Bandymai su švytuokle

Pradėjo .L.U.T.H.O.R., liepos 01, 2012, 01:38:10

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

RoxiO

Citata iš: Benamis  liepos 05, 2012, 18:28:33
Klausimai:

1. Koki jus pakabinama daikta naudojate? Ka patartumete (geriausia, kad butu galima gauti namu salygomis).

2. Reiskia as negaliu klausti apie kitus asmenis tokiu klausimu kaip: "Ar X bus turtingas?", "Ar Y myli mane?", "Ar Z yra istikimas?" - teisingai supratau?


1. Geriausia yra tai, ką visada nešioji prie savęs. Pvz žiedą, amuletą. Jei tokio daikto neturi, tai nuo šiol pradėk kažką nešiotis, kad po to galėtum pasidaryti švytuoklę.

2. Taip, teisingai supratai.

CitataDar tokia smulkmena. Šiame forume yra dar žmogus kuris apie RSA žino viską iki smulkmenų. Aišku aš ant sąžinės neminsiu, bet kaip tiksliai viską pasakiau galėtų bent asmeniškai parašyti. Man gi treniruotis reikia.


Tai turbūt Inkognito. :D

Benamis

Citata iš: RoxiO  liepos 05, 2012, 18:55:08
2. Taip, teisingai supratai.


Bet kokiu, pvz.? Vytautas rase, kad butent jam buvo karti patirtis, tai idomu kokiu pavidalu?

snofru

Citata iš: Vytautas  liepos 05, 2012, 17:54:36
Dar tokia smulkmena. Šiame forume yra dar žmogus kuris apie RSA žino viską iki smulkmenų. Aišku aš ant sąžinės neminsiu, bet kaip tiksliai viską pasakiau galėtų bent asmeniškai parašyti. Man gi treniruotis reikia.  :)
jeigu kaip sakei tai susije su CŽV tai itariu bus ne zinute forume, o beinant kokiam tamsiam skersgatvyje privaziuos busiukas tamsintais stiklais is kurio isoks pora zaliuku ir pasiulys padiskutuot apie tai  :D

Vytautas

1. Visiška švara. Mano kūnas + siela ir absoliutas. Nieko daugiau. Per dieną tai nepasidaro. Pirmiausiai turi vadovautis "mano laisvė negali būti prievarta niekam kitam". Toliau atsisakai visų tikėjimų. Toliau mintimis išsivalai nuo visų galimų tavo energijos vartotojų ir implanų.
2. Kokia švytuoklė neturi reikšmės. Svarbu tinkamai užlaikyti. Saulė, nuo mėnulio uždengti, nedemonstruoti kitiems, nesinaudoti prie kitų. Jokių žvakių. Geriau diena.
3. Kaip galima paklysti. Vystai kažkokią mintį. Susidaro kažkoks vaizdas. Ir nepastebi kad įlindai į privačius reikalus per giliai. Gauni tokią informaciją kad stogas važiuoja. Jei nesusivoki, kad tai absurdas, netgi gali imtis neadekvačių veiksmų. Domėtis tik tiek kiek kitas tavęs paprašo. Būtinumo ir pakankamumo principas. Tikrinti viešai informacijai jokių apribojimų. Naudoti švytuoklę žaisti monetomis tas pats kaip su nešiojamu kompiuteriu kalti vinį. Nei vinies įkalsi ir kompiuterį sulaužysi. Kiek suprantu jokios informacijos neįmanoma nuslėpti. Lobius ieškoti įmanoma, bet nepatartina. Ir iš viso švytuoklė piniginių reikalų nemėgsta. Po to švytuoklė ir kitais klausimais pradės "plaukioti".
4. Išmokus naudotis nesididžiuoti ir nesigirti. Normaliai visi tai gali nėra jokio pagrindo didžiuotis. Absoliuto dovana mums visiems ryšiui su savo siela tam kad žinotume tiesą.
Dėl CŽV jei aš nepažeidinėju kitų laisvos valios tai jiems paprasčiausi suges automobilis ir savo planų jie nerealizuos.  Baimė dėl kūno praeitas etapas. Tiesiog taip nebus.

RoxiO

Citata iš: Benamis  liepos 05, 2012, 19:04:55
Bet kokiu, pvz.? Vytautas rase, kad butent jam buvo karti patirtis, tai idomu kokiu pavidalu?


Šito nežinau, čia geriau tegu Vytautas atsako. :)

Vytautas

Manu čia geras klusimas dėl meilės. Kaip gaunasi. Pilietis klausia ar jį myli pilietė. Ar pilietė jums davė sutikimą prisijungti prie informacinių laukų ir atsakyti piliečiui. Aišku ne. Į tokį ir panašius klausimus negalima atsakinėti. Jūs neturit teisės, pažeidžiat laisva valią. Bet visos būrėjos mielai tai daro. Po to pradeda sirgti ir nežino nuo ko. Juk viskas čia aišku.

Benamis

Dekui uz atsakumus. Ka tik isbandziau savo svytuokle, tai atsakymai bent jau tie kurie man zinomi buvo tikslus, tai net nezinau, ar cia savo mikro-judesiu pagalba gavau tuos atsakymus, ar cia pasamones atsakymai... :-\

RoxiO

Citata iš: Benamis  liepos 05, 2012, 20:33:26
Dekui uz atsakumus. Ka tik isbandziau savo svytuokle, tai atsakymai bent jau tie kurie man zinomi buvo tikslus, tai net nezinau, ar cia savo mikro-judesiu pagalba gavau tuos atsakymus, ar cia pasamones atsakymai... :-\


Nepamiršk jos nešiotis visada su savimi. :)

likehsvilius

O gali buti pakabutis? Kiek laiko reik mazdaug nesiot? Ir kaip veikia sis svituokles mechanizmas? Ir ar galetum atsakyt apie mane?

Vytautas

Gretimame skyriuje vyksta pokalbis apie Adomą ir Jievą. Kadangi originalios informacijos gavimas švytuokle tai nusprendžiau čia labiau tiks. Kol kas  nesigilinant į tikrą Žemės net šio 26000m ciklo pradžią o pradedant Adomu ir Jieva vaizdas toks. Prieš 8000m vyko kitos 3d civilizacijos genetinis eksperimentas. Tuo metu žemėje gyveno apie 3,5 milijardo gyventojų. Genetinė modifikacija  buvo vykdoma žmonės maitinant specialiu maistu. Adomas ir Jieva iš tikro realūs žmonės taip realiai pakeisti iki 30%. Galiausiai taip buvo pakeista apie 0.9 milijardo žemės gyventojų. Mes esam savotiški Adomo ir Jievos palikuonis. Suorganizuotas dirbtinis potvynis ir nepakeisti nuskandinti. Suprantama tos civilizacijos jau nėra. Joks dievas neįsikišo tiesiog suveikė dieviški dėsniai. Priežastis pasekmė ir civilizacijos nėra. Buvo dar viena genetinė modifikacija tik žydų tautai prieš 4000m Enocho laikais. Ten buvo genetinė modifikacija kryžminimo keliu. Visiškai teisėtai žydai yra išskirtinė tauta, nes jie nešioja ateivių genus. Modifikacija iki 50%. Suprantama savo mesijo laukti neverta, nes tą civilizaciją sunaikino ta pati priežastis pasekmė. Pasirodo dabar vyksta trečia modifikacijos banga per GMO. Sirijiečiai suteikė žinias žmonėms, nes žino pasekmes. Tipo patys žmonės daro. Dėja informacijos neįmanoma nuslėpti. Rezultatas bus tas pats. Pagrindiniai visų tikslai atrodo buvo keturi: žmogaus minties formos galios suvaldymas, žmogaus energetikos panaudojimas savo reikmėms, užkariavimas, savo civilizacijų tobulinimas.
Įtariu šią info galėčiau patentuoti  :) , bet aš ne savanaudis.

Laikau ant palangės. Į mano kambarį niekas nevaikšto ir viskas veikia. Nesinešioju.

Benamis

As neisivaizduoju kaip tu formuluoji klausimus tokiems dalykams :o Gali koki pavyzdi parasyti Vytautai? :)

Vytautas

Ar buvo žemėje žmogaus genetinės modifikacijos -taip
Ar buvo viena genetinė žmonių modifikacija -ne
Ar buvo dvi genetinės žmonių modifikacijos -ne
Ar buvo trys genetinės žmonių modifikacijos -taip
Ar Adomas ir Jieva tikri mūsų protėviai -taip
Ar tuo laiku kai gyveno Adomas ir Jieva gyveno kiti žmonės -taip
ir t.t.
Šiaip labai imlu laikui ir vargina. Čia kaip su programavimu. Žingsneliais. Priartėjimais ir dar pats galvoji algoritmą.

likehsvilius

Gal galetum situos klausimus?
Ar inkognito istikro buvo pagrobe ateiviai?
Ar bus pasaulio pabaiga? Nuo ko isnyks zmones ir kada?

Vytautas

Vaizdas neguodžiantis viskas ką žinom visiška klastotė. Neturiu jokių nusistatymų. Tiesiog įdomu. Apokalipses -atvėrimas. Logiška.
Į pirmą kaip ir negali atsakyti, turėtų paklausti inkognito, nors jis tai paskelbė viešai tai galima. Atsakimas - taip. Jei norit pamatyti ateivių laivus pafotografuokit renginių metu dangų ir pažiūrėkit nuotraukas. Pasidarys įdomu  :) .

Antras klausimas seniai pačiam neduoda ramybės. Yra suinteresuotumas gali būti netikslu. Bet vaizdas toks. Pasaulio pabaigos kaip tokios nebus. Turėtų atsirasti galimybė iš tikro pereiti į 5d. Procesas vyks nuo šių metų rugpjūčio pradžios iki lapkričio galo. Turėtų spalio mėn "oficialiai" pasirodyti "gelbėtojai" iš litų 3d civilizacijų. Per sekančius 5m žemė turėtų atšalti iki -100 laipsnių. Bet sakau esu suinteresuotas asmuo. Tiesiog laukiu ar pasitvirtins kūno transformacija iki liepos vidurio, savotiškas sielos ir kūno susiliejimas, kad tiktų 5d ne materialumui. Šiuo atveju tik laikas parodys. Aišku jokių paslapčių iš mano pusės, tiesiog tokia misija padėti žmonėms. Jei tik ką pajausiu būtinai pasidalinsiu informacija.

Asasinas

Citata iš: likehsvilius  liepos 05, 2012, 23:07:12
Ar bus pasaulio pabaiga? Nuo ko isnyks zmones ir kada?


O ar ateities žinojimas kartais nekenkia? :)

Aukštyn