Ar Lietuvoje vyksta masinis piliečių sekimas?

Pradėjo klajunas, sausio 14, 2016, 17:30:14

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Vienuoliktasis

CitataJuk sakiau, kad informacijos šia tema internete pilna. Ko jūs dar nesupratot?
Pateik tą informaciją. Ir dar įrodyk kad ji tikra.
[/quote]

Nee. Šioje svetainėje lankosi įvairaus amžiaus žmonių. Taip pat jaunų, kuriems ne viską reikia žinoti. Viskas, ką norit, rasit pats. Raktiniai žodžiai viršuje.

O tūkstančių žmonių iš viso pasaulio, pasakojančių apie tuos pačius dalykus - nesuklastosit. O šioje knygoje ir technikos yra, kaip žmonės persekiojami, bauginami. Internete nieko kitokio nerasite, nes technikos - tos pačios. Ir, nors Lietuva ir maža, bet ir čia visokių dalykų vyksta. Neužsidarykit savęs taip tarp keturių „instrukcijų" sienų.

Benamis

Paprasysiu nerasyti 2 zinuciu is eiles. Jeigu norite papildyti savo pranesima, naudokite "Redagavimo" funkcija.

time

CitataNee. Šioje svetainėje lankosi įvairaus amžiaus žmonių. Taip pat jaunų, kuriems ne viską reikia žinoti. Viskas, ką norit, rasit pats. Raktiniai žodžiai viršuje.
Slėpti būtu susimokymas prieš tam tikrą amžiaus grupę, jau šiuo atvėju arba samokslo teorija prieš vaikus.

Citata iš: Vienuoliktasis  sausio 15, 2016, 22:17:24O tūkstančių žmonių iš viso pasaulio, pasakojančių apie tuos pačius dalykus - nesuklastosit. O šioje knygoje ir technikos yra, kaip žmonės persekiojami, bauginami. Internete nieko kitokio nerasite, nes technikos - tos pačios. Ir, nors Lietuva ir maža, bet ir čia visokių dalykų vyksta. Neužsidarykit savęs taip tarp keturių „instrukcijų" sienų.
Tu tiesiog jauti baimę. Tu nepasitiki neivienu, tau atrodo, kad visi blogi, pasaulis blogas, susimokė prieš tave, slapta rezgia sąmokslus kaip tau pakenkti: tai depresijos požymiai. Juo tikėsi knygomis, greitai bijosi pažiūreti pro langa. Nes tave bandys nužudyt ir pan. :)

Nereikia to priimti tiesiogiai.

Nėra tas pasaulis toks žiaurus kaip atrodo. Reikia išmokt atsirinkti tiesą, o ne galvot, kad esi sekamas. Kai priimi fakta, kad esi sekamas, vėliau taip ir atrodo.

Nežinau ką tau pasakyt, bet tu numeris vienas taikinys, tave seka NSA, Ateiviai, Dievas, Vaiduokliai, Maniakai, narkomanai ir t.t., tik neik į lauką, o tai tave sugaus ir nužudys.

Jie mėgaujasi, kad tu tiki, neleisk jiems mėgautis.

CitataPaprasysiu nerasyti 2 zinuciu is eiles. Jeigu norite papildyti savo pranesima, naudokite "Redagavimo" funkcija.
Gerai pradėsiu naudoti funkcija: "keisti" :)


klajunas

#18
sausio 16, 2016, 06:26:05 Redagavimas: sausio 16, 2016, 06:30:33 by klajunas
Masinis sekimas vyksta per internetą ir mobilų ryšį, tačiau tai daugiau technologinės priemonės. Be jų vyksta visuomenės kontrolė gyvenamose teritorijos, per suorganizauotą agentūrą. Dėl žodžio „masinis" būtų galima pasiginčyti, nes pirmiausiai yra masinis suorganizavimas, tai reiškia, kad didelė dalis žmonių viena ar kita forma priklauso agentūrai. Čia socialinės padėties statusas, kuo jis aukštesnis, tuo didesnė tikimybė, kad esi agentūros žmogus. Bet agentūrą išviešinti labai sudėtinga, kadangi jie veikia tik savo koordinuotais veiksmais ir šnekėjimu. Veiksmai - tai organizuotas piudymas, o kalba - psichologinis terorizavimas. Gali atrodyti, kad žmonės veikia savarankiškai, bet taip tik atrodo, nes agentūra naudoja panašias konspiracijos priemones kaip masonai. Jie niekada nebendrauja ne tam skirtoje aplinkoje atvirai. Turi ženklų sistemą, kaip pasisveikinimai, masonų stiliaus gestai kuriais galima perduoti informaciją suprantančiam kodus žmogui apie savo rangą, misiją ir perduoti paprastas instrukcijas. Agentūra dalyvauja gatvės teatre, mobinge darbo vietoje, skleidžia paskalas gyvenamoje aplinkoje. Užduotis pavyzdžiui - papasakoti 5 išgalvotas išjuokiančias istorijas apie kokį nors žmogų. Tokia būna žemo rangos agentūros agento užduotis. Ši sistema veikia visose teritorijose ir visuose socialiniuose sluoksniuose ir arba pats esi įtraukiamas į šią sistemą ir dalyvauji piudymo operacijose, arba tampi tokio piudymo taikiniu, ypač jeigu pereini kam nors skersai kelią. Norint atpažinti agentus, riekia žinoti visą jų masonišką sistemą, kuri šiaip yra valstybinė paslaptis. Bet tai ne taip jau sudėtinga, nes beveik visi turintys aukštesnį rangą yra agentūros žmonės. Mokyklų direktoriai, universitetų dėstytojai, mokyklų mokytojai, firmų vadovai ir savininkai, politikai ir t.t. Visi jie turi hierarchinę žemesnio rango struktūrą iki pat gatvinių agentų. Dažnai į agentūras įtraukiami ir nusikaltėliai.

Patarčiau daugiau pasidomėti KGB veiklos metodais, kurie tokie patys ir VSD.

http://www.kgbveikla.lt/lt/kgb-veiklos-metodai

Pajauta

Citata iš: klajunas  sausio 16, 2016, 06:26:05Agentūra dalyvauja gatvės teatre, mobinge darbo vietoje, skleidžia paskalas gyvenamoje aplinkoje. Užduotis pavyzdžiui - papasakoti 5 išgalvotas išjuokiančias istorijas apie kokį nors žmogų. Tokia būna žemo rangos agentūros agento užduotis. Ši sistema veikia visose teritorijose ir visuose socialiniuose sluoksniuose ir arba pats esi įtraukiamas į šią sistemą ir dalyvauji piudymo operacijose, arba tampi tokio piudymo taikiniu,
Bet koks tikslas taip jiems gaišti laiką persekiojant ir kankinant paprastą žmogų? Jeigu jis nėra koks nors svarbus visuomenės asmuo, o tik paprastas nieko neišsiskiriantis žmogelis, neturintis įtakos jokiems svarbiems sprendimams, nežinantis jokių valstybės paslapčių. Visos tos išjuokos, mobingai kyla dėl žmonių netolerancijos arba norėjimo atsikratyti konkurentų darbo vietoje ir pan.

Deshrele

Kaip vadinasi knyga?  Nes as dabar nesuprantu apie ka eina kalba, o jusu sit nuoroda neveikia.

klajunas

Citata iš: Deshrele  gruodžio 28, 2016, 17:17:43Kaip vadinasi knyga?  Nes as dabar nesuprantu apie ka eina kalba, o jusu sit nuoroda neveikia.
Knygą galima parsisiųsti čia

J. Radovičius. Sekimas - asmeninis liudijimas

mcgyver

O USA seka visa pasauli, paziurekit filma Snowden.

Marius

Ir kaip tu i lauka nebijai iseiti, kai jav tave taip intensyviai seka....

mcgyver

USA tokius zmones kaip Merkel seka.

vytra

Citata iš: Pajauta  sausio 16, 2016, 15:04:43Visos tos išjuokos, mobingai kyla dėl žmonių netolerancijos arba norėjimo atsikratyti konkurentų.
- taip, nėra priekabiavimo absoliučiai prie visų, priekabiaujama prie "turinčių potencialą". Tai daroma tam, kad "neatsirastų iš nieko" sėkmės istorijos. Todėl praturtėję be "pritarimo", greičiausiai greitai bus "ožiai" atpirkimui..

:(

Kar

manau, kad priklauso nuo to, su kokia bendruomenei/ grupe bendrauji. Pati galėjau tuo įsitikinti, nes draugas buvo dvi savaites sekamas (gyvenu ne Lt). O informacija buvo draugiškai nutekinta vienos ten dirbančios merginos.
Nuo tada telefonų palikimai kitame kambary ar namuose išeinant, savo vardo užrašymas ant kompiuterio ar pačio kambario durų bei pokalbiai apie "sekimus" tapo ne šiaip sau linksmos laisvalaikio temos.

Creative

Aš ne ką geriau girdėjau.

Jei jus seka, reiškia jūsų bijo. Klausimas ko jie bijo?

Kar

Citata iš: Creative  sausio 31, 2019, 23:38:00Aš ne ką geriau girdėjau.

Jei jus seka, reiškia jūsų bijo. Klausimas ko jie bijo?
ką esi girdėjęs?

Bijo, nes tas žmogus ne "robotukas", aklai paklūstantis normoms ar įstatymams, o asmenybė, kuri sau iškelia klausimus, kritiškai vertina ar dvejoja sprendimais tų, kurie turi daugiau valdžios.

Aukštyn