Kaip pritraukti pinigus?

Pradėjo Benamis, balandžio 14, 2014, 11:50:50

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Benamis

Deja, Jūs negalite matyti šio pranešimo lankydamiesi forume kaip svečias.

Kodėl verta užsiregistruoti?

- Matysite visą nuo svečių paslėptą turinį.
- Galėsite bendrauti su kitais nariais privačiomis žinutėmis.
- Matysite visus forumo prisegtukus.
- Galėsite kurti naujas temas ir dalyvauti jau esančiuose.

Nelaukite, prisijunkite prie didžiausios bendruomenės, nagrinėjančios paslaptingus reiškinius jau šiandien!


Prašome prisijungti arba užsiregistruoti.

idenmeyou

Kokia už viso to slypi kaina?

Master

#2
balandžio 14, 2014, 13:45:16 Redagavimas: balandžio 14, 2014, 13:47:54 by Master
Tokia, kokia manai, kad esi priverstas sumokėti.
Visas pasaulis yra valdomas žmonių valios ir minčių. Dažna "magija" įvyksta spontaniškai, nesąmoningai. Kiekviena mintis, kiekvienas veiksmas kažką sukuria. Todėl tai nėra "ėjimas prieš upę".
O šiaip manau, kad tu jau sumoki savo energija atlikdamas "ritualą".
O ir bet kas to nepadarys. Žinoma, jeigu manysi, kad nesi to vertas, dar daugiau, esi skolingas ir į tą reikalą žiūrėsi negatyviai, tai taip ir bus. Tuo atveju net neapsimoka bandyti.
Aišku, tai tik mano nuomonė. (:

Vytautas

Kadangi jokia magija, ritualai ir minčių formos neveikia tai savo pinigus valdau labai realiais veiksmais. Jei logiškais žemiškais metodais taupau tai ir tauposi.  :) Jokios mistikos.

Benamis

Citata iš: Vytautas  balandžio 14, 2014, 13:50:38
Kadangi jokia magija, ritualai ir minčių formos neveikia tai savo pinigus valdau labai realiais veiksmais. Jei logiškais žemiškais metodais taupau tai ir tauposi.  :) Jokios mistikos.


Vytautai jeigu tau vienam po 2012 metu neveikia, dar nereiskia, kad visiems neveikia :)

Vytautas

Citata iš: Benamis  balandžio 14, 2014, 13:53:06
Vytautai jeigu tau vienam po 2012 metu neveikia, dar nereiskia, kad visiems neveikia :)

Mažytė problema kad man niekas nieko veikiančio toje srityje nepademonstravo išskyrus saviškę patirtį. Tuo labiau ir mano pačiam dabar niekas nieko nedemonstruoja. Bet suprantu kad kūrėjai vaikiškais žaidimais neužsiima. Netgi anomalijos puslapis nesugeba terorizuoti švytuoklės kaip anksčiau  :) Taip kad tuščios kalbos ir jokių realių pvz  :) Patiko man tv laida kada kažkokia ale magė bandė padėti verslininkui finansiškai. Apytiksliai -100000lt ir jokio rezultato. Tiesiog akivaizdu kad tai neveikia. Tik žmonės gyvena iliuzija.

Supera

O jeigu labai stipriai tikėsi, kad tai nutiks, tai taip ir bus. Kaip būna kalba ir prisikalba arba prikalba. Man taip buvo nu dar ir dabar pasitaiko.

Vytautas

Savitaiga yra atskiras ir veikiantis reikalas  :) Tiesiog pvz panorėjęs galiu atsikratyti bet kokių minčių ir užmigti. Tai labai praversdavo studentaujant ir dabar neblogai. Ir dėl pinigų bei kitų dalykų save galima "įkalbėti".

Master

Vytautai, žinok pats, bet nesikišk į svetimą valią savo tikėjimu.
Šioje sferoje visi esame akli, todėl nei vienas negali dėstyti kažkokios tiesos kaip aksiomos, ypač jei ji egzistuoja vieno asmens sąmonėje.

Vytautas

#9
balandžio 14, 2014, 14:56:10 Redagavimas: balandžio 14, 2014, 15:01:18 by Vytautas
Na tikėjimas čia ne prie ko. Tikit jūs kad tai veikia. Aš netikiu nes tiesiog nėra nieko realiai patvirtinančio informaciją ir viskas. Ir problema kad niekas patvirtinančios informacijos negali pateikti.  Gyvenimas yra labai paprastas ir kasdieniškas be jokių stebuklų. Bet tai galų gale jūsų asmeninis reikalas.  :) Aš tik sugrąžinu į šia realybę.  :)

idenmeyou

Specialiai uždaviau klausimą, ką reiktų sumokėti kita kaina, po pinigų pritraukimo, tikėjausi, kad kas nors skels kokį perliuką apie degimą pragare :D

Su pinigais kaip ir kiekviename kitame trokštame dalyke yra tam tikras kiekis sekmės. Pažįstu žmonių, kurie nei gyvenime motyvuoti buvo, nei dirbo labai daug, bet viskas labai gerai sutapo, kad tėvai turtingi buvo, paskui ir patys iš tų pačių tėvų kišenių verslus kūrė, gal nelabai pasisekusius, bet ir skųstis dėl finansų negalėjo. Yra ir kiti, kurie dirbo, triūsė, mąstė, bandė įvairias idėjas, deja turtų susikraut nepavyko, tik pragyventi vidutiniškai.

Labai daug kas priklauso kokioje aplinkoje gimsti, gyveni, kokios pažintys tavo, gali būti neišmanėlis, bet jei turėsi geras pažintis, tik laiko klausimas kur kas įtrins į kokį geresnį darbą, o jei gimei vargšas ir pažinčių neturi, tai turėsi labai stengtis, kad pataptum turtingas ir tai šansai ne per didžiausiai.

Egle83

Sveiki.Norejau paklausti,Benamio,kaip suprast pries menulo pilnati,ar per pilnati.Nes po pilnaties eina delcia.

house_armin

Citata iš: Egle83  gruodžio 15, 2014, 00:58:21
Sveiki.Norejau paklausti,Benamio,kaip suprast pries menulo pilnati,ar per pilnati.Nes po pilnaties eina delcia.

3 dienos pries menulio pilnati reiskia likus trim dienom iki oficialiai paskelbtos datos visatoje, kad ivyko ilgai laukta pilnatis.
Per pilnati reiskia per pilnati, a.k.a. kai menulis atrodo kaip blynas surio spalvos ;]
Beigi, po pilnaties neina delcia. Kad butu legviau susigaudyti kame saknys, ikeliu pagalbine priemone [zr. apacioje]

paragraf 78

Citata iš: Benamis  balandžio 14, 2014, 11:50:50
Kaip pritraukti pinigus? (2)
Vanduo - valdo mūsų pinigus. Jei namuose varva čiaupai ar stringa kanalizacijos sistema, vadinasi greitu laiku tuose namuose galima laukti ir didelių finansinių rūpesčių. ... Žinoma visų vandentiekio įrengimų remontas - būtinas. Šis, nors ir buitinis, ritualas veikia puikiai.


Natūralu, kai kanalizacija genda ją reikia taisyti, o iš čia ir finansiniai rūpesčiai. Tai kur čia magija? :)

Ezekiel

Na būtų įdomu kaip galima būtų uždirbti pinigus, nes paprastai ir sąžiningai atsiranda su pridėtine verte. Būtų įdomu nukreipti diskusija į būdus lengvai ir kuo mažesniais nuostoliais uždirbti pinigus, ne vien neįrodomais magiškais. Na pavyzdžiui "Bitcoin mining" leidžia uždirbti pinigus nors ir gan lėtai priklausomai nuo kompiuterio gebėjimo apdoroti reikalinga informaciją.

Aukštyn