Kas iš tikrųjų vyko 2001m. rugsėjo 11-ąją?

Pradėjo Benamis, rugpjūčio 07, 2012, 11:26:44

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Benamis

Istraukiau idomu straipsni is: http://www.atsimerkiam.tk/ :)

Turbūt visi puikiai prisimenate tą dieną, o daugelis iš jūsų pamatę viską per televiziją arba išgirdę per radiją iš pradžių nepatikėjote tuo, kas vyksta. Taigi, 2001 metais, gražų rugsėjo 11 dienos rytą:

8 val. 45 min. teroristų užgrobtas lėktuvas Boeing rėžiasi į Pasaulio Prekybos Centro pirmą dangoraižį (toliau PPC1).
9 val. 03 min. antras teroristų užgrobtas lėktuvas rėžiasi į Pasaulio Prekybos Centro antrą dangoraižį (toliau PPC2).
9 val. 43 min. trečias teroristų užgrobtas lėktuvas trenkiasi į Pentagoną.
10 val. 00 min. sugriūna PPC1.
10 val. 10 min. dar vienas lėktuvas nukrenta Šenksvilyje.
10 val. 22 min. Vašingtone, prie Valstybės departamento susprogdinamas automobilis.
10 val. 29 min. sugriūna PPC2.
17 val. 20 min. sugriūna septintasis PPC pastatas.

Trumpai tariant, įvykdoma visa eilė teroristinių aktų.

Tačiau šis straipsnis nebus dar vienas straipsnis apie tai, kaip „Al Qaeda" įvykdė teroristinį aktą prieš Ameriką. Aptarsim, kaip Amerikos valdžia... įvykdė teroristinį aktą prieš Ameriką.

Kai tik buvo įvykdyti teroristiniai aktai, niekam nė nekilo abejonių dėl Amerikos vyriausybės žodžių „šventumo". Ir tai visiškai suprantama. Visas pasaulis buvo sutrikęs, įsibaiminęs, tokiose situacije šaltas protas toli gražu atlieka ne pagrindinį vaidmenį. Tačiau kai tik viskas aprimo, internete pasirodė pirmieji skeptikų pranešimai. Iš pradžių labai atsargiai ir vos vienas kitas, vėliau vis daugiau ir daugiau. Dabar jau galbūt nėra žmogaus, kuris gilinęsis į rugsėjo 11 d. įvykius nežinotų tikrojo kaltininko, tačiau šis straipsnis bus visiems, kurie vis dar šventai tiki „demokratijos lopšiu" - Amerika arba tiesiog tuo nesidomėjo.

Visiems pasišovusiems ištirti šį įvykį, pirmiausia krito į akis tai, kaip sugriuvo dangoraižiai. Visi, kada nors matę sprogdinant seną pastatą, žino, kad reikia nusigauti po pastato infrastruktūra ir ją sugriauti. Taip sprogdinant, pastatas tarsi susmunka į apačią. Rugsėjo 11 d. dangoraižiai griuvo lygiai taip pat. Kiek galėjo būti galimybių, kad į viršutinius dongoraižio aukštus atsitrenkęs lėktuvas, pastatą sugriaus tokiu būdu? O kiek galėjo būti galimybių, kad ir į antro dangoraižio viršutinius aukštus atsirenkęs lėktuvas, ir šį dangoraižį sugriaus lygiai tokiu pačiu būdu? Manau daugelis sutiksit, kad galimybė praktiškai lygi 0. Be viso to, beveik visi žmonės dangoraižio griuvimo metu buvę žemutiniuose aukštuose arba šalia dangoraižio, patvirtinto girdėję sprogimą. Akivaizdu, kad buvo susprogdintas sprogmuo.


Tačiau pradėkime viską nuo pradžių. Kątik po rugsėjo 11 d. įvykių, tuometinis JAV prezidentas Džordžas Bušas ir valstybės sekretorė Kondoliza Rais oficialiame spaudos pranešime sakė, jog nei jų, nei prieš tai buvusi valdžia negalėjo nė įsivaizduoti, kad teroristai taip sumaniai įvykdys teroro aktą, t.y. lėktuvus panaudos kaip raketas. Tačiau labai greitai paaiškėjo, kad dar 2 metai iki rugsėjo 11 d. įvykių, NORAD (North American Aerospace Defense Command) vedė pratybas, kuriose užgrobti lėktuvai buvo naudojami, kaip ginklai, o vienas iš taikinių buvo Pasaulio Prekybos Centras. O štai ir Federalinės Nepaprastųjų Situacijų Valdybos Agentūros reagavimo į teroro aktus 1997 metų



O štai 2000 metų rugsėjį įvyksta operacija „Mascal", kurios metu imituojami lėktuvų smūgiai į Pentagoną. Nuotraukos iš operacijos:





Argi nekeista, jog dar likus keletui metų iki rugsėjo 11 d. įvykių, jau buvo imituojami lygiai tokie patys teroro aktai?

Toliau. Oficialiuose pranešimuose buvo sakoma, kad kiekviename iš tų skrydžių buvo po 4, 5 pagrobėjus (viso 19). Jei taip, tai žinoma, kad jų vardai turėtų būti skrydžių deklaracijoje, tačiau negana to, kad skrydžių deklaracijoje nebuvo nė vieno iš 19 tariamų teroristų vardų, bet joje išvis nebuvo nė vieno arabiško vardo. Vieno iš pagrobėjo pasas buvo tariamai rastas tarp nuolaužų. Dabar kiekvienas sau atsakykite į klausimą: kaip popierinis pasas galėjo išlikti šitokiame karštyje ir dar atlaikyti dangoraižio griuvimą? Visiškai nelogiška. Tačiau įdomiausia dalis yra ta, kad iš tų 19 teroristų mažiausiai 6... yra iki šiol gyvi! Vienas iš tariamų pagrobėjų Abdulaziz al-Omari sakė:

„Negalėjau patikėti, kuomet FTB įtraukė mane į savo sąrašą. Jie nurodė mano vardą, gimimo datą, bet aš nesu savižudis sprogdintojas, aš esu gyvas ir net neįsivaizduoju, kaip pilotuoti lėktuvą."

Afganistane buvo surasta juosta, kurioje tariamai Osama Bin Ladenas prisiima atsakomybę už teroro aktus, tačiau aiškiai matyti, jog šioje juostoje esančio žmogaus nosis platesnė, skruostai pilnesni, o oda tamesnė už Bin Ladeno.



Pentagonas

Kad rėžtųsi į Pentagoną, 60 tonų, 125 pėdų pločio ir 4 pėdų aukščio lėktuvo pilotas turėjo perskristi štai tokį kliūčių ruožą:



Tai kokių gi nepaprastų sugebėjimų reikėjo pilotui, kuris tai padarė? Nebent... nebuvo jokio piloto. Prieš trenkdamasis į Pentagoną, lėktuvas turėjo atlikti 270 laipsnių spiralę, tačiau tariamai tą lėktuvą valdęs Hani Hanjour buvo žinomas, kaip itin prastas pilotas. Pilotų mokyklos, kurioje jis mokėsi vienas iš mokytojų patvirtino, kad Hani Hanjour visiškai nemokėjo skristi ir jam nė nerūpėjo, kad jis gali nepraeiti kursų.

Štai taip atrodė Pentagonas kątik po įsirėžimo:





Nieko... Nei sėdynių, nei dalių, nei kitokių lėktuvo nuolaužų. Oficialus paaiškinimas buvo: didelis karštis tiesiog išgarino lėktuvą. Į Pentagoną atsitrenkęs lėktuvas turėjo 2 variklius iš plieno ir titano, kurių kiekvienas svėrė po 6 tonas. Moksliškai neįmanoma, kad karštis būtų išgarinęs titaną ir plieną. Net jei ir taip, tai buvo pranešta, kad kūnai buvo rasti ir atpažinti, tai kaip gi karštis, išgarinęs plieną ir titaną, galėjo nepaliesti žmonių kūnų? Ir vėl jokios logikos. Iškarto po smūgio, vyriausybės agentai surinko viską, kas galėjo kelti bent minimalų įtarimą, o veja priešais Pentagoną buvo užpilta storu žvyro sluoksniu, kitaip tariant, visi likę įkalčiai buvo palaidoti. O vaizdo įrašus, kurie galėtų parodyti, kas ištikrųjų smogė Pentagonui, konfiskavo FTB agentai. Teisingumo departamentas iki šiol atsisako juos paviešinti.

Šenksvilis

Štai kaip atrodo vieta, kurioje sudūžta lėktuvas:





Ir vėl, kaip ir Pentagone. Nieko. Jokių lėktuvo nuolaužų, tik išdeginta žemė. Tai kaip gi galima tai paaiškint? Nebent tik tuo, kad ten niekad nebuvo nukritęs joks lėktuvas.

Pasaulio Prekybos Centro bokštai

Jei karštis būtų buvęs toks aukštas ir vis dėlto būtų susilpninęs aukštų sąsajas su pagrindine kolona (kaip teigia oficiali teorija), tai aukštai būtų nukritę domino principu:



O pagrindinė kolona būtų vis tiek likus. Tačiau krito tiek aukštai, tiek pagrindinė kolona. Abiejų bokštų pagrindai susidėjo iš 47 masyvių plieninių kolonų. Vienas iš PPC projektuotojų Les Robertson teigė, jog bokštai buvo taip projektuojami, kad pastatai būtų atlaikę net daugybinius lėktuvų smūgius į bet kurią vietą, ką jau kalbėti po vieną smūgį, nu kurio net neatitrūktų aukštai, tuo labiau negriūtų kolonos. Pastatai sugriuvo beveik laisvojo kritimo pagreičiu (t.y. apytiksliai per 10 s). 200000 tūkstančių tonų plieno! Taip išjudinti visą pastatų masę galėjo tik vienas dalykas - sprogmenys.

O štai kaip atrodė pagrindinė kolona sugriuvus pastatui:



Atkreipkite dėmesį į susilydžiusį metalą ir į tai, kad ji atrodo tarsi perpjauta. Gelbėtojai patvirtino, kad po griuvimo tarp bokšto nuolaužų išsilydęs plienas tekėjo upeliais. Iš kur jis? Termitinė bomba. Termitas yra toks karštas, kad per bet kokį metalą (pvz. per plieną) pereis, kaip peilis per sviestą. Fizikos profesorius Dr. Steven Jones ištyręs sugriuvusių pastatų plieną mikroskopu patvirtino, jog rado ne tik tikslius termitinės bombos požymius, bet ir termatą - patentuotą bombų rūšį, naudojamą griauti pastatams.

Pasaulio Prekybos Centro septintas pastatas

Apie šį pastatą daugelis žmonių tiesiog užmiršo, viską užgožus „bokštams dvyniams". Tačiau verta paminėti ir šį pastatą. Į jį nesirėžė joks lėktuvas, tačiau jis vis tiek sugriuvo. Šiame pastate ugnis degė tik 3 aukštuose. Oficialus pranešimas buvo: pastatas griuvo dėl ugnies. Tačiau niekad prieš tai (ir po to) joks dangoraižis nebuvo griuvęs dėl ugnies, degančios keliuose aukštuose. Ekspertai pripažino, kad PPC7 griuvo kaip iš vadovėlio.

PPC7 griuvimas:



PPC1 griuvimas:



PPC2 griuvimas:



Galbūt kai kam iškils klausimas: kam JAV reikėjo viso šito spektaklio? Žinoma, kad turėtų pretekstą pradėti imperialistinius Irako ir Afganistano karus.

-------

Kiek cia tiesiog, kiek melo palieku spresti ir ieskoti netikslumu jums :)

DomMarch

Mano manymu, 9/11 buvo viena iš žydų plano dalių užvaldyti pasaulį, pažiūrėkit kiek daug pretekstų jiems atsirado "gintis" nuo arabų "teroristų" :/ Yra nemažai faktų, jog net ir holokaustą jie patys sukėlė... Žinau, esu antisemitas, bet juo tikrai nebūčiau, jei nematyčiau, kaip tie žydai elgiasi...

Benamis

Citata iš: DomMarch  rugpjūčio 07, 2012, 21:21:19
Žinau, esu antisemitas, bet juo tikrai nebūčiau, jei nematyčiau, kaip tie žydai elgiasi...


Patikek manimi ne tu vienas su jais buvai susidures. As irgi gana ilga laiko tarpa su jais dirbau tai tokiu 'prikolu' (tikrai ne geraja prasme) gyvenime dar nebuvau mates.

V

Citata iš: DomMarch  rugpjūčio 07, 2012, 21:21:19
Yra nemažai faktų, jog net ir holokaustą jie patys sukėlė...

Būtų įdomu apie tai sužinoti daugiau.

paragraf 78

Taip taip, žydų masonų sąmokslas visa savo grožybe  :D gal užteks tuos žydus kaltinti visais būtais ir nebūtais dalykais?

DomMarch

Citata iš: V  rugpjūčio 07, 2012, 22:04:05
Būtų įdomu apie tai sužinoti daugiau.


Na, daug skaitymo tokiomis temomis nėra. Bet yra gan nemažai rimtų žmonių, kurie pasisako prieš žydus bei teigia, kad holokaustas nebuvo vien nacių sukurtas. Vienas tokių - Richard Williamson. Man tik nepatinka, jog jis į tai įpina religiją, bet šiaip mūsų nuomonės sutampa :D

Teroras

Citata iš: paragraf 78  rugpjūčio 07, 2012, 22:33:50
Taip taip, žydų masonų sąmokslas visa savo grožybe  :D gal užteks tuos žydus kaltinti visais būtais ir nebūtais dalykais?


Tai, kad ne siaip sau visur tie zydai kisami, pvz. http://en.wikipedia.org/wiki/B'nai_B'rith

Skunk

Na, nezinau, kazkaip nesitiki, kad Amerika pati rezge samoksla pries save.  ???

V

Citata iš: DomMarch  rugpjūčio 07, 2012, 22:34:13
Citata iš: V  rugpjūčio 07, 2012, 22:04:05
Būtų įdomu apie tai sužinoti daugiau.


Na, daug skaitymo tokiomis temomis nėra. Bet yra gan nemažai rimtų žmonių, kurie pasisako prieš žydus bei teigia, kad holokaustas nebuvo vien nacių sukurtas. Vienas tokių - Richard Williamson. Man tik nepatinka, jog jis į tai įpina religiją, bet šiaip mūsų nuomonės sutampa :D

O kad galėtum pateikti kokį skaitalą ar filmuką ta tema, nes dabar šita informacija neišsami ir nepatikima. Bet tuo Richard Williamson reikės pasidomėti :)
   

V

Citata iš: Skunk  rugpjūčio 07, 2012, 22:56:17
Na, nezinau, kazkaip nesitiki, kad Amerika pati rezge samoksla pries save.  ???

Norėdamas turėti daugiau valdžios ir įtakos visuomenei, sukelk problemą, įvaryk baimę žmonėms, o tada, tą problemą išspręsk. Žmonės per daug pasitiki valdžia, nes nesijaučia saugūs. Manau, kad ne viena valstybė tą principą taiko. Kas ten žino. 

Skunk

Amerika manau ir taip itakos nemazai turi, bet aisku norint ja padidinti manau griebiasi krastutiniu atveju. Na, as nesakau, kad netikiu sia konspiracija, bet nesakau, kad ir tikiu. Kas ten zino, kaip buvo is tikruju.  :)

Markamis

Citata iš: V  rugpjūčio 07, 2012, 23:10:26
Citata iš: Skunk  rugpjūčio 07, 2012, 22:56:17
Na, nezinau, kazkaip nesitiki, kad Amerika pati rezge samoksla pries save.  ???

Norėdamas turėti daugiau valdžios ir įtakos visuomenei, sukelk problemą, įvaryk baimę žmonėms, o tada, tą problemą išspręsk. Žmonės per daug pasitiki valdžia, nes nesijaučia saugūs. Manau, kad ne viena valstybė tą principą taiko. Kas ten žino.


Dar paprasčiau - ekonomika po truputi žlunga, reikia naujų išteklių. Pagrindinis išteklius - nafta. Kur nafta? Pas arabus. Pasiimam "pavojingiausius vadovus" visokių grupuočių, sukeliam tokius teroro aktus pas save šalyje, apkaltiname tuos pačius vadovus jų sukėlimu ir įsiveržiame į Iraką, nes ten reikia demokratijos. Arba tiesiog sukuriame pretekstą pradėti karą prieš arabus.

omcikas

gal as kazko nezinau, o gal daug ko nezinau, bet mano manymu JAV is Irako naftos negauna daugiau, negu ,kad jos gaudavo iki karo.. Jav naftos lygiai taip pat negautu ir is Irano karo atveju.. Tarp karu ir naftos rysys nebent tas, kad esant karams naftos kaina isauga, o kartu isauga ir pajamos gaunamos is naftos. Kazkodel dauguma galvoja, jog JAV puola tokias salis kaip Irakas, Iranas tam, kad ATIMTU nafta, bet bent jau as neisivaizduoju kokiu budu JAV tai galetu pasiekti..

Sharikovas

Citata iš: Skunk  rugpjūčio 07, 2012, 22:56:17
Na, nezinau, kazkaip nesitiki, kad Amerika pati rezge samoksla pries save.  ???



Na ne vien Amerika savus piliecius i ora pakele, yra dar UK Londono metro sprogimai identiskas darbelis kaip 9/11, Rusijos daugiaauksciu sprogdinimai suverciant kalte cecenam(tiesa cia as neesu isitikines ar istikruju savu darbas ar tik Lietuvos propoganda).

...berods amerikieciai dar pries 9/11 dare panasu bandyma su pasaulio centru, bet tada per mazai zmoniu zuvo, kas geriau zino pataisykit.

Skunk

Gali but, nesiginciju. Bet protu tas nesuvokiama, savus piliecius zudyt... ???

Aukštyn