Apie sielas, aiškiaregystę ir šiaip

Pradėjo boba, birželio 06, 2018, 20:33:15

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

boba

birželio 06, 2018, 20:33:15 Redagavimas: birželio 06, 2018, 20:39:54 by boba
Štai ką manau, @solitudity, Ogi tai kad normalus žmogus susideda iš šešių sielų. Labai normalu yra girdėti balsus. Jei tavo visatoje yra netvarka - tie balsai gali būti nekokie - pikti - nepriimtini. Jei tavo visatoje tvarka - tie balsai yra labai malonūs. Ir dar manau, kad kiekvienas žmogus turi po savo asmeninį Dievą - tėvą ( ne, ne angelą sargą - o būtent Dievą)
Tos visos sielos ir tavo ir kitų žmonių kalba - užtat ir girdi ( dirgėjai) balsus.
O tie vaistai tiesiog atima protą - padaro "normaliu" žmogumi...

Anina

Sveiki! Balsų girdėjimas kai kuriais atvejais gali būti susijęs su ekstrasensinio kanalo - aiškiagirdystės -atsidarymu.
Jei iš tiesų gebama stabdyti vidinį monologą, koncentruoti dėmesį, išlaikyti maksimalią vidinę pusiausvyrą, valdyti emocijas, laikui bėgant šiuo kanalu galima gauti naudingos informacijos apie save, kitus, ar net ištisus mokymus/ tekstus.

Linas Esu

#2
birželio 07, 2018, 00:06:19 Redagavimas: birželio 07, 2018, 00:10:26 by Linas Esu
Citata iš: boba  birželio 06, 2018, 20:33:15Štai ką manau, @solitudity, Ogi tai kad normalus žmogus susideda iš šešių sielų.
Fucking šešių sielų ? kaip jos išsiaiškina kuri šiandien bus pagrindinė ?
Deepak Chopra visą gyvenimą aiškina, kad kiekvienas žmogaus atomas turi sąmonę. Niekada nesuprasiu kaip gimsta tokios amžiaus idėjos.

Citata iš: Anina  birželio 06, 2018, 21:14:28Sveiki! Balsų girdėjimas kai kuriais atvejais gali būti susijęs su ekstrasensinio kanalo - aiškiagirdystės -atsidarymu.
Jei iš tiesų gebama stabdyti vidinį monologą, koncentruoti dėmesį, išlaikyti maksimalią vidinę pusiausvyrą, valdyti emocijas, laikui bėgant šiuo kanalu galima gauti naudingos informacijos apie save, kitus, ar net ištisus mokymus/ tekstus.
Bendrauti su balsais galvoje ir gauti naudingos info iš jų ?
Kaip nubrėžti liniją ir išsiaiškinti kada balsai ligos simptomas, o kada dažnai ezoterikoje minimoo chanelingo rezultatas ?

boba

#3
birželio 07, 2018, 06:09:37 Redagavimas: birželio 07, 2018, 06:37:32 by boba
Taip, @Linas Esu, žmogus susideda iš šešių sielų. Jos nuolat tarpusavyje bendrauja ir bendradarbiauja, nėra jokios pagrindinės sielos. Kartais tarp sielų pasitaiko recidyvisto siela - tada žmogui savyje yra labai sunku.
Dar žmogus ne tik susideda iš šešių sielų, bet yra sudarytas iš trejybės - tai 1)vaikas, 2)pagrindinis( matomas) AŠ ir 3) tėvas. Dar žmogus turi "vieną milimetrą" ( gal ne kiekvienas žmogus turi, to negaliu pasakyti...) - tai pagrindinė sąmonės dalis. @Linas Esu, jai nesupranti, tai jau čia tavo reikalas.
Nėra jokios pagrindinės sielos. Visos sielos iš karto yra pagrindinės - tai esi Tu.
Kaip būtų puiku jei ir pati žmonija tarpusavyje tarp žmonių taip gerai sudraugautų, kaip kad tos vidinės žmogaus sielos kad sudraugauja. Tai pasirodo nėra sunku. Bet...
Deepak Chopra yra teisus net oda turi sąmonę lygiai tokią pačią kaip ir smegenys. O kraujas yra labai seksualus - turi Aistrą.

Mano tėvas įsikišo į mano šešias sielas - sujaukė mano būvį, todėl ir tapau šizofrenike... Bet jo nekaltinu, jis nenorėjo nieko bloga - TIESIOK JIS NEŽINO KĄ DARO ( "Jie nežino ką daro")... Jisai elgėsi taip, rodos norėtų tapti septinta mano siela - jis pasėjo mano širdyje betvarkę - per daug kišosi į mano vidų... Negalima jokiu būdu kištis į žmogaus vidų - nebent jis ar ji yra tavo seksualinis partneris - tada galima kištis į to partnerio vidų.Tik tada.

Kai nieko nežinai yra lengva gyventi. Bet kai jau žinai - atsiranda problemų...
Nes kai nežinai niekas ir negali įsikišti į tavo vidų, o kai jau žinai tai yra toks atvejis kad kitiems labai lengva įsikišti į tavo vidų - reikia tik iš jų pusės moralų spaudimo - ir žiūrėk tavo esybė gyvena betvarkėje...
Tad Jūs, @Linas Esu, esate palaimintas kad nieko nežinote.

Anina

Citata iš: Linas Esu  birželio 07, 2018, 00:06:19Kaip nubrėžti liniją ir išsiaiškinti kada balsai ligos simptomas, o kada dažnai ezoterikoje minimoo chanelingo rezultatas ?
Padeda savistaba, sąmoningumas ir žinios. Girdimą informaciją galima užsirašyti, įsiminti, analizuoti. Jei teisingai supratau, solitudity gaudavo įspėjimus, kuris žmogus meluoja, kuris sako tiesą. Ir tik atidesnis įsižiūrėjimas į savo aplinką, faktų analizė galėtų tai patvirtint ar paneigt. Išanalizavus situaciją detaliau, galbūt, paaiškėtų, kad tikrai kažkas melavo. Tokiu atveju būtų galima daryt išvadą, kad balsų teikiama informacija "naudinga".

Aišku, kai prasideda tokie reiškiniai, daugeliui žmonių tikrai sunku išlaikyt sąmoningumą, ypač jei niekada nėra apie tai girdėję. Ir tai tikrai veikia nervų sistemą, ypač jei psichika jautresnė. Yra daug istorijų apie ekstrasensus, kuriuos vargino garsų, vaizdinų, kvapų, pojūčių, svetimų minčių kaskados. Kol kas nors jiems nepaaiškino, ką su tuo galima daryt ( dažniausiai kitas, labiau patyręs ekstrasensas ).

Linas Esu

Citata iš: boba  birželio 07, 2018, 06:09:37Taip, @Linas Esu, žmogus susideda iš šešių sielų.
Iš kur tu ištraukei šitą ?

Citata iš: Anina  birželio 07, 2018, 08:09:35Padeda savistaba, sąmoningumas ir žinios. Girdimą informaciją galima užsirašyti, įsiminti, analizuoti. Jei teisingai supratau, solitudity gaudavo įspėjimus, kuris žmogus meluoja, kuris sako tiesą. Ir tik atidesnis įsižiūrėjimas į savo aplinką, faktų analizė galėtų tai patvirtint ar paneigt. Išanalizavus situaciją detaliau, galbūt, paaiškėtų, kad tikrai kažkas melavo. Tokiu atveju būtų galima daryt išvadą, kad balsų teikiama informacija "naudinga".  
Nežinau nė vieno atvejo kada balsai galvoje teiktų "naugingą" informaciją.

CitataAišku, kai prasideda tokie reiškiniai, daugeliui žmonių tikrai sunku išlaikyt sąmoningumą, ypač jei niekada nėra apie tai girdėję. Ir tai tikrai veikia nervų sistemą, ypač jei psichika jautresnė. Yra daug istorijų apie ekstrasensus, kuriuos vargino garsų, vaizdinų, kvapų, pojūčių, svetimų minčių kaskados. Kol kas nors jiems nepaaiškino, ką su tuo galima daryt ( dažniausiai kitas, labiau patyręs ekstrasensas ).
Pirmiausia reikia rasti tikrą esktrasensą.

Anina

Citata iš: Linas Esu  birželio 07, 2018, 11:03:10Nežinau nė vieno atvejo kada balsai galvoje teiktų "naugingą" informaciją.
Nenuostabu. Aiškiagirdystė daug retesnis atvejis už pvz. aiškiaregystę. Atitinkamai, informacijos apie ją mažiau.
Citata iš: Linas Esu  birželio 07, 2018, 11:03:10Pirmiausia reikia rasti tikrą esktrasensą.
Be abejo.

Linas Esu

Citata iš: Anina  birželio 07, 2018, 17:30:18Nenuostabu. Aiškiagirdystė daug retesnis atvejis už pvz. aiškiaregystę. Atitinkamai, informacijos apie ją mažiau.  Be abejo.
Kalbi apie reiškinius bei aiškiaregystę kaip subjektą, tačiau negali pateikti nė vieno nekvestionuojamo pavyzdžio.

Koks pasiteisinimas ?

boba

#8
birželio 07, 2018, 19:30:47 Redagavimas: birželio 07, 2018, 19:33:35 by boba
@Linas Esu, tai ištraukiau iš savo patirties. Kai man sukako dvidešimt trys metai pajutau, kad esu sudaryta iš šešių sielų. Trijų merginų, dviejų neaiškios lyties asmenų ir vieno vaikino recidyvisto sielos. Ta recidyvisto siela man ir pakišo koją. Ypač dar kai tėvas labai kišosi prie mano esybės - palūžau... Su recidyvisto siela gyventi yra labai sunku. Bet kartu ir labai įdomu. Tenka save labai stebėti ir labai tvardytis.
Tų sielų pas kiekvieną gali būti skirtingai. Pas vienus gali būti penkios sielos, pas kitus septynios.

Linas Esu

Citata iš: boba  birželio 07, 2018, 19:30:47@Linas Esu, tai ištraukiau iš savo patirties. Kai man sukako dvidešimt trys metai pajutau, kad esu sudaryta iš šešių sielų. Trijų merginų, dviejų neaiškios lyties asmenų ir vieno vaikino recidyvisto sielos. Ta recidyvisto siela man ir pakišo koją. Ypač dar kai tėvas labai kišosi prie mano esybės - palūžau... Su recidyvisto siela gyventi yra labai sunku. Bet kartu ir labai įdomu. Tenka save labai stebėti ir labai tvardytis.
Kas pagal tave - siela ir kas yra recidyvistas ?
Bejei kodėl tavo tavo nuomonė turi būti svarbesnė už faktus ?

boba

#10
birželio 07, 2018, 19:41:13 Redagavimas: birželio 07, 2018, 19:43:29 by boba
Faktai gali būti įvairialypiai.Dar yra tokių pasaulių kurių nepažįstu, bet nujaučiu. Yra ir tokių cechų kur sielos aria kaip darbiniai arkliai nuolat sukasi, sukasi ir sukasi. Gal tai ir yra pragaras toms sieloms - reiškiniams. Yra ir juodoji to gyvenimo pusė. Bet tos sielos arkliai yra labai reikalingos mums. Bet tos sielos nemato šviesios dienos.
Tad tų sielų yra net ir daugiau nei šešios, jei dar priskaityti ir sielas - darbinius cecho arklius. Ten tame ceche yra baisu. Tik darbas, darbas ir darbas. Matyt toms sieloms arkliams ten yra pragaras. Bet jo su mumis. Jos mumyse.

Linas Esu

Citata iš: boba  birželio 07, 2018, 19:41:13Faktai gali būti įvairialypiai.Dar yra tokių pasaulių kurių nepažįstu, bet nujaučiu. Yra ir tokių cechų kur sielos aria kaip darbiniai arkliai nuolat sukasi, sukasi ir sukasi. Gal tai ir yra pragaras toms sieloms - reiškiniams. Yra ir juodoji to gyvenimo pusė. Bet tos sielos arkliai yra labai reikalingos mums. Bet tos sielos nemato šviesios dienos.
Tad tų sielų yra net ir daugiau nei šešios, jei dar priskaityti ir sielas - darbinius cecho arklius. Ten tame ceche yra baisu. Tik darbas, darbas ir darbas. Matyt toks sieloms arkliams ten yra pragaras. Bet jo su mumis. Jos mumyse.
Kadangi tai tik tavo nuojauta ir jausmai, niekas kitas negali patinritni šešių sielų. To negali pateikti kaip fakto. Mėgink iš naujo.

boba

#12
birželio 07, 2018, 19:51:09 Redagavimas: birželio 07, 2018, 20:03:24 by boba
Ir Dievo nieks negali pateikti kaip fakto bet jis yra. O Jūs, @Linas Esu, esate per daug įsitraukęs į protą ir labai tikite popieriais. Bet popierius ir yra tik popierius. Jei nori kūdikiui išaiškinti visą esmę apie visatą tereikia sau virš galvos skėstelti rankomis. Koks žmogus - tokia ir kalba.
Ir mokslą jaučiu, jaučiu popierius. Jaučiu labai arba nelabai. O ką Jūs, @Linas Esu, turite problemų su jausmais?

Linas Esu

Citata iš: boba  birželio 07, 2018, 19:51:09Ir Dievo nieks negali pateikti kaip fakto bet jis yra. O Jūs, @Linas Esu, esate per daug įsitraukęs į protą ir labai tikite popieriais. Bet popierius ir yra tik popierius. Jei nori kūdikiui išaiškinti visą esmę apie visatą tereikia sau virš galvos skėstelti rankomis. Koks žmogus - tokia ir kalba.
Ir mokslą jaučiu, jaučiu popierius. Jaučiu labai arba nelabai. O ką Jūs, @Linas Esu, turite problemų su jausmais?
Matau, kad žmonės pasimetę ir nesupranta ką sapalioja, dažnai net nežino žodžių reikšmių nors jas vartoja kasdieniame gyvenime.

Tu gali jausti ką nori, man nusispjauti, kol tu nepateiki kaip fakto. Tai, kad moki rašyti lietuviškai nereiška jog supranti ką rašai bei moki racionaliai paaiškinti.

boba

#14
birželio 07, 2018, 20:17:10 Redagavimas: birželio 07, 2018, 20:27:53 by boba
Tik darbinė sistema yra pateikiama kaip faktas, @Linas Esu. O aukštesnių materijų pateikti kaip fakto neišeina. Arba tai yra Jūsų viduje arba to nėra Jūsų viduje.

Faktas yra seksas. Daugiau mylėkis, gal kas nors paaiškės. :)
Galbūt pas tave labai mažas libido užtat ir nesupranti. Sakau - galbūt.

Aukštyn