Anomalija.lt

Paranormalūs reiškiniai => Praktiniai užsiėmimai => Magija, burtai ir užkeikimai => Temą pradėjo: Vendigo vasario 08, 2018, 22:31:27

Antraštė: Ritualas "Nesustabdomos sienos" ir valymas ugnimi
Parašė: Vendigo vasario 08, 2018, 22:31:27
Panaudokite Ugnies jėgą tam, kad atliktumėte sunkų, bet labai veiksmingą energetinį būsto apvalymo ritualą.

Paimkite šaukštą imbiero, šaukštą džiovintų krapų, kelis lašus eterinio eglių aliejaus (galite naudoti džiovintus eglės arba pušų spyglius).

Visa tai įdėkite į metalinį indą, kurį jums būtų patogu laikyti rankose.

Dabar atsargiai uždekite mišinį ir, kai jis pradės rūkti, apeikite visas patalpas, "išrūkykite" visus kampus ir užkampius.

Po to sustatykite visuose kampuose baltas arba auksines (galima ir geltonas) žvakes. Uždekite jas eidami prieš laikrodžio rodyklę. Leiskite sudegti pilnai.

Po tokio ritualo jūsų namuose ar biure nebebus vietos piktosioms jėgos.

Šią procedūrą reikėtų pakartoti tris kartus, jei jūs žinote arba jaučiate, kad jūsų namams ar jums asmeniškai buvo linkėta pikto, uždėtas prakeiksmas, pasiųstos bėdos.

Devynioliktą Mėnulio dieną galima naudoti ugnį ir tam, kad apvalytumėte save.

Norėdami tai padaryti, turite ratu susistatyti žvakes - pirmasis ratas bus iš 12 žvakių, antrasis ratas už jo - iš 19 žvakių ir trečias - 23 žvakių ratas.

Jūs turite nusirengti nuogai, uždegti visas šias žvakes pagal laikrodžio rodyklę ir įeiti į ugnies žiedo centrą. Galite atsisėsti, pakišę kojas po savimi, ir pamedituoti, žiūrėdami į ugnį, numesti nuo savęs tai, kas jums trukdo, į žvakių liepsną. Sukitės prieš laikrodžio rodyklę, kol uždarysite ratą.

Jums turėtų pasidaryti labai karšta.

Po procedūros uždėkite šiltą chalatą ir eikite į lovą.