Sielos pardavimas

Pradėjo Morena, spalio 22, 2018, 21:24:30

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Morena

spalio 22, 2018, 21:24:30 Redagavimas: spalio 22, 2018, 21:30:02 by Morena
Deja, Jūs negalite matyti šio pranešimo lankydamiesi forume kaip svečias.

Kodėl verta užsiregistruoti?

- Matysite visą nuo svečių paslėptą turinį.
- Galėsite bendrauti su kitais nariais privačiomis žinutėmis.
- Matysite visus forumo prisegtukus.
- Galėsite kurti naujas temas ir dalyvauti jau esančiuose.

Nelaukite, prisijunkite prie didžiausios bendruomenės, nagrinėjančios paslaptingus reiškinius jau šiandien!


Prašome prisijungti arba užsiregistruoti.

elteide

kūnas su laiku sudils taip ar taip, amžiną siela už laikiną mirtingą kūną?
ir kuo dėti tie vaikučiai? čia jau širdies visai reik neturėt .
o žmonės žiaurūs būna dėl neišmanymo, dažniausiai, nėra jie visiškai blogi...
ir ką pakeis , jei jie kentės? jums asmeniškai kas pagerės? nieko.
Dievas yra Teisėjas , Jam ir palikite teismus
linkiu sveikatos!

klajunas

Citata iš: Morena  spalio 22, 2018, 21:24:30Sveikučiai gal žinot kaip galima parduoti siela? Nusibodo rutina,, melas, kai ima kažkokie gjzmos tavimi naudotis
Ir kai esi pašaipos objektu ir be demonu pagalbos nebegali tais izvergais atsikratiti irr ima tavimi naudotis ir daro šantaža.
Galiu pasakyti tik tiek, kad yra kontraktinė ir iniciacinė sistema. Kiekvienu atveju turi kažkuo sudominti. Vien sielą pasiūlydama nelabai ką sudominsi, nes ją pasiimti galima ir be tavo sutikimo.

Jeigu nori tik kažkuo pasinaudoti savo problemų sprendimui neišdegs. Jas pirmiausia turi pabandyti spręsti pati, savo jėgomis. Tik tada kai viskas išbandyta, galima ieškoti pagalbos.

Visada vertinamos pastangos, jeigu tavo pastangų nesimatys, niekas nepakvies. Taip paprastai paslaugos nenusipirksi, lengviau tada būtų pasisamdyti kilerius, o ne demonus. ;D

O jeigu tik paprastas pykčio priepuolis, tai galima ieškoti kitokių būdų jį išlieti. Į okultizmą su tokia žema sąmonės kokybę lysti nepatartina, nes pati sveiko proto neišneši kailio. Ne tu kažką sunaikinsi, bet sunaikins tave.

SPACE

@Morena Dabar parduoti sielos neįmanoma, nes ji nieko neverta. To Rokiškio seniūno siela verta gal kokį 100€, Prancūzijos prezidento 500€, tai vien dėl to, kad jie dirba tam tikroms tarnyboms.
Nuo Lietuvos turi prasidėti 3-čias pasaulinis karas. O tai galim paversti savo koziriu. Pakelk savo kūno vibracijas, tada tau galės padėti tam tikros būtybės, su demonais neprasidėk, jie jau būtų išėję į kontaktą. Ta socialinė darbuotoja, eidama pas tave, išsisuks koją, kaimynai susirgs mirtinom ligom ir mirs.

elteide

teisingai Space pastebėjo, kad kūną šiais laikais geriau apsimoka parduot ..pvz. inkstą , kepenies gabalą( jos regeneruoja) , kaulų čiulpų ar akį ...
 :)

Laurynas

Manau geriau nusipirk, Amuleta nuo atraliniu siurbbeliu kurios siurbe tavo emocijas talismana nuo demonu ir vampyru turetu padeti :)

Aukštyn