Paryžius. Prasideda...

Pradėjo Steiblys, lapkričio 14, 2015, 00:27:46

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

xsistemax

O tavo iš lojalumo bendruomenei. :)

paragraf 78

Citata iš: xsistemax  lapkričio 24, 2015, 14:14:08O tavo iš lojalumo bendruomenei. :)
Keista tai girdėti, nes daug kam bažnyčioje esu taip sakant it rakštis šiknoj :) mano lojalumas toks, kad pasibaigia ten kur prasideda melas ir netiesa.
O tai, kad žmonės kurie nepriklauso bažnyčiai pilni mitų apie ją, tai faktas ir aš stengiuosi tokį mąstymą atitaisyti, paaiškinant kas ir kaip iš tiesų yra. Man asmeniškai visiškai nesvarbu apginti bažnyčią, man svarbiau kad žmonės savo mąstymo apie ją nestatytų ant kažkokio iliuzorinio pamato.

Tačiau mes jau gerokai nuklydome į lankas, tai gal tuo offtopiką ir baikime :)

Anti-tolerastas

Forumo pedotolerastai ir toliau stebina. Pasak jų bus dar blogiau jeigu uždarysime sienas pabėgeliams (auksinė TinSoldierio mintis)...

O tuo tarpu taikus pabegėliai: http://vk.com/video116500362_172318133?hash=bf8ba9f61a746fde

Bet pedo-tolerastai parašys, kad ne visi tokie... Aišku tai, kad europiečių gyvybių kaina bus priimamos tos šeimos kurioms reikalinga jiems nemotais... Tfu.

TinSoldier

#48
gruodžio 01, 2015, 22:18:00 Redagavimas: gruodžio 01, 2015, 22:29:50 by TinSoldier
Nesakau, kad su tokia masine imigracija tvarkomasi tobulai, bet esu 100 proc. įsitikinęs, kad nei tu, nei panašaus plauko siaurapročiai geriau nesusitvarkytų. Tas video - vienas iš pavyzdžių, jog toks masinis imigrantų antplūdis kelia sąmyšį, kad su jais sunku tvarkytis. Bet iš principo tai, ką tu čia papost'inai, nėra jokia naujiena. Prasmukti į pravažiuojančias fūras pabėgeliai mėgindavo jau nuo 9 dešimtmečio. . Būdavo ir tuomet incidentų. Taip, dabar viskas masiškiau ir agresyviau. Priešprieša padidėjusi: fūristai vos ne traiškyti imigrantus mėgina, uždaužo juos, imigrantai, savo ruožtu, irgi puldinėja fūristus, bando prasmukti ten, kur jiems reikia.

Kuri pusė teisi? Atsakymą, nors ir lunatišką, turi tik tokie nevispročiai, kaip tu. Kurie nesuvokia esminių dalykų. Kaip jau anksčiau rašiau:

CitataTad klausimas ne "ar juos priimti", bet "kaip su jais tvarkytis".
Pabėgeliai nelegaliai ir neįtikėtinais būdais, rizikuodami gyvybėmis, pasiekia Europą. Ir, nepriklausomai nuo tavo norų, jie jau čia. Tiek ekonominiai migrantai, tiek potencialūs teroristai, tiek nuoširdžiai nuo karo bėgantys žmonės. Jie jau čia.

Be to, ir be naujųjų migrantų, jau seniai buvo žinoma, kad Europoje su padirbtais (ar kitaip įgytais) pasais gyvena tūkstančiai ISIS ir kt. radikalių grupuočių narių. Jau nekalbant apie dešimtis tūkstančių grynų europiečių, kurie yra ISIS užverbuoti.

Taip, kartu su imigrantais pateko ir patenka teroristai. Tačiau jų skaičius, palyginti su galimybe verbuoti europiečius, yra nedidelis. O sėkmingam verbavimui totaliai reikalingas civilizacijų, religijų priešpriešos ir kovos naratyvas, nuo kurio priklauso visa suknista ISIS ideologija. Ką tu šneki, tėra emocionalus ir siauraprotiškas putojimasis, kadangi tu būtent ir nori/siūlai/skatini kuo labiau eskaluoti nesantaiką su JAU čia esančiais atvykeliais ir šitaip radikalizuoti nuosaikesnius Europos ir Sirijos/Irako musulmonus bei kurti argumentus ISIS verbuotojams. Viskas, ką tu nori daryti, tai baimės verčiamas pradėti žaisti pagal ISIS ir teroristų primetamas taisykles.

ISIS stovyklų bombardavimas neduos jokios naudos, jeigu jų ideologija ir mitas apie islamistų utopiją, apie kalifatą ir mūsų priešpriešą bus stiprus. O būtent dabartinė Europos pozicija yra vienas iš pagrindinių ją griaunančių dalykų.

CitataYou know what pissed off Islamist extremists the most about Europe? It was watching their very humane, moral response to the refugee crisis. - Iyad El-Baghdadi
Akivaizdu, jog tavo duotas video yra nesusitvarkymo su imigrantais pavyzdys. Tačiau čia valdžios reikalas juos sustebėti ir sukontroliuoti. Gaila (bet neišvengiama), jog ne viskas pavyksta ir pavyks. Tačiau belekaip aišku, kad tokie vaikiški pasipūtojimai kaip tavo, visiškai nieko gero neduoda ir neduotų. Ir, kad iš principo sprendimas juos integruoti ir priimti - logiškas ir mažesnė blogybė. Jau nekalbant apie moralinius įsipareigojimus.

Anti-tolerastas

Citata iš: TinSoldier  lapkričio 21, 2015, 20:25:40Kita vertus, ar tikrai manai, kad sienų uždarymas padėtų sumažinti nesantaiką tarp mūsų ir jų kraštų?
http://www.ekspertai.eu/kelne-nuo-uzpuoliku-nukentejo-bent-80-zmoniuis-kuriu-35-bandyta-iszaginti/?id

Na ką, pedo-toleraste... Tikriausiai jeigu sienos būtų uždarytos šitie nusmurgeliai irgi galėtų laisvai prievartauti? Ane?

Spjaunu ant tokių veidmainių... Gaila, kad Lietuvoje gyvenam. Norėčiau pažiūrėti į tavo veidą, kai juoda***iai pro antrą galą tavo sesę pavarytų... Įdomu ką tada sakytum. Bet nieko, užaugs tavo anūkai, dar spės pamatyti, už ką jų senelis kovojo.

tadasas99

Bijome atvykeliu remdamiesi terorizmo ir "bardako" pavojaus, save galime suprasti.
 Bet gal kazkas bijojo lietuviu legaliu ekonominiu imigrantu remdamiesi musu etikete, buve ssrs pileciai, alkoholikai, ekonomines siurbeles, vagys, banditai ir pan. Irgi suprantama.
 Bet tuomet kodel save teisiname neva mes europieciai, cia aplinkybe ne pateisinimas.
 Mano pasiulymas, du varijantai.
 A. Nesitaikykime su imigracija, susigrazinkime savus emigrantus, neisileiskime svetimu ir bukime uzdara valstybe.
 B. Zaiskime pagal jau esancias zaidimo taisykles turedami uomenyje kad ta zaidima patys jau geras desimtmetis zaidziame. Ir bent siektiek pasiteisinkime emigrantis su imigrantais. Bukime atvira valstybe.
 O dabartine diskusija ir visa situacija primen kortu zaidima, kuomet ilga laika.zaides zaidejas gauna prastas kortas ir sugalvoja nusiplauti nuo zaidimo, ar praso nauju kortu, nu vaikiska. Nebukim vaikai, patys imigruojam neklause ar musu ten laukia, leiskim ir kitiems, del rizikos, ji reali, bet ir musu "grietinele" emigrave nemazai pridaro, jauskim kalte us juos kaip uz tautos atstovus, nesakau kad leiskim musu moteris zagint, nea kovokim su su tuo, kaip uzsienieciai kovoja su musiskiais.
 Tokios zaidimo taisykles, ji patys pradejom, sugebekim zaisti ji toliau.
 

Anti-tolerastas

Štai pedo-tolerastų ir liberalų tokių kaip TinSoldieris padarinys:

Migrantai, masiškai puldinėję moteris Kelne Naujųjų metų naktį, demonstratyviai plėšė dokumentus ir teigė, jog policija neturi teisės jų sulaikyti, kadangi jie atvyko į Vokietiją kanclerės Angelos Merkel kvietimu, praneša „Bild".

Pažeidėjai, susirinkę aikštėje, daugiausia migrantai, buvo apsvaigę nuo alkoholio ir narkotikų, jie mėtė į minią petardas ir butelius, atiminėjo rankines ir pinigines, puldinėjo moteris, rašoma ataskaitoje.

Įvertinę situaciją, policininkai nusprendė evakuoti žmones iš aikštės, kadangi suirutė galėjo pareikalauti aukų. Bet pažeidėjai pasidalijo į grupes ir toliau siautėjo įvairiose miesto dalyse.
Kaip pabrėžiama pranešime, migrantai, jausdami savo nebaudžiamumą, rodė visišką nepagarbą pareigūnams. Piktadariai policijos akivaizdoje plėšė išduotus dokumentus, šaukdami, kad „jau rytoj jie gaus naujus".

„Aš esu iš Sirijos, jūs turite būti man draugiški! Mane čia pakvietė ponia Merkel", - ataskaitoje cituojami vieno iš sulaikytųjų žodžiai.

Panašus scenarijus Suomijoje

Suomijoje per Naujuosius metus buvo planuojami nusikalstami migrantų veiksmai, panašūs į įvykius Kelne. Tai ketvirtadienį pareiškė šalies vidaus reikalų ministras Petteri Orpo, praneša „Yle".
„Policija turėjo duomenų, kad Suomijoje Naujųjų metų naktį taip pat buvo planuojami nusikalstami veiksmai", - sakė jis.

Anot ministro, su šiais planais buvo susiję gruodžio 31-ąją pabėgėlių priėmimo centre Kirkonumio mieste policijos sulaikyti šeši irakiečiai.

Pabaigai karikatūra kurį vaizduoja pedo-tolerastą ir jo žaginamą dukrą:


Mekabciel

Citata iš: Anti-tolerastas  sausio 08, 2016, 13:38:09Štai pedo-tolerastų ir liberalų tokių kaip TinSoldieris padarinys...


Europa yra labai istvirkusi, o arabai tai jega perauklejanti europa. Tokie ivykiai yra tiesiogiai proporcingi, simetriski europoje tvyraujanciai busenai. Mentalinei, kulturinei ir dvasinei brandai, o ji lygi baronkos skylutei.

Zmones bastosi gatvese be prasmes, perka visoki slamsta, uzsiimineja bereikalinga veikla, geria besaiko, istvirkauja, save demonstruoja ir t.t.
Uztenka iseit i Vilniaus senamiesti ir pasiziuret kiek zmoniu savaitgaliais vaiksto, ir ka jie ten veikia, kur jie ten eina? vaiksto pirmyn atgal be prasmes, pietu europoje tai dar stipriau.

Pavyzdziai kaip: "kai juoda***iai pro antrą galą tavo sesę pavarytų..." isvis is pirsto lauzti. Lietuvoje ner prasmes tokiems ivykiams ivykti, nes lietuves yra kur kas santuresnes, taciau arabas kaip jega kitose silpnose lietuviu nišose gali pasireiksti kitomis formomis dėl to svarbu, kol ši jėga neatvyko iki lietuvos, mokytis iš kitų tautų ir keisti SAVE, tapti dar labiau vieningais, solidariais, atlaidziais, supratingais ir t.t.


Tai ne pedo toleratsu, masonu, iliuminatu ar liberalu padarinys, o visos zmonijos imtinai. Kol nenustosime kaltinti kitu, grybauskaites, ateiviu, slaptu organizaciju o gal reptiloidu ir nesubresime, tol tokie ivykiai vyks, su kiekviena diena vis astriau ir vis arciau musu namu duru.

paragraf 78

Citata iš: Anti-tolerastas  sausio 08, 2016, 13:38:09Štai pedo-tolerastų ir liberalų tokių kaip TinSoldieris padarinys:
Tikrai drąsu anonimiškai kitus įžeidinėti :)

Vienuoliktasis


Tai ne pedo toleratsu, masonu, iliuminatu ar liberalu padarinys, o visos zmonijos imtinai. Kol nenustosime kaltinti kitu, grybauskaites, ateiviu, slaptu organizaciju o gal reptiloidu ir nesubresime, tol tokie ivykiai vyks, su kiekviena diena vis astriau ir vis arciau musu namu duru.
[/quote]

Bręskit kiek norit, o pabėgėliai jau čia ir kažkas dėl to tikrai kaltas.

Mekabciel

#55
sausio 08, 2016, 14:42:17 Redagavimas: sausio 08, 2016, 14:56:22 by Mekabciel
Citata iš: Vienuoliktasis  sausio 08, 2016, 14:35:01Bręskit kiek norit, o pabėgėliai jau čia ir kažkas dėl to tikrai kaltas.
Na tai dievas beabejo, kas gi daugiau, juk dievas zmogu sukure tokiu.  Arba jei galai nesueina kaltinkite ka norite, bet kaltinimas pas zmogus egzistuos, tol kol is zmogaus jo gamta neisdulkins.


Vienuoliktasis

Citata iš: Mekabciel  sausio 08, 2016, 14:42:17
Citata iš: Vienuoliktasis  sausio 08, 2016, 14:35:01Bręskit kiek norit, o pabėgėliai jau čia ir kažkas dėl to tikrai kaltas.
Na tai dievas beabejo, kas gi daugiau, juk dievas zmogu sukure tokiu.  Arba jei galai nesueina kaltinkite ka norite, bet kaltinimas pas zmogus egzistuos, tol kol is zmogaus jo gamta neisdulkins.
Kodėl pabėgėliai bėga būtent dabar? Kas sukėlė karą ir kokios priežastys? Kam tai naudinga? Kai bus atsakyta į visus klausimus, bus ir kaltininkai. Koks dar dievas... Konkretūs asmenys, dieve tu...

TinSoldier

Jeigu "pedo-tolerastai ir liberalai, tokie kaip TinSoldieris" yra kalti dėl problemų, kurios atsiranda dėl priimtų pabėgėlių, tai būtų logiška, kad tokie "anti-tolerastai" turėtų būti kalti dėl problemų, kurias sukelia vakarų ir musulmoniškų šalių konfliktas.

Jeigu jau palaikot civilizacijų priešpriešos naratyvą, tai labai prašau visiems donaldams trumpams ir panašiems siaurapročiams degeneratams prisiimti atsakomybę už džihadistų verabavimą, už bombų Europoje sprogdinimą ir visas kitas teroristų sukeltas tragedijas.

Tačiau kažkodėl tokie "anti-tolerastai" tyli subines suraukę, kai jų idiotiškos demagogijos pila žibalo į ugnį, kai jie labiausiai iš visų padeda motyvuoti ISIS ir kitus teroristus.

Mekabciel

Citata iš: Vienuoliktasis  sausio 08, 2016, 14:57:51Kodėl pabėgėliai bėga būtent dabar? Kas sukėlė karą ir kokios priežastys? Kam tai naudinga? Kai bus atsakyta į visus klausimus, bus ir kaltininkai. Koks dar dievas... Konkretūs asmenys, dieve tu...
Koks skirtumas kada pradeda begti pabegeliai, visad tuo metu uzduodamas tas pats klausimas - Kodel dabar? O kodel nedabar? Ko laukti?

Sie pabegeliai naudingi kiekvienam zmogui ir jo dvasiniam samoningumui, bo kitaip cia visi snuduriuos nuo darbo iki namu, nuo namu iki darbo, o perskaitytos zinios apie hologramine, kvantine ar iliuzine visata ir liks tik filosofiniam lygmeny.

Jei jau ieskote kaltininku, tai iseina jog laikote save nekaltu, nes is kontrasto tik galimas toks teiginys?

Kodel pas tuos konkrecius asmenis ateina tokie norai ir tokios mintys? Kodel mes egzistuojame tokiame pasaulyje jog per visa civilizacijos raida, visad buvo vedlys, valdzia, religija? Del to, kad zmogus pats paeme ir sugalvojo? Jei jis pats paeme ir sugalvojo, kaip jis tai padare? Kaip ta bezdzione tik ka islipusi is medzio sugalvojo trenkti kitai ir parodyt savo galia, o poto imtis valdzios sosto ir vedlio pozicijos? Kas tas faktorius, generatorius lemiantis tokius veiksmus norus ir mintis?

Is psichologines puses zmogaus visi veiksmai aprasyti, is genetinio lygio taip pat, tai kur cia tas zmogaus valingas pasirinkimas, beto piramides virsuneje sedintis, turi kur kas maziau valios nei eilinis pijokas, tad gal but reiktu apversti visa ta kaltinimo prizme aukstyn kojom. Sakoma: zuvis vandeny, nemato kur skraidzioja pauksciai, o zuvis plaukioja ir kaltina pauksti. Kas tai zuviai matosi ten is vandens, youtube'o video su visomis tiesomis?

Jei sneket tokiame lygyje, iseitu jog visi kalti, bet tikrai ne as. Ir tu vienuoliktasis, esi ne kas kitas kaip eilinis kaltininkas tu isprievartautu merginu. Taip kad, neieskok toli konkreciu kaltininku, o eik i veidrodi pasiziurek.




Benamis

Europa norejo kaip geriau, o gavosi snipstas. Dabar nezinau kaip reikes srebti visa tai kas vyksta... Ir man kazkodel atrodo, kad jau neimanoma suvaldyti situacijos. Prie to labai prisideda ir ziniasklaida, kuri tycia nuslepia kraupius pabegeliu nusikaltimus.

http://www.15min.lt/naujiena/aktualu/pasaulis/vokietijos-televizija-atsiprase-del-ignoruotu-pranesimu-apie-migrantu-ispuolius-kelne-57-565083

Aukštyn