Illuminati

Pradėjo unco, gruodžio 05, 2011, 21:26:22

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

astropasaulis

Naujas video apie illuminati, labai neblogas:  http://www.youtube.com/watch?v=idAz7mFKPrc

2Pacas

PERSPEJU GALI SOKIROUTI JAI DAR KAS NEZINOT,aikit i google paziurekit plunges ir siauliu miestu herbus :) have a nice day.

paragraf 78

Manau tu per daug mistifikuoji tuos herbus. Vis reginčioji akis senas krikščioniškas simbolis, kuris egzistavo dar gerokai iki iliuminatų atsiradimo. Be to tai archetipinis simbolis sutinkamas įvairiose kultūrose.

2Pacas

Mmm krikcioniskas simbolis..tai kam tada ta krikcioniska "simboli" det i visokius filmus klipus ir panasei kam tiek daug pasaulio garsenybiu ji rodo, jo visur pilna netikiu kad toum jie kaska nori krikcionisko pareprezentout

Benamis

Citata iš: 2Pacas  rugsėjo 27, 2012, 15:32:06
Mmm krikcioniskas simbolis..tai kam tada ta krikcioniska "simboli" det i visokius filmus klipus ir panasei kam tiek daug pasaulio garsenybiu ji rodo, jo visur pilna netikiu kad toum jie kaska nori krikcionisko pareprezendout


Ne ta paragrafas turejo omeny. Jis turejo omenyje, kad sis simbolis turi daug reiksmiu, ir kiekviena ivyki reikia atskirai nagrineti, o ne imti kaip visuma :) Kaip ten bebutu, man irgi keista, kad sis simbolis taip placiai naudojamas tarp zmoniu, kurie toli grazu nera geros reputacijos... ;)

Neiprastas

Šį simboli, taip pat naudojo laisvieji mūrininkai/musonai/illiuminati/ satanistiniuose ritualuose žodžiu kaip pavadinsi taip nepagadinsi :)

paragraf 78

Kiekvienas simbolis gali turėti begalę reikšmių, net ir ambivalentiškų, toje pačioje kultūroje. Tuo jis skiriasi nuo ženklo. Ženklas turi vieną vienintelę reikšmę, kuri visiems aiški. Simbolis gi veda į kitokią tikrovę, tad bet koks jo aiškinimas bus teisingas, nes joks simbolis neturi jokios konkrečios reikšmės. Šio simbolio atmainas galima atrasti visose kultūrose, pradedant nuo akmens amžiaus iki mūsų laikų. Kiekvienoje kultūroje jis galėjo reikšti skirtingus dalykus. Dabar visi įsikandę vienintelę iliuminatiškąją šio simbolio reikšmę, jį susiaurina ir priskiria vienai vėlyviausių jo apraiškų. Taip su simboliais nesielgiama. Nebent esi visisškas infantilas simbolikoje ir suženklini simbolį. Bet tada čia jau tik tavo neišprusimo problema.

P.S. 2Pacas, aš tau išsiunčiau asmeninę žinutę, būk geras pasitikrink

unco

#37
rugsėjo 30, 2012, 23:28:05 Redagavimas: rugsėjo 30, 2012, 23:48:33 by unco
Jo, dažniausiai pamatę kokį klipuką apie illuminati Youtubėj, žmonės ima panikuot pastebėję belenkokį trikampį (net ne piramidę)  ;D

krikščionių simbolikoj ta "all seeing eye" simbolizuoja ne kokią jus sekančią liuciferio akį, o paties jus globojančio dievo.



garsioji dolerio kupiūros piramidė, visų pirma, yra nebaigta ties akies vieta joje. Čia pati piramidė įgauna ne trejybės prasmę, o kastų/visuomenės sluoksnių suskirstymą. Idėją užpildo keli įrašai : 1776m. (tada atkurta JAV nepriklausomybė) , Antuit Coeptis (apvaizda laimina mūsų veiksmus) ir Novus Ordo Seclorium ("Naujoji pasaulio tvarka" - iš čia ir kyla dauguma sąmokslo teorijų).
Norint dar geriau suprast visko esmę reikia knistis gilyn, bet šitą paliksiu jūsų malonumui  :D

Nezinomas

kad jau taip tai atkreipiaud dėmesį jog DMX kai kuriuose savo kūriniuose vartoja žodžius " only I can stop the rain", https://www.youtube.com/watch?v=U8U_gR58eJU&feature=g-like ;  0:42 minutę kai tai pasako dar ir priduria jog Dievo vardu.
https://www.youtube.com/watch?v=5GDuakTG8FI&feature=related
daina kur pagrindas jog gali sustapdyti "The rain".


astropasaulis

#40
spalio 05, 2012, 14:19:32 Redagavimas: spalio 05, 2012, 14:21:33 by astropasaulis
Na jeigu iš tikrųjų egzistuoja tokia organizacija, tai ar ji sąveikauja su bažnyčia? Kodėl jie naudoja tokį pat simbolį? Ar bažnyčia, ar illuminati pradėjo pirmi naudoti tą akį (kaikur  teigiama, kad illuminati jau buvo prieš Kr.). Mačiau viename miestelyje seną bažnyčią. Po kiek laiko būdamas vėl tame miestelyje, bažnyčia kažkas renovavo, o per visą jos priekį nupiešta ta akis. Kažkaip net nupurtė šiurpuliukai. Tai per daug fantastiškai skambėtų, bet ar gali būti, kad tai buvo tarsi įsakymas iš illuminati taip padaryti?

2Pacas

Kokem mieste tas miestelis buvo?

astropasaulis

Citata iš: 2Pacas  spalio 05, 2012, 14:23:24
Kokem mieste tas miestelis buvo?

Man atrodo važiuodamas per Antašavos miestelį, mačiau tą bažnyčią.

astropasaulis

Manau, kad illuminati - tai tikra, nes žmonės tiesogiai jaučia jų įtaką. Nejaugi tai paprasčiausiai šizofrenijos priepuolis? Aš jaučiu, kad ji sako tiesą:

.L.U.T.H.O.R.

Ir prie ko čia tie Illumianti? Ar aš kažką praleidau?

Aukštyn