Targeted Individuals

Pradėjo Linas Esu, rugsėjo 13, 2017, 19:00:16

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Linas Esu

Tūkstančiai žmonių visame pasaulyje teigia turintys tą pačią siaubingą patirtį. Jie visi praneša apie tuos pačius simptomus: girdi operatoriau garsus galvoje, kenčia nuo "elektroninio kankinimo" bei organizuoto persekiojimo . Nemažai bandė nuraminti savo skausmą - nuo nuolatinio bėgimo , slapstymosi nuo tariamų persekiotojų iki chirurginio savo mėsos pašalinimo, nes jie mano, kad jų kūne yra implantuotai su mikroschemomis.



Temos klausimai :

1. Ar šie žmonės iš tiesų kenčia ? ar tikite jais ? (taip/ne kodėl taip manote ? )
2. Ar jums teko kada nors patirti tą patį ?

Benamis

Citata iš: Linas Esu  rugsėjo 13, 2017, 19:00:161. Ar šie žmonės iš tiesų kenčia ? ar tikite jais ? (taip/ne kodėl taip manote ? )
Ar butent sie zmones is tiesu kencia valstybes persekiojima sunku pasakyti. Bet tikrai tikiu, kad tam tikros valstybes gali vykdyti slaptus projektus ant nieko nenutuokianciu savo pilieciu. Kodel? Istorija rodo, kad tokie projektai nera svetimi. Jeigu kazkada tokie projektai egzistavo, kodel jie negali egzistuoti ir dabar?

Citata iš: Linas Esu  rugsėjo 13, 2017, 19:00:162. Ar jums teko kada nors patirti tą patį ?
Asmeniskai man neteko. Ir nenoreciau. Tiesa, kai man buvo -niolika metu, siek tiek turejau paranojos po filmo "The Truman Show" :D

P.S. Kitiems priminsiu, kad forume egzistuoja ir dar viena panasi tema: http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=4845.0

Linas Esu

Citata iš: Benamis  rugsėjo 13, 2017, 19:10:24Ar butent sie zmones is tiesu kencia valstybes persekiojima sunku pasakyti. Bet tikrai tikiu, kad tam tikros valstybes gali vykdyti slaptus projektus ant nieko nenutuokianciu savo pilieciu. Kodel? Istorija rodo, kad tokie projektai nera svetimi. Jeigu kazkada tokie projektai egzistavo, kodel jie negali egzistuoti ir dabar?
Sutinku , kad gali egzistuoti . Tačiau jų istorijos , primena psichozės,paranojos atvejus . Man labiau rūpi dėl ko jie nusprendė , kad juos persekioja vyriausybė , bei atsisako apsilankyti pas šeimos daktarą . Pastebėjau tendenciją , kad panašiose istorijose , kuriose žmonės teigia , esą persekiojami valdžios (ar turi implantų ) , vengia rimtų tyrimų , bei visada išsisukinėja priremti prie sienos , pompastiškais pareiškimais .

CitataAsmeniskai man neteko. Ir nenoreciau. Tiesa, kai man buvo -niolika metu, siek tiek turejau paranojos po filmo "The Truman Show" :D

P.S. Kitiems priminsiu, kad forume egzistuoja ir dar viena panasi tema: http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=4845.0
Jop , pamenu ir aš ne kartą buvau susimąstęs apie Trumano šou , bei matricą galbūt tai egzistuoja realybėje . Bet su laiku realybė spiria į užpakalį , vaikystės fantazijas palieki praeity :D

elteide

Citata iš: Linas Esu  rugsėjo 13, 2017, 20:29:29Sutinku , kad gali egzistuoti . Tačiau jų istorijos , primena psichozės,paranojos atvejus . Man labiau rūpi dėl ko jie nusprendė , kad juos persekioja vyriausybė , bei atsisako apsilankyti pas šeimos daktarą . Pastebėjau tendenciją , kad panašiose istorijose , kuriose žmonės teigia , esą persekiojami valdžios (ar turi implantų ) , vengia rimtų tyrimų , bei visada išsisukinėja priremti prie sienos , pompastiškais pareiškimais .

jei tie žmonės tiki, kad juos buvo pagrobę ir jie turi implantus,gal tiesiog bijo patekti į psichuške, į slaptą institutą ir  tapt bandomaisiais triušiais...

klajunas

Citata iš: Linas Esu  rugsėjo 13, 2017, 20:29:29Pastebėjau tendenciją , kad panašiose istorijose , kuriose žmonės teigia , esą persekiojami valdžios (ar turi implantų ) , vengia rimtų tyrimų , bei visada išsisukinėja priremti prie sienos , pompastiškais pareiškimais .
Linas, matau mėgsti juodą humorą. Ką tu sakai tai tas pats kaip atiduoti nusikaltimą tirti nusikaltėliui. Gi žinom koks tokiu atveju būna rezultatas. Dar kartą paskaityk savo briedą - kiekviename tarpuraidyje po loginį prieštaravimą, papildytą pompastiška teisuolio poza. Bet darbą turėsi padaryti pats, nepakišiu po nosimi "kas kur kada".

Tavo žestai ir pozos tik parodo, kaip giliai esi įklimpęs. :D

Linas Esu

#5
rugsėjo 14, 2017, 00:03:41 Redagavimas: rugsėjo 14, 2017, 00:19:48 by Linas Esu
Citata iš: elteide  rugsėjo 13, 2017, 21:58:33jei tie žmonės tiki, kad juos buvo pagrobę ir jie turi implantus,gal tiesiog bijo patekti į psichuške, į slaptą institutą ir  tapt bandomaisiais triušiais...
Retas , kuris sirgdamas paranoja ar psichoze susipranta , jog turi problemą . Lengviau apkaltinti persekiojimu vyriausybę ar tas pačias gydymo įstaigas , jiems tai atrodo normalu ir visiškai realu . Be to į " psichuškę " niekas neuždaro per prievartą , nėra ko bijoti tiems individams , kurie galbūt turi sutrikimų .

Tikrai savotiška , kai tokių istorijų herojai į sveiką pagalbą žvelgia kaip į kokį eilinį sąmokslą prieš juos , o prispausti išgalvoja naują koonspiracijos " teoriją " . Nenustebčiau jei bent vienas iš jų bijo , nepasitiki ir savo šeimos nariais . Kai visas pasaulis susimokęs prieš juos , artimieji nebūna išimtis .


klajunas

#6
rugsėjo 14, 2017, 08:04:27 Redagavimas: rugsėjo 14, 2017, 10:57:44 by klajunas
Tiems, kam reikia tikros informacijos, pagalbos, atsakymų suras nurodytose organizacijose:

http://www.stopeg.com/

http://www.icaact.org/

https://www.stopgangstalkingcrimes.com/

http://www.eucach.org/

Deja Lietuvoje tokios organizacijos nėra. Arčiausia Lenkijoje:

http://stopzet.org/

Priedangos organizacijos:

psichiatrija, policija, prokuratūra, teismas, valstybės finansuojamos žmogaus teisių organizacijos...

"Psichiatrams" forume siūlau pasiskaityti:

http://www.stopeg.com/doc/psychiatry_docs_v20150616.pdf

http://www.eucach.org/v2k_voice_to_skull.html

Komentuotojai galėtų komentuoti tik susipažinę su faktais, o ne iš "žalio debesėlio".

Linas Esu

#7
rugsėjo 14, 2017, 12:29:25 Redagavimas: rugsėjo 14, 2017, 12:31:30 by Linas Esu
Internete atsirado nauja bendruomenė - tai žmonės, manantys, kad JAV vyriausybė pripildo jų protą balsais. Gali būti, kad jie iš tiesų bepročiai, tačiau Pentagonas tikrai kūrė ginklą, kuris veikia būtent taip, rašo JAV dienraštis „The Washington Post" (http://www.washingtonpost.com).



Šio klubo nariai - ne įprastinės aukos. Tai ne alkoholikų, narkomanų ar prievartą vaikystėje patyrusių žmonių grupė. Tai žmonės, vadinantys save „proto kontrolės" aukomis, žmonės, kurie mano, kad tapo slaptos vyriausybinės programos taikiniais. Pagal šią programą jie sekami kiaurą parą naudojant prasiskverbimo į sąmonę ir jos kontroliavimo technologiją.

Šios bendruomenės nariai save vadina TI („Targeted individuals"), tai yra, žmonėmis - taikiniais, ir kalba apie V2K - oficialią kariškių vartojamą „Voice to Skull" („Balsas kaukolėje") abreviatūrą, kuria įvardijamas ginklas, aukos galvoje generuojantis balsus arba garsus.

Pasak dienraščio, pasaulyje gyvena šimtai, o gal ir tūkstančiai TI. Elektroniniam persekiojimui skirtos interneto svetainės veikia Indijoje, Kinijoje, Japonijoje, Pietų Korėjoje, D. Britanijoje, Rusijoje ir kitose šalyse. Aukos dideliuose miestuose, įskaitant Vašingtoną, pradėjo rengti solidarumo ir paramos susitikimus. Jų metu dažniausiai kalbama apie tai, kaip apsiginti nuo proto kontrolės (tarp spinduliuotės ekranų minimos „skrybėlės iš folijos" ir drabužiai su įterptu aliuminiu), taip pat apie žiniasklaidą, viešųjų ryšių pagrindus bei galimas įstatymines proto kontrolės uždraudimo strategijas.

Didžiausias sunkumas, su kuriuo susiduria TI - kaip priversti žmones rimtai vertinti jų susirūpinimą. 2001 m. kongresmeno Denniso Kucinicho iškeltas pasiūlymas uždrausti "psichotroninį ginklą" TI bendruomenės buvo įvertintas kaip svarbus žingsnis į priekį. Tačiau šis įstatymo projektas buvo išjuoktas ir jo greitai buvo atsisakyta.

„The Washington Post" korespondentė susitiko su vienu iš TI, Harlanu Girardu, žmogumi, kuris jau daugelį metų kenčia nuo proto kontrolės. Pasak jo, problemos prasidėjusios 1983 metais, kai jis dirbo vienoje Los Andželo nekilnojamojo turto agentūroje. Iš pradžių persekiojimas nebuvęs įkyrus. Tačiau 1984 m., kai grįžo tęsti studijų Pensilvanijos universitete, Harlanas pradėjo girdėti balsus - keletą vyriškų balsų, kurie skambėjo lygiai taip pat, lyg būtų įrašyti garso įrašų studijose.

Jie pradėjo jį persekioti. Klausinėjo, ar jis tikras, kad yra normalus, įžeidinėjo jo bendrakursius, klausinėjo, kodėl jis lig šiol gyvas. Dažnai balsus lydėdavo stiprūs viso kūno skausmai. Dabar Girardas savo potyrius sieja su valdomu energetiniu ginklu, veikiančiu nematomais spinduliais.

1988 m. mirė Girardo tėvas ir paliko jam palikimą, kuris leido jam atsisakyti darbo. Bet užuot tapęs kraštovaizdžio architektu Girardas ėmėsi tirti, kas su juo dedasi. Jis pradėjo rinkti dokumentus, susijusius su proto kontrole. Susisiekė su kitomis aukomis, ir ilgainiui jo įsitikinimas, kad tapo viena iš „elektroninės koncentracijos stovyklos" bandymų auka, tik sustiprėjo.

Girardas sužinojo, kad XX a. šeštajame dešimtmetyje CŽV, vykdydama grubų proto kontroliavimo eksperimentą MK-ULTRA, nieko neįtariančias aukas veikdavo LSD narkotikais. Jis taip pat aptiko žinių, kad CŽV bandė daryti poveikį sąmonei pasitelkusi elektromagnetinius laukus. Po to viename moksliniame tyrime jis perskaitė, kad kariniai specialistai Walterio Reedo Armijos tyrimų institute 1970 m. naudodami mikrobangas sugebėjo perduoti žodžius, kuriuos bandomieji asmenys girdėjo kaip savo vidinį balsą. Kitur jis aptikdavo pasakojimus apie bandymus naudoti elektromagnetinę energiją, garso bangas arba mikrobangų spindulius gyvybei nepavojingam skausmui sukelti. Pagal savo simptomus jis identifikavo visus nežinomo ginklo tipus.

Susirūpinimas dėl mikrobangų poveikio ir proto kontrolės siekia 1960-uosius, kai JAV vyriausybė aptiko, kad prieš jos ambasadą Maskvoje naudojama žemo lygio elektromagnetinė radiacija. Išslaptinti JAV gynybos departamento dokumentai liudija, kad 1965 m. Pentagonas pradėjo projektą „Pandora" - slaptą tyrimą, kuriuo nagrinėtas žemo lygio mikrobangų poveikis žmogaus elgesiui ir biologiniams procesams. Projektas baigėsi maždaug po 4 metų. Jo metu buvo vykdomi įvairūs neįprasti eksperimentai - pavyzdžiui, mikrobangomis buvo švitinami nieko neįtariantys jūreiviai. Gauti rezultatai buvo nevienareikšmiai, be to, prieštaringa buvo ir pati tyrimų programa.

Galiausiai vadinamasis „Maskvos signalas" buvo susietas su pokalbių pasiklausymo, o ne sąmonės kontrolės technologijomis, ir „Pandoros" programa 1970 m. buvo uždaryta.

Tačiau yra netiesioginių patvirtinimų, kad tyrimai šioje srityje tęsiasi: paskutiniojo XX a. dešimtmečio viduryje parašytoje mokslinėje ataskaitoje, skirtoje JAV karinėms oro pajėgoms, minima ginklo, kuris garso signalais nukreipia žodžius į žmogaus smegenis, idėja. „Šis signalas gali tapti „Dievo perspėjimu", pranešančiu priešui apie neišvengiamą pralaimėjimą arba priverčiančiu jį pasiduoti", - tvirtino ataskaitos autorius.

2002 m. JAV karinių oro pajėgų tyrimų laboratorija užpatentavo būtent tokią technologiją - kaip žodžius mikrobangomis nukreipti į žmogaus galvą. Šios laboratorijos Kryptinės energijos valdybos atstovas spaudai Richas Garcia, motyvuodamas laboratorijos politika, atsisakė aptarinėti minėtą patentą ir šiuo metu šioje srityje vykdomus tyrimus.

Atsakydama į „The Washington Post" užklausą, kurioje buvo prašoma pateikti kai kuriuos straipsnio rengimui reikiamus dokumentus, Karinių oro pajėgų vadovybė paskelbė išslaptintus dokumentus, susijusius su 2002 m. patentu. Tai buvo duomenys apie tai, kad patentas remiasi 1994 m. karinių oro pajėgų laboratorijoje atliktais bandymais su žmonėmis. Jų metu mokslininkai transliavo frazes į bandomųjų smegenis.

Karinės oro pajėgos oficialiai skelbia, kad nešiluminiai mikrobangų taikymo efektai neegzistuoja. Tačiau Dennisas Bushnellis, vyriausiasis NASA Lenglio tyrimų centro mokslo darbuotojas, į žmogaus smegenis nukreiptas mikrobangų atakas karo veiksmų metu 2001 m. minėjo savo pranešime „strateginiais ateities klausimais", kuris buvo skirtas Pramoninei nacionalinės gynybos asociacijai. „Šis darbas labai delikatus, ir vargu ar jis bus minimas neįslaptintuose dokumentuose", - teigė jis.

Kas vyriausybei iš to, kad ji kamuoja Girardą? - klausia dienraštis. Jis save laiko „vaikštančiu eksperimentu", kaip buvo šaltojo karo metais, kuomet vyriausybė vykdė radiacijos eksperimentus su miniomis niekuo dėtų piliečių. Anot Girardo, jis buvo pasirinktas neatsitiktinai - po grubios pastabos, kurią padarė 1980-ųjų pradžioje lėšas Busho vyresniojo prezidentinei kampanijai rinkusiam respublikonui. Vėliau balsai patvirtinę jo įtarimus.

Girardo istorija, kokia keista beatrodytų, atspindi tai, apie ką praneša TI iš viso pasaulio: atsitiktinis susitikimas su valdžios įstaigų atstovais ar kokiu valdininku, po kurio seka stebėjimas, persekiojimas, ir, daugeliu atvejų, balsai ir elektrošoką primenantis skausmas. Kiti paplitę simptomai - skambesys ausyse, manipuliacijos kūno dalimis, odos dilgčiojimai ir net seksualinės stimuliacijos atakos.

„The Washington Post" pateikia ir kai kurių psichiatrų nuomonę apie TI problemą. Gydytojų teigimu, šiuo atveju proto kontrolės ginklas tėra vienas iš būdų, kuriais žmonės bando paaiškinti galvoje skambančius balsus. Sokratas girdėjo balsus ir manė, kad tai demonai. Kažkas girdėjo Dievo balsą. O jei gyveni XXI amžiuje Jungtinėse Valstijose, gali baimintis dėl stiprėjančios CŽV ar FTB įtakos - būti valstybės kontrolės auka kur kas geriau nei bepročiu. Kaip ten bebūtų, daugeliu tokių atvejų pacientams skiriami medikamentai yra bejėgiai prieš girdimus balsus. Iš esmės prognozės TI yra nepalankios: daugelis tokių žmonių praranda darbą, šeimą ir namus, baigia gyvenimą savižudybe, rašo „The Washington Post".

klajunas

#8
rugsėjo 14, 2017, 12:59:58 Redagavimas: rugsėjo 14, 2017, 13:01:59 by klajunas
Paaiškinimas kodėl tam tikri veikėjai taip atkakliai ir kryptingai darbuojasi deziformacijos fronte yra



Lietuvos Respublikos valstybės ir tarnybos paslapčių įstatyme

Jame vardijama kokios informacijos kategorijos įslaptinamos, ir kam kuriamos įvairios priedangos istorijos:

7 straipsnis. Įslaptinamos informacijos kategorijų sąrašas

1. Valstybės paslaptį gali sudaryti:

1) detalūs duomenys apie valstybės gynybos rezervą ir suvestiniai detalūs duomenys apie mobilizacinį materialinių išteklių rezervą;

2) detalūs duomenys, atskleidžiantys valstybės mobilizacines galimybes, valstybės pasirengimo gynybai pajėgumus ir galimybes;

3) detalūs duomenys apie technologinės apsaugos priemonių, naudojamų saugiesiems dokumentams, saugiesiems dokumentų blankams, banknotams, monetoms nuo suklastojimo apsaugoti, kūrimą, naudojimą, gamybos technologijas, techninius duomenis;

4) detali informacija apie technologinių procesų panaudojimą tobulinant ginkluotę, karinę techniką, kriminalinės žvalgybos subjektų ir žvalgybos institucijų veikloje naudojamas technines priemones;

5) detali informacija apie derybas su užsienio valstybėmis, Europos Sąjunga ar tarptautinėmis organizacijomis; su užsienio valstybėmis, Europos Sąjunga ar tarptautinėmis organizacijomis susijusi informacija, kurios praradimas arba neteisėtas atskleidimas gali pakenkti valstybių tarpusavio santykiams, valstybės interesams arba sutarčių sudarymui;

6) detali informacija apie bendradarbiavimo su užsienio valstybių, Europos Sąjungos ar tarptautinių organizacijų saugumo, žvalgybos, kriminalinės žvalgybos tarnybomis eigą, objektus, turinį, rezultatus;

7) detalūs duomenys apie branduolinės energetikos objekto, branduolinės energetikos objekto aikštelės ir branduolinių medžiagų fizinės saugos sistemą;

8] detalūs duomenys apie įslaptintai informacijai perduoti skirtų tinklų kabelines magistrales, įrenginių įjungimo, elektros tiekimo ir nekriptografines apsaugos sistemas bei jų detalias schemas;

9) duomenys apie šifrus, šifravimo techniką, skirtą įslaptintai informacijai šifruoti ar jai apsaugoti, ir su tuo susijusius dokumentus, šifravimo darbų organizavimą ir atlikimą;

10) duomenys apie ĮIRIS įrangą, veikimą, pažeidžiamumą, taikomas apsaugos priemones, ĮIRIS įrangos ir patalpų, kuriose saugoma įslaptinta informacija, informatyviosios elektromagnetinės spinduliuotės matavimo rezultatai;

11) detalūs duomenys apie radijo dažnių, šaukinių naudojimą karo ar nepaprastosios padėties atveju, taip pat telekomunikacijų tinklų sandarą, ryšio schemas ir jungiamųjų linijų, telekomunikacijų tinklų eksploatavimą valstybės saugumo ir gynybos tikslams;

12) valstybės gynybos, kariuomenės ir kitų ginkluotųjų pajėgų valdymo ir vadovavimo planai;

13) detalūs duomenys apie valstybės gynybai naudojamą oro erdvės stebėjimo ir kontrolės sistemą;

14) mobilizaciniai kariuomenės ir jos rūšių, kitų ginkluotųjų pajėgų išdėstymo planai, mobilizacinio pranešimo ir mobilizacinio išdėstymo valdymo schema, taip pat informacija apie kovinės parengties kategorijos priskyrimą kariniam vienetui;

15) suvestiniai detalūs Lietuvos Respublikos ginklų fondo prie Lietuvos Respublikos vidaus reikalų ministerijos (toliau - Ginklų fondas) tvarkomo registro duomenys, kai ginklo savininkas, valdytojas ar naudotojas yra krašto apsaugos sistemos institucija, vidaus reikalų sistemos institucija ar kriminalinės žvalgybos subjektas arba žvalgybos institucija;

16) informacija, galinti atskleisti kriminalinės žvalgybos slaptųjų dalyvių, įslaptintų žvalgybos pareigūnų ir žvalgybos slaptųjų bendradarbių asmens tapatybę;

17) detalūs duomenys apie kriminalinės žvalgybos slaptųjų dalyvių, įslaptintų žvalgybos pareigūnų, apdraustų valstybiniu socialiniu draudimu ir privalomuoju sveikatos draudimu, įskaitą, valstybinio socialinio draudimo ir privalomojo sveikatos draudimo įmokas, pajamų mokesčių įmokas, šių asmenų ir jų šeimos narių turto ir pajamų deklaracijų duomenys;

18) detalūs duomenys apie žvalgybos užduotis, žvalgybos institucijų veiklos organizavimą, eigą ir rezultatus, metodų, techninių ir kitų priemonių, medžiagų naudojimą, žvalgybos institucijų finansavimą, materialinį ir techninį aprūpinimą, taip pat žvalgybos informacija ir jos pagrindu parengta analitinė informacija;

19) detalūs duomenys apie kriminalinės žvalgybos slaptųjų dalyvių, įslaptintų žvalgybos pareigūnų ir žvalgybos slaptųjų bendradarbių vykdomos kriminalinės žvalgybos ir žvalgybos, kontržvalgybos organizavimą, eigą ir rezultatus, priemonių ir metodų naudojimą, jų finansavimą, materialinį ir techninį aprūpinimą, kriminalinės žvalgybos slaptųjų dalyvių, įslaptintų žvalgybos pareigūnų ir žvalgybos slaptųjų bendradarbių kriminalinės žvalgybos ir žvalgybos, kontržvalgybos metu gauta informacija ir jos pagrindu parengta analitinė informacija;

20) informacija, kurią esami ar buvę kitų valstybių saugumo ir (ar) žvalgybos tarnybų darbuotojai ar slaptieji bendradarbiai savanoriškai suteikė kriminalinės žvalgybos subjektams, žvalgybos institucijoms;

21) ikiteisminio tyrimo ar baudžiamosios bylos medžiagoje esantys įslaptinti liudytojo ar nukentėjusiojo asmens tapatybę padedantys nustatyti duomenys;

22) detalūs duomenys apie asmenų, kuriems taikoma apsauga nuo nusikalstamo poveikio, apsaugos organizavimą ir apsaugos finansavimą, informacija apie šių asmenų pajamų mokesčio įmokas, taip pat duomenys, galintys atskleisti tapatybę asmenų, kuriems taikant apsaugą nuo nusikalstamo poveikio buvo pakeisti asmens tapatybės ir biografijos duomenys ar asmens išvaizda;

23) kovos su terorizmu ir diversijomis operacijų planai;

24) informacija, susijusi su įslaptintais žvalgybos pareigūnais ir žvalgybos slaptaisiais bendradarbiais, apie jiems taikomas specialiąsias garantijas;

25) informacija, susijusi su kriminalinės žvalgybos subjektų ir žvalgybos institucijų veiklą užtikrinančiais ir jai palankias sąlygas sudarančiais juridiniais asmenimis;

26) nacionalinį saugumą užtikrinančių institucijų parengta analitinė informacija, susijusi su užsienio rizikos veiksnių ir grėsmių įvertinimu;

27) duomenys apie krašto apsaugos sistemos specialiosios paskirties karinių vienetų operacijų eigą ir jų personalinę sudėtį;

28) detalūs duomenys apie naujas technologijas, mokslinius tyrimus, bandymus ir jų rezultatus, turinčius ypatingą reikšmę valstybės interesams;

29) valstybės paslaptį sudarančios informacijos apsaugai naudojami kodinių užraktų ir elektroninių įeigos kontrolės sistemų kodai.

https://www.e-tar.lt/portal/legalAct.html?documentId=3b0231d028b511e6acf89da936cb7409

>>>>>

Todėl įrodymų jokių valstybė nepateiks, išgirsite tik paneigimus, melą ir dezinformaciją. Įrodymus galima gauti tik patiems su tokiomis technologijomis susidūrus. Bus galima tik pasijuokti iš bergždžių etatinio trolibano pastangų.

Linas Esu

#9
rugsėjo 14, 2017, 13:24:26 Redagavimas: rugsėjo 14, 2017, 14:50:43 by Linas Esu
Būdamas vaikas Joe Holtas manė, kad aplinkiniai žmonės nuolatos jį įžeidinėja. Kuomet berniukas užsipuldavo jį įžeidinėjančius žmones, šie neigdavo ką nors jam sakę, dėl to berniukas dar labiau įpykdavo. Pykčio proveržiai jam kainavo ne vieną darbą bei santykius.



Po daugelio metų konstatuota diagnozė viską paaiškino - jam diagnozuoja šizofrenija.

Taip šizofreniją išgyvena dauguma ja sergančių amerikiečių. Įsivaizduojami balsai kankina ligonius ištisą dieną, išprovokuodami pykčio proveržius. Tačiau naujas tyrimas rodo, kad tai, kokius garsus girdi ligoniai, lemia kultūrinis kontekstas. Įdomu tai, jog kitose šalyse šizofrenija sergantys žmonės negirdi tokių pačių siaubingų, tamsių balsų, kuriuos girdi amerikiečiai.

Antropologė Tanya Luhrmann su mokslininkų komanda atliko tyrimą, kurio metu apklausė 60 suaugusių žmonių, kuriems diagnozuota šizofrenija - po 20 iš JAV, Ganos bei Indijos. Pacientų buvo klausiama, kiek balsų jie girdi, kokiu dažnumu jie juos girdi ir kokie tie balsai.

Visi apklaustieji patvirtino, kad girdi balsus, kartais šnabždėjimą. Tačiau indai ir afrikiečiai teigė, kad girdimi balsai jiems dažniausiai sukelia teigiamus jausmus, tačiau to nepasakė nei vienas amerikietis. Beveik visi amerikiečiai sakė, kad girdi žiaurius ir neapykantos kupinus balsus.

Amerikiečiai savo girdimus balsus apibūdino kaip žiaurius, pavyzdžiui, jie šnabždėjo apie žmonių kankinimus, žalojimus, kraujo gėrimą bei kitus žiaurius dalykus.

Tuo metu indai ir afrikiečiai teigė, kad girdimi balsai dažniausiai primena draugus ar šeimos narius, kartais jie netgi žaismingi. Vienas indas pasidžiaugė, kad jis turi vidinį draugą, su kuriuo gali pasišnekėti.

T.Luhrmann ir jos kolegos skirtumus priskyrė prie skirtingai suvokiamų socialinių vertybių. Amerikiečiai trokšta individualumo ir nepriklausomumo, o jų girdimi balsai yra laikomi įsiveržimu į jų erdvę. Tuo metu Afrikos kultūros pabrėžia santykius ir kolektyvizmą. Dėl to jų haliucinacijos suvokiamos kaip socialinio gyvenimo papildinys.

Kai kurie tyrimo dalyviai savo haliucinacijas suvokia taip teigiamai, kad to netgi nelaiko liga. Jų girdimi balsai jiems yra pažįstami - brolių, kaimynų ar mirusių artimųjų dvasių. Su šiais balsais jie dažniausiai užmezga socialinius santykius.

T.Luhrmann mano, kad šis tyrimas padės patobulinti šizofrenija sergančių ligonių gydymą. Nors nuo šizofrenijos vaistų nėra, terapijos skatina pacientus užmegzti draugiškus santykius su girdimais balsais.

Kaip pavyzdį T.Luhrmann pateikė vieną pacientą iš Olandijos, kurio vidiniai balsai skatino jį valandų valandas studijuoti budizmą. Jam su „vidiniais demonais" pavyko susitarti, kad jis kasdien budistų maldas kalbės ne mažiau ir ne daugiau kaip vieną valandą. Po šio susitarimo ir girdimi balsai aprimo, o jo gydytoja galėjo sumažinti jam skiriamų vaistų dozę.


Kausimai :

1. Ką darytumėte jeigu nuolatos girdėtumėte balsus galvoje ?

2. Ar jums teko nuolatos girdėti , svetimus/pažįstamus balsus galvoje ? ( jeigu taip , papasakokite plačiau )

3. Kaip manote , dėl ko kai kurie kreipiasi į gydymo įstaigas , o kiti bijo jų ?

4. Kaip padėti tokiems žmonėms ?

klajunas

#10
rugsėjo 14, 2017, 14:26:45 Redagavimas: rugsėjo 14, 2017, 16:12:50 by klajunas
Tiems kas moka anglų kalbą klausimas Ar psichiatrija - pseudomokslas?



Dr. Collin Ross

https://www.amazon.com/Great-Psychiatry-Scam-Shrinks-Personal/dp/0970452527


Kaip sukuriamos psichikos "ligos":





Linas Esu

#11
rugsėjo 19, 2017, 14:12:38 Redagavimas: rugsėjo 19, 2017, 14:16:35 by Linas Esu
Citata iš: klajunas  rugsėjo 14, 2017, 14:26:45Tiems kas moka anglų kalbą klausimas Ar psichiatrija - pseudomokslas?
Psichiatrija - viena medicinos mokslo šakų .

P.S apskritai manau visa ši jūsų paskutinė žinutė su video ir juokingu paveikslėliu turėtų atsidurti naujoje temoje , nes klausimai jau senai suformuoti ir čia kalbama ne apie naują koonspiracijos teoriją , kad psichiatrija yra pseudomokslas :D

Tema " Targeted Individuals " , susiję klausimai ( beje ne į vieną dar neatsakėte , apart floodinimo ir išreikšto nepasitenkimo , nelabai suprantu jūsų pozicijos šioje temoje ) :

1. Ar šie žmonės iš tiesų kenčia ? ar tikite jais ? (taip/ne kodėl taip manote ? )
2. Ar jums teko kada nors patirti tą patį ?


Kausimai :

1. Ką darytumėte jeigu nuolatos girdėtumėte balsus galvoje ?

2. Ar jums teko nuolatos girdėti , svetimus/pažįstamus balsus galvoje ? ( jeigu taip , papasakokite plačiau )

3. Kaip manote , dėl ko kai kurie kreipiasi į gydymo įstaigas , o kiti bijo jų ?

4. Kaip padėti tokiems žmonėms ?

klajunas

Mano klausimas puikiai atitinka pagrindinę argumentavimo liniją, kad psichotronikos paveiktiems žmonėms (targeted individuals) reikėtų pasigydyti. Kitaip sakant problemą siūloma spręsti naudojant pseudomokslą. O kodėl biologinė/medicininė psichiatrija pseudomokslas, paaiškinta pačių psichiatrų mano pateiktoje informacijoje, tiems kas nepasivargina pasidomėti.

Pats pagalvok apie savo logiką, nes gal nesupranti kaip lietuviškai skamba targeted individuals - psichotronikos paveikti žmonės. Prie ko čia psichiatrija ir panašūs pseudomokslai. Kalbi nelogiškai ir tavo klausimai nelogiški. Pasiūlymas psichotroninį poveikį gydyti placebo toksiškais vaistais - absurdiškas.

Siūlai psichotronikos paveiktus žmones visam gyvenimui paversti multimilijardinės farmacijos mafijos, kuri pardavinėja toksiškus placebo vaistus, vergais. Tie vaistai, kuriais sprendžiama poveikio problema veikia ne geriau negu vitaminai, tik kainuoja 500 eur./mėn.

Pats nesupranti kokią žalą darai su savo propaganda.

vytra

#13
rugsėjo 19, 2017, 14:32:33 Redagavimas: rugsėjo 19, 2017, 14:41:33 by vytra
- jau senokai skaičiau straipsnį, kaip vienas britas galėjo klausytis radijo be radijo imtuvo, jei neklystu, tai net programas pasirinkti. Ten jį testavo, regis testus išlaikė ir tiksliai perpasakojo ką tuo metu perduoda radijo stotis.

- kita galimybė yra labai laki vaizduotė, sakykim dauguma garsių kompozitorių sugeba "girdėti" savo kūrinius.

- o šiandien, ekonominio sukčiavimo ir nesąžiningos konkurencijos sąlygomis, plačiai paplito įtarimai. Jie veda prie spėliojimų, o po to supainiojimo: ar tai tikrovėje buvo, ar tai buvo tik spėjimas?

Citata iš: klajunas  rugsėjo 19, 2017, 14:31:04Tie vaistai, kuriais sprendžiama poveikio problema, veikia ne geriau negu vitaminai, tik kainuoja 500 eur./mėn.
- Taip, bet taip yra su visais vaistais. O visa tai kilo iš "ate izmo", žmonės ėmė tikėti, ėmė tikėti ne sveiku protu ir realia situacijos analize, bet tablete ar injekcija. Pastaba: nėra gydančių vaistų, visi vaistai paremti ne gydymu bet nuodijimu. Aišku kenkėjų nuodijimu arba nuodijimu pažeistų zonų, bet nuodai nuodija viską, itin matosi nuodijant vėžį chemoterapija.

:(

Linas Esu

#14
rugsėjo 19, 2017, 16:17:38 Redagavimas: rugsėjo 19, 2017, 19:01:47 by Linas Esu
Citata iš: klajunas  rugsėjo 19, 2017, 14:31:04Mano klausimas puikiai atitinka pagrindinę argumentavimo liniją, kad psichotronikos paveiktiems žmonėms (targeted individuals) reikėtų pasigydyti. Kitaip sakant problemą siūloma spręsti naudojant pseudomokslą. O kodėl biologinė/medicininė psichiatrija pseudomokslas, paaiškinta pačių psichiatrų mano pateiktoje informacijoje, tiems kas nepasivargina pasidomėti.
Teiginys , psichiatrija - pseudomoklas . Nėra argumentas , bet jūsų kažkur perskaityta ar sukurta iliuzija . Psichiatrija labai sudėtingas mokslas , kurio pagalba žmonės su psichine " negalia " geba gyventi normalius gyvenimus .
Jūsų pirmame pateiktame video yra komediantas , kurio pateiktos idėjos yra garsiai paneigtos ir atmestos . Jis taip pat dalyvavo " the amazing Randy " jeigu neklystu , būtent su šiuo aparatu ,  deja jam nepavyko įrodyti paranormalių sugebėjimų , laimėti milijoną dolerių .

O antrame video mano galva kalbinami visiškai nieko bendro su psichiatrija neturintys žmonės , nes nėra nei vardų nei pavardžių po kiekvienu išsakytu komentaru . O ir pati info absurdiška , žinant kas oficialiai rašoma APA puslapyje . http://www.apa.org/topics/index.aspx

CitataPats pagalvok apie savo logiką, nes gal nesupranti kaip lietuviškai skamba targeted individuals - psichotronikos paveikti žmonės.
Šios bendruomenės nariai save vadina TI („Targeted individuals"), tai yra, žmonėmis - taikiniais . Man šis vertimas tikslesnis .

CitataPrie ko čia psichiatrija ir panašūs pseudomokslai. Kalbi nelogiškai ir tavo klausimai nelogiški. Pasiūlymas psichotroninį poveikį gydyti placebo toksiškais vaistais - absurdiškas.
Psichotroninį poveikį ?  Tegul įrodo , kad žmonės iš tiesų visame pasaulyje yra " persekiojami " ir t.t. neabejoju kas nors gaus nobelio premiją .

Klausimai suformuoti plėtuoti temą , ne laimėti debatus , kieno nuomonė - teisi . Tebūnie jums jie nelogiški , kadangi tai griauna jūsų pasaulėžiūrą . Aš juos rašiau ne jums , bet visiems bendrai . Klausimai tikrai nešališki .

CitataSiūlai psichotronikos paveiktus žmones visam gyvenimui paversti multimilijardinės farmacijos mafijos, kuri pardavinėja toksiškus placebo vaistus, vergais. Tie vaistai, kuriais sprendžiama poveikio problema veikia ne geriau negu vitaminai, tik kainuoja 500 eur./mėn.
Jeigu žmogus mano , kad jis girdi balsus galvoje , jį veikia paranoja , kad kažkas persekioja . Jis įsitikinęs - gali kalbėtis su likusiu pasauliu mintimis bei yra dar keli simptomai .

Aš manau jam reikia skubiai apsilankyti pas šeimos gydytoją , bei gauti siuntimą į psichiatro kabinetą . Mačiau savo akimis kas yra psichinė negalia , bei kaip teisingai parinktų vaistų vartojimas , gali jam padėti išlipti iš lovos , nustoti klėdėti , kaltinti kitus , neadekvačiai elgtis .

Žmogus lengva šizofrenijos forma sirgo 12-15 metų , tiesa anksčiau pasireikšdavo tik nerimo , pykčio priepuoliai , staigios nuotaikų kaitos , depresija , bei apatija . Prieš 1,5 metų jai pablogėjo , manė - namuose yra slapta filmuojanti video kamera , o ją nori uždaryti į kalėjimą artimieji , bei atimti butą .
PAblogėjus miegodavo po 12-16h per parą nebeiskeldavo iš lovos . Savo noru atsigulė į psichiatrijos ligoninę , po 2 mėn išėjo geresnės būklės negu buvo per tuos 12-15 metų . Nebėra jokių psichozės priepuolių ir klėdesių , gyvena normalų gyvenimą . Šeimos nariai buvo susigyvenę ir niekada net neįtarė , kad žmogus turi augančią problemą , kol tai tapo pernelyg akivaizdu .

CitataPats nesupranti kokią žalą darai su savo propaganda
Koonspiracijos teorijos ne man .... Aš neturiu sukūręs puslapio , kurį jau 10 metų atnaujinu ta pačia tematika , bei mėginu visuomenei skleisti " tiesą " .

Skirtingai negu jūsų http://www.psytechnologijos.lt/

Todėl ir propaganda neužsiimu , kad pvz psichiatrija yra pseudomokslas .

Aukštyn