Kodėl žudikų veidai išduoda, kad jie žudikai?

Pradėjo Pareigūnas, rugpjūčio 19, 2015, 15:48:07

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Pareigūnas

Pasidarė įdomu, kodėl žudikų ir kitų recidivystų veidai tarsi išduoda kas tie žmonės ištikrųjų?

Nesakau, kad taip būna visada. Pasaulio istorijoje galime išvysti ir kūdikio veidais pasidabinusių serijinių žudikų, tačiau nepaisant to, labai dažnai visokie recidyvistai turi tarsi atitinkamus veido bruožus. Liaudyje kartais tokius vadina "iš inkubatoriaus" ar panašiai.

Galvojau, kad galbūt žmonės patys žinodami, kad šis žmogus yra žudikas nusitato priešiškai ir tada jis pradeda atrodyti negatyviai, bet ar tikrai taip?

Seniai tai pastebėjau, o šiandien perskaityta DELFI naujiena man tarsi tai patvirtino: http://www.delfi.lt/news/daily/crime/po-bernvakario-vilniuje-itin-ziaurus-anglu-kalbos-mokytojos-nuzudymas.d?id=68775328

paragraf 78

Įdomu, jei nežinotum, kad tas žmogus žudikas, ar jo veidas taip pat kalbėtų ar ne?
Labai tikėtina, kad tik sužinojus jog jis žudikas jo veidas tau prakalba.

Ezekiel

Šiaip galima pagal nustatyti kokia asmenybė slypi. Atsikišę skruostikauliai veido liūdija aukšta testosterono lygį ir kartu polinkį į agresiją, tai moterys net instinktyviai suvokia. Veido asimetrija irgi gali byloti apie smegenų pažeidimus ir t.t.

idenmeyou

Galima iš veido ir elgesio apie žmogų pasakyti labai daug, nes žmogus meluoja ir nuolatos, o veidui, bei elgesiui tai padaryti daug sunkiau.

Stebint, kad ir savo artimą žmogų gali pamatyti jog jo veidas kada jis būna laimingas būna vienoks, o kai jam nesiseka visai kitoks. Taip yra todėl, kad mūsų veidas ir elgesys išreiškia emocijas kurias jaučiame. Įprastai supykusį žmogų lengva atpažinti, žinoma pasitaiko dažnas atvejis kada žmogus slepia emocijas.

Žudikams ir recidivystams mąstymas veikia kiek kitaip, jie pagauti drąsiai gali rodyti savo visas emocijas kurias jaučiasi. Todėl pažiūrėję į veidą ir matysime nusikaltėlio portretą.

Įsivaizduokime žmogų, kuris nuo pat mažens buvo mokomas agresijos ir pulti kitus, visiškai tikėtina, kad jo veidas nuolatos bus piktas ir pasiruošęs kovai, nusiteikęs agresyviai net tada kai to visai nereikės.

Aukštyn