14, 2014, 13:24:55
as zinau kad cia seniai niekas nerase, bet norejau paklausti tikejausi gal kas nors atsakys.... tai mano klausimas butu toks:nuo kiek metu rekomenduojama astralines keliones? ar butu nesaugu tai isbandyti 13?


Tiek pat saugu, kaip ir 53.

massuer

Greta, o kaip tuom susidomėjai? Kodėl? :)

Greta2001

Kazkur per facebook pamaciau sita pavadinima, nuejau i ta puslapi daugiau suzinoti, o po to ieskojau internete ir suradau daug informacijos. Ir pasidare labai idomu tai isbandyti   :) o kodel taip susidomejau tai net pati nezinau, bet zinau kad to nebijau ir labai noriu :)

WmaafknY

Pirma karta bandziau kazka panasaus i astraline kelione senokai,net nezinojau,kad tai vadinama sitaip.Tiesiog perskaites idomu straipsni,pasakojima bandziau susijungt su visata pagal ten pateiktas instrukcijas.Sedejau ant zemes lotoso poza ir man pavyko iseit is fizinio kuno,pakilau gal metra i virsu ir issigandau,kad tai vyksta.Staigiai grizau atgal,bandziau vel ir neisejo.Neseniai pradejau dometis astralinemis kelionemis ir vakar bandziau pusiau gulint savo lovoje pries einant miegot.Isgeriau arbatos,palindau po dusu,tyliai isijungiau ramia muzika. Pavyko ir vakar.Toli neisskridau.Pradzioje virs kuno,salia lovos ir nusprendziau,kad uzteks.Sugrizt nepavyko taip kaip tikejausi,sugrizau atgal tik tada kai sumisau jog minties pagalba nepavyksta atsimerkti fiziniame kune. Betkokiu atvejulabai idomi ir maloni patirtis. Taip,kad poza,manau,nera toks svarbus dalykas.Jeigu sugebama atsipalaiduot,susikoncentruot i tiksla,tai,manau,pavyks vistiek. :) Beto nezinau kaip praktikuojate sita reikala jus,kokios muzikos klausotes ir panasiai,bet man stipriai padeda nurimt ramus Kid Cudi kuriniai. Kaip teleport to me ar in my dreams :) pabandykit,gal kam taippat pades.

Sleeping_angel

Citata iš: WmaafknY  rugpjūčio 25, 2014, 19:01:41
Tiesiog perskaites idomu straipsni,pasakojima bandziau susijungt su visata pagal ten pateiktas instrukcijas.

Gal gali to straipsnio nuorodą įmesti? Beje, meditacija užsiimi?

WmaafknY

Dabar tikrai neatkapstysiu,tas buvo pries kokius 3 - 4 metus. Tik pamenu,kad pradejau,tiesiog del idomumo,daugiau pasidomet meditacija,isejimu is kuno perskaites inuaki berniuko istorija,po tos istorijos ir radau ta straipsni. Nesu zmogus patiklus,manes istorija nepaveike kazkaip,bet tikiu,kad zmogus gali daug daugiau,nei paprastai daro,o ir paciam mintis pavyksta deliot taip lyg kazkas aukstesnis patarinetu. I sita,aisku,galima ziureti skeptiskai. Aukstesnis kas,Dievas,Angelai ar kas.Nezinau.Man priimtiniausias varijantas aukstesnis AS. Todel priimu Astrala kaip imanoma dalyka :) Bet cia jau issipleciau ne pagal klausima. :D Beje,jeigu nori galiu surast to berniuko istorija.Pasiskaitysi,jei dar nesi :) o del meditacijos,tai bandyt bandziau paauglysteje. Be jokiu ziniu tiesiog atsisesdavau ir bandydavau nusiramint nezinodamas net ko laukt.Negaliu pasakyt,kad pasiekiau kokiunors rezultatu,nes neisivaizduoju kas turi but pasiekta. Tai sitam reikale naujas as,bandysiu dometis daugiau,siekt praktikos,nes idomu ir,manau,naudinga :)

Aukštyn