25 kadras. Ar tai yra nauduojama prieš mus

Pradėjo interpretatorius, lapkričio 06, 2012, 20:25:26

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

interpretatorius

Klausimas ar yra kontrolė 25 kadro kuris oficialiai uždraustas, bes kas tai tikrina vaido bei garso gaunamu iš televizijos, radijo, CD ir kitų priemonių kuriomis tai galima skleisti. Jai Lietuvoje vykdoma kontrolė, bet ar tikrinama tas kas ateina iš kitų šalių.
Kaip manote ar iš vis tas tikrinama? Ar gali būti kad tai prieš mus naudojama ?
http://www.radionika.lt/straipsniai/001.php
http://www.radionika.lt/straipsniai/002.php

2Pacas

#1
lapkričio 08, 2012, 08:30:32 Redagavimas: lapkričio 08, 2012, 09:15:56 by 2Pacas
Puiki tema mldc kad sukurei,kaiptik nesenei domejaus sitou dalyku,manau kad visur pilna to 25kadro televizijoi radijoi zodziu visur,pirma ta zinute kuri yra 25kadre nuaina i musu pasamone,pasamone issifrouja mums ja, ir poto pateike kaip musu patciu mintis. :) ps paziurekit koke svetaine radau idome,kaskas is to manau grazius pinigelius kalasi ir net neslepe to :) http://www.25kadras.com/

interpretatorius

Įdomu maniau kad 52 kadro naudojimas  uždraustas tarp jų ir Lietuvoje???

Benamis

Niekur neradau informacijos toje svetaineje, kad jie naudoja 25 kadro efekta... Cia tiesiog marketingo triukas toks ir tiek manau :)

2Pacas

Citata iš: interpretatorius  lapkričio 08, 2012, 14:07:16
Įdomu maniau kad 52 kadro naudojimas  uždraustas tarp jų ir Lietuvoje???

Uzdraustas..tau valdzia gali bet ka pasakyt :)

interpretatorius

#5
lapkričio 08, 2012, 17:22:19 Redagavimas: lapkričio 08, 2012, 20:24:03 by interpretatorius
Na taip oficialiai uždraustas, bet imant visas reklamas ir kitokias transliacijas ar jos tikrinamos, reiktu pasidomėt. Bet manau kiekviena video transliacija ar CD  yra sudėtinga patikrint, gal net nėra tikrinama iš vis.

Pasidomėjus galima rasti jog 25 kadarą naudoja ir oficialiai ir jis yra veiksmingas. Pavyzdžiui kodavimas nuo alkoholizmo ar rūkimo. Taipogi yra ir straipsnių kad tai neveiksminga ir jų poveikis tik mitas. (Kaip žinoma straipsnių rašytojus jie pateikia savo nuomone su faktais kurie priimtinesni jiems ar užsakovų naudai. Bet tikrai nevisi tokie. Todėl straipsniais aklais nepasitikima). Tai galima daryti išvada kad 25 kadras veiksmingas ir efektyviai jis yra naudojamas. Tai negalima atmesti galimybės kad jis yra naudojamas ir prieš mus reklamose video transliacijose ar CD ir kitose įmanomose įrašuose.


tadas13

man visa televizija kaip 25 kadras, tiek gali paveikti samone, kad net uzglusinama pasamone, sekmingai neziuriu tv ir dziaugiuosi. truputi ne i tema, bet apie tv veikima yra nebloga rusiska dokumentika filmai.in portale, "Zmobiai, kaip veikia melas"

Aukštyn