Balsavimas už forumo administratoriaus pakeitimą

Pradėjo Pašalietis ne iš šalies, kovo 18, 2016, 20:01:58

« ankstesnis - sekantis »

Ar forume turėtų būti pakeistas administratorius?

Taip, dabartinis netinka šiam forumui.
Ne, dabartinis gerai atlieka pareigas.
Neturiu nuomonės
Žemyn

Pašalietis ne iš šalies

Myliu šį forumą. Stebiu jį beveik nuo pat jo atsiradimo. Pažįstu visus jo narius iki tokio lygio, kad kartais atrodo tartum jie būtų mano draugai nuo mažens.

Nesu iš tų žmonių kurie aktyviai reiškia savo nuomonę, tačiau nepaisant to, tikrai negalvoju, kad neturiu jokios teisės pasisakyti. Esu lygiai toks pats pilnavertis narys, nepasaint, kad forumo gyvenimą stebėjau iš šalies, nediskutuodamas jame.

Tačiau negaliu žiūrėti į šio forumo paskirtą administratorių. Aš iki šiol negaliu suprasti, kodėl anomalija.lt projekto įkūrėjai, administratoriumi pasirinko būtent Gabrieliu.

Taip, tai asmuo tikrai įdomus, kartais (pabrėžiu) įdomiai parašo ir jis man tikrai netrukdytu jeigu ir toliau čia diskutuotu, tačiau mano manymu (ir man atrodo, kad ne tik mano), jis absoliučiai netinkamas eiti šio forumo administratoriaus pareigas.

Tai yra arogantiškas tipas, su išankstinę nuomonę, galvojantis, kad žino atsakymus į visus klausimus. Maža to, jis aklas ir užsidaręs skeptikas, kuris cituoja statistikas iš bala žinia kokių šaltinių, net nesugebėdamas jų pagrįsti.

Mano klausimas, ar tikrai toks žmogus turi vadovauti parapsichologiniam forumui? Abejoju.

Galvočiau, kad įkūrėjai tiesiog nusispjovė ant forumo ir mažai jiems rūpi kad čia dedasi, tačiau ne. Per tiek metų tikrai jį prižiūri, atnaujina, keičia, stengiasi įsiklausyti į kitų žmonių prašymus ir t.t. Tačiau kodėl neįsiklauso į jau n-tojo žmogaus pastabą, kad dabartinis administratorius tarsi sėdi ne savo rogėse?

Įkūrėjai visuomet pabrėžia, kad jie visuomet laukia pasiūlymų ką galėtų pakeisti, tačiau kai kalba eina apie administratorių, tai jie akli ir kurti. Klausimas - kodėl?

Jau nežinia kiek pasiūlymų buvo pakeisti forumo administratorių. Nejaugi nėra kito žmogaus kuris tiktu šioms pareigoms? Aš galėčiau bent tris dalyviu įvardinti, kurie susitvarkytų kur kas geriau.

Anomalija.lt kaip skelbiate yra nr. 1 portalas apie nepaaiškinamus reiškinius, tačiau kol forume vadovaus Gabrielius, anomalija.lt niekada neturės forumo nr. 1 apie nepaaiškinamus reiškinius. Kodėl? Nes savo skepticizmu ir arogantiškumu, dabartinis administratorius tiesiog kaip muses išvaiko susidomėjusius diskusijomis.

Mano pasiūlymas paprastas, padėkoti Gabrieliui už darbą ir tiesiog pakeisti jį kitu administratoriumi kuris būtų nešališkas, nebūtų skeptiku, turėtų mažiau arogancijos, pastabas skirtu ten kur joms ir vieta, ir t.t..

marozas ne iš Kauno

Senai laikas.

time

Tik galiu pasakyti, @paragraf 78 yra būtent tas, kas ir turi būti. Išvis nereikia nejokio kitokio.

Vytautas

Yra kaip yra. Vargiu ar atsiras kitas žmogus galintis tiek daug laiko skirti forumui. Savo laiku buvo iškilusios savotiškos problemos. Gabrielis po to bent man atrodo padarė išvadas ir tapo tolerantiškesnis. O dabar dar šeimos rūpesčiai tai jau visai rimtas pavojus atitrūkti nuo anomalijos.  :) Kaip ten bebūtų bet šiam momentui nematau jokių alternatyvų. Nors savo laku ir pačiam teko "gauti į kaulus". Bet vadas turi būti vadas.  :) O tokių sugebėjimų Gabrielis tikrai turi.  :)  Tiesiog jei nepatinka kas kuriam laikui imi ir patyli, nesiveli į bevaises diskusijas. Nėra čia jokios problemos. Realus gyvenimas teka sava vaga. Čia tik virtuali realybė kurioje galima būti arba nebūti.  :)  Malonu kad iš esmės tokios pakraipos forumas tokioje mažoje Lietuvoje egzistuoja ir gan sėkmingai. Tiesa galiu pridėti kad čia daug laisvės. Vienam rusų forume buvau išmestas jau po antros savo žinutės ir visam laikui. Nors lyg ir ne esu kažkoks agresyvus žmogus, bet administratoriams pasirodė kad tai neatitinka bendros forumo dvasios. O dvasia užbūrimai atbūrimai ir realiai daugiau nieko. Visi kas tuo bent suabejoja metami lauka be perspėjimo. Turiu ir kitą pvz baltarusių forume kur vyrauja neįtikėtina pagarba ir tolerancija tiesiog savaime vieni kitiems. Kad ir nusikalbi visiškai ne į temą administratoriai visiškai nekreipia dėmesio. Bet patys dalyviai kažkokie ypatingai geranoriški ir tolerantiški. Vieni kitus vadina Jūs ir rašo iš didžiosios raidės. Ir niekas iš išorės nieko nereguliuoja. Taip kad šiame margam pasaulyje yra visaip.  :) O čia sakyčiau labai sveikai per vidurį.  :)

Pašalietis ne iš šalies

Vytautai, gerbiu Jus kaip asmenybę. Esate be galo tolerantiškas ir taktiškas žmogus. Kartais stebiuosi kaip gražiai mokate duoti durniui kelią ir nesivelti į ginčus. Būtent toks turėtų būti forumo administratorius. Diplomatiškumas svarbiausia.

Tačiau šį kartą, Jūsų diplomatiškumą galima sulyginti su užmerktomis akimis. Netikiu, kad jus nematote šio forumo potencialo. Jis galėtų būti tikrai žymiai geresnis ir populiaresnis. Tik yra vienas trukdis, kurį galima labai lengvai pakeisti.

Manau neneigsite, kad per visą forumo egzistavimo laikotarpį, būtent dėl šio forumo administratoriaus pasitraukė labai daug dalyvių... O tai nėra gerai. Čia ne kažkoks karas, kuriame turi išgyventi stipriausias. Tai yra virtuali diskusijų terpė, kurioje turi būti vietos kiekvienam.

Visažinis

Pasirašau po kiekvienu žodžiu.

Beje, tai ne pirma tokia tema: http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=1956.0

Faunas

Ryžos kumelės kliedesiai.

Visažinis

Lindimas į subinę dar nuo nieko neapsaugo :D

Martinax

Aš balsuoju už admino keitimą.

Visažinis

Net jeigu balsavimas būtų 50 ant 50, vistiek manau adminams verta būtų pagalvoti šiek tiek... Nes toks įspūdis, kad jie laukia kol forume liks tik paragrafas ir Tinsoldieris :D

Čia lygiai tas pats jeigu informatikų forume administratoriumi būtų botanikas... Nei šis, nei tas...

Vytautas

Citata iš: Pašalietis ne iš šalies  kovo 18, 2016, 20:43:31Manau neneigsite, kad per visą forumo egzistavimo laikotarpį, būtent dėl šio forumo administratoriaus pasitraukė labai daug dalyvių...
Na čia jau reikėtų paklausti tų pasitraukusių. :) Bet pasitraukimą gal labiau lemia tiesiog neturėjimas ką pasakyti. Kad ir aš pats tiesiog šiam momentui esu pasakęs viską ką žinau. Kažkaip primygtinai kitiems brukti savo požiūrį nematau prasmės. Tokiu būdu kartais taip pat "išnykstu" ilgesniam laikui. Be to yra temų kuriose aš tikrai neturiu jokio supratimo ir realiai neturiu ką pasakyti. Taip kad viskas čia natūralūs procesai. Administratorius nelabai ką lemia. Nors kaip minėjau egzistuoja forumai kuriuose administratorių tiesiog nesimato. O čia administratorius aktyviai dalyvauja pokalbiuose kas tik pagyvina forumą. Bet pastebiu atvirkščią tendenciją kad administratorius dėl šeimyninių priežasčių tolsta nuo forumo. Tai taip pat visai natūralu. Taip kad problema sprendžiasi savaime. Ar tai į gerą ar į blogą parodys laikas.  :)


Citata iš: Visažinis  kovo 18, 2016, 20:57:35Lindimas į subinę dar nuo nieko neapsaugo :D
O kad ir saugoti nėra nuo ko. Šis puslapis gali egzistuoti gali ir neegzistuoti gyvenimas nuo to nesustos.  :) Virtuali realybė per daug sureikšminama.  :)


illuminati

Jei ir keist, tai tik į kokį TinSoldier'į  :D

Visažinis

Citata iš: Vytautas  kovo 18, 2016, 21:17:10O kad ir saugoti nėra nuo ko.
Tai buvo tiesiog pasakymas, nebūtina jo integruoti į šio forumo situaciją.

Citata iš: illuminati  kovo 18, 2016, 21:26:45Jei ir keist, tai tik į kokį TinSoldier'į
Tai gal geriau iš karto į http://www.skeptikas.org/forum/ administratorių? Iš ten nors žmogus su patirtimi ateitu :D

kiskis

Paragrafas orientuojasi temoj, nevadovauja be reikalo, nebent diskusija nugrybauja i dausas. Koks be butu administratorius vistiek zmones iseina, o po 2012 sumazejo susidomejimas pastebimai paranormalybem naturaliai.

Teroras

Jauciau, jog reikia siandien i anomalijos foruma uzeit :D Visgi nuojauta neapgauna :D

Baikit jus juokus. Niekas is cia paragrafo neismes. Turi pagrindiniu adminu uznugari ir tuo jau buvo galima isitikinti ne syki.

Nera paragrafas tobulas adminas, aisku, kazkiek gal nesiziuri, kad skeptikas vadovauja forumui, to as neslepsiu ir niekada neslepiau. Pats apie tai rasiau nezinia kiek kartu. Bet realiai vertinti, tai nezinau ar verta butu kazka keisti. Nezinia kaip naujas atrodytu, sis jau laiko patikrintas ;D

Aukštyn