Spiritizmas

Pradėjo feja, birželio 20, 2012, 23:42:46

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Vytautas

Citata iš: paragraf 78  kovo 04, 2013, 08:45:24
Na bet tavęs jau ne kartą prašė pasidalinti, bet kolkas apart pagyrų, apie metodą niekas nieko nesulaukė

Metodu ir pasidalinau. Daugiau nėra kuo dalintis. Imi ir naudojiesi arba nesinaudoji. Toliau geriausiu atveju galima pasidalinti patirtimi užklausos formavimu vienu ar kitu klausimu. Na dar tuo pačiu metodu patikrinti kito pateiktą informaciją. Viskas. Daugiau jokių fantazijų nėra.

paragraf 78

Na bet galėtum įrodyti, kad tavo metodas tikrai veikia :)

Vytautas

Pats sau aš ieškausi papildomų informacijos atitikimų įrodymų. Aš jų suradęs. Man to pakanka. Kaip esu aprašęs naudojimosi taisyklės neleidžia viešai to daryti. Šioje vietoje kiekvienam individualiai teks pasukti galvą. Tokios šios sistemos taisyklės ir aš čia niekuo negaliu padėti. Jei kam per sunku juk niekas neverčia tuo naudotis. Naudojimasis ar nesinaudojimas niekaip niekam nepakenks.

paragraf 78

Matai, kai žmogus sako: aš turiu įrodymus ir man to pakanka; tai paprastai gali reikšti saviinterpretacija, saviįsitikinimą, kurie neturi nieko bendro su realybe.
Tu dabar skalpstaisi už to, kad negalima to viešai pasakoti. Tai vėl gi peršasi išvada kad tu meluoji :)

Vytautas

Citata iš: paragraf 78  kovo 04, 2013, 09:13:47
Matai, kai žmogus sako: aš turiu įrodymus ir man to pakanka; tai paprastai gali reikšti saviinterpretacija, saviįsitikinimą, kurie neturi nieko bendro su realybe.
Tu dabar skalpstaisi už to, kad negalima to viešai pasakoti. Tai vėl gi peršasi išvada kad tu meluoji :)

Įrodymai man svarbūs pačiam sau ir jokio intereso įrodinėti kažkam. Man visiškai nesvarbi kitų nuomonė. Šiam pasaulyje mėgstama įrodinėti nesąmones, bet nuo to jos sąmonėmis netampa. Jei pačiam nuo to kad aš meluoju lengviau tebūnie taip. Man nuo to jokio skirtumo.  :)

paragraf 78

Tai koks tada buvo gyrimosi tikslas?

TinSoldier

Žinai, kur problema bus tau pačiam?
Nežinau, kaip tai atsitiko, bet velniškai džiaugiuosi dėl to, kad šitas forumas išsivystė į gana skeptišką. Praktiškai nulinė tolerancija nusišnekantiems ir lunatikams.

Todėl, jei čia nori pasidalinti ir apsikeisti informacija - reikia atsakyti už savo žodžius. Kitaip nelabai kas rimtai žiūrės į tavo žinutes. Taigi, nei tu pasidalinsi čia informacija, nei gausi naujos iš kitų labiau nusimanančių žmonių. Nes viską, ką tu parašysi, tiesiog palydės su lengva šypsenėle.

Tai yra gerai, nes, kaip pats rašei, mėgstama įrodinėti nesąmones, ir nuo kalbėjimo jos sąmonėmis netampa. Kad forume atsirastų kuo daugiau sąmonių - reikia kvestionuoti naują informaciją.

Jei tu nesileisi būti kvestionuojamu ir patikrintu, tai nuo to nukentėsi ir pats, ir kiti, atmetantys tavo, galbūt naudingą, informaciją.

Marius

Gyrimosi tikslas buvo kaip ir betkurių pagirų,pasikelti savivertę prieš aplinkinius,tik šiuo atveju vytautas apsidirbo iki ausų,bet toliau išsprogdines akis ižūliai savo niekalus tauzija,išsisukinėja..
Keista ,kad dar kažkas su juo į kalbas,ar diskusijas leidžiasi,nes apart jo beprasmių išsisukinėjimų jis nieko naujo nepasako..

xsistemax

Sugrįžkim prie temos.Iš savo patirties žinau,kad paslaptis legviausia išsiaiškinti surenkant visą įmanomą informaciją ta tema.Todėl manau,kad spiritizmą tiesiog būtina gerai ištyrinėti,pasitelkiant mokslo turimas priemones.Ištirti emisinį ir absorbcinį spektrą,magnetinį lauką,neprošal būtų ir paties mediumo encefalograma bei smegenų tomografija seanso metu.Nes mediumas ir "svečias" sudaro glaudų tandemą.Pvz:mediumui prakalbus kita kalba,"svečias"irgi ima ja atsakinėti,bet paprašius ką nors išversti į mediumui nežinomą kalbą rezultatas nulinis.Mediumui užsimerkus,astralas irgi praranda regėjimo dovaną,bet adata ima judėti ne chaotiškai,o "desperatiškai".
Kad tai ne mediumo pasamonė galima spręsti iš to,jog jėga veikia tiesiai į adatą,minėtame eksperimente su neleidimu atsakyti teisingai silpnai laikant siūlą jį net iš pirštų ištraukia.
Arba po seanso kartais liekantis poltergeisto fenomenas.Pastebėta,kad taip nutinka tada,kai seanse dalyvauja paauglys.Yra hipotezė,kad paaugliško amžiaus žmogaus emocijos hiperbolizuotos,
energija tiesiog liejasi per kraštus ir tai "persotina"astralą.Dėl to jis negali palikti mūsų matmens,todėl energiją transformuoja į kinetinę bei šiluminę ir desperatiškai bando jos atsikratyti.
Pradeda skraidyti daiktai,prasideda savaiminiai užsidegimai.
Manau,kad šito reiškinio nuodugnus ištyrimas "prakirstų langą"į gretimus matmenis,atradimas būtų reikšmingesnis už atominės bombos sukūrimą,tik ne toks pavojingas.Dabar mes apie tai žinome tik iš fantastinių kūrinių ir M teorijos paskaičiavimų...

Vytautas

Citata iš: paragraf 78  kovo 04, 2013, 10:15:47
Tai koks tada buvo gyrimosi tikslas?

Prašom pateikti mano žinučių ištrauką kurioje aš giriuosi. Nevisai pagaunu kampą iš kur jums susidaro toks įspūdis. Kartais pateikiu info gautą švytuoklės metodu. Bet tai gali padaryti bet kas ir patikrinti mane. Nesuprantu kur čia gyrimasis. O bendrai geranoriškai pateikiu  informacija kad gal būt kažkam nereiks išradinėt dviračio ir prarast daug laiko. Savo laiku mielai būčiau pasinaudojęs tokia galimybe, bet teko knistis pačiam nors viskas atrodo super paprasta. Iš kitos pusės nesiveržiu rašyti žinučių. Ką norėjau pateikiau. Būtų malonu pabendrauti su realiu praktiku, bet kol tokių nėra geriau patylėsiu. Į teorines diskusijas nesiruošiu kištis. Manęs tai nedomina.

paragraf 78

Čia kalbama apie bendrą vaizdą, o ne apie konkrečią žinutę.
Šiaip, jau forume visos diskusijos yra teoretinės. Diskusija nežinau ar gali būti praktinė.

xsistemax

#71
kovo 04, 2013, 17:35:44 Redagavimas: kovo 04, 2013, 19:13:49 by xsistemax
Šaunuolis,administratoriau.O tu,Vytautai,galėtum savo praktinėmis žiniomis pasidalyti.Aš tą jau padariau.Mes išvadas mokam pasidaryti.
Beje,Vytautai,sakai,kad tavo gauta informacija super tiksli.Tik išduoti negali.Tai sužinok,kiek man metų,padaugink iš dviejų ir gautą skaičių parašyk forume.Nebus jokios išdavystės ir paaiškės,ar kalbi tiesą,ar giriesi.
Dar apie spiritizmą iš asmeninės patirties:klausimus nebūtina ištarti garsiai,užtenka pagalvoti.O atsakymus reikia skaityti garsiai,nes suklydus raidę adata greitai parodo žodį "NE",po to grįžta prie reikiamos raidės.Šitas veiksmas ilgainiui evoliucionuoja į greitus adatos judesius į abi puses,labai panašu į žmogišką galvos papurtymą.Mano nuomone,tai labai logiški veiksmai.

xsistemax

Dingo Vytautas...Tikriausiai spectarnybos atėmė švytuoklę...Juk negali praleisti progą įsigyti tokį superginklą,kaip absoliutus žinojimas.  :)

paragraf 78

Jis šiandien buvo prisijungęs. Gal žmogus tiesiog nenori nieko rašyti ir užsuka tik paskaityti?

xsistemax

Gal.Greitas užduoti klausimus kitiems,į jam užduodamus nelinkęs atsakyti.
Toliau apie spiritizmą:kontakto metu patalpoje esantis šuo akivaizdžiai sunerimsta,stebi erdvę aplink save,loja arba inkščia.Reikėtų palaukti,kol bus iki galo įvykdytas amerikiečių projektas ir sukurtas lingvistinis aparatas,verčiantis iš šunų kalbos į žmonių ir atvirkščiai.Juk labai įdomu,ką jaučia ar mato šuo...

Aukštyn