Pirmą valandą nakties, pradeda veikti visa elektronika

Pradėjo Adrija214, balandžio 23, 2017, 04:05:32

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Benamis

Citata iš: Legionas  balandžio 24, 2017, 03:04:54Jeigu žinai, kad visą laiką nutinka 1 nakties toks dalykas nesugalvojai nufilmuoti kada?
Ta pati pagalvojau. Manau visiems butu idomu pamatyti. Ypac jeigu sis fenomenas kartojasi nuolat ir net zinai kada butent ivyks.

Adrija214

Taip visada tik pirmą valandą. Filmuoti negalvojau,  nes neturiu tokios kameros, su kuria galėčiau tai padaryti. Be to tai nutinka ir man ne miegant,  todėl tikslas filmuoti nebent būtų dėl kitų akių.🙂

Benamis

Citata iš: Adrija214  balandžio 24, 2017, 20:57:17nes neturiu tokios kameros, su kuria galėčiau tai padaryti.
Manau telefona tikrai turi ne Nokia 3310 :) Net paprasciausias kiniskas ismanusis uz 30 euru sugeba siais laikais filmuoti :)

Citata iš: Adrija214  balandžio 24, 2017, 20:57:17Be to tai nutinka ir man ne miegant,
Tuo geriau. Jeigu zinai, kad viskas ivyksta 1 val., tai uztenka pradeti filmuoti 5-10 min. pries pirma valanda ;)

Jeigu tai vyksta istikruju, parodyti tai mums bus labai lengva. O tada jau galesime pakalbeti kodel taip vyksta ir ka daryti.

Adrija214

Rašiau, kad telefonas tuo metu taip pat nesamones daro, pradeda junginėtis ir skleisti garsą kaip būtų kroviklis jungiamas ir atjungiamas.

crystal

#19
balandžio 24, 2017, 21:36:22 Redagavimas: balandžio 24, 2017, 21:37:53 by crystal
Citata iš: Adrija214  balandžio 24, 2017, 20:57:17<...> todėl tikslas filmuoti nebent būtų dėl kitų akių.🙂
Būtent.

Tikriausiai supranti, kad tavo pasakojimas, švelniai tariant, skamba kiek neįtikėtinai? Lyg iš kokio pigaus siaubo filmo scenarijaus (dovanok už išsireiškimą). Jeigu telefonas streikuoja ir tu negali nufilmuot - nueik į kokią viešą vietą tuo laiku. Parduotuvę ar kokią vaistinę dirbančią visą parą. Arba pastovėk prie elektros stulpo, juk jis turėtų „sustreikuoti", ar ne? Juk iš pasakojimo galima suprasti, kad tavo „galios" ganėtinai stiprios? Eksperimentuok. Ir nepamiršk liudininkų turėti. Su telefonais, žinoma. Jei įrodysi, kad kiekvieną naktį, 1 valandą įvyksta tai ką aprašei -  būsi sensacija verta pirmojo naujienų puslapio. Unikalus fenomenas atveriantis naujas duris žmonijos pasaulyje.

Benamis

Apie tai, kad telefonu neimanoma tuo metu naudotis uzsiminta nebuvo. Buvo rasyta, kad jis skleidzia tik krovimosi garsa ir tiek.

Jeigu turi laptopa ar plansete tai ir integruota vaizdo kamera gali nufilmuot. Bet speju, kad naudoji stacionaru kompa ir web kameros kaip tokios atskiros nera? Teisingai? ;)

Jeeeeeeigu tai tiesa, tai tu fenomenalus zmogus. Bet pasikartosiu tik tada jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeigu tai tiesa.

Adrija214

Aš nesakau, kad turiu galių ar dar kažkas,  aš tiesiog klausiau patarimo ką tokiu atveju daryti, nes darosi nejauku likti vienai namie ir tokie dalykai mane gazdina.  Tikrai neketinu vidury nakties bludyti po miestą, kad kažkam įrodyčiau tai. Parašiau su tikslu, kad gal esate kažkas su tuo susidūre, ar bent žinote kur tokiu atveju kreiptis, nes tikrai neesu patenkinta tuo, kad negaliu naktį jaustis saugiai. 😀

Linas Esu

Citata iš: Adrija214  balandžio 24, 2017, 21:43:33Aš nesakau, kad turiu galių ar dar kažkas,  aš tiesiog klausiau patarimo ką tokiu atveju daryti, nes darosi nejauku likti vienai namie ir tokie dalykai mane gazdina.  Tikrai neketinu vidury nakties bludyti po miestą, kad kažkam įrodyčiau tai. Parašiau su tikslu, kad gal esate kažkas su tuo susidūre, ar bent žinote kur tokiu atveju kreiptis, nes tikrai neesu patenkinta tuo, kad negaliu naktį jaustis saugiai. 😀
Teko susidurti . Kur gyveni ? iškviesime egzorcistą

crystal

Na, o kokio patarimo buvo galima tikėtis...Sunku patarti kada vyksta visiškai nežinomi reiškiniai. Joks gydytojas negali išgyditi nežinomos ligos. Pasikartosiu - eksperimentuok. O įrodymas nėra tik „kažkam tai". Tai dėl tavęs pačios. Gerokai platesnis ratas kompetetingų žmonių  atkreips į tave dėmesį ir vertins tave ir tavo istoriją rimčiau. Tik tuomet gali tikėtis realios pagalbos. Nes dabar tai skamba lyg „pas mane kiekvieną dieną atsiranda laiko portalas. Mane tai gąsdina, girdžiu balsus, atsiranda keisti daiktai. Gal kas yra susidūręs su tuo, patarkit."

xsistemax

Adrija,neįsižeisk,čia jau tokia "chebra".Reikalauja įrodymų.
Nes gal tau tik paprasčiausiai trūksta dėmesio...
:)

Benamis

Citata iš: xsistemax  balandžio 24, 2017, 22:25:39Reikalauja įrodymų.
Mes nereikalaujam. Mes prasom, jeigu yra tokia galimybe juos pateikti.

Sutik, juk norisi zmogui duoti patarimus ar suteikti pagalba jeigu tikrai yra tam priezastis, o ne issigalvojimas.

Nei kas cia kaltina melu, nei kazkas cia kazko reikalauja. Tiesiog irodymas suteiktu temai "not joke" statusa.

Linas Esu

Žmonės klausia , konkrečiai tavęs , koks tavo tikslas šioje temoje ir ar tu nori tikros pagalbos ?

TinSoldier

#27
balandžio 25, 2017, 17:03:52 Redagavimas: balandžio 25, 2017, 17:05:29 by TinSoldier
Bet vis dėlto įdomus tas pasaulis, kai žmonės absoliučiai kiekvieną dieną, kiekvieną minutę turi prie savęs foto/video kamerą ir fotkina bei su pasauliu dalinasi naujai išsipešiotų antakių nuotraukomis ar pan. mėšlu, tačiau jiems per mėnesį nekyla mintis net pamėginti nufilmuoti galimai paranormalių reiškinių, galinčių sukelti revoliuciją pasaulio pažinime ir visame kame. O po to net tarsi nustemba, kai kažkas paprašo visgi pamėginti pafilmuoti.

Įdomus pasaulis. Keistas kažkoks.

Linas Esu

Adrijos nebėra , per daug spaudimo patyrė :D arba žmogus su vaiduokliais susidraugavo , nebereikia pagalbos ( aišku polemizuoju , nežinau iš tikro kaip yra )
Bet tokiose temose visi laikui bėgant pasiplauna kai forumiečiai pradeda prašyti , reikalauti įrodymų . Arba nori padėti . Čia jau trečias kartas per kelis mėnesius , pirmas buvo su nso . Dar kažkas buvo bet nebeatsimenu . Bet iš to pačios laidos visi .

http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=4570.msg80063#msg80063


Aukštyn