Creative istorija

Pradėjo Creative, gruodžio 03, 2017, 00:08:36

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Creative

gruodžio 03, 2017, 00:08:36 Redagavimas: gruodžio 03, 2017, 05:22:19 by .L.U.T.H.O.R.
Kai man buvo 18 metų, šventėm su bendradarbiais darbo vietoje velykas. Blogai buvo tai kad aš ten kaip naujokė nežinojau visų peripetijų ir kad jie prades vartoti narkotiku. Gerai kad manęs nevertė, aš tik sau sidrą gurkšnojau. Ir buvo ten dar iš mano mokyklos mergina, kartu dirbom, kuri irgi pavartojus narkotiku buvo. Prisipažistu pirma karta tokioj kompanijoj atsiduriau, bet žinoma nekaltinau ne vieno jei ką, net minčiu tokiu neturėjau, kaip sakant laisva valia.

Paskui atvažiavo direktorės "draugėliai", pati direktorė buvo arčiau nusikalstamo pasaulio,  na ir draugai tokie. Pabuvo 10 minučiu. Paskui sako kas nori dar alaus atvežt? na ir tylu niekas nenori važiuot bet alaus tai kaip ir reikėjo vistiek mažai mes turėjom o dar tie atvažiavo. Tai paskui priėjo prie mano drauges ir sako važiuojam? ta pagalvojus kiek jai išejo ir sutiko. tas nuėjo į šalį. o aš draugei sakau nevaziuok man jie nepatinka. ta sako viskas gerai. ir išvažiavo.

Grįžo apsiašarojus, vos vos privertėm ja papasakot kas nutiko. Ta ir papasakojo kad nuvežė į mišką, atėmė telefoną ir liepė čiulpti. ir baigė jai tiesiai ant megztinio.

Mes na aš su dar viena kolege nežinojom ką daryti tikrai, nes skambint į policiją būtų paskui pavojingą gyventi mieste. Tai neskambinom ir ji nenorejo pati. Tik išsivalė dantis, praskalavo vos ne su muilu burną. Nusiėmė megztinį ir mes sutarėm kartu kad jį sudeginsim kieme, kad toks atsisveikinimo ir išsivalymo ritualas, na ir sudeginom. Jai truputi palengvejo, bet ji vistiek išejo iš darbo.

P.s: tą darbotvarkė man iki šiol skolingą lygiai 1000 lt algos. o dar man skambino mano irgi buvusi kolegė ir bande ikalbeti paduoti į tesimą dėl atlyginimo, aš išsigandau, kad ir prisiminiau kaip mane direktore užpuolė muštis už tai kad nepasirašiau kad gavau atliginimą, išsigandau to kad tą darbovietė yra netoli mano namu ir galiu papulti netyčia. Ir tai kad susijusi su miesto grupuotemis dave savo.

Bla

Citata iš: Creative  gruodžio 03, 2017, 00:08:36<...>
O tai kokia tavo funkcija toje situacijoje buvo?

Creative

Citata iš: Bla  gruodžio 03, 2017, 00:21:06O tai kokia tavo funkcija toje situacijoje buvo?
Na aš visada kai koks vakarėlis ar pasisedejimai būna, tai būnu kažkodėl visą laiką kaip koks rūpintojėlis, na prižiūriu kad "neprisičiudintu". Ir šiaip nuo mokyklos laiku jei matau neteisybę einu vesti tvarka, arba ginti silpnesnį.

Taip ir čia. Prižiūrėjau juos kiek galėjau, bet nesužiūrėjau kaip sakant nors bandžiau sulaikyti ją kaip manoma stipriau, kol tas buvo toli ir negirdėjo mūsų pokalbio. Betgi vis dėlto reikėjo kategoriškai prieš išvažiavimą stoti, na bijojau kad suklisiu su savo intuicija, nors dar niekada neapgavo ji manęs.

Bla

Citata iš: Creative  gruodžio 03, 2017, 00:31:44Na aš visada kai koks vakarėlis ar pasisedejimai būna, tai būnu kažkodėl visą laiką kaip koks rūpintojėlis, na prižiūriu kad "neprisičiudintu". Ir šiaip nuo mokyklos laiku jei matau neteisybę einu vesti tvarka, arba ginti silpnesnį.

Taip ir čia. Prižiūrėjau juos kiek galėjau, bet nesužiūrėjau kaip sakant nors bandžiau sulaikyti ją kaip manoma stipriau, kol tas buvo toli ir negirdėjo mūsų pokalbio. Betgi vis dėlto reikėjo kategoriškai prieš išvažiavimą stoti, na bijojau kad suklisiu su savo intuicija, nors dar niekada neapgavo ji manęs.
Tai ko tada nepasitiki savo intuicija, jeigu ji visada rodo tiesą?

Creative

Citata iš: Bla  gruodžio 03, 2017, 00:33:56Tai ko tada nepasitiki savo intuicija, jeigu ji visada rodo tiesą?
Todėl kad tai tik pirmi žingsneliai buvo į atvirą pasaulį atsiskirt nuo mokyklos aplinkos. Ir intuicija tik nuo to laiko pradejau labiau pasitikėt, nors kaip pasakius, intuicija pasitikiu bet protu vis dar pasitikrinu.

Bla

Citata iš: Creative  gruodžio 03, 2017, 00:38:54Todėl kad tai tik pirmi žingsneliai buvo į atvirą pasaulį atsiskirt nuo mokyklos aplinkos. Ir intuicija tik nuo to laiko pradejau labiau pasitikėt, nors kaip pasakius, intuicija pasitikiu bet protu vis dar pasitikrinu.
Tai galiausiai pavyko atsiskirti nuo mokyklos aplinkos? Kokia dabar aplinka dominuoja? Studentavimo?

Creative

#6
gruodžio 03, 2017, 00:59:20 Redagavimas: gruodžio 03, 2017, 01:01:23 by Creative
Citata iš: Bla  gruodžio 03, 2017, 00:56:18Tai galiausiai pavyko atsiskirti nuo mokyklos aplinkos? Kokia dabar aplinka dominuoja? Studentavimo?
Studentavimo laikai irgi baigesi. Dabar gydausi paranojidinę šizofreniją, kuri jau beveik praėjo

Bla

Citata iš: Creative  gruodžio 03, 2017, 00:59:20Gydausi paranojidinė šizofreniją, kuri jau beveik praėjo
O kuo esi garantuota, kad tai nėra šizoafektinis sutrikimas tiesiog?

Creative

Citata iš: Bla  gruodžio 03, 2017, 01:00:32O kuo esi garantuota, kad tai nėra šizoafektinis sutrikimas tiesiog?
Mano pirma psichiatrė irgi buvo užrašius kad tik sutrikimas, o klinikose parašė kad šizofrenija.

Gali būti dar dėl to kad prireikė 4-5 metų kad pagyčiau.

Bla

Citata iš: Creative  gruodžio 03, 2017, 01:02:22Mano pirma psichiatrė irgi buvo užrašius kad tik sutrikimas, o klinikose parašė kad šizofrenija.
O kur garantija tada, kad išvis sergi, turi kažkokį tai psichinį sutrikimą turi? Galbūt tie daktarėliai tau tiesiog ligos istoriją paišo?

Creative

#10
gruodžio 03, 2017, 01:13:39 Redagavimas: gruodžio 03, 2017, 01:18:34 by Creative
Citata iš: Bla  gruodžio 03, 2017, 01:04:24O kur garantija tada, kad išvis sergi, turi kažkokį tai psichinį sutrikimą turi? Galbūt tie daktarėliai tau tiesiog ligos istoriją paišo?
Dėja ne(čia į paskutinį klausimą atsakimas). buvo pojučiai tokie kad aš ant mirties krašto buvau, galėjau vos viena mintį ir nulėkt į niekur, bet aš vieną vakarą nusprendžiau kad taip su balsais mirti nenoriu, ir nusprendžiau tvarkytis taip.

Sutrikima kažkokį tikrai turėjau, man buvo išsibalnsavę tarsi smegenų neuronai o pojučiais kad vienas pusrutulis lipa ant kito ir jei pilnai užimtų abi pozicijas aš galėjau mirti. Buvo taip kad man blogai ir matydavau kaip vaizduotėje šokinėja mano buvęs psichoterapeutas iš laimės ir man dar blogiau budavo, tik paskui galvojau kad pagal viska gal norėjo pralinksminti na kad jo emocijas pasidalinčiau ir aš, bet tada nepriėmiau beveik jokiu išoriniu emociju nes su savom reikėjo tvarkytis.


P.s: Smagu taip rašyt bet jaučiu kad mes labai offtopinam, kažkodėl, nebent įžvelgi čia daugiau nei aš.

Aukštyn