Reikalinga pagalba - negaliu nustoti galvoti apie Illuminati!

Pradėjo Pensininkas, sausio 21, 2015, 17:39:24

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Pensininkas

sausio 21, 2015, 17:39:24 Redagavimas: sausio 21, 2015, 17:43:48 by Benamis
Sveiki, mano problema yra ta, kad per daug domiuosi illuminati, tiksliau sakant užėjo manija ir nebeišeina tai iš galvos. Senai klasiokai supažindino su illuminati, pradėjau domėtis. Aš tikiu Dievą ir nekenčiu illuminati, bet bijau kad neišeitu atvirkščiai. Gal žinote ką daryti?  :(

Benamis

Jaunas dar esi, praeis savaime. Na, kalbu is asmenines patirties, kazkada tavo amziaus budamas irgi nesveikai domejausi viskuo, o dar blogiau tikejau viskuo is eiles.

Paaugsi, atsiras kitas mastymas, sugebesi viska susidelioti i lentynas savo galvoje, atsiras dar kiti pomegiai kurie reikalaus tavo laiko, atsiras naujos galimybes ir t.t. ir pan. Ir pamazu ta manija praeis. Nesakau, kad susidomejimas dings visiskai. Ne. taciau skirsi tam laiko tikrai daug maziau ir nebusi toks uzsiciklines ties Illuminati.

Nebent turi jau labai rimtu problemu (kuo as abejoju).

idenmeyou

Žmonės ieško sąmokslo teorijų, o kai randa teorijos užuomazgų tai tampa manija. Beveik visa informacija apie iliuminati yra visiškai netiksli, popsinio stiliaus, bet tikiu, kad gerai paieškojus tikrai gali rasti įdomybių. O šiaip kažkada turėtum tiesiog nebegalvoti, suprasdamas, kad tai niekur neveda, nors būna kiti žmonės daug metų tiki ir narplioja tą patį per tą patį.

Iron Tara

Aš manau, kad džiaukis, jog radai kažką, kas domina. Narpliok, domėkis, tik nepamesk kritinio mąstymo. Ir tiek. Kas žino, gal būsi tas, kuris perpras, kas tas Illuminati.  ;)
Bet jei jauti diskomfortą kažkokį besidomėdamas tuo, tiesiog nustok ir tiek.  :)

illuminati

jauciuosi tiesiog pamalonintas ;) tik bijau, kad tavo zavejimasis neisaugtu i stalkinima, matai uzuolaidu pirktis visai nenoriu...  ::)

o rimciau kalbant pats ganetinai domiuosi demonologija, tai man jau isvis nusisaut su duru rankena gal?... :)

mcgyver

Citata iš: illuminati  sausio 21, 2015, 21:16:55

o rimciau kalbant pats ganetinai domiuosi demonologija, tai man jau isvis nusisaut su duru rankena gal?... :)

Ir ką atradai? Kas yra kiečiausi demonai? Ar elitas su jais susijęs?

Pensininkas

Na duok Dieve viskas bus gerai...  :) Permasčiau visa tai. Ko labiausiai bijojau, kad iš tos manijos nekiltu mintys parduot sielos (kvailai skamba, bet ką gali žinoti), na dėkoju jum visiems.  :)

idenmeyou

Labai dažnai žmonės tavo situacijose įstoja į abejotinas sektas. Yra įvairių organizacijų, kurios neva aukščiau kitų, turi slaptumą ir pnš, tad tikėkimės nepritrauks tavęs savo kerais.

killerWOLF

aš tai manau,kad labai gerai,jog radai kažkokią dominančią sritį,o dar geriau,jei tas susidomėjimas greit neblėsta:) tiesiog patarčiau būti sąmoningu.išnaudok šitą susidomėjimą savo kritiškumui tobulinti ir apskritai pabandyk domėtis plačiau ir įvairesnėm temom,manau,tikrai atrasi,kas dar pačiam pasirodys įdomu ir nebereikės prašyt pagalbos,ir interesai platesni bus:)

Aukštyn