Atsisveikinimas

Pradėjo KJP, balandžio 22, 2017, 11:53:35

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

KJP

Sveiki, noriu pasidalinti savo istorija su jumis. Taigi tai nutiko 2006, tada man buvo tik aštuoni metai. Mano močiutė labai stipriai sirgo ir gulėjo ligoninėje, daktarai sakė, kad yra didelė tikimybė, kad ji nebe pasveiks. Vieną naktį aš susapnavau močiutę, ji stovėjo pas mus kieme, viskas aplinkui buvo ne spalvota, tik tais jinai viena turėjo spalvas. Ji vilkėjo rožinį kostiumėlį su nėriniais(prisiminkite šitą dalyką). Tiksliai nepamenu, ką ji sakė, tik žinau, minėjo, kad mus labai myli ir saugos, kai atsibudau aš apie tai nelabai galvojau ir net nesupratau, kodėl tai sapnavau. Na po to diena įsibėgėjo, buvau mokykloje, kai paskambino mama ir pasakė ateiti į laidojimo namus, nuėjusi pagalvojau, kad sapnuoju. Mačiau ją gulinčia, nejudančia ir su tuo rožiniu kostiumėliu kurį sapnavau sapne. Jinai mirė ligoninėje ir per sapną, atsisveikino su manimi, taigi nuo to laiko pradėjau tikėti visais nepaaiškinamais dalykais, į juos gilintis ir bandyti suprasti.

Benamis

Nors skeptikai su Froidu priesaky sako, kad sapnai tai tik smegenu veikla, as vistiek linkes tiketi, kad iki galu sapnu karalystes paslapti zmones iki siol nera suprate. Tad visko gali buti.

Bet man uzkliuvo vienas dalykas:

Citata iš: KJP  balandžio 22, 2017, 11:53:35tada man buvo tik aštuoni metai.
ir

Citata iš: KJP  balandžio 22, 2017, 11:53:35buvau mokykloje, kai paskambino mama ir pasakė ateiti į laidojimo namus
8 metu vaikui skambina mama telefonu ir sako ateiti i laidojimo namus? Sakyciau keistoka. Nebent buvai subrendusi ne pagal savo amziu, bet net ir tada tai butu keistoka atsizvelgus i situacija.

KJP

Na taip, ko žmonės nėra matę ar patyrę, tai ir galvoja, kad to būti negali.
Kodėl keistoka? Taip, aš buvau subrendusi ne palei amžių, bet čia ne tame esmė. Tai ką mama turėjo daryti, meluoti? Taip ar taip turėjo tą dieną pasakyti, kad močiutė mirė. Be to laidojimo namai nuo mokyklos yra 2-3 minučių kelio, eidama namo aš pro juos praeidavau kiekvieną dieną, tad vistiek bučiau mačiusi, kad ten kažkas vyksta. Kai mama paskambino man, laidojimo namuose buvo ir mano tėvas, sesė, brolis, visa šeima, tai aš turėjau irgi tenai būti.

Benamis

Citata iš: KJP  balandžio 22, 2017, 12:49:35Kodėl keistoka?
Nes dazniausiai mazus vaikus bent jau pasitinka ir kartu nueina i tokia vieta. Pries tai pasikalbedami ir viska paaiskine, kad netraumuoti vaiko ir, kad vaikui nesukelti soko. Nes tai dar nesusiformavusi asmenybe. Ypac jeigu sakai, kad laidojimo namai buvo arti jusu namo ir ten visi buvo susirinke. Todel ir sakau, kad man tai keista, kad bent jau brolis nepasitiko taves is mokyklos.

Bet cia tik subjektyvi mano nuomone ir tema ne apie tai ;)

Griztant i tema, tai visko gali buti. Galbut mociute tikrai tokiu budu atsisveikino.

KJP

Na aš nepaminėjau rašydama, nes galvojau, kad tai nesvarbi detalė, aš iš karto nėjau į laidojimo namus, prie durų manęs visi laukė, pamenu, sakė, kad kai kas atsitiko, kad viskas bus gerai, būsime visi kartu ir taip toliau. Nei vieni tėvai taip  neleistu vaikui, nieko nepaaiškinę įeiti. Bet, taip tema buvo ne apie tai, tik norėjau viską paaiškinti, kad ko blogo nepagalvotumėte.  :D

Aukštyn