Pagyrimas

Pradėjo Skaitytojas, birželio 23, 2013, 11:10:04

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Skaitytojas

Sveiki visi!

Nors anomalija skaitau jau tikriausiai daugiau nei metus, tačiau tik prieš kokius du-tris menesius pradėjau stebėtį ir forumą - ir labai gailiuosi, kad to nepradėjau daryti ankščiau :)

Visų pirma noriu pagirti anomalijos administraciją ir kitus narius kurie prisideda, kad nežinia kokiu stebuklingu būdų neleido anomalijos forumui tapti eilinę vaikų susibūrimo vieta. Nežinau ar kas nors iš Jūsų lankosi kitose panašaus pobudžio forumuose, bet galiu jums pasakyti, kad būtent šiame vyksta diskusijos kurios bent jau primena užsienio paranormalių forumų diskusijų lygį - kas labai džiugina.

Nors pats nerašau nei komentarų nei bendrauju forumuose, tačiau šiandien tiesiog norėjau padėkoti visiems šio forumo nariams, kad Lietuvoje atsirado vieta, kurioje galima perskaityti tikrai idomios informacijos ir idomias diskusijas.

Be galo žaviuosi TinSoldierio, crystal, at sielio, puoduko, Ezekielo, paragrafo diskusijomis ir ižvalgomis. Nors dažnai ir nesutinku su išsakyta nuomonę, tačiau Jūsų diskusijos priverčia pagalvoti ir iš kitos puses :) Nežinau, nors tiek Marius tiek preacheris dažnai susilaukia iš narių kritikos, tačiau aš asmeniškai jų žodžiuose dažnai įžvelgiu tam tikros tiesos (ne visada žinoma), taigi ir jiems mano padėka.

Nors ir žodžių kratinys čia gavosi, trumpiau tariant noriu ir pagirti ir padėkoti visiems kurie sugebėjo šį forumą paversti tokiu koks jis yra šiandien :)

Parašiau čia tam, kad žinotumete, kad Jūsų diskusijas stebi ne tik tie kurie čia aktyviai diskutuoja, tačiau ir tie, kurie tiesiog net nebuvo čia užsiregistravę :)

Nuoširdžiausi linkėjimai nuo manęs ir mano žmonos visai administracijai, moderacijai ir kitiems nariams kurie prisidėjo prie šios internetinės "vietovės" egzistavimo :)

paragraf 78

Tai kodėl nesijungi į diskusijas? :)

2Pacas

As pamenu kaip suzinojau apie anomalija tai tik straipsnius skaitydavau, po kiek laiko pradejau ir foruma skaityt, o poto sugalvojau ir pats usiregistruot ir pradet dalyvaut diskusijuose.  :)

RoxiO

Labai malonu, kad skaitytojai vertina anomalijos forumą! Linkėjimai ir jums. :)

Aukštyn