Ka pasiulytumet visiskai nepasiruosusiam ??

Pradėjo iDiJotas, sausio 05, 2014, 16:48:22

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

iDiJotas

Buvo cia is kazkurios paneles patarimas "jei yra noras ten patekti tik is smalsumo tai geriau neiti ten", bet as kiek zinau nevienas yra ten nuejes tik is smalsumo.

Zinau kad pilna pas mane baimiu yra susijusiu su siuo dalyku,,,
taigi visu pirma reiktu kazkaip issigyvendinti jas ( GAL KAS TURIT KOKIU PATARIMU ??)

Anyway su pilnu pasiruosimu galbut viskas ok butu.
Reiktu tik kas parasytu gida apie pora temu:
-pasiruosima ir
-apsisaugojima nuo pavoju (kaip apsisaugoti nuo blogu butybiu, kaip atskirti kai devilas buna isikunijes i kitoki kazkoki pavidala ir nori tave apgauti)

Beto "Gintato pokalbiai", visi manau zino ta gintara, jis pats per savo seminara visiems siulo ten nueiti, net guidas yra uz pinigus. Taigi manau jis tikrai protingas zmogus ir nelinketu paprastiems zmonems kazko blogo ir stumti i bedas (nors istikro neesu isitikines)

taigi .... ka manot ??

.L.U.T.H.O.R.

#1
sausio 05, 2014, 16:51:00 Redagavimas: sausio 05, 2014, 16:52:50 by Druwis
Taip Gintaras geras žmogus už pinigus :D Po to paims pinigus dar už tai, kad apvalytų tave jeigu "netyčia" ką pasigausi :D Šiaip jei moki anglų kalbą galiu numest angliškos literatūros, kaip apsisaugot kaip išeit ir pan. Jei tau nuo to ramiau bus ^^ Nemokamai :D

iDiJotas

o cia yra is lietuviu kasnors kas buvo iseje ir prisidare problemu ?
Kazkaip niekas neprisipazista kam buvo kokiu problemu ar pan

angliskos info tai kartais galima rasti kas pasidalina tomis problemomis

eternal.bliss

Pažystu keletą, kaikurie net nebenori kalbėti tokiomis temomis, visiškas tabu, atsisakė visko ir pasiuntė visus  ;D

iDiJotas

o kas jiems nutiko ir kodel ?

eternal.bliss

na kaip virus, balsai, nesamones naktimis ir t.t.
Beto kodėl pas tave toks nikas? :D

2Pacas

Cia jus apie astrala? :D

Marius

#7
sausio 05, 2014, 17:56:44 Redagavimas: sausio 05, 2014, 18:02:47 by Marius
'' Beto "Gintato pokalbiai", visi manau zino ta gintara, jis pats per savo seminara visiems siulo ten nueiti, net guidas yra uz pinigus. Taigi manau jis tikrai protingas zmogus ir nelinketu paprastiems zmonems kazko blogo ir stumti i bedas (nors istikro neesu isitikines) ''

žiuriu gintarėlis toliau bizniuka iš vaikų ir lengvatikių darosi..na kol bus durniu ,tol bus kas juos už nosies vedžioja ir melžia..

Labai atitinkanty nika pasirinkai..


ai dar klausei ką pasiūlyt..hmm.,pervesk gintarui koky tūkstantį litų ir manau ,tada tikrai žinosi ką sekantį kart daryt.

Domas

Gintaru aš tikrai nepasitikėčiau, mano tėvai pažinojo gerai ji, tai pasakojo, kad neblogas aferistas buvo, gal dar ir yra, iš draugų ten pinigų prisiskolindavo ir dingdavo... Na bet galbūt žmonės keičiasi, bet aš asmeniškai juo tikrai nepasikėčiau, ypač kalbant apie astralą... Kurio, mano nuomone, jis pats nebuvo aplankęs.

iDiJotas

Citata iš: Marius  sausio 05, 2014, 17:56:44
žiuriu gintarėlis toliau bizniuka iš vaikų ir lengvatikių darosi..na kol bus durniu ,tol bus kas juos už nosies vedžioja ir melžia..
Labai atitinkanty nika pasirinkai..


aciu aciu uz pagyrima :D nereikia tu geliu :D

As nesakiau kad juo tikiu, tiesiog maciau kad jis siulo :D jokiu pinigu nemokeciau uz tokius dalykus :P beto kad jis buvo prirases prie tos medziagos kad jei nepatiks pinigus jis grazins del to man iskilo itarimas delto viso :)
cia jis pan kaip alfa-vyras kala pinigus is mergu kabinimu mokymu :)

delto jusu ir klausiu apie sita visa reikala :)
O tu mariau kaip matau isvis net netiki apie ta Astralini pasauli ? :) tikriausiai sakysi mokslais nera irodyta tai pfff, reiskias tas dalykas ir neegzistuoja ? :)

Marius

Aš astralais netikiu,bet ne todėl,kad mokslas to neyrodė..manau šį reiškinį žmonės interpretuoja netaip,kaip ištiesų yra,padaro iš jo vos ne holivudinius snenarijus ir t.t.
Bet čia tik mano nuomonė..

Gintaras pasirodo savo sapalionėm net garantinį taloną duoda:-D tipo jei nepatinka ''prekė'' gražinami pinigai:-D idomu,kiek jau gražino:-) ar tiesiog pasako jog naudotos ''prekės'' nebepriima...

iDiJotas

nznau delto,
susidomejau jo video "kaip pakabinti pana be bapkiu ir pinigu?" :) jisai aiskino aiskino ten kazka, nieko taip ir neisaiskino
o kad tapti drasiam su panom jisai siulo pasisamdyti prostitu vienam savo video :)

nors is pirmo zvilgznio tikrai galima itiketi tais jo pasakojimais kas perdaug nesigilina.
As pats iskarto buvau itikejes kad jis su tais seminarais kazkokios naudingos info duoda.
Kadangi zmones perdaug nelinke mastyti o daugiau iesko pagalbos o jei mato kad tas zmogus tikrai nori padedi nesunkiai ir atveria pinigine :)

delto tokie kaip Gintarai ir alfa-vyrai susikrauna pinigu :)
bet ikisti zmogu i beda o paskui pelnytis is jo stengiantis ta beda pasalinti tai truputi reikia tureti sazines :)

Marius

Todėl niekad nereikia,(kad ir kaip sunku) išdegus akis pasitikėt/tikėt,ar tuo labiau atvert piniginės tokiems veikėjams.Nes poto pilna per visokias ''tv pagalbas'' nasivuolių kurie buvo apgauti ir nori pinigus atgaut ar dar kažką.

NEXO

#13
vasario 06, 2014, 21:54:15 Redagavimas: vasario 06, 2014, 23:24:12 by Druwis
kaip ir jus jau raset kad gintaras toks anoks gi niekas nemokamo seip laikais nera tai mano manimu kad zmogus keiciasi ir t.t.  :) ziurejau jo video ir kai kurie dauguma video man padejo kartais suvokiu ir suprantu ka nori pasakyti kartais nesuprantu atrodo kad jis suvokia kur kas daugiau nei kiti zmones o kaip as 16metu zmogus daugiau suvokiu nei koks ten 18-22 ir tipo jie sako kad daugiau isgivene ir daugiau zino [cenzas] o as nuo 12metu jau domejaus suvokimais filosofijomis ir man neidomus tie politiniai ir  ar verslo tie [cenzas] nors realistams geriaus sekasi gyvenime tai kai jie mirs jie klaidzios tame anapus ir jie nezinos kur keliauti ka daryti del mazu zyniu ir mazo suvokimo apie dvasine gyvensena ir jie sau patys susikuria pragara  kaip susikuria pragara daug aiskinti rasykit man el pastu eliitex5@inbox.lt jei ko nesupratote ar klausimu turite nors neoriu butu isisokeliu ar tipo geresnis ar geresnis uz kitus as skaitau juos vienodais zmonemis ar turtingas ar bomzas zmones vienodi o pinigai skirti ne taupyti ar kuo daugiau uzdirbti bet nusipirkti sau reikalinga daikta ar ismaitinti seima gi pinigai tai tik [cenzas] metalas kuri galima islytiti ir perdaryti i koki papuosala stai tiek ir norejau pasakyti atsiprasau uz klaidas tiesiog tingiu taisingai rasyti.... ;)

Druwis: kitą kartą, pareis įspėjimo taškai :)

Master

Jo, visgi dvasinis tobulėjimas mentaliteto nepakelia..... (kas matoma iš gramatikos, žargono ir minčių žinoma)...

Aukštyn