Anomalija.lt

Paranormalūs reiškiniai => NSO ir ateiviai => Bendros diskusijos => Temą pradėjo: Sharikovas liepos 23, 2012, 18:18:49

Antraštė: Patikimi NSO įrodymai
Parašė: Sharikovas liepos 23, 2012, 18:18:49
Citata iš: TinSoldier  liepos 12, 2012, 15:03:09
Citata iš: Anonymous  liepos 12, 2012, 14:45:21
dar pasakyk kad netgi ateiviais netiki.. man tavęs gaila, vien dėlto kad esi skeptikas.


Manau, kad statistiškai tikėtina, jog visatoje gali egzistuoti kitos gyvybės formos.
Netikiu, kad jos lankosi žemėje. Nes nėra įrodymų. Visi "įrodymai" - nepatikimų žmonių, kaip inkognito, pasakojimai, bei neaiškūs video ar foto, kuriose gali būti BET KAS. Tai nėra pakankama priežastis tikėti tokiu grandioziniu įvykiu, kaip ateviai žemėje.

Bet nesvarbu, tiki ateiviais, ar netiki. Esmė, kad pasitikėti inkognito atsakymais - nelabai galima. Jis tiesiog rašo istorijas su labai labai LABAI abejotinais faktais (AIDS kilmė, lietuvių kilmė iš atlantų ir pan.), nepateikdamas jokių įrodymų(tik apie juos kartas nuo karto prakalbdamas).

Pasitikėti jo atsakymais galima tiek pat, kiek pasakojimais apie burtus iš Hario Poterio knygos.



Na ir vel tu apsimelavai, tik nezinau ar specialiai ar is visisko nesidomejimo reikalu. Siaip jau pasaulyje yra tukstanciai PATIKIMU zmoniu liudijimu, tokiu kaip pilotai, lakunai, kosmonautai, karininkai, turbut neneigsi ,kad cia yra ITIN patikimi zmones, jau patikimesniu rast kaip ir neimanoma nes savo profesijoj jie nuolatos tikrinami tiek psichologiskai tiek fiziskai. Na kas liecia vaizdo irasus, tai irgi viskas aisku, yra simtai aukstos kokybes, NASA ir kitu organizaciju stebinciu kosmosa vaizdo irasai su sakyciau nedviprasmiska medziaga, taip pat NASA dispeceriu-kosmonautu isklotines nuo pirmu zingsniu i kosmosa kol dar buvo viskas viesa, taip pat senoves iskasenos apie kurias raso Von Denikenas. Jei jau tau tiek irodymu ir faktu per maza, tai sita tema tau nereiktu isvis komentuot nes tiesiog arba apsoliuciai nesigaudai arba tiesiog nesidomi.
Antraštė: Re: Patikimi NSO įrodymai
Parašė: TinSoldier liepos 23, 2012, 18:43:39
Supranti, tu pamatai youtube video su antrašte: "proof for ufo" su žybsinčia šviesele ir tau tai tampa nepaneigiamas, visiškai patikimas, patikimiausių pasaulyje žmonių pateiktas įrodymas.

Kai kuriems kitiems žmonėms reikia patikesnių įrodymų.

Lakūnai, pilotai, kosmonautai, karininkai taip pat yra žmonės. Ir tu, tikėdamas ateiviais, gali tapti laūku, kosmonautu ar karininku. Ir jie, pamatę keistą iš pirmo žvilgnsio neatpažintą objektą, dėl savo naivaus tikėjimo, gali leptelti, kad tai buvo ateiviai. Ar tai patikimas įrodymas? Ar subjektyvus, abstraktus, asmeninis žmogaus įspūdis, be jokių kitų įrodymų, gali būti laikomas patikimu? Ne.

Taip pat tu dažniausiai informaciją gauni iš žiniasklaidos(aš irgi, bet aš po to dar paieškau papildomos informacijos) ir iš tokių puslapių kaip anomalija.lt . O va šitei dalykai dažniausiai pateikia tik pirminę, įdomiausią informaciją. Kad pastebėti ateiviai, kad aptiktas keistas vaizdo įrašas, kad koks lakūnas kažką leptelėjo. Tačiau tais leptelėjimais ar 'atradimais' niekas neužsibaigia. Jie analizuojami. Išanalizuojami ir tuomet surandama, kas ten iš tiesų buvo. Ir tikrai ne ateiviai. O štai va to žiniasklaida jau nebesivargina pranešti. O kam? Juk tai neįdomu.

Kaip ir 9/11 konspiratoriai naudoja tik informaciją, gautą pirmomis valandomis po nelaimės, kai vyravo sumaištis, chaosas ir t.t.. O kad po to atliktas išsamus tyrimas ir racionaliai užpildytos visos konspiratorių 'spragos' - visiems nusispjauti. Nes tai neįdomu, tai neskatina fantazijos, nekuria iliuzijų, nepraskraidina eilinio žmogaus nuobodaus, banalaus ir sušikto gyvenimo.

Taip ir plinta, taip ir išlieka kvaili "įrodymai" apie ateivius ar tokias konsporacijas kaip 9/11.

Nagi, metu iššūkį. Pateik kokius 4, tavo manymu, tvirtus įrodymus apie egzistuojančius ateivius. Lažinuosi, kad mažiausiai trims iš jų sugebėsiu rasti patikimus ir racionalius atmetimus.

Antraštė: Re: Patikimi NSO įrodymai
Parašė: Benamis liepos 23, 2012, 18:59:50
Sukuriau nauja tema.
Antraštė: Re: Patikimi NSO įrodymai
Parašė: Sharikovas liepos 23, 2012, 20:29:58
Kuo toliau tuo labiau isitikinu ,kad tu tiesiog fluderis. Jau paciam pirmam sakini paaiskini uz mane kas man yra irodimai ,taip aisku lengviau diskutuot, parasai pats uz oponenta paskui pats sau atsakai, paaiskini ir lieki gudrocium :).

Toliau rasiai, kad nera patikimu liudininku maciusiu NSO ar nezemiskos givybes irodimu, tai as oponuoju, kad tikrai yra ir yra tukstanciai paciu patikimiausiu liudininku, netgi teismui jie butu patikimesni uz pati patikimuma. Jau tada keiti plokstele ,kad jie zmones bla bla bla, tai su tokiu poziuriu tau aplamai nera patikimu liudininku, nes tiesiog viska iskarto atmeti ir tiek ziniu. Siaip tiek lakunai tiek kosmonautai yra pranese dispeceriam apie milziniskus NSO praskridusius ar skrendancius salia ju lektuvo, apie milziniskus abjektus kosmose neitiketinai greit judancius ir galincius betkaip keist krypti, lygtais stebincius kosmonautu darba ir taip toliau...tukstanciai skirtingu liudijimu, kur nerasi zodzio ateiviai, bet pats gali pasidaryt isvadas. Taip pat yra ir irasai is kosminiu stociu, palidovu, NASA filmuoti irasai kurie neturi paaiskinimo, bet pats gali sudeti 1 prie 1.

...ir dar karta kartoju, yra senoves iskasenos, palikti zenklai liudijantis apie ateiviu apsilankyma zemeje, apie tai raso Von Denikenes "Chariots of the gods" berods.

Del 9/11, tai nesigincisiu, akivaizdus inside job, faktai bado akis.
Antraštė: Re: Patikimi NSO įrodymai
Parašė: Benamis liepos 23, 2012, 20:42:47
Citata iš: TinSoldier  liepos 23, 2012, 18:43:39
Kaip ir 9/11 konspiratoriai naudoja tik informaciją, gautą pirmomis valandomis po nelaimės, kai vyravo sumaištis, chaosas ir t.t.. O kad po to atliktas išsamus tyrimas ir racionaliai užpildytos visos konspiratorių 'spragos' - visiems nusispjauti.


Su tuo tikrai nesutikciau, nes tai yra nesamone :) Tikrai niekas nenugincijamai nepaneige to, kad pvz. pastatai sugriuvo tarsi is vadovelio, niekas nepaneige to, kad pries pastatu griuvima buvo girdimi aiskus garsai kurie primine detonuojamus sprogmenis ir pns.

Jeigu nori galime nauja tema uzvesti (zinoma jeigu nekalbi cia tik apie vaizdo irasus) :) Tik cia yra vienas BET. Kaip galime aklai pasitiketi ekspertais kurie yra JAV pilieciai ir kuriu veiksmus ir paaiskinimus galimai kontroliuoja JAV valdzia? Lygiai taip pat negalime pasitiketi ir pvz. rusu ekspertu isvadomis del mums visiems suprantamu priezasciu. Taigi savita aklaviete cia yra. Bet teigti:

Citata iš: TinSoldier  liepos 23, 2012, 18:43:39
O kad po to atliktas išsamus tyrimas ir racionaliai užpildytos visos konspiratorių 'spragos'


Tikrai yra trumparegiska :)

Sorry uz off-topa ;)
Antraštė: Re: Patikimi NSO įrodymai
Parašė: Teroras liepos 23, 2012, 21:02:20
Citata iš: TinSoldier  liepos 23, 2012, 18:43:39
ar tokias konsporacijas kaip 9/11.


Na jau, na jau TinSoldieri... Toks jausmas, kad tu priemi tik tas isvadas kuriuos atitinka tavo poziuri. O tai jau yra negerai.

Del 9/11 tai man cia net abejoniu nera, kad JAV eilini karta savo piliecius myriop pasiunte :) Jau kas, kas, bet jankiai tikrai ta moka daryti.
Antraštė: Re: Patikimi NSO įrodymai
Parašė: omcikas liepos 23, 2012, 21:39:02
tai, kad filme 9 11 nekalbama apie tai,kad jav pati dangoraizius sprogdino.. jame tik sakoma, kad Bushas ir binladenu seima artimai bendravo ir ,kad po ivykiu binladenu seima buvo isskraidinta is salies, o neapklausta ir kad Irakas neva slepiantis binladena pasirinktas kaip "atpirkimo  ozys". O kad didziosios salys demonstruoja jega siusdamos savo karius i beprasmius karus tai nieko keisto.. Nebusi super valstybe jei karts nuo karto nepademonstruosi savo karines galios.. Na gal isimtis Kinija kuri salyginai rami, bet ji turi kaimyne Rusija kuri lygiai tai pat kaip ir JAV megsta demonstruot savo virsenybe zvangindama ginklais.
Antraštė: Re: Patikimi NSO įrodymai
Parašė: Benamis liepos 23, 2012, 21:43:42
Bent zinai kiek yra sukurtu dok. filmu apie 9/11 ivykius? :)
Antraštė: Re: Patikimi NSO įrodymai
Parašė: omcikas liepos 23, 2012, 21:47:42
nu as turejau galvoj 9/11 pagal Farenheitą ..  tai jei ne apie ta pati kalba eina nu tai sorry.  :)
Antraštė: Re: Patikimi NSO įrodymai
Parašė: saone liepos 23, 2012, 22:17:25
Gryztant prie NSO, tai mano poziuris panasus i Tinsoldier. Tikiu kad ateiviai kazkur yra, bet kad lankosi zemeje ne. Jei ir lankos, tikrai negrobia zmoniu (kazkodel dazniausiai amerikonu) ir zmones to net nezino.
Antraštė: Re: Patikimi NSO įrodymai
Parašė: .L.U.T.H.O.R. liepos 23, 2012, 22:38:05
Citata iš: saone  liepos 23, 2012, 22:17:25
Gryztant prie NSO, tai mano poziuris panasus i Tinsoldier. Tikiu kad ateiviai kazkur yra, bet kad lankosi zemeje ne. Jei ir lankos, tikrai negrobia zmoniu (kazkodel dazniausiai amerikonu) ir zmones to net nezino.


Jav valdžia sudariusi sutartį su kokia nors ateivių rūšimi ir dalina žmones kaip bandymų triušius.
Antraštė: Re: Patikimi NSO įrodymai
Parašė: Sharikovas liepos 24, 2012, 11:32:25
Na as asmeniskai esu 100% isitikines, kad ateiviai lanko zeme, bet man gal kiek lengviau priimt tuos faktus nes as esu pats mates NSO ir ne siaip sviesele tamsoj o normalu didziuli objekta. Labai senai dar rusu laikas kai buvau vaikas, Maskvoj su tevu diena matem cigaro formos NSO, matesi netgi kazkas panasaus i nedidelius apvalius langus, kaip laive, pradziai kabojo vietoj kelias akimirkas paskui sove pirmyn staigiai pakeite krypti ir sove i virsu, labai sunku nustatyt dydi jo nes pakankamai toli buvo, bet tikrai nemazas. Siaip uzstrigo atminty visam gyvenimui, toks dalykas kuris atrodo neitiketinas, bet va tu matai savo akim, nuo tada ir pradejau dometis visokiais nepaaiskinamais ivikiais, fantastika.
  Va visai neseniai viena mano drauge, kuri man patikimesne liudininke ir uz kosmonautus ar lakunus :) papasakojo dar idomesne vaikystes istorija, kaime su keliom draugem mate tiesiog virs galvu pakankamai nedideliam auksti praskrendancia lekste, na tiesiogiog klise, standartine skaraidanti lekste, matesi aiskiai net langai, pakankamai ispudingo dydzio. Labai gerai isimine nes nei vienos tevai nepatikejo, o kas geriausiai ,kad jinai isvis tokiais dalykais nesidomi ir jai cia nei silta nei salta, tiesiog atsitiktinai kalba isejo ir papasakojo sita sakyciau kiek sokiruojancia istorija. Tai tu tokiu ivykiu istikruju labai daug yra ir netgi ne kazkur tenai uz atlanto, o cia pat, gal tiesiog reikia dazniau galva i dangu pakilnot :).
  Is tokiu garsesniu liudijimu, tai istrigo antro pasaulinio karo metu ar jau pabaigoj amerikieciu lektuvnesis(ar tanklaivis nezinau tikslaus pavadinimo) netoli antarktidos buvo apsaudytas skraidancios lekstes isnirusios is vandens kazkuo panasiu i raudonus spindulius ir cia ne siaip pasakele, nes yra apie 200simtus liudininku karininku.

...na dar imesiu pora idomesniu filmuku is youtube kur NASA tiesiog nekomentuoja : http://www.youtube.com/watch?v=C1QHcP_oOLw
http://www.youtube.com/watch?v=NIWewZnJL7Y&feature=related
Antraštė: Re: Patikimi NSO įrodymai
Parašė: TinSoldier liepos 24, 2012, 20:54:56
Citata iš: Teroras  liepos 23, 2012, 21:02:20
Na jau, na jau TinSoldieri... Toks jausmas, kad tu priemi tik tas isvadas kuriuos atitinka tavo poziuri. O tai jau yra negerai.


Atvirkščiai. Kažkuriuo metu tikėjau ir ateiviais, ir dievais, ir 9/11 konspiracija, ir suvaidintu mėnulio nusileidimu ir daugybe kitų nesąmonių. Bet paskyręs šiek tiek laiko paskaityti apie priešingas nuomones pakeičiau požiūrį. Nes tiesiog daugiau įrodymų, daugiau logikos, mažiau fantaziju, mažiau faktų klastojimo, mažiau kvailų išvedžiojimų. Patikėk, man būtų žiauriai faina, jei JAV vyriausybė būtų tai sukėlusi. Nemėgstu aš vyriausybių. Pastoviai kaišioju faktus apie tai, kaip JAV sukeldavo dirbtinius karus/sukilimus išskersdavo tūkstančius civilių, kad kitoje šalyje į valdžią įkištų sau naudingus diktatorius ir pan. Jei 9/11 būtų tiesa, man būtų kaifas, jei turėčiau dar vieną pavyzdį-argumentą kodėl vyriausybės yra iš esmės žalingos. Tiesiog milžiniškas šansas, kad tai padarė teroristai. Galiausiai, pati sušikta Al-quada prisiemė atsakomybę. Tai nieko jums nesako? Bet apie šitą čia nebetesiam. Jei norit, galim keltis į kitą tema - yra kažkur apie 9/11 sukurta. Ten man ir atsakinėkit į šitą žinutę :) Dar plius pora nuorodų: http://www.debunking911.com/ , http://www.youtube.com/watch?v=uFJa9WUy5QI&feature=relmfu

Aš požiūrį keičiu pagal patikimesnes išvadas. O ne atvirkščiai.

Sharikovas, nors teigei, kad yra tūkstančiai PATIKIMŲ įrodymų, nei vieno nepateikei.. Vėl "mano draugė matė, aš mačiau, kažkur internete skaičiau, kad kažkas matė". Aš kartą apsirūkęs gitara grojantį medį mačiau. Koks skirtumas. Tokie pasisakymai nėra įrodymai. Ne tai kad nepatikimi. Tiesiog apskritai nėra įrodymai. Inkognito lygio pasipasakojimai.

Gali bent vieną konkretų atvejį duoti? Istoriją su patikrinamais faktais, atskirą video, ar pan.? Nes kur ten nurodei į įvairių žybsnelių ir skrajojančių objektų kompiliacijas, tai nieko juose nesimato. Nemanau, kad kuris nors iš mūsų yra super duper astronomas, žinanantys kaip atrodo visi kosmoso fenomenai, kad galima būtų teigti, kad kuriam nors iš video nėra jokio paaiškinimo, tik ateiviai. Tokie video nėra patikimi įrodymai. Kas jose matoma priklauso nuo intepretacijų ir nuo to, ką nori matyti.

Dėl pirmo video su STS-80 kosmoso programa. James Oberg'o, žymaus astronomijos specialisto paaiškinimas: http://www.hyper.net/ufo/vs/m20-015.html

Aišku, nemanau, kad skaitysi. Lažinuosi, kad mieliau laiką sugaiši galvodamas koks aš siauraprotis, nei susipažindamas su priešingu požiūriu. Ir, beje, labiau argumentuotu.



Antraštė: Re: Patikimi NSO įrodymai
Parašė: saone liepos 24, 2012, 22:18:18
Ir beje daugelis tokiu ateiviu matymu yra nesamones vien del to, kad NSO nera lygu ateiviams. Kas pasirodys NSO man, kaimynui, ar kam kitam is sito forumo, bus lengvai paaiskinamas dalykas kokio boeingo ar kukurzniko pilotui ir pan..
Antraštė: Re: Patikimi NSO įrodymai
Parašė: Sharikovas liepos 25, 2012, 11:46:52
Tinsoldier, siap jau as teigiau, kad yra tukstanciai patikimu liudininku liudijimu, o ne tukstanciai patikimu irodymu. Tokiu kaipo tiesioginiu irodymu, kad juoda ant balto butu, matyt isvis nera, bet yra labai daug netiesioginiu, tiesiog reikia paciam viska susidelioti i viena lentinele ir pasidaryti isvadas.
  As ne koks vaikigalis esu kuris taip beprotiskai nori tiketi i kanors antgamtiska, kad net pasiduoda ale inkognito pigiom pasakelem ir ne naivuolis esu, kad uzkibciau ant kokio pigaus straipsniuko kuriu cia pilna anomalijoj, per gyvenima nemazai maciau, perskaiciau ir i viska visada ziuriu su skepticizmu, kol tai neprasilenkia su sveiku protu.
  Matau, kad vis bandai sumenkint patikimu liudininku liudijimus, vadindamas juos kazkokiais leptelejimais, pasipasokojimais ar panasiai, bet esmes tai nekeicia, yra liudijimai apie matytus NSO arba ateivius, jie skirstosi i dvi kategorijas, pirma kuriai priklausyciau ir as yra nepatikimi liudininkai, tai visokios neturincios ka veikti namu seimininkes, nuo proto is neturejimo ka veikt nusokes pensininkas ir t.t. ,ir yra antra kategorija, tai patikimi liudininkai, kurie dazniausiai yra pilotai ir kosmonautai, jie yra patikimi nes to reikalauja ju profesija ir nesvarbu jis tiki ateiviais ar ne, bet jei kasdiena pilotuoji boinga su simtais keleiviu, tai vadinasi tavim pasitiki ir ta darba gali daryti ne betkoks tipazas, todel jei toks zmogus sako kazka mates ko negalima paaiskinti paprastai vadinasi reikia labai rimtai i tai ziureti ir jokiu budu nevadinti to leptelejimu. Pagal neoficialia statistika 95% pilotu yra mate NSO, bet toli grazu ne kiekvienas apie tai pasakoja, nes gali but palaikytas pamiseliu, netekti reputacijos, netekti darbo, todel kai kurie ryztasi apie tai sneketi anonomiskai, o daugelis isvis nesiryzta, deja toks yra visuomenes poziuris per visokius kvailius ale skeptikus kurie tiesiog atmeta viska kas nepaaiskinama, "negaliu paaiskint, bet tikiu ,kad yra paprastas paaiskinimas", ir dar variantas, kad spectarnybos specialiai kursto toki poziuri ,kad tiesiog nelystu i eteri liudijimai apie ateiviu laivus kuriu danguje pilna.
  Na siek tiek apsvieciau kas yra patikimas liudininkas, o istoriju tai buk malonus ir pats pasiieskok, tik ziurek , kad pasakotu ne kokia namu seimininke. Viena is idomesniu nutikimu as papasakojau, tai amerikieciu lektuvnesis apsaudytas lazeriu skraidancios lekstes isnirusios is vandens, ta mate apie du simtai jureiviu buvusiu denyje, del ju kiekio ir specialybes jie priskiriami prie patikimu liudiniku ir turbut jau ir tau neapsiverstu liezuvis tai vadinti apsirukusio leptelejimais. Cia tikra istorija, ivykes faktas, tik nezinau kaip tau ja surasti, nes as esu mates kelias laidas ir kazkur dar skaites apie sita atsitikima, bet kaip rasti internete nelabai numanau, na gal rasi jei idomu bus, gaires siokias tokias daviau, o i mano asmenini pasakojima tai gali nekreipt demesio, tiesiog pasidalinau ka maciau, man tada atsimenu vaikui padare milziniska ispudi, kaip ir mano tevui, kaip ir dar 10-20zmoniu kurie kartu tai mate. Siaip gaires turi kas yra patikimi liudytojai, tai liudijimu internete manau gali rast nemazai, nes yra tukstanciai liudijimu, tai reiketu pradet nuo to, as per savo gyvenima tiek prisiskaiciau ka zmones yra mate, kad ignoruoti to tiesiog negaliu, tai cia yra pirmas zingsnis.
  Del video, tai ten jokios svieseles, aiskiai matosi objektai skrendantis milzinisku greiciu ir galintis keist krypti kaip joks zemiskas sukurtas objektas ar dangaus kunas negali. Aisku atsiranda vienas kitas ekspertas kuriam teko NASA paliepimu bandyt paaiskinti nepaaiskinama, bet ka tu ten priaiskinsi, kad tu nepaaiskinamu objektu yra simtai
Antraštė: Re: Patikimi NSO įrodymai
Parašė: Sharikovas liepos 25, 2012, 11:56:07
...ir zuja jie kiekviena diena apie musu palydovus, apie menuli, saule, marsa. Cia yra dar vienas netiesioginis yrodimas. Galiausiai yra senoves ateiviu irodimai, apie tai raso Von Denikenas kuri tu jau trecia karta ignoruoji, knygoje "chariots of the gods". Tu netiesioginiu irodimu tiek daug yra, kad ignoruoti tiesiog neimanoma, as asmeniskai vadovaujuosi liaudies ismintim, jei atrodo kaip zasis, eina kaip zasis, kvarksi kaip zasis, tai gal tai ir yra zasis. As irgi noreciau sau pries akis pamatyti tiesioginius irodimus, bet sutik pagauti kitos civilizacijos, kuri mus n kartu lenkia tecnologiniu issivystimu, kosmini laiva nera taip paprasta.

Su priesingu poziuriu as visada mielai susipazystu, o ar jis ten labiau argumentuotas, tai jau as pats nuspresiu.
Antraštė: Re: Patikimi NSO įrodymai
Parašė: TinSoldier liepos 26, 2012, 01:02:01
Sorry, atsibodo jau ginčytis čia :D Gal atsiras kas nors kitas, kuris norės plačiau tau paprieštarauti.

Aš tik labai trumpai ir draugiškai parašysiu:

Carl Sagan: extraordinary claims require extraordinary evidence.
Norint priimti tokią revoliucinę ir netikėtiną išvadą apie ateivius žemėje - įrodymų reikia daugiau ir patikimesnių. Nesakau, kad visiškai kvaila tuo tikėti. Tiesiog teturint dabartinius išvedžiojimus ir youtubes video tai priimti kaip tiesą - naivu.

Aš liudininko patikimu vien dėl jo profesijos nelaikau. Pilotas gali būti patikimu orlaivio vairuotoju. Kosmonautas gali būti patikimu kosminių stočių mechaniku ar dar kuo nors. Tačiau jų turima profesija nesuteikia imuniteto nuo žmogiškojo faktoriaus ir žmogiškųjų klaidų. Tiriant kokią nors vagystę tiekos ir tokių liudininkų pasakojimai gali turėti lemiamą reikšmę. Kalbant apie ateivius - nė velnio. Prisimink Carl Sagan citatą.

Apie tavo apšaudytus lėktuvnešius ieškojau ilgai ir nuobodžiai, bet nieko atitinkančio nupasakojimą - neradau. Todėl nieko negaliu pasakyti.

Dėl knygos: tingiu pačią knygą skaityti, todėl negaliu parašyti nieko nei prieš, nei už. Radau tik kad autorius praeityje yra žinomas faktų klastojimų, o savo knygoje nepateikia priešingų paaiškinimų ir skuba prieiti prie paranormalių išvadų.

http://www.debunker.com/texts/vondanik.html
http://www.museumofhoaxes.com/hoax/archive/permalink/chariots_of_the_gods/

Aišku, čia ne atmetimas. Tik šiaip parašiau. Sorry dar kartą. Dabar tingiu ir domėtis, ir rašyti. Dingo entuziazmas :)
Antraštė: Re: Patikimi NSO įrodymai
Parašė: Sharikovas liepos 26, 2012, 02:11:41
Del patikimo ir nepatikimo liudininko akivaizdu ,kad nieko nesupratai, nezinau gal as nemoku paaiskinti, nors lyg gana smulkiai aprasiau, tiek jau to, nenori ir nesuprasi, tiesiog garsus ufologai tai naudoja kaip termina, patikimas,nepatikimas liudininkas.

Sutinku ,kad ateiviu lankimosi zemeje faktas butu revoliucinis, bet ,kad netiketinas, tai cia nesamone, netiesioginiai irodimai rodo ,kad ateiviu lankimasis zemeja yra daugiau nei tiketinas.

Apie Von Denikena geru zodziu mokslo pasauli nerasi, todel ,kad jis pirmas pradejo tirti nepaaiskinamus archeologinius radinius ir pirmasis priejo prie tokiu sokiruojanciu isvadu kuriu mokslo pasauli yra vengiama, beto is savo knygu padare milziniskus pinigus ir kala juos iki siol, mokslo pasauli ne kiekvienam taip pasiseka, todel daugeliui yra pavidu, nes realiai Von Denikenas nieko per daug nepadare, tiesiog surinko duomenis ir padare is ju isvadas, taip tapdamas milijuonieriumi.

Siaip man net keista kaip toks didelis ateiviu egzistavimo zemeje kritikas net nera girdejas apie "chariots of the gods", panasu ,kad tikrai esi susikures isankstinius nusistatymus ir aklai juos gini rasydamas apie visokius "leptelijimus",yotube filmukus, svieseles ir panasiai, cia tiesiog bandymas sumenkint oponento  parasyta informacija, bet jos esmes tai nekeicia. Labai rekomenduoju perskaitit knyga tikrai idomu bus ir garantuoju, kad tavo poziuris pasikeis, arba jei nerandi knygos ar negali angliskai skaityt, tai gali rast youtubej Von Denikeno paskaitu, arba perziurek Ancient Aliens pirmo sezono 2-3 serijas, ten labai daug paimta is Von Denikeno knygos.

...po biski po biski ir skeptikas Tinsoldieris ateiviu egzistavima zemeje priims kaip savaime suprantama, pradzioj rase ,kad tai nesamone ir nera jokiu irodimu, o dabar jau nera visai kvaila tuo tiketi :) ...tik tiek ,kad cia jau nebe tikejimo reikalas, netiesioginiu ir tiesioginiu irodymu tiek daug, kad nejucia tai darosi savaime suprantama.
Antraštė: Re: Patikimi NSO įrodymai
Parašė: Sharikovas liepos 26, 2012, 03:41:26
http://www.youtube.com/watch?v=X-RPWhigpQg&feature=g-vrec

pavizdziui patikimo liudininko liudijimas ir atkreikit demesi kaip kaikurios "svieseles" staigiai keicia trajektorija
Antraštė: Re: Patikimi NSO įrodymai
Parašė: TinSoldier liepos 26, 2012, 11:22:43
Blem.. Man tikrai užkniso šitam forume rašinėti. Tai nebelabai aš noriu diskusijos tęsti. Bet viduryje pabėgti ir negražu. Tai aš tik savo nuomonę parašau, nebetęsdamas ginčo. Kad šiokia tokia pabaiga būtų. Atsakinėk tik jei negalėsi susivaldyti :) Arba nepradėdamas naujų temų. Ok?

Citata iš: Sharikovas  liepos 26, 2012, 02:11:41
Del patikimo ir nepatikimo liudininko akivaizdu ,kad nieko nesupratai, nezinau gal as nemoku paaiskinti, nors lyg gana smulkiai aprasiau, tiek jau to, nenori ir nesuprasi, tiesiog garsus ufologai tai naudoja kaip termina, patikimas,nepatikimas liudininkas.


Supratau(tikriausiai) ką norėjai pasakyti. Žmonės, kurie visą gyvenimą praleido danguje, yra susiję su aviacija, kurie nusimano apie tai, kurių jutimo organų aštrumas yra netoli tobulybės - laikomi patikimais liudininkais. Na, o aš nemanau, kad jų profesija juos padaro patikimais stebint NSO. Ir to Mitchell'o pabūvimas mėnulyje nenumeta nuo jo atsakomybės pateikti įrodymų. Kaip, pvz, ir tie narai, Baltijos jūroje radę keistą objektą. Vienas iš didžiausių grupės skeptikų(save taip prisistatė) teigė, jog dėl patirtų fenomenų negalima atmesti ir ateivių versijos. O ką jau bekalbėti apie naivesnius? Šita tyrėjų grupė galėjo į dugną nusileisti antrą kartą ir įsitikinti kas ten yra. Pastebėję NSO, antro šanso dažniausiai negauna. Ir turi remtis pirmuoju, pačiu nepatikimiausių, įspūdžiu. Kalbant apie tokius dalykus kaip ateiviai, įrodymams reiktų mažiau žmogiškojo faktoriaus, norint priimti jų egzistavimą. Aš, asmeniškai, prisilaikau didžiosios dalies mokslinionkų nuomonės, kad tokie įrodymai - nėra įrodymai.

Citata iš: Sharikovas  liepos 26, 2012, 02:11:41
Apie Von Denikena geru zodziu mokslo pasauli nerasi, todel ,kad jis pirmas pradejo tirti nepaaiskinamus archeologinius radinius ir pirmasis priejo prie tokiu sokiruojanciu isvadu kuriu mokslo pasauli yra vengiama, beto is savo knygu padare milziniskus pinigus ir kala juos iki siol, mokslo pasauli ne kiekvienam taip pasiseka, todel daugeliui yra pavidu, nes realiai Von Denikenas nieko per daug nepadare, tiesiog surinko duomenis ir padare is ju isvadas, taip tapdamas milijuonieriumi.


Sorry, taip pat galima pasakyti apie kiekvieną 2012 apokalipsės lunatiką, pranašautoją, L. Ron'ą Hubbard'ą ir kitus idiotus. Surinko savo duomenys, nemoksliškai juos interpretavo, padarė masėms įdomias išvadas ir užsidirbo milijonus. Kuo tavo Denikensas yra geresnis? Nes tu jį skaitei? Nes tau jis patiko? Iš nešališkos pozicijos - jis toks pat pseudomokslininkas, kaip ir neigiantys globalinį atšilimą, homeopatai ir t.t. Aš neskaičiau knygos, gal jis ir rašo ten kažką labai kieto - bet iš tavo post'o ir iš to, ką randu googlėje - jo knyga nėra patikima. Jei tau atrodo kitaip - gerai. Tebunie.

Citata iš: Sharikovas  liepos 26, 2012, 02:11:41Labai rekomenduoju perskaitit knyga tikrai idomu bus ir garantuoju, kad tavo poziuris pasikeis, arba jei nerandi knygos ar negali angliskai skaityt, tai gali rast youtubej Von Denikeno paskaitu, arba perziurek Ancient Aliens pirmo sezono 2-3 serijas, ten labai daug paimta is Von Denikeno knygos.


Labai abejoju ar mano požiūris pasikeis, nes aš sužinojęs jo faktus dar ieškosiu tikrų mokslininkų duomenų apie juos. Ir, mano praktika rodo, kad dažniausiai tenka atmesti pradžioje sužinotus "faktus". Bet dėkui, bent jau youtube'eje pažiūrėsiu tą video.

P.S. Pala pala, čia tas pats Ancient Aliens, kur per History rodo? :D :D Omg... Nebeturiu žodžių.. Gera satyrinė south park'o serija: http://www.southparkstudios.com/guide/episodes/s15e13-a-history-channel-thanksgiving

South park'o, aišku, nenaudoju kaip argumento. Tiesiog šiaip smagi serija. Pažiūrėk irgi :D

Blog'o įrašas: http://skepticalcubefarm.wordpress.com/2011/03/25/ancient-aliens-or-why-i-hate-the-history-channel/ . Čia irgi nėra patikimo autoriaus ar mokslininko atmetimas. Bet straipsnelis įdomus.

Citata iš: Sharikovas  liepos 26, 2012, 02:11:41
po biski po biski ir skeptikas Tinsoldieris ateiviu egzistavima zemeje priims kaip savaime suprantama, pradzioj rase ,kad tai nesamone ir nera jokiu irodimu, o dabar jau nera visai kvaila tuo tiketi :) ...tik tiek ,kad cia jau nebe tikejimo reikalas, netiesioginiu ir tiesioginiu irodymu tiek daug, kad nejucia tai darosi savaime suprantama.


Aišku, kad priimsiu kaip savaime suprantamą, jei atsiras argumentų, kurių šaltiniai nebūtų asmeniniai potyriai, populistai pseudomokslininkai ar nemokšų savaip interpretuoti video :) Čia tokia mano nuomonė apie tokius argumentus. Nepradedam vėl apie tą patį ginčytis. Jau supratau, kad tu kitaip juos vertini.

Nėra kvaila tikėti, kadangi yra tiek daug dezinformacijos ir pseudomokslininkų pasakų, daug nežinomybės, kurią kai kurie paverčia žinomybe apie ateivius. Tai suprantama. Tai yra nesąmonė, bet suprantama ir nėra kvaila. imho.

Dėl NASA video. Kaip jau rašiau, nei aš, nei tu nesam ekspertai. Tačiau, turint galvoje, kiek įvairių šiukšlių supa Žemės rutulį: http://www.spaceelevatorblog.com/Images/Debris-GEO1280.jpg . Turint galvoje, kiek įvairių natūralių fenomenų ten vyksta. Turinta galvoje, kad kiekvienas asteroidas, šiukšlytė, nuolauža ir tūkstančiai kitų dangaus kūnų tikrai nebūtinai visuomet skrajoja tobulomis elipsėmis. Turint galvoje galimybes apie optikos triukus, klaidingus duomenis, šviesos atspindžius ir t.t. ir pan. Turint TIEK daug racionalių paaiškinmų. Man atrodo keista staiga šokti į išvadas, jog ten turi būti toks extraordinary atradimas kaip ateiviai. Tuo labiau, kai tokias išvadas daro labai abejotinos reputacijos "ekspertai" arba tavo minėtos namų šeimininkės. Tai tiek.

P.S. Po galais.. Jaučiu, kad vis tiek atrašysi, nes nemažai tau nepatiksiančių dalykų prirašiau :/
Antraštė: Re: Patikimi NSO įrodymai
Parašė: Sharikovas liepos 26, 2012, 18:54:13
Tai prirasiai nesamoniu eilini karta, apie Von Denikena tai net neturiu zodziu, kaip ten raso "facepalm" jo :), tikrai apgailetina skaityti tokias isvadas is zmogaus kuris net nera minimaliai susipazines ka jis raso. Toj "kietoj" knygoj surinkti archeologiniai faktai, kuriuos perziurejus pats nori nenori prieini prie tokios pat isvados, o jis mokslininkas sugeba tai dar ir smulkmeniskai isaiskinti. Ancient Aliens pirmoj, antroj ir gal dar trecioj pirmo sezono serijoj yra daug duomenu paimta is jo knygos, akivaizdu ,kad ir to neesi mates, tik prisiskaites pasiepiancius komentarus to serijalo, kuris po pirmo sezono tapo komerciniu ir normaliai nusivaziavo, tai pabreziau kurias serijas reikia ziureti.

Cia siaip ir nera diskusija, nes visa tavo rasliava yra demagogija, o as turejau rasyt kelis postus vien tik tam ,kad isaiskint kuris liudijimas yra patikimas kuris ne, nes pries tai tu tokio dalyko isvis nezinojai ir rasinejai, kad visi liudijimai yra inkognito lygio, tik gaila ,kad vistiek nedaejo iki tavo siauros galvos, tapati demagogija toliau. Akivaizdu, kad niekaip neskiri ir nesupranti kas yra tiesioginiai ir netiesioginiai irodimai ir pats nezinai ka cia man nori irodyt, nes medziagos daryt apie ateiviu lankimasi zemeja daugiau nei uztenka, netiesioginiu irodimu uztenka, o toliau jau diskusiju ir poziurio klausimas, tada galima ir atskirus atvejus panagrinet.

...ir prasau daugiau nerasinek nesamoniu apie "psiaudomokslininkus" net nepasidomejas ka jie raso, o pasiskaites kazkokiu psiaudomokslininku komentaru.
Antraštė: Re: Patikimi NSO įrodymai
Parašė: TinSoldier liepos 26, 2012, 22:52:06
Pažiūrim tavo to ancient alines įrodymus.

Pirmas sezonas, pirma dalis: http://www.youtube.com/watch?v=edUwST5hn64

Sakaros paukštis.
Kas nežiūrėjo, istorija tokia: Aukšto senovės Egipto pareigūno kape rasta medinė paukščio statulėlė.

(http://www.popculturemadness.com/Entertainment/11Features/images/Saqqara-Bird.jpg)

Kažkam pasišvietė, jog paukštis primena modernų lėktuvą. Nors į lėktuvą tas paukštis panašus tik dėl sparnų. Bet pofig. Ir padarė „mokslininkai" nuosprendį: senovės Egiptiečiai turėjo modernius lėktuvus. Nuostabi įžvalga, ar ne? Bet čia dar nesibaigė linksmybės. Kelis kartus padidino tą paukštį, pagamino iš ypač lengvos medienos, kad sklandytų,  palaikė prieš oro sroves ir sukūrę įtartiną kompiuterinį modelį nusprendė, kad jis velniškai aerodinamiškas. Seems legit. Ai ne, tiksliau, nebuvo jis aerodinamiškas. Dar trūko galinio sparno. Bet šitiems mokslininkams tai ne kliūtis - patys sparną prikūrė ir toliau pasakoja, kokie šaunūs egiptiečiai buvo. Sako, gal kažkur pametė originalas tą galinį sparną. Ir pofig, kad jau apie 2000 metų tas paukštis izoliuotas nuo pasaulio pragulėjo prie kapo. Gal miręs egiptietis suvalgę būtent tą dalį? Nesigilina tie mokslininkai. Jiems aerodinamiškas, jiems primena lėktuvą ir to gana.

Žodžiu, nešališkai pažiūrėjus, pirmasis Ancient Aliens įrodymas - jei paukščio figūrėlę pakeistum į lėktuvą ir pagamintum iš aerodinamiškos medžiagos - jis sklęstu. Iš to seka išvada, kad egiptiečiai skraidė lėktuvais, arba bent žinojo kaip tai daryti. O iš to seka išvada, kad egiptiečius aplankė ateiviai. Tobuli argumentai. Nenuginčijama logika.

Beje, buvo atliktas ir kitas bandymas su tuo paukščiu.
Ir pasirodo, kad pirmieji tyrėjai ganėtinai nusipezėjo: http://www.catchpenny.org/birdtest.html

Po to biški kalba Robert Bauval. Egyptian code knygos autorius. Prajuokino. Sako: „nesu visiškai įsitikinęs, kad ateiviai lankė žemė. Vis dėl to, nėra priežasties, kodėl jie negalėjo jos lankyti". Nu pipiec. Tai bent ekspertai pakviesti. Nesu įsitikinęs, kad mano spintoje yra vienaragis. Vis dėl to, ar yra įrodymų, kad jo ten nėra? Apgailėtina.

Toliau istorija panaši kaip ir su Sakaros paukščiu. Rado figūrėlių su sparnais - įrodymas apie ateivių egzistavimą. Tobula. Vėl prajuokina su savo nenuginčijama logika: kadangi figūrėlė neatrodo idealiai identiškai į jokį egzistuojantį vabzdį, vienintelis logiškas paaiškinimas - figūrėlė vaizduoja naikintuvą. Ir čia jau pofig tampa, kad ir naikintuvą nelabai primena.

(http://www.dumbassguide.info/images/ancientflight/ancientfighterjet.jpg)

Kas svarbiausia, dar prieš tai parodo žuvies figūrėlę, kuri irgi neprimena jokios tikros žuvies.

(http://www.dumbassguide.info/images/ancientflight/goldenfishie.jpg)

Įdomu, kodėl nepadaro išvadų, jog tai senovinis povandeninis laivas?

Kodėl pamiršta, kad senovės kolumbiečiai toli gražu nesiekė realistiškai atvaizduoti objektų?

https://www.google.lt/search?hl=lt&safe=off&q=ancient+columbian+art&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&biw=1366&bih=646&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=kpwRUInuGenY4QSR4IHYDw

Toliau nebesigilinsiu, nes vėl daro tas pačias nesąmones kaip ir su Sakaros paukščiu. Tuo labiau, kad jau pats jų argumentų pagrindas- mėšlas.

Man tęsti apie sekančius jų papasakojimus? Nes sekantys - tos pačios nesąmonės tik kitoj rankoj. Jei bent 5min. sugaištum pasidomėti apie savo priimtą informaciją - velniop nueitų visi tavo tie ateiviai.

Ir tavo tas Von Denikenas gal ir ieškojo archeologinių radinių. Gal juos ir tyrinėjo. Bet ir nutyrinėjo link pievų. Nusispjauti, kad jis tyrė realius objektus - jo išvados apie tuos objektus nuo to netampa realios.
Antraštė: Re: Patikimi NSO įrodymai
Parašė: Sharikovas liepos 27, 2012, 00:09:07
Oi jojoj Tinsoldieri, gal ir nusispjaut tau kas ka tyre ar kokias isvadas "mano" Von Denikenas padare, as truputeli praradau kantrybe aiskinti tau kiekviena ganda ar nuotrupa kuria tu teikeisi perziuret ar perskaityt. Man jau atsibodo, kad tu man kaip mazam vaikui aiskini kas turi pagrindo kas neturi, as tau dar karta kartoju ,kad as galiu atsirinkti informacija tru nuo false ir tau anksciau rasiau, kad jei tingi skaityt knyga tai perziurek tas serijas kuriose yra nemazai paimta is Von Denikeno knygos, butent faktu nemazai paimta, o isvadas kokias daro tai nera taip svarbu. Tu pats gali kazkokias isvadas pasidaryt, nes rasoma apie Naskos paveikslus, apie Naskos kalna kuris neturi virsunes, ji lyg lazeriu nuimta, kad lektuvam galima butu tupt ir t.t., nu tikrai tingiu tau atpasakot knyga ir nelabai tikiu ,kad tu sugebi priimt ir vertint faktus kurie priestarauja tavo isitikinimam.

Smagu, kad perziurejai bent viena serija, esu isitikines ,kad gavai biski smegenu darbo, nes pamatiai iki tol nezinomus faktus apie senoves zmoniu dirbinius ir ant kiek tai nera paaiskinama, piramides,stounhendzai,naskos stebuklai ir t.t., tikiuosi ,kad susidomejai ir pradesi daugiau pasirinkt informacijos ir daugiau neteks kesti tavo DEMAGOGIJOS, o pradesi sneket argumentuotai ir apie reikala.
Antraštė: Re: Patikimi NSO įrodymai
Parašė: TinSoldier liepos 27, 2012, 00:21:27
Apie kokią demagogiją dabar pezi?

Paėmiau konkrečius pavyzdžius iš tavo nurodyto informacijos šaltinio ir nurodžiau klaidas, neatitikimus, nelogiškumus.

O, jei ancient aliens serijas atsirinkai kaip "true" informaciją, tai, matomai, nesugebi skirti true nuo false.

Yra puikūs ir racionalūs paaiškinimai kaip buvo pastatyti tiek stounhedžas, tiek piradimės (http://www.bradshawfoundation.com/stonehenge/construction.php , http://www.sciencedaily.com/releases/2008/03/080328104302.htm .

Jei tu pasirinkai tikėti ateiviais, besiremdamas tokiais šaltiniais kaip ancient aliens, čia tavo problema.

Ar man apie absoliučiai kiekvienos ancient aliens serijos kiekvieną nusipezėjimą atskirai parašyti, kad nebevadintum demagogija? Neužteko parodyti, kad jau pačioje pradžioje jie remiasi NIEKUO?
Antraštė: Re: Patikimi NSO įrodymai
Parašė: Sharikovas liepos 27, 2012, 00:46:12
Vel demagogija, [cenzura] zmogau kas tau yra ? Negi dabar specialiai turiu eiti per savo ankstesnius komentarus ir kopijuoti ka esu sakes, kad paneigti tavo melagingus svaiciojimus ? LABAI AISKIAI pasakiau paziurek ta ir ta serija jei tingi skaityt knyga, ten yra PAIMTI KELI FAKTAI is Von Denikeno knygos, o isvadas pasidaryk pats arba paskaityk Von Denikena.

NERA jokiu puikiu ir racionaliu paaiskinimu kaip buvo pastatytos piramides ar stounhendzai, yra tik teorija KAIP buvo pastatytos piramides, bet per kiek laiko jos buvo pastatytos nesutampa su ta teorija, gaunasi ,kad kiekviena bloka turejo det per kelias sekndes ar minutes. Stounhendzai yra akmenys atitempti is 200-500kilometru atstumo, akmenys sveriantis iki 500tonu, joks zmogus ar zmoniu grupe su tuo metu vyravusia techinka to padaryt negalejo . Cia tik pradzia apie ka raso Von Denikenas, toliau rasomna apie miestus apie kuriuos tu net girdejas neesi ir kaip neitiketinai jie pastatyti ir t.t..

...pasakysiu liaudiskai KAROCIA pradzioj jaunuoli kokia pora metu pasidomek tuo reikalu, pakaupk info, perskaityk knygu, perziurk filmu(ne sautparka) ir tada bandyk lysti ten kur dabar neturi teises del savo visiskos nekompetencijos, tiek laiko isgaisinai, odar galvojau ,kad kazkiek mastantis ir besidomintis jaunuolis, tik gal kiek perskubantis, bet...[cenzura]

Benamis:
Suprantu, kad sunku kartais tvardyti emocijas, taciau siame forume uz keiksmazodzius baudziama. Draugiskas ispejimas ;)

Antraštė: Re: Patikimi NSO įrodymai
Parašė: omcikas liepos 27, 2012, 09:11:22
TinSoldier tu nors kazkuo panormaliu tiki ?  ;D Ar esi visiskas skeptikas viskam.. su tavim susidures ateivis nusizudytu neatlaikes tavo skepticizmo ir itikejas, kad  jis tik issigalvoja,kad egzistuoja , o istikruju nera jo..  ;D
Antraštė: Re: Patikimi NSO įrodymai
Parašė: snofru liepos 27, 2012, 10:00:20
  kodel butinai ateiviai, gal visa tai yra zmoniu darbas? ta prasme gal praeityje buvo civilizacija pasiekusi gana auksta technologiju lygi. be to denikenas kaip ir diuvalis ir dar keli autoriai yra popsistai, jie tinka susipazinimui, paskatina informacijos paieskoms bet ne daugiau.
  archeologiniu misliu tikrai yra daug, ir ne viena knyga apie tai parasyta, spjaut ir pasakyt, kad tai isigalvojimai irgi niekaip neiseina, ir reikia rimtesniu paaiskinimu nei "vergu darbas" arba "visuotinis religinis pamisimas"
--edit
beje denikenas gerokai nusipeza kalbedamas apie lazeriu nupjautas kalnu virsunes naskoje. geologijoje zinomas ir ne vienintelis atvejis panasus dariniai, jie aisku atrodo ispudingai bet yra paprastai paaiskinami.
Antraštė: Re: Patikimi NSO įrodymai
Parašė: TinSoldier liepos 27, 2012, 10:57:31
Sharikovas, blem, kokia dar demagogija?

Tu man sakai: pažiūrėk šitą, paskaityk šitą, pamatyk šitą. Aš tau parašiau kodėl pamačius šitą, paskaičius šitą, pažiūrėjus aną - ateiviais netikiu. Parašiau kodėl tavo šaltiniai yra nieko verti, daviau pavyzdžių iš tavo nurodyto filmo, kuris remiasi tavo nurodyta knyga. Kas tau nepatinka?

Knygoje faktai paimti? Aišku, vėl sakysi, kad čia mano demagogija bus, bet tu bent suvoki, kad tu naudoji NELOGIŠKUS argumentus? Aš tau bandau paaiškinti, kodėl jie nėra logiški. Ar tu demagogija vadini viską, kas prieštarauja tavo skylėtai logikai?

Toje knygoje(pagal filmo pavyzdžius) faktai - rasta paukščio formos figūrėlė. Kitas faktas - kitoje vietoje rasta figūrėlė subjektyviai interpretuojant primenanti lėktuvo(ar bet kokio skraidančio objekto) formą. Faktas baigtas. Sekantis dalykas: Naskos kalnas turi neįprastą viršūnę. Faktas baigtas. Kas filme(darau išvadą, kad ir knygoje) seka toliau - nelogiški, neracionalūs, niekuo nepagrįsti išvedžiojimai! O tu dabar rašai, kad vien iš tų sausų faktų, nekreipdamas dėmesio į autorių išvedžiojimus ir jų išvadas, susidarei SAVO nuomonę, kad žemėje lankėsi ateiviai.

Citata iš: Sharikovas  liepos 27, 2012, 00:46:12
perziurek tas serijas kuriose yra nemazai paimta is Von Denikeno knygos, butent faktu nemazai paimta, o isvadas kokias daro tai nera taip svarbu. Tu pats gali kazkokias isvadas pasidaryt<...>


Tai tu iš faktų, kad rasta keletas meno kūrinių, kad egzistuoja sudėtingi statiniai ir neįprastas kalnas ir kitų pnš., padarei išvadą, kad egzistuoja ateiviai. Tu pats suvoki, ką rašai?

Taigi, jei nekreipi dėmesio į filmo autorių išvadas - bukumo viršūnė priimti ateivių versiją. Jei kreipi dėmesį į autorių išvadas - reikia suprasti, kad jų dedukciniai sugebėjimai yra vištos pajėgumo lygio. Jų išvados - melagingos, nepagrįstos, klaidingos. Kaip nurodžiau prieš tai buvusiame post'e.
Tai ką tu man siūlai daryti? Kurį iš šitų variantų pasirinkti man? Iš oro priimti ateivių versiją ar tikėti melagingais išvedžiojimais?

Siūlai man paskaityti tą knygą. Bet nafig man ją skaityti, jei joje 0 sveiko proto? Aš pats juk nesu mokslininkas, aš netyrinėjau piramidžių. Aš nesu kompetentingas, vien perskaitęs knygą, susidaryti nuomonę - teisingi moksliniai faktai joje ar ne. Todėl aš pasidomėjau jo pateikiamais faktais ir kompetetingų žmonių atsakymais tam Denikensui. Ir iš to galiu spręsti, tiesa joje, ar ne.
Jei tu, perskaitęs pseudomokslinę knygą, iš oro sužinai - kur faktas, o kur fantazija. Tai va tokie tavo „gebėjimai" ir priveda prie tikėjimo ateiviais.

Aš irgi tau primesiu knygų, straipsnių ir kt., kaip tu man, be jokių paaiškinimų ir argumentavimų ar tolesnės demagogijos:

http://www.debunker.com/texts/vondanik.html
http://thrivedebunked.wordpress.com/tag/nazca-lines/
http://www.scribd.com/doc/4818892/Skeptics-Guide-To-Erich-Von-Daniken
http://www.amazon.com/Pyramids-Were-Built-Peter-Hodges/dp/1852301279
http://www.bbc.co.uk/history/ancient/egyptians/great_pyramid_01.shtml
http://www.youtube.com/watch?v=uYQBDhkBfr0&feature=related
http://bsalert.com/artsearch.php?fn=2&as=2660&dt=1
http://www.csicop.org/si/show/von_daumlnikenrsquos_chariots_a_primer_in_the_art_of_cooked_science/

Skaityk ir būk palaimintas. Rasi paaiškinimus savo piramidėms, denikensams ir t.t.
Antraštė: Re: Patikimi NSO įrodymai
Parašė: Sharikovas liepos 27, 2012, 11:03:08
Citata iš: snofru  liepos 27, 2012, 10:00:20
  kodel butinai ateiviai, gal visa tai yra zmoniu darbas? ta prasme gal praeityje buvo civilizacija pasiekusi gana auksta technologiju lygi. be to denikenas kaip ir diuvalis ir dar keli autoriai yra popsistai, jie tinka susipazinimui, paskatina informacijos paieskoms bet ne daugiau.
  archeologiniu misliu tikrai yra daug, ir ne viena knyga apie tai parasyta, spjaut ir pasakyt, kad tai isigalvojimai irgi niekaip neiseina, ir reikia rimtesniu paaiskinimu nei "vergu darbas" arba "visuotinis religinis pamisimas"
--edit
beje denikenas gerokai nusipeza kalbedamas apie lazeriu nupjautas kalnu virsunes naskoje. geologijoje zinomas ir ne vienintelis atvejis panasus dariniai, jie aisku atrodo ispudingai bet yra paprastai paaiskinami.


Del Naskos kalno virsunes, gal turi kokiu nuorodu kur galima butu susipazint su panasiais pavyzdziais ir rast paprasta paaiskinima tam ?
Antraštė: Re: Patikimi NSO įrodymai
Parašė: Sharikovas liepos 27, 2012, 11:09:27
Tinsoldier : "Siūlai man paskaityti tą knygą. Bet nafig man ją skaityti, jei joje 0 sveiko proto?"

echhh...
Antraštė: Re: Patikimi NSO įrodymai
Parašė: Sharikovas liepos 27, 2012, 11:21:31
pora pavyzdziu :


Knygoje faktai paimti? Aišku, vėl sakysi, kad čia mano demagogija bus, bet tu bent suvoki, kad tu naudoji NELOGIŠKUS argumentus? Aš tau bandau paaiškinti, kodėl jie nėra logiški. Ar tu demagogija vadini viską, kas prieštarauja tavo skylėtai logikai?  DEMAGOGIJA

Naskos kalnas turi neįprastą viršūnę. Faktas baigtas. Kas filme(darau išvadą, kad ir knygoje) seka toliau - nelogiški, neracionalūs, niekuo nepagrįsti išvedžiojimai! DEMAGOGIJA

Tai tu iš faktų, kad rasta keletas meno kūrinių, kad egzistuoja sudėtingi statiniai ir neįprastas kalnas ir kitų pnš., padarei išvadą, kad egzistuoja ateiviai. Tu pats suvoki, ką rašai?   DEMAGOGIJA(dar ypac atsimenant apie ka anksciau buvo diskutuota taip ilgai ir nuobodziai)

Taigi, jei nekreipi dėmesio į filmo autorių išvadas - bukumo viršūnė priimti ateivių versiją. Jei kreipi dėmesį į autorių išvadas - reikia suprasti, kad jų dedukciniai sugebėjimai yra vištos pajėgumo lygio. Jų išvados - melagingos, nepagrįstos, klaidingos. Kaip nurodžiau prieš tai buvusiame post'e.
Tai ką tu man siūlai daryti? Kurį iš šitų variantų pasirinkti man? Iš oro priimti ateivių versiją ar tikėti melagingais išvedžiojimais? DE MA GO GIJA

Skaityk ir būk palaimintas. Rasi paaiškinimus savo piramidėms, denikensams ir t.t. (na rasiu as kazkokius tai paaiskinimus,isvedziojimus, bet nu neesu mazochistas)
Antraštė: Re: Patikimi NSO įrodymai
Parašė: Glow liepos 27, 2012, 11:50:11
Demagogija (gr. dēmos - liaudis + agōgos - vadovas) - as, pripažinimo ir populiarumo siekimas apgaule, melagingais pažadais, meilikavimu, faktų iškraipymu, kritikos slopinimu, teisingos informacijos nutylėjimu.

Sharikovai, pas tave pati pilna demagogijos, nes slopini kritika. TinSoldier turi analitini mastyma ir jam pavirsutinisku isvadu neuztenka. Pasaulyje pilna keistenybiu, kurios atsirado del zmogaus veiklos, bet tai nereikia iskarto daryti isvadas, kad tai ateiviu darbas. Reikia skirti, kas yra faktas ir kas yra interpretacijos. Kiekvienas faktas gali tureti kruvas interpretaciju.

Pats as tikiu ateiviais, tik visiskas neismanelis gali galvoti priesingai, nu bet tie "faktai" neirodo ju egzistavimo. Prie bet ko galima prisikabinti ir tame izvelgti 'ateiviskumo".
Antraštė: Re: Patikimi NSO įrodymai
Parašė: snofru liepos 27, 2012, 11:57:17
Citata iš: Sharikovas  liepos 27, 2012, 11:03:08Del Naskos kalno virsunes, gal turi kokiu nuorodu kur galima butu susipazint su panasiais pavyzdziais ir rast paprasta paaiskinima tam ?
Naskos plynauksteje tai ne visai tikri kalnai, tai nuosedines uolienos paveiktos vandens erozijos (upeliai ir pns), "nupjauta virsune" tai buves senas lygumos pavirsius. {analogiskas pvz.: stalkalniai (mesa)}
yra viena hipoteze, kad naskos plato susidare po nuosliauzu, kazkokios didziules katastrofos/cunamio vandens masei griztant atgal i vandenyna ir paliekant po saves nuosedas/purva ir pns.
konkrecios nuorodos dabar neieskosiu, reik prisimint kurioje knygoje tas procesas aprasytas.

--edit

galima cia paskaityt (jei skaitai rusiskai)
parsisiusk ir susirask skyriu "Геоглифы Наска и Пальпа"
http://lah.ru/text/sklyarov/peru-titul.htm


Antraštė: Re: Patikimi NSO įrodymai
Parašė: TinSoldier liepos 27, 2012, 12:32:44
Sharikovas, pasirodod tu net nesugebi atskirti kur demagogija.

Citata iš: Sharikovas  liepos 27, 2012, 11:21:31
Knygoje faktai paimti? Aišku, vėl sakysi, kad čia mano demagogija bus, bet tu bent suvoki, kad tu naudoji NELOGIŠKUS argumentus? Aš tau bandau paaiškinti, kodėl jie nėra logiški. Ar tu demagogija vadini viską, kas prieštarauja tavo skylėtai logikai?  DEMAGOGIJA


Parašiau ką aš siekiu tau parašyti. Kas man užkliūna tavo žinutėse - logikos nebuvimas. Po to tolesnėje žinutėje konkrečiai nurodau kur logikos stinga. Ne demagogija.

Citata iš: Sharikovas  liepos 27, 2012, 11:21:31
Naskos kalnas turi neįprastą viršūnę. Faktas baigtas. Kas filme(darau išvadą, kad ir knygoje) seka toliau - nelogiški, neracionalūs, niekuo nepagrįsti išvedžiojimai! DEMAGOGIJA


Apie neracionalius, niekuo nepagrįstus išvedžiojimus jau rašiau, nurodydamas konkrečius pavyzdžius su Sakaros paukščiu ir t.t. Taip, apie Naskos kalną nežiūrėjau ir nežinau ką apie jį pasakoja. Bet, kadangi praktiškai visi filmo argumentai - nemoksliški ir kvaili - darau pagrįstą prielaidą, kad šis vienintelis taip pat nebus išimtis. Jei klystu, jei tas vienintelis iš raudoniolikos neteisingų jų išvedžiojimų yra kažkiek teisingas - atsiprašau, suklydau. Bet tai vis tiek negelbsti nei filmo, nei ateivių teorijos.

Citata iš: Sharikovas  liepos 27, 2012, 11:21:31
Tai tu iš faktų, kad rasta keletas meno kūrinių, kad egzistuoja sudėtingi statiniai ir neįprastas kalnas ir kitų pnš., padarei išvadą, kad egzistuoja ateiviai. Tu pats suvoki, ką rašai?   DEMAGOGIJA(dar ypac atsimenant apie ka anksciau buvo diskutuota taip ilgai ir nuobodziai)


Čia gal ir galima pavadinti demagogija. Bet nesuprantu, kur aš suklydau. Pats rašei, kad į filmo autorių išvadas nekreipi dėmesio, o domiesi tik faktais(anoj žinutėj dar citatą išskyriau). Faktai yra objekto egzistavimas. Ir vien iš jų egzistavimo padarai išvadą apie ateivius. Tik perfrazavau tavo žodžius. Aš klystu? Kur? Vėl pradėsi sakyti, kad apie tai rašo Denikensas, kuris pats išvedžioja ir remiasi nemoksliškais duomenimis?(apie tai daviau bent keletą nuorodų ir daviau konkrečius pavyzdžius iš filmo. Nedrįsk demagogioja vadinti) Aš vėl tą patį iš naujo turėsiu tau atsakinėti?

Žodžiu, atsibodo rašyti. Visur, kur tik mano sakinys prisikabina prie tavęs - tau iš karto demagogijos vaidenasi.

Citata iš: Sharikovas  liepos 27, 2012, 11:09:27
Tinsoldier : "Siūlai man paskaityti tą knygą. Bet nafig man ją skaityti, jei joje 0 sveiko proto?"

echhh...


Eilinį kartą iš konteksto ištrauki mano sakinį ir, jaučiu, mintyse pagalvojai: demagogija :D
Po šitos mano eilutės sekė paaiškinimai kodėl parašiau, kad joje 0 sveiko proto. Jei nebesivarginai to skaityti - tavo problema.
Antraštė: Re: Patikimi NSO įrodymai
Parašė: Sharikovas liepos 27, 2012, 13:00:20
Citata iš: snofru  liepos 27, 2012, 11:57:17
Citata iš: Sharikovas  liepos 27, 2012, 11:03:08Del Naskos kalno virsunes, gal turi kokiu nuorodu kur galima butu susipazint su panasiais pavyzdziais ir rast paprasta paaiskinima tam ?
Naskos plynauksteje tai ne visai tikri kalnai, tai nuosedines uolienos paveiktos vandens erozijos (upeliai ir pns), "nupjauta virsune" tai buves senas lygumos pavirsius. {analogiskas pvz.: stalkalniai (mesa)}
yra viena hipoteze, kad naskos plato susidare po nuosliauzu, kazkokios didziules katastrofos/cunamio vandens masei griztant atgal i vandenyna ir paliekant po saves nuosedas/purva ir pns.
konkrecios nuorodos dabar neieskosiu, reik prisimint kurioje knygoje tas procesas aprasytas.

--edit

galima cia paskaityt (jei skaitai rusiskai)
parsisiusk ir susirask skyriu "Геоглифы Наска и Пальпа"
http://lah.ru/text/sklyarov/peru-titul.htm



Dekui, labai idomu tikrai persiskaitysiu.
Antraštė: Re: Patikimi NSO įrodymai
Parašė: Sharikovas liepos 27, 2012, 13:09:40
Ech Tinsoldieri ir zmogus kuri suklaidino Tinsoldierio isvedziojimai Glow, nu nedarau as isvadu is kazkokiu keliu tai abejotinu interpretaciju, yra toks dalykas kaip faktu, netiesioginiu irodymu visuma is kuriu as ir darau isvadas. Ka tuo metu daro Tinsoldieris, tai prisikabina prie atskiru istraauku, nuotrupu apie ka as rasau ir stengiasi sumenkinti ar paneigti abejotina logika(isvedziojimais kuriuos vadinu demagogija) arba abejotinos reiksmes blogais blogiuksciais, visiskai nekreipdamas ir net nebandydamas analizuoti visos visumos. Todel sita diskusija buvo iskarto pasmerkta pereiti i asmeniskumas ,kas atsiprasau, bet man visikai nebeidomu. Jei nebera ka pasakyt i tema, tai paprasyciau ir nersyti.
Antraštė: Re: Patikimi NSO įrodymai
Parašė: TinSoldier liepos 27, 2012, 13:19:31
Aš neanalizuoju visomos, nes taip, aš jos nežinau! Tu man pateiki konkrečius dalykus, aš apie juos ir pasidomiu. Kadangi tavo nurodyti konkretūs dalykai - nesąmonės - indukcinio metodo pagrindu darau išvada, kad iš tų konkrečių dalykų sudaryta visuma taip pat bus nesąmonė. Ar klystu taip darydamas? Kodėl?

Aš irgi galiu pasakyti, kad žinant visumą, ateiviai neegzistuoja. Ir daugiau viskas. Daryk tu ką nori, aš pasakiau, kad toks yra faktas ir, tipo, ginčas baigtas.

Tai, būk malonus, supažindink mane su savo ta visuma. Tam ir yra diskusijos. O ne šveisti savo nepagrįsta nuomonę(pagrindei konkrečiais pavyzdžiais, kuriuos aš atmečiau, o tu pyksti, jog aš atmečiau) ir tik sakyti, kad privalai tikėti. Nes tu žinai, kad tavo mistinė visuma yra tiesa. Inkognito taip pat darė.
Antraštė: Re: Patikimi NSO įrodymai
Parašė: snofru liepos 27, 2012, 13:46:32
manau, kad nera prasmes kalbet apie tokius dalykus kaip kazkokios statuleles panasios i lektuvus, ar kazkokie senoviski piesinukai primenantys ten kazka. sunku tai pavadinti kazka irodanciais faktais.
tarkim zymiai sunkiau yra paaiskinti irankiu paliktas apdirbimo zymes ant bloku, neatitinkancia pagal of. versija to laikotarpio statybos technologija ir logika, didele bloku mase, plastelinine, taip vadinama, akmens apdirbimo technologija (centrine ir pietu amerika, sutinkama vietomis ir egipte), nebudinga rankiniam akmens apdirbimui gaminiu simetrija, standartizacija kuri velgi nesiderina su rankinio apdirbimo versija. zodziu yra pavyzdziu galybe. kas buvote tarkim prie didziuju piramidziu ir jei netycia jums pavyko pasprukt i sali nuo turistinio marsruto, ten tokiu pavyzdziu kalnai suversti i kruvas, susidaro ispudis, kad kuo toliau nuo akiu, gal kad neuzdavinetu neteisingu klausimu?  :)
ps
as nesu ateiviu versijos salininkas, man labiau prie sirdies taip vadinama ciklinio civilizaciju vystymosi hipoteze :)
Antraštė: Re: Patikimi NSO įrodymai
Parašė: Sharikovas liepos 27, 2012, 17:18:18
Tinsoldier, taip akivaizdziai klysti taip darydamas, nes nieko tu nepaneigiai apie ka as rasiau, tuolabiau neirodei, tiesiog fludinai demagogija apie patikimus liudijimus ir NASA video ,istraukes is konteksto Ancient Aliens vienos serijos iskarpa apie pauksti pasidariai isvada ,kad tai nesamone, paskui pasidariai isvada ,kad ka ten toliau rodys irgi nesamone, paskui pasidariai isvada ,kad Von Denikeno visa knyga irgi nesamone. Na atsiprasau, bet as nelabai turiu kantrybes zaisti sita zaidima ir kaip mazam vaikui tau aiskinti, kad tai ka tu rasai nera kazkokie pagristi atmetimai, o eiline demagogija prisikabinant prie atskiru is konteksto istrauktu nuotrupu, o kur nera ka pasakyti tiesiog ignoruota.

...ir dar vienas dalykas, nei as tau bandau kazka irodyti nei man svarbu pakeisti tavo poziuri(kuris pasikeis tik tada kai tau atsibos sitas, bet su faktais tai nebus susije), prisiminkim nuo ko prasidejo diskusija, tiesiog as pataisiau tavo mela apie patikimu liudininku nebuvima ir paskui isdesciau savo poziuri, nezinau kodel tu priemiai butent taip ,kad as tau kazka bandau irodyt ir emeisi karstligiskai bandyti paneigti nepaneigiama apie ka net gerai nezinai ir neesi domejesis.

Pradziai pasidomek apie ka raso Von Denikenas, jau nebedarysiu tos pacios klaidos ir nesiulisiu ziureti jokiu video, kad vel nenusigriebes koki viena is konteksto istraukta sakini sugriautum savo galvoj visa teorija apie ateiviu lankimasi zemeje, ir susipazinsi tu tais nepaaiskinamais archeologiniais atradimais apie ka ir raso Snorfu(nors as manau,kad yra prasme kalbet ir apie piesinukus ir statuleles, nes tik taip tu gali apimti visa medziagos visuma ir daryti isvadas), viskas yra Von Denikeno knygoj. Specialiai pabreziu Tinsoldieriui(kad paskui vel nebutu fludo), kad cia tik vienas is komponentu kuris leidzia tiketi ateiviais, nepamirskim , kad dar yra patikimu liudininku liudijimai ir nepaaiskinami video(man asmeniskai lengviau tuo patiket, nes kaip ir rasiau turiu asmenines patirties).
Antraštė: Patikimi NSO įrodymai
Parašė: vytra gegužės 15, 2017, 13:58:12
Citata iš: snofru  liepos 27, 2012, 13:46:32tarkim žymiai sunkiau yra paaiškinti įrankiu paliktas apdirbimo žymes ant blokų, akmens apdirbimo technologiją,  nebūdinga rankiniam akmens apdirbimui gaminių simetriją, standartizaciją kuri vėlgi nesiderina su rankinio apdirbimo versija. Žodžiu yra pavyzdžiu galybė.
- turbūt visi žino, kad Sacharos dykuma buvo derlinga maždaug prieš 10-20 tūkstančių metų? Maždaug tada iššąlo mamutai ir maždaug tada atsirado paskutinis ledynmetis! Maždaug tada statytos visos pasaulio piramidės! Jei tikėti Biblijos legendomis, tai maždaug tada buvo "Nojaus pasaulinis potvynis".

Išvada: Tuomet atsitiko viena katostrofinė kataklizma, sugriovusi visą buvusią civilizaciją. Šiaurėje sukėlė ledynmetį, pietuose potvynius. Sugriovė visas energetines jėgaines! Išlikusiems teko skubiai laidoti pavojingas atliekas su dar išlikusiais galingos technikos likučiais (kaip Černobylio pyramidė?), analizės rodo, kad tos tecnikos tikrai buvo mažai, bet galingos/pažangios. Gąsdinantys "prakeiksmai", tai tiesiog populiari forma perspėti sulaukėjusias ateities kartas, kad nelįstų į radiaciją. Radijacija visų piramidžių viduje ir dabar viršija natūralų foną dešimtis ir net šimtus kartų, lankymo laikas todėl stipriai ribojamas.

:(
Antraštė: Patikimi NSO įrodymai
Parašė: Linas Esu gegužės 15, 2017, 14:29:05
Citata iš: vytra  gegužės 15, 2017, 13:58:12- turbūt visi žino, kad Sacharos dykuma buvo derlinga maždaug prieš 10-20 tūkstančių metų? Maždaug tada iššąlo mamutai ir maždaug tada atsirado paskutinis ledynmetis! Maždaug tada statytos visos pasaulio piramidės! Jei tikėti Biblijos legendomis, tai maždaug tada buvo "Nojaus pasaulinis potvynis".

Išvada: Tuomet atsitiko viena katostrofinė kataklizma, sugriovusi visą buvusią civilizaciją. Šiaurėje sukėlė ledynmetį, pietuose potvynius. Sugriovė visas energetines jėgaines! Išlikusiems teko skubiai laidoti pavojingas atliekas su dar išlikusiais galingos technikos likučiais (kaip Černobylio pyramidė?), analizės rodo, kad tos tecnikos tikrai buvo mažai, bet galingos/pažangios. Gąsdinantys "prakeiksmai", tai tiesiog populiari forma perspėti sulaukėjusias ateities kartas, kad nelįstų į radiaciją. Radijacija visų piramidžių viduje ir dabar viršija natūralų foną dešimtis ir net šimtus kartų, lankymo laikas todėl stipriai ribojamas.

:(

Dabar netoli Egipto  , Turkijoe rasta didžiulė kapavietė senųjų statinių , nepamenu pavadinimo , bet datuojama prieš paskutinį ledynmetį 11 tūkst m atgal . Taip pat datuojamas yra ir sfinksas , galbūt net senesnis .

Yra teorija jog prieš 11 tūkst m, egzistavo kitos pažengusios to laikmečio civilizacijos , bet atsitikus didžiulei kataklizmai viskas buvo palaidota . Graham Hancock & Randall Carlson , parašė knygą , kurioje yra pateikiami geologiniai įrodymai , faktai , kurie pagrindžia jų teoriją . Kaip ir vokiečių archeologų atrasti statiniai Turkijoje .

Viskas linksta link to jog reikės perrašyti istorijos ir geografijos vadovėlius . Tam pritaria ir vienas garsiausių egiptologų John Anthony West .
Antraštė: Patikimi NSO įrodymai
Parašė: Linas Esu gegužės 16, 2017, 03:11:57
Radau " podcast " abiejų pseudomokslininkų , abu minėjau paskutiniame komentare . Ilgas audio , tačiau tai tikrai įdomu kas domisi kosmologija , planetos katastrofomis , senovės civilizacijomis , patarariu paklausyti . Netoli pabaigos , pateikia nuotraukų su geologiniais paaiškimimais kas ir kaip , jeigu anglų kalbai jūsų ausys nesvetimos , suprasite apie kalbama .

Antraštė: Patikimi NSO įrodymai
Parašė: vytra gegužės 17, 2017, 10:16:19
- Piramidėje rasta nauja, dar nežinota patalpa. Panašu į kažkokio kvantinio generatoriaus tūrinį rezonatorių.

(http://vvv2.vv.si/u/egypt-hiden-chamber.png)

Antraštė: Patikimi NSO įrodymai
Parašė: Linas Esu spalio 04, 2017, 23:35:49
Citata iš: vytra  gegužės 17, 2017, 10:16:19- Piramidėje rasta nauja, dar nežinota patalpa. Panašu į kažkokio kvantinio generatoriaus tūrinį rezonatorių.

(http://vvv2.vv.si/u/egypt-hiden-chamber.png)
Čia Černobylio piramidė ? ar Billy Meier sulipdytas skraidantis " tortas - piramidė " ?

p.s
1947m . Rosvelas , vienas matematikas buvo paimtas į nelaisvę , išpažino vėliau - matė ateivius . ( berods buvo mokytojas , kažkur mėtosi ineternete nuotrauka , toks pridusęs su akiniais ) Įrodymas ? :D

Ačiū.
Antraštė: Patikimi NSO įrodymai
Parašė: mcgyver spalio 13, 2017, 16:50:12
Tai jei buvo anksciau senesnes issivysciuosios civilizacijos, tai gal kazkas isliko is zmoniu su visa technika, ir prasidejus naujom civilizacijom ta technika po truputi atskleidzia, dabar vel populiacija dideja labai greitai, zmones kenkia klimatuj, o galingieji perkasi bunkerius, gal vel musu civilizacija uzsilenks. O jie vel isliks.
Cia mano konspiracijos teorija. :D
Antraštė: Patikimi NSO įrodymai
Parašė: Linas Esu spalio 13, 2017, 16:59:19
Citata iš: mcgyver  spalio 13, 2017, 16:50:12Tai jei buvo anksciau senesnes issivysciuosios civilizacijos, tai gal kazkas isliko is zmoniu su visa technika, ir prasidejus naujom civilizacijom ta technika po truputi atskleidzia, dabar vel populiacija dideja labai greitai, zmones kenkia klimatuj, o galingieji perkasi bunkerius, gal vel musu civilizacija uzsilenks. O jie vel isliks.
Cia mano konspiracijos teorija. :D
Variantas... :D
TAČIAU . Kur senosios civilizacijos įrodymai , jog ji bendravo su " ateiviais " ?
Antraštė: Patikimi NSO įrodymai
Parašė: mcgyver spalio 13, 2017, 17:06:28
Gal su ateiviais nebendravo, o buvo issivyste i ju lygi? :D
Antraštė: Patikimi NSO įrodymai
Parašė: Linas Esu spalio 13, 2017, 17:09:04
Citata iš: mcgyver  spalio 13, 2017, 17:06:28Gal su ateiviais nebendravo, o buvo issivyste i ju lygi? :D
Abejoju :D Būtume radę pažangios civilizacijos pėdsakų ..o dabar ?
@mcgyver , nebet jūs ką nors žinote ir slepiate nuo visuomenės ? :D
Antraštė: Patikimi NSO įrodymai
Parašė: mcgyver spalio 13, 2017, 17:59:08
Ne dar manes nebuvo pagrobe ateiviai, ar valdzia nepersekioja kaip klajuno.
O ka pats manote ar buvo pries mus civilizacija, taip pat issivysciusi kaip mes?
Antraštė: Patikimi NSO įrodymai
Parašė: Linas Esu spalio 13, 2017, 18:03:59
Citata iš: mcgyver  spalio 13, 2017, 17:59:08Ne dar manes nebuvo pagrobe ateiviai, ar valdzia nepersekioja kaip klajuno.
O ka pats manote ar buvo pries mus civilizacija, taip pat issivysciusi kaip mes?
Tokia kaip mūsų ...manau ne.. tačiau galėjo būti pežengusi civilizacija prieš 13 tūkst m  ( kaip aprašomas senovės Egiptas ar žymioji mitologinė Atlantida ) , tada vyko kataklizmai ir viską galėjo tiesiog nušluoti be jokio pėdsako .
Antraštė: Patikimi NSO įrodymai
Parašė: mcgyver spalio 13, 2017, 18:19:17
Citata iš: Linas Esu  spalio 13, 2017, 18:03:59Tokia kaip mūsų ...manau ne.. tačiau galėjo būti pežengusi civilizacija prieš 13 tūkst m  ( kaip aprašomas senovės Egiptas ar žymioji mitologinė Atlantida ) , tada vyko kataklizmai ir viską galėjo tiesiog nušluoti be jokio pėdsako .
Gal zinote kokia buvo populiacija tuomet? Ir kas nusluojo, kad neliko nei pedsako?
Antraštė: Patikimi NSO įrodymai
Parašė: Linas Esu spalio 13, 2017, 18:29:07
Citata iš: mcgyver  spalio 13, 2017, 18:19:17Gal zinote kokia buvo populiacija tuomet? Ir kas nusluojo, kad neliko nei pedsako?
Gal kokie 3-4 mln pasauyje ... ( visiškas spėjimas )
https://en.wikipedia.org/wiki/World_population_estimates

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2326&v=0H5LCLljJho

Čia pasakoja , vienas pseudo teoretikas ir dar vienas geologas ( su gana rimtais fiziniais įrodymais ) . Beje gi dar visai nesenai seniausias statinys buvo Barnenez apie 7000 tūkst m. https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_oldest_buildings

O dabar netikėtai atrado http://gobeklitepe.info/ , šita vietovei apie 12000 tūkst . Beveik dvigubai senesnė šventovė .
Antraštė: Patikimi NSO įrodymai
Parašė: mcgyver spalio 13, 2017, 18:34:01
Labai ilgas video, ka ten jie naudingo  ir idomaus pakalbejo?
Antraštė: Patikimi NSO įrodymai
Parašė: Linas Esu spalio 13, 2017, 18:40:37
Citata iš: mcgyver  spalio 13, 2017, 18:34:01Labai ilgas video, ka ten jie naudingo  ir idomaus pakalbejo?
Apie tai kas vyko/galėjo vykti 12-15 tūkst metų atgal . Reikia žiūrėti .
Antraštė: Patikimi NSO įrodymai
Parašė: mcgyver spalio 13, 2017, 18:49:30
Citata iš: Linas Esu  spalio 13, 2017, 18:40:37Apie tai kas vyko/galėjo vykti 12-15 tūkst metų atgal . Reikia žiūrėti .
Pries miega paziuresiu.
Antraštė: Patikimi NSO įrodymai
Parašė: vytra spalio 15, 2017, 17:37:36
Citata iš: Linas Esu  spalio 04, 2017, 23:35:49.. ar sulipdytas skraidantis "tortas - piramidė" ?
- mokslininkai klysta ta prasme, kad "gravitaciją" laiko bangomis.. Gravitacijos sąveiką sukelia ne bangos, o "gravitacinis laukas", kurį galima sukurti ir dirbtinai. Pagal legendas Vokiečių WW2 laikų mokslininkams tai pavyko, bet karo pralošimas darbus nutraukė, tikėtina tęsiama USA.

:(
Antraštė: Patikimi NSO įrodymai
Parašė: vaiduoklisvaiduoklis spalio 19, 2017, 20:50:19
sveiki viseim , kas apei ufo kas apei dvases , bet ira tas dalikas kol nepatiri
pac to ,tai ir netiki . bet terp musu ir ira ateiviu kartu givena tarp žmoniu ,
Antraštė: Patikimi NSO įrodymai
Parašė: kiskis spalio 20, 2017, 08:54:59
Citata iš: vaiduoklisvaiduoklis  spalio 19, 2017, 20:50:19sveiki viseim , kas apei ufo kas apei dvases , bet ira tas dalikas kol nepatiri
pac to ,tai ir netiki . bet terp musu ir ira ateiviu kartu givena tarp žmoniu ,
Reikalingas detalesnis papasakojimas.