Mintys apie kai kurios informacijos prasmingumo nebuvimą

Pradėjo solitudity, rugsėjo 13, 2018, 14:47:55

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

solitudity

Seniau buvau įvairios dokumentikos mėgėjas. Iš dalies tebesu, nes iš visų video tik dokumentika ir naujienos man įdomu. Kitaip tariant - tai, kas neišgalvota.
Tačiau šis tas pasikeitė. Nebedomina manęs "naujienos apie praeitį" ir net kai kurios esamos naujienos, jei tai iš esmės nebekeičia esamo žinojimo arba jo reikšmingai nepapildo.
Pavyzdžiui temos apie kažkada matytus NSO (neatpažintus skraidančius objektus). Net jų matymas esamu laiku mažai ką keičia (jei išvis keičia...) ir vargu ar turi kokią prasmę, jei neturi tęstinumo, t.y., pasirodymo, kas jie tokie. O pvz. įvairios dokumentikos apie tai, kaip kažkas kažkada galbūt (pabrėžiu - galbūt) matė kažkokį NSO, man atrodo visai nebereikšmingos.
Kita tema - įvairūs čanelingai apie neva laukiančius žmonijos pasikeitimus, naujas energijas ir t.t. Tai krūva kažkieno sugeneruotos arba gautos informacijos, kuri nieko nepasako ir nesipildo.
Aš, kaip matęs ir patyęs 2012 metų pranašysčių bumą, galiu drąsiai pasakyti jaunesniems asmenims - netikėkite panašaus pobūdžio informacija, nes tai - išgalvota ir nesipildo.
Toks požiūris, žinoma, nėra iš tų, kurie padėtų generuoti lankomumo srautą tokiems internetiniams projektams kaip šis, tačiau tiesos tame taip pat yra.
Ką manote Jūs, kiti šio projekto lankytojai, apie kai kurių naujienų ar informacijos apie praeitį ar ateitį aktualumą?
Ar tikrai visa (kiekviena) informacija yra aktuali?
Aš manau, jog ne.

elteide

pritariu, kad yra daugybė dokumentikos ,info kuri nieko niekur neveda, nebent tinka pramogai arba pseudo vilčiai
o tokios su pranašystėm netik kad nenaudingos, bet gali būt ir pavojingos

Aukštyn