Anomalija.lt

Paranormalūs reiškiniai => Praktiniai užsiėmimai => Parapsichologija => Temą pradėjo: ponaitis gegužės 07, 2013, 17:35:20

Antraštė: Telekinezės pradžia ir kaip viską pradėti.
Parašė: ponaitis gegužės 07, 2013, 17:35:20
Telekinezės galima mokyti ir to galima mokytis. Vienintelis rimtas sunkumas, manau, yra tas, kad jūs tikriausiai nežinote nė vieno, kuris galėtų parodyti jums kaip tai padaroma. Asmeniškai aš pažįstu merginą, kuri galėjo padaryti telekinezę beveik iškart, kai tai pamatė viename iš mūsų susitikimų. Vėliau ji taip pat turėjo problemų kaip ir kiti, bet ne tame esmė. Esmė tame, kad kartais žmonės gali pakartoti tai iškart, jei tai pamatė. Neklauskite manęs, kodėl. Aš nežinau.

Kaip jau sakiau, jūs turite labai daug šansų… Hm, leiskite man nukreipti šiuo keliu: Jūs galite tai daryti. Ir jūs tai darysite. Pastangos yra raktas. Rezultatas proporcingas pastangoms, kurias jūs įdedate. Bet prieš tai, kai aš paaiškinsiu metodą atlikti telekinezei, noriu pateikti kelias teorijas, kurios vienaip ar kitaip paaiškintų kaip veikia TK. Aš galiu klysti ir jūs galite tai išbandyti.

Aš asmeniškai niekada nemačiau jokių 100% įrodymų, kurie patvirtintų, kad yra nervų sukurta nematoma medžiaga, vadinama "PSI". Ir aš abejoju, kad ši medžiaga yra atsakinga už telekinezę taip pat kaip už telepatiją ir pan. Ir nuo tada, kai mes esame žmonės, atliekantys tyrimą, nemanau, kad yra gerai pasikliauti legendomis arba faktais, kad "Rusai" arba "CŽV" gali atlikinėti kažkokius eksperimentus, kurie įrodytų visus "PSI" dalykus.

Šiaip ar taip, "kaip" arba "kodėl" telekinezė veikia, neliečiau jūsų praktikos. Aš tiesiog manau, kad tai gali pagelbėti jums suprasti mano metodą ir todėl padėti pagrindus, nuo ko pradėti.

Teorijos ir mintys

Pradėsiu nuo paprasčiausios. Nemanau, kad tai yra didelė paslaptis, ir tikriausiai visi fizikos mokytojai patvirtins, kad mes visi esame sudaryti iš tos pačios medžiagos: atomų. Ir visi atomai yra sudaryti iš energijos. Vienintelis skirtumas tarp jų - dydis. Taigi, iš esmės, viskas aplink mus ir mes patys esame gryna energija. Jūs galite įsivaizduoti visą visatą kaip energijos ežerą ir save kaip vandens lašą jame. Bet kaip jūs galite atskirti, kur tas lašas prasideda ir kur baigiasi? Jūs teisūs. Jūs negalite. Skaidymas yra tik iliuzija. Kompiuteris prieš jus yra dalis jūsų energijos lauko, kaip ir jūs esate dalis jo energijos lauko. Jūs nesibaigiate ties savo oda. Ir tai veda mus prie pabaigos, kad jūs esate vienas su visais dalykais aplink jus.

Skaidymas yra naudinga iliuzija. Žmonija niekada neprogresuotų, jei mes galvotume, kad viena būtybė yra dalis kitos ir visi esame viena. Tai būtų paradoksas rungtynėms tarp žmonių, taigi lūžis visai evoliucijai.

Daugeliu atveju labai naudinga galvoti apie objektus kaip apie atskirus dalykus. Kitais atvejais, kaip telekinezėje, reikalinga turėti omenyje, kad PSI ratas priešais jus guli jūsų pačių energijos lauke ir todėl gali būti paveiktas jūsų energija. Netikite tuo? Dabar palieskite tą PSI ratą savo pirštu. Ar jis sujudėjo? Žinoma, kad sujudėjo, nes jūs pasinaudojote savo pirštų energija atomų formoje pagreitinti popieriaus molekulėms. Sumanu, ar ne?

Bet net jei jūs nenaudojate savo piršto, kai kurių mintinių procesų dėka įmanoma keisti jūsų energijos lauko būseną ir todėl paveikti popierių ant smeigtuko, kuris guli tame lauke. Įmanoma judinti objektus be tiesioginio fizinio kontakto. Bet dienos gale tai tebėra veikiama fizinėmis jėgomis. Jie tiesiog nėra duoti kaip fizinė materija atomai. Šios jėgos susideda vien iš energijos. Atomai, materija yra tiesiog energijos būklė, pagal mano mokyklos technikos biblioteką. Tai reiškia, kad energija neturi būti "matoma" arba "paliečiama" ir tai reiškia, kad tai ne vien jūsų viduje, bet taip pat yra aplink jus.

Ar kada pagalvojote, kodėl egzistuoja gravitacija? Niekas negali paaiškinti, kodėl du objektai traukia vienas kitą. Pagalvokite apie tai. Pagal astrofizikų, net objektas, esantis už tūkstančių šviesmečių nuo jūsų, labai silpnai veikia jus su savo gravitaciniu lauku. Gravitacijos laukas yra pavyzdys energijos lauko, kuris niekada neišnyksta. Jis darosi silpnesnis, bet jis niekada pilnai neišnyksta. Ir štai kitas svarbus principas: Chaoso teorija. Pasaulis yra sudėtas iš priežasčių ir rezultatų.

Jūs galite rasti matematikos knygą apie Chaoso teoriją. Chaoso teorija teigia, kad nesvarbu kokia maža gali būti priežastis, ji veiks visą sistemą, visą visatą. Įsivaizduokite drugelį skrendantį kažkur Indijoje. Teorija teigia, kad net šis mažas judėjimas gali ir veikia orą JAV labai silpnai. Nesvarbu ką jūs darote ir kokie menki ir nesvarbūs jūsų veiksmai yra, jie keičia visą visatą. Nesvarbu kokie maži mintiniai procesai jūsų galvoje gali pasirodyti, jie vienaip ar kitaip keičia popierių ant smeigtuko priešais jus. Kuo stipresni mintiniai procesai, tuo daugiau rezultatų jūs matysite.

Tai kaip gali paprasti mintiniai procesai, nervų sistemos virptelėjimai, būti pakankamai stiprūs pajudinti objektus už fizinio kūno ribų?
Negaliu atsakyti į šį klausimą. Bet, jei jūs pagalvosite, pavyzdžiui, apie sekančią situaciją, jūs galite rasti galimą atsakymą.

Įsivaizduokite, kad medituojate ir staiga kažkas sprogsta priešais jūsų langus. Tuo pačiu metu jūsų meditacija pasibaigia. Jūs atsikeliate ir bėgate pasižiūrėti, kad nutiko. Taip atsitiko todėl, kad sprogimo duota energija buvo stipresnė nei energija, įdėta į jūsų meditaciją.

Dabar įsivaizduokite save medituojant labai giliai. Kažkas lauke šaukia jūsų vardą, bet jūs to nesuprantate. Jūsų kūnas tebegirdi tai fiziškai, bet jūs to nesuprantate ir tebemedituojate. Šiuo atveju energija, įdėta į jūsų meditaciją, buvo stipresnė nei energija, panaudota šaukiant jūsų vardą.
Galbūt tai tiesiog niekam tikusi teorija, bet aš 100% įsitikinęs, kad tai tiesa. Energija teka ten, kur yra dėmesys. Pagalvokite apie biliardą. Jūs mušate vieną iš kamuoliukų ir nepataikote. Bet jeigu suteiksite visą dėmesį ir net įsivaizduosite, kaip tai vyksta, labai tikėtina, kad jums pasiseks.
Kuo daugiau dėmesio ir koncentracijos jūs įdedate į priekį, tuo daugiau energijos naudojama pajudinti objektą priešais jus.

Pirmas žingsnis: paruoškite save

Prieš darant TK svarbu turėti išvalytas mintis. Įsivaizduokite tai kaip kompiuterį. Jūsų mintys yra RAM'o atmintis. Telekinezė reikalauja 100% šio RAM'o. Jeigu jūsų mintys yra pilnos kitų dalykų, kaip vakarėlis rytoj vakare, jūs negalite suteikti visos atminties, kas reiškia, kad jūs negalite skirti viso dėmesio, kurį turite. Ir jeigu jūs skaitėte teorijas, žinote, kaip svarbu tai yra.
Energija teka ten, kur yra dėmesys. Tiesiog prisiminkite tai kol kas. Jūs neturite pakankamai energijos, jeigu jūsų mintyse yra kitų dalykų.
Bet kaip būtent jūs galite nusiraminti, išvalyti savo mintis ir pakelti savo koncentracijos/dėmesio/susitelkimo lygį tuo pačiu metu? Jūs atspėjote: meditacija. Aš siūlau meditacijos technikas, kurios yra labiau pasyvios ir nereikalauja daug smegenų veiklos. Kaip pavyzdys yra žvakės metodas. Jums net nėra būtina žvakė, tiesiog taškas kažkur, ryškesnis už aplinką. Pavyzdžiui, švari moneta, atspindinti saulės šviesą. Jūs atsisėdate, kelis kartus giliai įkvėpiate ir stebite ją. Nekontroliuokite savo akių; leiskite joms prarasti dėmesio centrą. Ryškus taškas atpalaiduoja jūsų pasąmonę. Nebandykite galvoti, tiesiog stebėkite. Praktikuodami jūs pamiršite apie viską aplink jus ir pamiršite save. Kvėpavimas pasidarys gilesnis, mintys švarios ir jūsų visa būsena nurimusi.

Kitas geras metodas yra kur jūs koncentruojatės į savo gilų, lėtą kvėpavimą. Šis man atrodo sunkesnis. Jis dažniausiai atliekamas užsimerkus ir mintys pradeda palengva klajoti, jei jūsų akys užmerktos. Nesvarbu kurį meditacijos metodą jūs praktikuosite, tai padės jums pasiekti reikiamą minčių būseną ir pagrindus, reikalingus telekinezei. Aš siūlau jums medituoti 20-30 minučių prieš pradedant.

Beje, kai praktikuojate telekinezę, svarbu yra nenualinti savęs. Išsekintas protas yra linkęs į depresiją ir nusivylimą. Ir jeigu jūs esate nusivylęs, jūs neturite jokių galimybių pajudinti to, patikėkite. Be to, tai duoda pasąmonei jausmą, kad esate nevykėlis, kas reiškia, kad jūs nebendradarbiausite su savo vidiniu aš. Todėl svarbu kad nepraktikuotumėte daugiau nei 1 valandą per vieną prisėdimą. Aš siūlau 30-40 minučių. Jei esate dėl to pamišęs, galite praktikuoti 40 minučių ryte ir dar 40 minučių vakare.

Nustačius laiką, kada norite praktikuoti, galima paruošti įrankį, su kuriuo norėsite praktikuoti. Yra daug galimybių kaip raktas ant virvės ar kažkas plaukiantis vandens paviršiuje. Aš rekomenduoju jums vieną populiariausių: PSI ratą/popierių ant smeigtuko. Bet aš siūlau paimti aliuminio folija vietoj normalaus popieriaus. Jūs turite būti atsargus gaminant jį - vienas netinkamas judesys ir jūs turėsite skylę folijoje. Paimkite 4 - 5 cm gabaliuką. Tai optimalu PSI ratui ir labai lengva pajudinti. Trintis tarp aliuminio paviršiaus ir metalinio smeigtuko yra mažesnė nei popieriaus trintis. Pameditavus ir paruošus PSI ratą, metas pradėti.
(http://apiemistika.lt/wp-content/uploads/2013/05/psi-ratas-telekineze.png)
Antras žingsnis: tapkite vienu

Kitas žingsnis yra, kad jūs iš esmės turite suprasti pirmą principą ir jį pritaikyti. Atsiminkite: Nėra jokio išsiskyrimo tarp jūsų ir PSI rato. Jis yra jūsų erdvės lauke kaip jūsų pirštai ar kitos jūsų kūno dalys. Jūs turite tik kelis kartus giliai įkvėpti ir susikoncentruoti į objektą. Jūs sau pasakote, kad PSI ratas yra jūsų dalis. Pabandykite rasti sąsają tarp savęs ir PSI rato. Pasistenkite pajusti, ką reiškia būti PSI ratu… Aš visiškai rimtai. Pasistenkite pamatyti visus mažus bruožus, kuriuos turi PSI ratas. Prisiminkite kaip jis juda ir apibrėžkite tai kaip savo judėjimą. Pasistenkite išgirsti garsus, kuriuos jis gali skleisti. Pabandykite pamatyti jį savo galvoje iš skirtingų žiūrėjimo taškų, bet iš tiesų nejudėkite. Pajuskite jo paviršių kaip juntate savo odos paviršių.

Sunku paaiškinti, bet visi tie dalykai kartu, kai jūs pakankamai smarkiai susifokusuojate, duoda jums (po kiek laiko) stiprų objekto, PSI rato, jausmą. Jus net gali apimti energijos jausmas. Jausmas, kur jūs 100% tikras, kad galite tai paveikti. Jausmas, kur jūs tikrai jaučiate, kad jūs esate vienas su tuo. Jausmas, kuris tampa stipresnis ir tvirtesnis, kai praktikuojate. Po kiek laiko jums bus palyginti lengva "pajusti" objektus, į kuriuos koncentruojatės. Jūs matysite medį ir akimirksniu pajusite jį vidumi. Jums seksis geriau kiekvieną kartą kai bandysite.

Gali net ateiti akimirka, kai pajusite viską, kas jus supa, jūsų aplinką, vienu metu. Anksčiau aš mačiau televizijos reportažą apie grupę Vokietijoje, kur antropologijos profesorius moko žmones "pamatyti" nenaudojant akių. Jo mokiniai iš tiesų galėjo matyti 360 laipsnių perspektyva ir netgi skaityti knygas užsimerkus. Dabar, kai jūs turite gerą, stabilų, stiprų PSI rato jausmą, jūs nustatėte kažką, ką aš vadinu energijos sąsaja tarp objekto ir jūsų. Jeigų sąsaja silpna arba palyginti netvirta, vėliau bus sunkiau sukti PSI ratą.

Trečias žingsnis: pajudinkite tai

Dabar jūs sukūrėte gerą energijos sąsają. Jūs jaučiate objektą. Jūs esate vienas su juo. Šiame taške, kaip minėjau anksčiau, jūs galite pastebėti stiprų energijos jausmą PSI rate. Tai pat kaip jei jūs žiūrite į savo ranką ir esate tikri, kad kitas judesys bus jos pajudinimas. Tai gali sukelti atsitiktines kūno reakcijas: jūs bandote pajudinti PSI ratą ir staiga jūsų ranka pajuda į priekį. Kai tokie atsitiktiniai įvykiai atsitinka, jūs turite tiesiog atsipalaiduoti ir bandyti "pajusti" objektą geriau. Tai įvyksta vien dėl to, kad esate per daug susijaudinęs ir jums reikia nurimti.

Nesijaudinkite dėl poreikio pajudinti PSI ratą. Tai ne lygiai tas pats kaip pajudinti savo ranką, kur reikia paraginti save. Duokite sau laiko ir įsitikinkite, kad jūsų protas švarus. Nesijaudinkite, jūsų kūnas žino apie jūsų tikslus. Ir jūs pajudinsite objektą iškart, kai būsite tam pasiruošę. Kažkuo tai panašu į banglenčių sportą, jums reikia kuo geriau daryti, ką galite, ir laukti bangos, kurią pagausite. Kai ateis judėjimas, PSI ratas pradės suktis ir jūs suprasite, kad judinate jį.

Judinti ką nors savo mintimis (telekinezė) duoda keistą jausmą, kurį sunku apibūdinti. Kaip jis pajudėjo? Gera frazė "Tiesiog daryk tai" paaiškina daug, bet kartu ir nieko. Analizuojant jausmą galiu tik rasti analogų stipriam pasitikėjimo jausmui. Pametate paskutinį kartą kai mėtėte kamuolį į krepšį? Jausmas, kai žinai, kad tikrai pataikysi, net prieš metant kamuolį? Arba paimate kalkuliatorių ir spaudžiate "2″ "+" "2″? Ar jūs buvote tikri apie rezultatą paspaudus "="? Tai gali būti prasti analogai, bet tuo pačiu tai vienintelis dalykas, apie kurį galiu galvoti.
Taip pat galite sakyti, kad tai tas pats kaip judinti savo rankas, bet tuo pačiu metu tai ne visai tas pats, nes nėra jokių raumenų tarp jūsų ir PSI rato.

Mano pasiūlymas: pabandykite tai patys. Taigi kai pajaučiate objektą, neskatinkite savęs ir turėkie galvoje objektą. Jūsų vidinis aš (pasąmonė) žino tikslą ir bandys viską, kad įmanoma, kad pajudintų psi ratą, kai jūsų dėmesys išauga. Laikas ateis ir tas mažas dalikėlis pradės suktis.

Pabaiga

Telekinezė yra kažkas, ko nepanaudosite savo gyvenime. Bet tai labai įdomus dalykas žaisti arba nustebinti draugus. Kai pradedate praktikuoti, visas procesas gali trukti nuo kelių dienų iki daugelio mėnesių. Tai labai skirtinga kiekvienam asmeniui. Aš nenoriu kartoti žodžių, kuriuos girdėjote tūkstančius kartų, kaip svarbu yra praktikuoti. Tu turi tiesiog tęsti savo bandymus. Žiūrėkite į tai lyg neturėtumėte kito pasirinkimo.

Imta iš : http://apiemistika.lt/
Antraštė: Telekinezės pradžia ir kaip viską pradėti.
Parašė: .L.U.T.H.O.R. gegužės 07, 2013, 23:45:43
Esu kažkur skaitęs šitą, tai tingėjau skaityt per naujo. Bet iš praktikuojančių girdėjau, kad jei rimtai užsiimi telekineze, tai po to tau miegant, nors nebūtinai ji gali spontaniškai pradėt vykti.
Antraštė: Telekinezės pradžia ir kaip viską pradėti.
Parašė: ponaitis gegužės 08, 2013, 14:25:57
Citata iš: Šešėlis  gegužės 07, 2013, 23:45:43
Esu kažkur skaitęs šitą, tai tingėjau skaityt per naujo. Bet iš praktikuojančių girdėjau, kad jei rimtai užsiimi telekineze, tai po to tau miegant, nors nebūtinai ji gali spontaniškai pradėt vykti.

Viskas,byjosiu miegoti  :)
Antraštė: Telekinezės pradžia ir kaip viską pradėti.
Parašė: NEXO vasario 11, 2014, 16:40:36
Citata iš: Druwis  gegužės 07, 2013, 23:45:43
Esu kažkur skaitęs šitą, tai tingėjau skaityt per naujo. Bet iš praktikuojančių girdėjau, kad jei rimtai užsiimi telekineze, tai po to tau miegant, nors nebūtinai ji gali spontaniškai pradėt vykti.

ta prasme spontaniškai vykti ?
Antraštė: Telekinezės pradžia ir kaip viską pradėti.
Parašė: .L.U.T.H.O.R. vasario 11, 2014, 16:41:46
Miegi ir nulekia puodelis nuo stalo ar dar kas nors ^^
Antraštė: Telekinezės pradžia ir kaip viską pradėti.
Parašė: Supera vasario 11, 2014, 19:22:54
Vilioja išmokt tokį dalyką, net labai ^^ bet nesinori miegant kambario griaut xD
Antraštė: Telekinezės pradžia ir kaip viską pradėti.
Parašė: kovo 25, 2014, 17:40:24
Bandau, mokaus, na sunkoka, bet ismokti labai noriu.. Gal kas jau moka, ar bent yra pavyke nors biski padaryti? Bukit geri,parasykit man .:S labai noriu ismokti, gal kazka patartumet ..
Antraštė: Telekinezės pradžia ir kaip viską pradėti.
Parašė: Rihtina balandžio 23, 2014, 16:21:19
Ar iš čia esančių yra kam nors pavykę?  :o
Antraštė: Telekinezės pradžia ir kaip viską pradėti.
Parašė: NEXO balandžio 23, 2014, 17:07:45
taip man yra pavyke tikrai siulau išbandyti ir tikrai pavyks tik nepasiduokite 100% duodu
Antraštė: Telekinezės pradžia ir kaip viską pradėti.
Parašė: TinSoldier balandžio 23, 2014, 17:14:08
Citata iš: NEXO  balandžio 23, 2014, 17:07:45
taip man yra pavyke tikrai siulau išbandyti ir tikrai pavyks tik nepasiduokite 100% duodu


Kokia prasmė tau meluoti?
Na, rimtai, paklausk savęs: kas tau iš to, kad dabar pamelavai?
Antraštė: Telekinezės pradžia ir kaip viską pradėti.
Parašė: NEXO balandžio 23, 2014, 17:15:45
Jopapa tgi nemokėčiau nerašyčiau čia tik tu netiki man pavyko aš geriau žn.. ir kam man meluot bereikalo
Antraštė: Telekinezės pradžia ir kaip viską pradėti.
Parašė: TinSoldier balandžio 23, 2014, 17:23:13
Psi ratas?
Antraštė: Telekinezės pradžia ir kaip viską pradėti.
Parašė: paragraf 78 balandžio 23, 2014, 17:23:27
Kaip sakė dr. Hausas: visi žmonės meluoja.
Melas apskritai yra įrašytas mums į genus :)
Antraštė: Telekinezės pradžia ir kaip viską pradėti.
Parašė: Master balandžio 23, 2014, 17:26:21
O ar tu įsitikinęs, kad tau pavyko?
Ga kalbi iš neišmanymo (galima apsigauti, nes lapelis gali pradėti judėti nuo kvėpavimo, šiltumos nuo rankų, kuri susimaišo su šaltu oru ir pan...)
Nors negalima daryti išvadų nesuvokiant situacijos. Siūlau taip, davai mes visi sumetam krūvą pinigų ir susitinkam. Tu parodai mums realius savo sugebėjimus, mes nufilmuojame ir atiduodame pinigus.
ps. bet jei neišeina moki tu, už laiką ir už kurą (che, che...) Neblogas dealas sakyčiau :3
Visi laimingi :)
Antraštė: Telekinezės pradžia ir kaip viską pradėti.
Parašė: Rihtina balandžio 23, 2014, 17:35:40
Taigi daugelio jūsų manymu tai yra neįmanoma?
Antraštė: Telekinezės pradžia ir kaip viską pradėti.
Parašė: NEXO balandžio 23, 2014, 17:44:51
Citata iš: Rihtina  balandžio 23, 2014, 17:35:40
Taigi daugelio jūsų manymu tai yra neįmanoma?
nemanau kad bus pasirenge nes netiki tokiais dalykais ir yra gilei pasamonėje užbetonuota ir mes neišnaudojame visu smegenu 100%
Antraštė: Telekinezės pradžia ir kaip viską pradėti.
Parašė: Master balandžio 23, 2014, 17:46:35
Na mokslininkai jau įrodė, kad toks teiginys yra mitas.
Anywaay, tai čia ne nuo tikėjimo priklauso.
Tai sutarėm nexo? (aš rimtai)
Antraštė: Telekinezės pradžia ir kaip viską pradėti.
Parašė: TinSoldier balandžio 23, 2014, 17:52:47
Citata iš: Rihtina  balandžio 23, 2014, 17:35:40
Taigi daugelio jūsų manymu tai yra neįmanoma?


Bent jau mano manymu, - geriausia, pabandyk tu, ir išsiaiškinsi :) Kad ir tą psi ratą pasigaminti nėra nei brangu, nei sunku.

Tiesiog įsitikink, kad, kai bandysi - bandai tinkamomis sąlygomis.
Trumpai, pagrindinės priežastys, dėl ko ratas gali judėti ir be jokios telekinezės:

1. Nuo rankų sklindanti šiluma judina popieriuką.
2. Rankų judėsiai, sukeliantis mažas oro sroves, ir virpinantys/judinantys lapukus.
3. Elektrostatinis krūvis nuo žmogaus rankos ( http://www.youtube.com/watch?v=rX-kQfrwiA4 )
4. Nepastovios ir silpnos oro srovės kambaryje. (plyšiai sienoje, ventiliacinės angos, pradarytas langas ir t.t.)
5. Vibruoja stalas, grindys ar kitas paviršius, ant kurio padėtas psi ratas.

Todėl: 100proc., įsitikink, kad tavo stalas tvirtai stovi ant žemės ir nevirpa. Psi ratą uždenk stiklainiu. Atsitrauk nuo jo bent per kokį metrą ar pan. Ir nekaišiok rankų. Vis tiek juk telekinezė turėtų kilti iš minčių, o ne iš rankų.

Prieš sukant ratą, atsitiktinai nuspręsk, į kurią pusę nori jį pasukti. Pavyzdžiui, mesk kauliuką - jei iškris lyginis skaičius - suk pagal laikrodžio rodyklę. Užsirašyk kryptį, prieš bandant pasukti. Jei pasuksi kryptimi, kurią ir buvai prieš tai užsirašiusi, - sveikinu. Jeigu kita kryptimi - greičiausiai, kad atsitiktinis pajudėjimas koks nors. Paskutinių dalykų su ta kryptimi reikia tam, kad klaidingai nepriskirtum savo nuopelnų rato pasisukimui.

Ir kartok tuos bandymus kuo daugiau kartų. Vienas pasisukimas tavo norima kryptimi - nieko nereiškia. 10 pasisukimų tavo norima kryptimi iš eilės, - sveikinu.

Jei su visom šitom kontrolinėm priemonėm sugebėsi pasukti psi ratą - tuomet jau turėsi šiokį tokį argumentą sau, kad telekinezė gali veikti. (jei nepražiopsojai kokios nors kitos priežasties, kodėl ratas galėjo pasisukti)

Sėkmės ;)

Antraštė: Telekinezės pradžia ir kaip viską pradėti.
Parašė: Rihtina balandžio 23, 2014, 17:59:09
Visai įdomu reiks išbandyti. Aš kažkodėl manau, kad jeigu jau galima mintimis pajudinti popieriuką tai gali ir knygą, o koks čia skirtumas, juk mintims svorio nėra. Keista man irgi šiek tiek su tais popierėliais, žiūrėjau video kur panelė pajudino ir gana stipriai bokalą. Tik neaišku tiesa ten ar ne.
Antraštė: Telekinezės pradžia ir kaip viską pradėti.
Parašė: TinSoldier balandžio 23, 2014, 18:07:19
Citata iš: Rihtina  balandžio 23, 2014, 17:59:09
Visai įdomu reiks išbandyti. Aš kažkodėl manau, kad jeigu jau galima mintimis pajudinti popieriuką tai gali ir knygą, o koks čia skirtumas, juk mintims svorio nėra. Keista man irgi šiek tiek su tais popierėliais, žiūrėjau video kur panelė pajudino ir gana stipriai bokalą. Tik neaišku tiesa ten ar ne.


Pranešk, kaip seksis :)

Citata iš: NEXO  balandžio 23, 2014, 17:44:51
nemanau kad bus pasirenge nes netiki tokiais dalykais ir yra gilei pasamonėje užbetonuota ir mes neišnaudojame visu smegenu 100%


Ar tau pavyksta pajudinti psi ratą taip, kaip parašiau aname pranešime? Be rankų, uždengus stikline ar pan., per didelesnį atstumą, ant visiškai totaliai stabilaus stalo, iš anksto atsitiktinai numatant sukimosi kryptį?
Antraštė: Telekinezės pradžia ir kaip viską pradėti.
Parašė: Rihtina balandžio 23, 2014, 18:09:59
Būtinai, bet aš kantrybės daug neturiu, tai žinai.. :DD
Antraštė: Telekinezės pradžia ir kaip viską pradėti.
Parašė: NEXO balandžio 23, 2014, 18:22:45
Citata iš: TinSoldier  balandžio 23, 2014, 18:07:19
Citata iš: Rihtina  balandžio 23, 2014, 17:59:09
Visai įdomu reiks išbandyti. Aš kažkodėl manau, kad jeigu jau galima mintimis pajudinti popieriuką tai gali ir knygą, o koks čia skirtumas, juk mintims svorio nėra. Keista man irgi šiek tiek su tais popierėliais, žiūrėjau video kur panelė pajudino ir gana stipriai bokalą. Tik neaišku tiesa ten ar ne.


Pranešk, kaip seksis :)

Citata iš: NEXO  balandžio 23, 2014, 17:44:51
nemanau kad bus pasirenge nes netiki tokiais dalykais ir yra gilei pasamonėje užbetonuota ir mes neišnaudojame visu smegenu 100%


Ar tau pavyksta pajudinti psi ratą taip, kaip parašiau aname pranešime? Be rankų, uždengus stikline ar pan., per didelesnį atstumą, ant visiškai totaliai stabilaus stalo, iš anksto atsitiktinai numatant sukimosi kryptį?
šeip kartais išeidavo bet 100%nesu isitikines kaip reikia keisti sukimusi krypti šeip nemoku paiškint bet man yra buve kad sukas sustija ir i kita puse pradeda suktis arba po biski sukas sustoja ir vel sukasi :) bet svarbiau ismokt judinti nei krypti sukti :)
Antraštė: Telekinezės pradžia ir kaip viską pradėti.
Parašė: TinSoldier balandžio 23, 2014, 18:26:14
Bet bandai jį sukti su visomis mano išvardintomis priemonėmis? Stiklu uždengus psi ratą, nelaikant arti jo rankų, ir visu kūnu atsitraukus per kokį metrą nuo jo, ant nevibruojančio paviršiaus?
Antraštė: Telekinezės pradžia ir kaip viską pradėti.
Parašė: omcikas balandžio 24, 2014, 23:09:24
smagus reikalas tas psi ratas, jau buvau be pradedantis tikėt, kad ir aš turiu galių iki kol stiklainiu neuždengiau ir kuomet nustojo sukesis.. nuo tada neeksperementuoju. Belieka sau pačiam pasiteisint, kad stiklas trukdo "magijai" prasiskverbt  ;D
Antraštė: Telekinezės pradžia ir kaip viską pradėti.
Parašė: Ezekiel balandžio 25, 2014, 00:15:50
Citata iš: ponaitis  gegužės 07, 2013, 17:35:20

Pradėsiu nuo paprasčiausios. Nemanau, kad tai yra didelė paslaptis, ir tikriausiai visi fizikos mokytojai patvirtins, kad mes visi esame sudaryti iš tos pačios medžiagos: atomų. Ir visi atomai yra sudaryti iš energijos. Vienintelis skirtumas tarp jų - dydis. Taigi, iš esmės, viskas aplink mus ir mes patys esame gryna energija. Jūs galite įsivaizduoti visą visatą kaip energijos ežerą ir save kaip vandens lašą jame. Bet kaip jūs galite atskirti, kur tas lašas prasideda ir kur baigiasi? Jūs teisūs. Jūs negalite. Skaidymas yra tik iliuzija. Kompiuteris prieš jus yra dalis jūsų energijos lauko, kaip ir jūs esate dalis jo energijos lauko. Jūs nesibaigiate ties savo oda. Ir tai veda mus prie pabaigos, kad jūs esate vienas su visais dalykais aplink jus.


Naujausiais duomenimis materija tėra beveik tuštuma. Paprastas žmogus nežino, kad yra sudarytas iš atomų, nes nematė, kad iš jų sudarytas tai tik tikėjimas. Tačiau žinoma tai, kad pasaulis regimas, apčiuopiamas ir t.t. Taigi gal būtų tiksliau sakyti kaip teigė vienas filosofas, kad pasaulis sudarytas ne iš atomų, o iš kalbos ar kitaip tariant informacijos. Iš to pačio sudaryti ir vaizduotės vaizdiniai, o joje įmanoma viskas tame tarpe ir telekinezė. Klausimas kodėl "realybėje" yra ribotuvai, gal jie mums būtini?
Jei tikėti holografinės visatos teorija nėra tokio dalyko kaip gryna materija, viskas tėra informacija ir ją įvaldęs protas gali būti nors ir Dievas.



Tiesa išbandžiau šį metodą, tačiau niekas nepavyko nebent kažkas pasirodė.
Antraštė: Telekinezės pradžia ir kaip viską pradėti.
Parašė: Jupiteris balandžio 25, 2014, 00:18:34
Tai iskarto reikejo kalti pro siena, ne pro stiklaini ;DD Kiek zinau stiklainis trugdo prasiskverbti energijai tai kaip tu pro ji sukursi PSI. Nors as pats per stiklaini nepadarau, bet koki lapeli suglamzyta galiu pakelti geroje busenoje apie 5/7 cm i virsu ir islaikyti kokiu 10/15 sekundziu. Netikinciam zmogui tokio dalyko neparodysi, automatiskai blokuos viska, bent jau man prie zmoniu neiseina to padaryti, netgi filmuojant neiseina, maziausias susireiksminimas ,kad darai jog kazkam parodyti viska sugadina.
Isviso tiems ,kas daro jog nori parodyti kitiems ,ar igauti kazkokiu jegu paslaptinguju, niekad tas ir nepavyks, uztat tie kas padaro tokius dalykus per daug ir nesireiskia, nes jiems to nereikia..
Antraštė: Telekinezės pradžia ir kaip viską pradėti.
Parašė: .L.U.T.H.O.R. balandžio 25, 2014, 00:50:31
Jupiteri, nesusireikšmint tada kitiems galėsi parodyt :D Bet aš žinau tą jausmą, tikrai taip būna, protas viską gadina.
Antraštė: Telekinezės pradžia ir kaip viską pradėti.
Parašė: NEXO birželio 14, 2014, 00:39:28
Citata iš: Rihtina  balandžio 23, 2014, 17:35:40
Taigi daugelio jūsų manymu tai yra neįmanoma?
tikrai ne mano drauge viskas į manoma taigi obe imanoma tai tik gylei užbetonuotas musu pasamonėje kuria reikia išlaisvinti. Skeptikai netiki ,nes jiems užbetonuota gilei kol jie nepamato o kai pamato sako kaip tau pavyko tu aiškini ,bet jiems tokie dalykai nesuvokemi.
Antraštė: Telekinezės pradžia ir kaip viską pradėti.
Parašė: kestutis.linkus.37 sausio 04, 2015, 23:16:10
Man miegant suaktyveja ir kai poilsio truksta, bet daiktai nelaksto, tiesa noreciau ismokti valdyti, o ne spontaniskai garsa muzono isjungti per atstuma ir pan., nes kai esi beveik atsikliucines, tai tingi eiti atgal ijungti. Ai dar, nepamineta cia aplinkos veiksniai. Man padeda labai garsiai ir labai tyliai grojanti muzika (aisku mano megstama, o ne bet kas), zodziu daiktu nepajudinu (manau), tik kazkokia ytaka prietaisams darau. Atsimenu net bratkis nakackes rasydavo uz mages nutyldima nakti pries miega :) zodziu sekmes ir jums ir man. Meginam...
Antraštė: Telekinezės pradžia ir kaip viską pradėti.
Parašė: idenmeyou sausio 05, 2015, 12:22:22
Įmanoma jei apgaulės meistras, geras magas, neabejoju, kad vidutinio lygio magui pajudinti tokius paprastus popieriukus, daiktus vieni juokai. Esu pats savo akimis matęs kaip yra judinamas daiktas, bet už viso to slypėjo triukas. Jei yra atliekamas triukas žmogus gali dar ir didesnius daiktus išjudinti, nes stebėtojas to nepamatys ir jam tai gausis graži iliuzija.

Jei triukas nėra daromos, jokios galios ar įsitikinimai nepadės, žmogus materialiame pasaulyje turi ribas ir tų ribų dar niekas nesulaužė.
Antraštė: Telekinezės pradžia ir kaip viską pradėti.
Parašė: KiPractice gegužės 25, 2016, 19:58:21
Citata iš: Legionas  vasario 11, 2014, 16:41:46Miegi ir nulekia puodelis nuo stalo ar dar kas nors ^^
Siaip sitas ne savaime, tai jau labiau prilygtu poltergeistui. arba visokiom astralinem butybem
Antraštė: Telekinezės pradžia ir kaip viską pradėti.
Parašė: .L.U.T.H.O.R. gegužės 26, 2016, 12:13:17
Kartais, taip.