Be pavadinimo

Pradėjo 2Pacas, kovo 19, 2013, 10:42:00

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

2Pacas

kovo 19, 2013, 10:42:00 Redagavimas: kovo 19, 2013, 10:47:57 by 2Pacas

Norejau paklaust ar pasirinkot raudona ar melina tabletciuke..?

eternal.bliss

Aš tai violetinę suvalgiau.

2Pacas


Neisha

Labai geras video.

Teroras

Video tikrai geras :)

Trance

Labai geras video, parodantis tikrąją, dabartinę situaciją pasaulyje.

Iron Tara

Video taip tiesiai šviesiai. Visur toks akių dūmimas.. Ne tik žmonės su kaukėm, bet ir viskas, kas pasiekia juos. Tikrai nedaug yra žmonių išsaugojusių tą tikrąjį regėjimą ir kritinį mąstymą.

Trance

Visuomenės nustatyti standartai, bandos jausmas.. Sek madas, žiūrėk tv, paklusk, vergauk, pasenk ir numirk.. :)

2Pacas

Bandos jausmas tai dominouja..geras pavizdys yra tie harlem shakes..toi gali pasidaryt madinga nou stogu sokinet..

eternal.bliss

Taip visi pakalbėsit ir vėl eisit ta pačia vaga  ;)  ;D Po metų pamiršit ir kas dirbs kas studijuos- įsilies į bendrą masę ir ištirps joje, net nesuvokiant to.  :)

Trance

Eternal.bliss, o ką pasiūlytum daryt? Gyventi tai reikia, valgyti reikia, visko reikia. Ką pats darysi? Vienas žmogus prieš sistemą nepašokinėsi, belieka tik vienas dalykas, atsijungt nuo sistemos, atsiskirt nuo "civilizuotojo pasaulio".

2Pacas

Rimtai eternal o ka siulai? taip iseina jai nebusi sistemos dalim neisi i darba ir t.t.t busi bomzas..

eternal.bliss

1 žmogus sudaro pasaulį, 1 žmogaus mintys nusako pasaulį. Toliau nepasakosiu bet tai paprasta fizika.

Dabar egzistuojanti ekonomika neveikia, ji negali veikti nes jos principas yra vėžio, joje gyvenant toliau bus sunaikinta visa žemės ekosistema kuri palaiko gyvybę, ir tai ne tikimybė o garantas- nes viską žmonės parduoda už pinigus. Bet čia tiesiog naturalus produktas nesąmoningo mąstymo, neharmoningo gyvenimo.

Šiuo atveju vienintelė perspektyvą yra save išlaikanti visuomenė- kas lietuvoje yra daugiau nei įmanoma. Siūlau ne atsiskirti nuo civilizuoto pasaulio, o sukurti sistemą sistemoje kuri paremta harmoningu santykiu su gamta.
Šiuo atveju nėra 1 žmogaus prieš sistemą- dauguma to nori, pasidomėjus pamatytum, kad masiškai tokios įdėjos plinta.
Pagrindinė priežastis kodėl žmonės nenori to daryti yra ta, jog mano, kad praras ryšį su kitais žmonėmis, atsiskirs, ir t.t. bet aš manau atvirkščiai- žmonės tokiose visuomenės turi didesnę galimybę surasti panašių į save žmonių, daugiau protingų individų, turiningų pažinčių.

Marius

'' Šiuo atveju nėra 1 žmogaus prieš sistemą- dauguma to nori, pasidomėjus pamatytum, kad masiškai tokios įdėjos plinta. ''

O nemanai,kad jei tikrai to norėtų apie ką kalbi,tai senai tą būtų padare?Tik dėja daugumai gerai taip,kaip yra,nes kitokiu atveju imtusi permainų.Pvz.tavo iškelta teorija,bet ar bent kažką padarei,kad bent jau tu prie to priartėtum?nes parašinėjimai internete nesiskaito,o jei nieko konkretaus nedarai,tai reiškia,kad savo idėja abejoji..

2Pacas

eternal, mintimis ant stalo neatsiras maisto ir saskaitos apsimokes

Aukštyn